Ο LeBron James θα είναι ο πρωταγωνιστής του Space Jam 2

Είκοσι τρία χρόνια μετά τον Michael Jordan, ο Bugs Bunny βρήκε το νέο του συμπαίκτη για το Space Jam 2. Διαβάστε τι να περιμένετε από το sequel της πιο επιτυχημένης ταινίας που αφορά το μπάσκετ.

Ο LeBron James θα είναι ο πρωταγωνιστής του Space Jam 2
AP IMAGES

Για αρχή, ας συντονιστούμε όλοι στην ίδια συχνότητα. Αν και είναι μικρή η πιθανότητα να μη γνωρίζετε το Space Jam, δείτε το trailer της κινηματογραφικής ταινίας που κυκλοφόρησε το 1996.

Έκτοτε είχε συζητηθεί αναρίθμητες φορές το ενδεχόμενο sequel, με πολλούς διαφορετικούς πρωταγωνιστές, στο πλευρό του Bugs Bunny. Πολλοί ήταν και οι σκηνοθέτες, όπως και οι σεναριογράφοι, οι οποίοι ασχολήθηκαν με το ζήτημα. Δεν είδαμε όμως, κάτι στη μεγάλη οθόνη. Ώσπου ο LeBron James "ανέβασε" στα social αυτό.

Ο Jordan ήταν ήδη παγκόσμιος σταρ και βασιλιάς των χορηγιών, όταν ανέλαβε το ρόλο, γεγονός που ισχύει και για τον LeBron. Στο "Hollywood Reporter" διαβάσαμε ότι αναμένεται πάλι, να παρελάσουν διάφοροι NBAers και χαρακτήρες της Looney Toons. Aκόμα όμως, δεν έχει διευκρινιστεί αν θα δούμε τον "Air".

Την παραγωγή θα αναλάβει ο Ryan Coogler, ο άνθρωπος που έβαλε το χεράκι του στη σκηνοθεσία του Black Panther των ουκ ολίγων ρεκόρ. Θα είναι η πρώτη δουλειά που θα αναλάβει, μετά το blockbuster και προφανώς θα κατάλαβες ότι τον έπεισε ο "King", ο οποίος δήλωσε "λάτρεψα το όραμα του στο "Βlack Panther". Όταν ήμουν μικρό παιδί και μεγάλωνα στο Acron, δεν υπήρχαν μαύροι σούπερ ήρωες. Ο Ryan το πρόσφερε αυτό στα παιδιά. Και είναι εκπληκτικό".

Δεν ξέρω αν ξέρετε, αλλά ο James έχει την SpringHill Entertainment και έχει αναλάβει την παραγωγή διαφόρων σίριαλ και εκπομπών. Πρόσφατα συμφώνησε να κάνει δουλειές για το NBC και το The CW.

Το studio που θα πληρώσει, μαζί με τον Coogler είναι αυτό των Warner Bros. Τα γυρίσματα θα αρχίσουν το 2019, όταν θα 'χει ολοκληρωθεί η σεζόν στο ΝΒΑ (φευ). Θα είναι ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος του LeBron James. Στο βιογραφικό του έχει έναν supporting, στο Trainwreck της Amy Schumer, το 2015.

(κεντρική φωτογραφία: AP Images/Ezra Shaw)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ