"Τέλειωσε" την Μπάρτσα κι έμεινε ζωντανός για 4άδα

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όμως στο τέλος είχε ψυχραιμία και κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Καταλανών με 71-65. Ο στόχος της εισόδου στην 4άδα παραμένει ζωντανός, την ώρα η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κινδυνεύει να χάσει την πρόκριση (VIDEO).

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Υπό νορμάλ συνθήκες, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πάρει πολύ πιο εύκολα αυτό το ματς. Με στοιχειωδώς καλό τον Καλάθη ή με ανεκτά ποσοστά από το δίποντο, ο Κυπελλούχος ίσως και να είχε καλύψει τη διαφορά της ήττας των 15 πόντων στο πρώτο ματς.

Επειδή όμως δεν συνέβη τίποτα από αυτά, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ καρδιοχτύπησε μέχρι το τέλος. Ευτυχώς όμως ο εξαιρετικός Μπουρούσης, ο ψύχραιμος Τζέιμς και ο πάντα θετικός Ρίβερς τον σήκωσαν ψηλά. Η Μπαρτσελόνα του Μπαρτζώκα μπροστά πέρασε μόνο μία φορά (22-25) και στη συνέχεια ακολουθούσε διακριτικά μειώνοντας ακόμα και στον έναν.

Δεν απείλησε όμως ουσιαστικά και πως να απειλήσει έχοντας σχεδόν τα τριπλάσια λάθη. Ο Παναθηναϊκός, χωρίς ουσιαστικά πλέι μέικερ, βρήκε τις λύσεις που ήθελε στο τέλος και στις δύο πλευρές του παρκέ αφού ο Μπουρούσης έπαιξε για δυο και για τρεις. Η δουλειά έγινε, ο τρόπος δεν έπεισε. Η νίκη πάντως βοηθά τον Παναθηναϊκό να αισθάνεται ασφάλεια στο δρόμο προς την πρόκριση.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-13, 36-29, 54-46, 71-65.

Παναθηναϊκός (Πασκουάλ): Ρίβερς 13 (5/11 σουτ), Τζέιμς 10 (4ασ), Παππάς 2, Φελντέιν 8, Γκάμπριελ 7, Τζεντίλε 2 (1/8 σουτ), Μπουρούσης 14 (11ρ, 3ασ, 8κφ), Καλάθης 5 (2/8 σουτ).

Μπαρτσελόνα (Μπαρτζώκας): Ράις 12, Ντόελμαν 11, Κλαβέρ 5, Ναβάρο 5, Φαβεράνι 10, Βεζένκοφ 8, Κόπονεν 10, Ρένφο, Περπέρογλου, Τόμιτς 4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η βαθμολογία μετά την 19η αγωνιστική της Euroleague
Το κάρφωμα αλά Αντετοκούνμπο από τον Παππά!

ΤΟ LIVE TOY ΑΓΩΝΑ:

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK