LeBron James:Ο βασιλιάς του Cleveland

Αποτελεί τον πιο γνωστό κάτοικο του Cleveland και όχι άδικα. Ο λόγος για τον LeBron James, ο οποίος με τα κατορθώματα του τα τελευταία δυο χρόνια, έχει συγκεντρώσει επάνω του τα φώτα του ΝΒΑ.

LeBron James:Ο βασιλιάς του Cleveland
Αποτελεί τον πιο γνωστό κάτοικο του Cleveland και όχι άδικα. Ο λόγος για τον LeBron James, ο οποίος με τα κατορθώματα του τα τελευταία δυο χρόνια, έχει συγκεντρώσει επάνω του τα φώτα του ΝΒΑ. Η NIKE αποτελεί την εταιρεία που σπονσοράρει τον 20χρονο μπασκετμπολίστα και σε μια προσπάθεια της να αναδείξει την αξία του, προέβη σε μια πρωτότυπη κίνηση.

Ένα τεράστιο μπάνερ με τον LeBron James εν δράσει κοσμεί τον τοίχο ενός κτιρίου δίπλα στο « Quicken Loans Arena», την έδρα των Cleveland Cavaliers. Ο νεαρός αθλητής πραγματοποιεί ένα από τα γνωστά του εντυπωσιακά καρφώματα και από κάτω του υπάρχει η φράση « είμαστε όλοι μάρτυρες», θέλοντας να τονίσουν την ευτυχία που νιώθουν οι φίλοι της ομάδας όποτε βλέπουν στο παρκέ τον James να αγωνίζεται.

Το μπάνερ έχει μέγεθος 33 μέτρα ύψος και 64 μέτρα πλάτος κάτι που προκαλεί δέος σε όποιον το αντικρίζει. « Η ιδέα μας δημιουργήθηκε όταν θέλαμε να τονίσουμε την ανάπτυξη τόσο του LeBron όσο και των Cavaliers. Όπως και με τον Michael Jordan ζούμε κάτι φανταστικό και είμαστε μάρτυρες ενός εκπληκτικού παίκτη σε μια διαφορετική απλώς εποχή», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος Τύπου της NIKE, Rodney Knox.

Ο νεαρός μπασκετμπολίστας έχει υπογράψει επταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την γνωστή αθλητική εταιρεία απο την εποχή που βρισκόταν στο « High School» το οποίο θατου αποφέρει κοντά στα 90 εκατομμύρια δολάρια! Χαρακτηριστικό της αναγνώρισης που τυγχάνει στο Cleveland ο LeBron είναι η φράση ενός κατοίκου όταν αντίκρισε το μπάνερ: « Είναι πραγματικά τεράστιο αλλά του αξίζει. Είναι ο βασιλιάς της πόλης!»

News 24/7

24MEDIA NETWORK