Ο Λεμπρόν δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα ότι ο Ίρβινγκ τον "πρόδωσε"

Για πρώτη φορά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε ανοιχτά για την φυγή του Κάιρι Ίρβινγκ, πετώντας... φαρμακερές ατάκες που ίσως φανερώνουν γιατί τελικά αποχώρησε ο 25χρονος γκαρντ από τους Καβαλίερς.

FILE - In this June 1, 2017, file photo, Cleveland Cavaliers forward LeBron James, from left, sits on the bench with center Tristan Thompson and guard Kyrie Irving during the second half of Game 1 of basketball's NBA Finals against the Golden State Warriors, in Oakland, Calif. All-Star point guard Kyrie Irving recently asked to be traded. (AP Photo/Ben Margot, File)
lebron james Kyrie Irving AP

Ό,τι περνούσε από το χέρι του έκανε ο 33χρονος ηγέτης των Καβαλίερς με σκοπό να μεταπείσει τον Ίρβινγκ να παραμείνει στην ομάδα. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια της media day. Βέβαια, από τα λεγόμενα του ίσως και να προκύπτει ο πραγματικός λόγος που ο νεαρός γκαρντ αποφάσισε να φύγει από τη σκιά του.

"Για μένα προσωπικά προσπάθησα να κάνω ό,τι μπορούσα για να γίνει καλύτερος παίκτης. Καλύτερος σκόρερ, πασέρ, αμυντικός, ηγέτης. Ήθελα να του μεταδώσω το dna και όταν ένιωθα πως θα ήταν έτοιμος, θα του έδινα τα κλειδιά της ομάδας", απάντησε αρχικά ο ΛεΜπρόν σε ερώτηση δημοσιογράφου και συνέχισε:

"Είναι πολλά τα συναισθήματα. Σκέφτηκα αν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο για να μην ζητήσει ανταλλαγή. Σκέφτηκα πως ίσως έφταιγε το τελείωμα της σεζόν, ίσως η δική μου επιστροφή ή η αλλαγή του GM. Δεν ξέρω τι να πω...".

Τέλος πέταξε μεταξύ σοβαρού και αστείου το καρφί του: "Το μόνο που με νευρίασε (είπε γελώντας) είναι πως πήρε στην Βοστόνη το dna και τα... σχέδια μας. Εύχομαι στο παιδί να είναι υγιής και το καλύτερο για την καριέρα του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK