Λατρεία για Διαμαντόπουλο στο Ροζέτο

Λατρεία για Διαμαντόπουλο στο Ροζέτο
Ουδείς προφήτης στον τόπο του, όπου γης και πατρίς ή οποιαδήποτε παρόμοια ρήση ταιριάζει στον Γιώργο Διαμαντόπουλο. Ο τέως αρχηγός του Πανιωνίου δεν άργησε να βρει νέα πλατεία για να εγκαταστήσει το ταλέντο του. Στο Ροζέτο οι …καρχαρίες της πόλης βρήκαν το νέο τους ηγέτη και ο στόχος είναι ένας: η κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.

Στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας το πανό στην εξέδρα των 1500 φιλάθλων έγραφε σε άπταιστα ελληνικά: «Γιωργάρα οδήγησέ μας στην κορυφή του Ολύμπου». Οι φίλοι του μπάσκετ στην ιταλική πόλη, που βρίσκεται μία ώρα από την Ρώμη, ζουν και αναπνέουν για την ομάδα τους και φέτος ο στόχος είναι μόνο η τετράδα.

Στον Έλληνα γκαρντ έχουν δοθεί τα κλειδιά της ομάδας και ο ίδιος δήλωσε στους δημοσιογράφους πανέτοιμος αλλά κι έκπληκτος: «Είχα δει αρκετό κόσμο στην παρουσίασή μου αλλά δεν περίμενα ποτέ κάτι τέτοιο μόνο και μόνο για να μας δουν. Η ομάδα έχει στόχο το φάιναλ φορ και οι υψηλές επιδιώξεις της Ροζέτο συμβαδίζουν με τις δικές μου. Είμαστε εντελώς καινούργια ομάδα αλλά με πολύ ταλέντο και φοβερή στήριξη από τον κόσμο. Τους ευχαριστώ που έκαναν τον κόπο να γράψουν στα ελληνικά το πανό».

News 24/7

24MEDIA NETWORK