Κούνησαν λευκά μαντήλια στον Μπαρτζώκα!

Η Μπασκόνια έφτασε τη διαφορά στο +21 στην έδρα της Μπαρτσελόνα και οι οπαδοί της στις εξέδρες δεν άντεξαν και κούνησαν λευκά μαντήλια με αποδέκτη τον Γιώργο Μπαρτζώκα (VIDEOS)!

Κούνησαν λευκά μαντήλια στον Μπαρτζώκα!

Η Μπαρτσελόνα δίνει αυτή την ώρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη για την είσοδο στην πρώτη 8άδα της βαθμολογίας της Euroleague όμως η μέχρι τώρα εμφάνισή της είναι απογοητευτική, με την Μπασκόνια να έχει φτάσει την υπέρ της διαφορά πάνω από τους 20 πόντους και ενώ δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί το τρίτο δεκάλεπτο.

Μάλιστα στο 25ο λεπτό και μετά από καλάθι των Βάσκων που έφερε τη διαφορά στους 21 πόντους (53-74) υπήρχαν οπαδοί των Καταλανών μεμονωμένα που κούνησαν λευκά μαντήλια, θέλοντας να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους προς το πρόσωπο του προπονητή Γιώργου Μπαρτζώκα αλλά στελεχών της διοίκησης που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Σημειώνεται πως τα λευκά μαντήλια αποτελούν ένα είδος παράδοσης στην Ισπανία σε όλα τα αθληματα, καθώς είναι μία χειρονομία με την οποία οι οπαδοί δείχνουν πως δεν είναι ευχαριστημένοι με τον προπονητή και ζητούν με αυτό τον τρόπο την αντικατάστασή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σε αυτή την Euroleague μοιράζει τάπες και ο... Ράις!

News 24/7

24MEDIA NETWORK