Λίγες κουβέντες από τον Σφαιρόπουλο

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα με την Εφές, αλλά πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός μπορεί ν' ανακτήσει το πλεονέκτημα της έδρας εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το 73-71 της Παρασκευής.

Λίγες κουβέντες από τον Σφαιρόπουλο

Μ' ένα γενικό σχόλιο και χωρίς ερωτήσεις, αφού δεν του έγινε κάποια, κύλησε η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετά την ήττα από την Εφές στο ΣΕΦ και το 1-1 στη σειρά.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού ανέφερε χαρακτηριστικά: " Δεν αποδώσαμε όπως θέλαμε ιδίως στην άμυνα. Επιτρέψαμε στην Εφές να παίξει όπως ήθελε, ιδίως αρχικά. Βελτιωθήκαμε στη συνέχεια, αλλά στις κρίσιμες στιγμές δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, με αποτέλεσμα να δεχθούμε "φθηνούς" πόντους, οι οποίοι έδωσαν στην Εφές την ευκαιρία να γυρίσει. Εμείς κάναμε ντέρμπι το ματς. Το πρόβλημά μας ήταν ότι δεν πετύχαμε εύκολους πόντους στην επίθεση μέσα από την άμυνά μας για να έχουμε και την απαιτούμενη ενέργεια.

Η Εφές μάς έσπασε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά έχουμε δείξει πως μπορούμε να παίξουμε σε κάθε γήπεδο και τώρα είναι η στιγμή να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να είμαστε πνευματικά δυνατοί. Ο Μιλουτίνοφ χτύπησε το γόνατο, είχε ένα αιμάτωμα και γι' αυτό έμεινε έξω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK