Λάσκαρης: "Για την αγάπη μας στο μπάσκετ"

Σαφής ήταν ο Νίκος Λασκάρης όταν κλήθηκε να αναλύσει τους λόγους που οδήγησαν τον Αρη στο Champions League της FIBA.

Λάσκαρης: "Για την αγάπη μας στο μπάσκετ"
Λάσκαρης Άρης

Από τον Αρη κοινοποιήθηκαν τα εξής

Ο ιδιοκτήτης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης, υπέγραψε σήμερα (21/03) στο Παρίσι pre-contract με την FIBA για το «Basketball Champions League».

Αναφερόμενος στους λόγους που επέλεξε να αγωνίζεται ο ΑΡΗΣ από την προσεχή σεζόν στη νέα διοργάνωση, είπε: «For the love of Basketball» («Για την αγάπη μας για το μπάσκετ»), επικαλούμενος ουσιαστικά την ατάκα με την οποία έκλεισε την ομιλία του προς τα υπόλοιπα μέλη της λίγκας. Υπήρχαν, όμως και άλλοι σημαντικοί παράγοντες που έκαναν την πλάστιγγα να γείρει οριστικά υπέρ της FIBA. «Επιλέξαμε το 'Basketball Champions League' για την διαφάνεια, την αξιοκρατία, τον επαγγελματισμό και την μεγάλη προοπτική που έχει».

Αξίζει να σημειωθεί ό,τι ο κύριος Λάσκαρης ανέβηκε στο βήμα (κατόπιν σχετικής πρόσκλησης των μελών της FIBA) και μίλησε για εσωτερικά ζητήματα της λίγκας. Μεταξύ άλλων, τόνισε πως δεν πιστεύει στις κλειστές λίγκες και τα κλειστά συμβόλαια και πως μέσα από μια αξιοπρεπή και ‘διάφανη΄ διοργάνωση θα μπορέσουν να αναδειχθούν νέοι παίκτες, νέα ταλέντα και θα αναμετρώνται οι καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Επιπλέον, στάθηκε ιδιαίτερα στην διαφάνεια των εσόδων και εξόδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στο Champions League και ο Αρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK