AEK-Κολοσσός Ρόδου 96-73

Με σούπερ εμφάνιση από τον Ίνγκλις η ΑΕΚ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Κολοσσό και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με 96-73 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

AEK-Κολοσσός Ρόδου 96-73
INTIME SPORTS

Η εξέλιξη:

Οι δύο ομάδες έπαιξαν αναγνωριστικά στα πρώτα λεπτά με την ΑΕΚ να ελέγχει τον ρυθμό και τον Κολοσσό να καταφέρνει να παραμείνει κοντά στο σκορ. Αντίστοιχη ήταν η εικόνα του αγώνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρόσωπο. Έτσι το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 41-41.

Εντελώς διαφορετική εικόνα, κυρίως από τους κιτρινόμαυρους στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα με μπροστάρη τον Ίνγκλις που πέτυχε 28 πόντους, δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους "χτίζοντας" σταδιακά διαφορά νίκης. Η τέταρτη περίοδος μάλιστα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με την ΑΕΚ να φτάνει στη νίκη με 23 πόντους διαφορά, στην καλύτερη ίσως παρουσία της φέτος η οποία ήταν παράλληλα και η πιο παραγωγική.

H καλύτερη πεντάδα:

1. Ο Κάρλ Ίνγκλις ήταν καλύτερος από ποτέ. Πέτυχε 28 πόντους (4/6 τρ.) και μοίρασε 7 ασίστ, σε μια πλήρη παρουσία στο παρκέ του ΟΑΚΑ.

2. Από κοντά σε απόδοση και ο Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 24 πόντους.

3. Σταθερή αξία ο Σαρικόπουλος ο οποίος είχε το απόλυτο στα σουτ με 7/7 δίποντα και 3/3 βολές, ενώ μάζεψε και 8 ριμπάουντ.

4. Φωτείνη εξαίρερη από τη γενική μετριότητα του Κολοσσού ο Μάικ Τζέιμς με 23 πόντους στο ενεργητικό του.

5. Ανεβασμένος συγκριτικά με προηγούμενα ματς ο Ντελινικάιτις (11 πόντους), τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα σουτ δύο πόντων έχοντας 3/3 και 1/6 τρίποντα.

Φύλλο αγώνα:

Η ΑΕΚ ανέβασε κατάκορυφα την απόδοσή της στην 3η περίοδο, βελτιώθηκε ανασταλτικά (δέχτηκε 16 πόντους), αλλά και επιθετικά (πέτυχε 30 πόντους) και κατάφερε να δημιουργήσει μια διαφορά ασφαλείας που έλυσε τα χέρια των παικτών του Σάκοτα, εξασφαλίζοντας τη νίκη.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Ένωση με τον Ντούσαν Σάκοτα στον πάγκο της στα τρία αυτά παιχνίδια. Οι κιτρινόμαυροι απέδειξαν έτσι με τον καλύτερο τρόπο, ότι η νίκη τους στην Κηφισιά την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν τυχαία, βάζοντας πλώρη για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα φέτος, αφού ο στόχος της παραμονής φαίνεται ήδη πάρα πολύ μικρός.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK