Λεμπρόν: Ιστορική 20η συμμετοχή σε All-Star

Μπορεί να έχει κλείσει τα 39 αλλά και πάλι συνεχίζει ακάθεκτος, αλλά δεν υπάρχει ανάγκη να του... χαρίζονται.

Λεμπρόν: Ιστορική 20η συμμετοχή σε All-Star

Ο Τζέιμς πήρε για άλλη μια φορά τις περισσότερες ψήφους για να είναι ηγηθεί στο All-Star Game και αυτό διότι πέρα από το βάρος της πορείας που κουβαλά και την αναγνώριση, διανύει ταυτόχρονα μια απίστευτη σεζόν για έναν παίκτη που μόλις έκλεισε τα 39 του χρόνια. Έχει κατά μέσο όρο 24,8 πόντους, 7,2 ριμπάουντ και 7,8 ασίστ για τους Λέικερς, οι οποίοι κέρδισαν το πρώτο τουρνουά του ΝΒΑ μέσα στην σεζόν.

Το πρόβλημα είναι ότι φέτος δεν ήταν ένας από τους τρεις καλύτερους παίκτες της πρώτης γραμμής στο ΝΒΑ. Ο Τζέιμς δεν είναι καν ο καλύτερος frontcourt παίκτης της ίδιας του της ομάδας.

Ο Άντονι Ντέιβις για παράδειγμα έχει μέσο όρο 25 πόντους και 12,2 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ μπλοκάρει 2,4 σουτ ανά αγώνα. Έχει παίξει περισσότερα παιχνίδια και περισσότερα λεπτά ανά παιχνίδι από τον Τζέιμς, ο οποίος είναι καλύτερος από τον Ντέιβις μόνο στις ασίστ και στο ποσοστό τριπόντων. Το άλλο αρνητικό είναι ότι, ακόμα και με αυτούς τους δύο να κάνουν φανταχτερά νούμερα, το ισοζύγιο νικών-ηττών για τους Λέικερς είναι αρνητικό, ενώ βρίσκονται στην ένατη θέση της βαθμολογίας.

Μπορεί λοιπόν να είναι η 20η συνεχόμενη σεζόν του Τζέιμς ως βασικός στα All-Star, αλλά είναι επίσης το παιχνίδι που αξίζει λιγότερο να ξεκινήσει.

Διαβάστε περισσότερα

Μιλγουόκι Μπακς: Τρελά χρήματα για τον νέο coach

Η Εκδίκηση των Αμερικανών

News 24/7

24MEDIA NETWORK