Κραυγές από Ούντο και αγκαλιά στον... Ομπράντοβιτς

Ο Έκπε Ούντο σάρωσε πρώτα τα βραβεία πάνω στο παρκέ και στη συνέχεια έδωσε σόου στα αποδυτήρια της Φενέρμπαχτσε πριν καταλήξει στην αγκαλιά του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (VIDEO).

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τριήμερο-όνειρο! Ο Έκπε Ούντο ήταν απολαυστικός στον ημιτελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια πήρε ο ίδιος τη σκυτάλη και στον τελικό με τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα το βραβείο του MVP του Final-4 να το πάρει δικαιωματικά και το επιδεικνύει με καμάρι δίπλα στη μεγάλη κούπα του πρωταθλητή Ευρώπης!

Όσο για το ποιός είναι ο άνθρωπος που εμπνέει τον "big man" της Φενέρμπαχτσε δεν θέλει και πολύ... μυαλό για να το καταλάβει κανείς, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να του έχει "κλέψει την καρδιά".

Αυτό μάλιστα το "αποκάλυψε" και η κάμερα της Euroleague που "τρύπωσε" μέσα στα αποδυτήρια των πρωταθλητών Τουρκίας μετά τον νικηφόρο τελικό (80-64) με τον Ολυμπιακό, με τον Ούντο να φωνάζει "Όμπρα" ψάχνοντας για τον "Ζοτς" και να καταλήγει στην αγκαλιά του όταν τον αντίκρισε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK