Λεμπρόν: "Βλέπω ακόμη εφιάλτες για τους τελικούς"

Ένα μήνα μετά την απώλεια του πρωταθλήματος στο NBA από τους Γουόριορς του Στίφεν Κάρι, ο Λεμπρόν Τζέιμς αποκάλυψε πως βλέπει ακόμη εφιάλτες για τους τελικούς.

Λεμπρόν: "Βλέπω ακόμη εφιάλτες για τους τελικούς"

Ο Λεμπρόν Τζέιμς επέστρεψε τη σεζόν που πέρασε στο Κλίβελαντ προκειμένου να βοηθήσει τους Καβαλίερς να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μπλατ έφτασε μέχρι τους τελικούς, όπου ήρθε αντιμέτωπη με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς που στέφθηκαν πρωταθλητές.

Ένα μήνα μετά, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε, ο Λεμπρόν Τζέιμς αποκάλυψε ότι δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το γεγονός πως δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να βλέπει μέχρι και... εφιάλτες!

"Όσο κι αν προσπαθείς να πεις ότι οκ, έκανες ό,τι μπορούσες, έδωσες ό,τι είχες και είσαι έτοιμος να προχωρήσεις, αισθάνομαι ότι ποτέ δεν προχωράς. Προφανώς πρέπει να το ξεπεράσω γιατί έχω τρία παιδιά που τρέχουν μέσα στο σπίτι και δεν σου επιτρέπουν να μην είσαι χαρούμενος, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να ξεφύγω από το γεγονός πως έχασα στους τελικούς. Έχω εφιάλτες γι'αυτούς, για καταστάσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων. Τους βλέπω σε επανάληψη στο κεφάλι μου. Είναι δύσκολο, σίγουρα, αλλά γίνομαι καλύτερα κάθε μέρα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Βασιλιάς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK