Λάσο: "Θα μείνει στην ιστορία". Μπλατ: "Παίζουμε με τους καλύτερους"

Η συνέντευξη Τύπου ενόψει του κυριακάτικου τελικού της Ευρωλίγκας δεν έκρυβε εκπλήξεις.

Λάσο: "Θα μείνει στην ιστορία". Μπλατ: "Παίζουμε με τους καλύτερους"

Ο προπονητής της Ρεάλ Πάμπλο Λάσο τόνισε: "Βρισκόμαστε εδώ που θέλαμε να είμαστε από την αρχή της χρονιάς. Και οι δύο ομάδες έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο στη σεζόν. Περάσαμε δυσκολίες, τραυματισμούς, ταξίδια και εμπόδια για να φτάσουμε εδώ. Είμαστε ενθουσιασμένοι, είμαστε χαρούμενοι και ξέρουμε ότι το αυριανό θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι.

Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια, από αυτά που θα μείνουν στην ιστορία. Εγώ και ο Ντέιβιντ που είμαστε οι μεγαλύτεροι έχουμε δει πολλά τέτοια, με σπουδαίους παίκτες όπως ο Κορμπαλάν, ο Μπέργκοβιτς κτλ".

Από την πλευρά του ο κόουτς της Μακάμπι, Ντέιβιντ Μπλατ ανέφερε: "Για κάθε ομάδα το να φτάνει στον τελικό είναι κάτι που θυμάσαι και εκτιμάς σε όλη σου την καριέρα. Κάθομαι δίπλα σε έναν νεαρό που έφερα σε μικρή ηλικία στη Μακάμπι, τον Μπλου, και μαζί έχουμε παίξει σε αρκετά φαιναλ-φορ. Χαίρομαι που κάθεται εδώ δίπλα μου γιατί είναι ένας από τους υποτιμημένους σταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είναι τιμή μας που παίζει στην Μακάμπι. Επίσης είναι τιμή μας που αντιμετωπίζουμε τη Ρεάλ, την καλύτερη ομάδα -χωρίς αμφιβολία- στη διοργάνωση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK