Επιβίωσε σε απίστευτο θρίλερ ο Παναθηναϊκός

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να νικήσει 92-81 την Εφές στο ΟΑΚΑ και να φτάσει τις 10 νίκες στην εφετινή Ευρωλίγκα. Ηρωας ο Τζέιμς που έστειλε το ματς στην παράταση με τρεις βολές στο τέλος μετά από αμφιλεγόμενο σφύριγμα. Μεγάλα σουτ ο Ρίβερς.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ANADOLU EFES (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ANADOLU EFES (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ) EUROKINISSI SPORTS

Το σύνδρομο του Καζάν κυρίευσε τον Παναθηναϊκό σε παιχνίδι μέσα στο ΟΑΚΑ. Κάπως έτσι η διαφορά των 13 πόντων εξαναμίστηκε εύκολα και οι πράσινοι έφτασαν να κυνηγούν θαύματα στο τελευταίο δίλεπτο για να στείλουν το ματς στην παράταση.

Το ότι τα κατάφεραν (με σφύριγμα που σηκώνει πολλή κουβέντα αφού ο Τζέιμς φαίνεται ότι δεν έχει σηκωθεί για σουτ) αποτελεί μόνο τη μία όψη του νομίσματος που έχει αναφορά στη refuse to lose νοοτροπία. Από την άλλη υπάρχει ο Παναθηναϊκός του τελευταίου δεκαλέπτου που δεν είχε δημιουργία, που δεν είχε εύκολο αμυντικό ριμπάουντ, που έδωσε δικαιώματα. Ο Τζέιμς πάντως κράτησε την ψυχραιμία του και ισοφάρισε σε 70-70 και στη συνέχεια άρχισε το πάρτι.

Ο Παναθηναϊκός του έξτρα χρόνου ήταν αποτελεσματικός και σοβαρός. Βρήκε ελεύθερα σουτ από καλό πάσινγκ-γκέιμ, τα έβαλε και νίκησε έναν αντίπαλο ο οποίος είχε πάθει σοκ από τον τρόπο που έχασε τη νίκη στην κανονική διάρκεια. Οπως και να έχει η νίκη ήρθε. Και ο Παναθηναϊκός, εκτός από το ροζ φύλλο, κρατά την θετική εμφάνιση του Τζεντίλε, την αυταπάρνηση του Μπουρούση, τα μεγάλα σουτ του Ρίβερς. Εχει όμως πολλά θέματα να λύσει με κυριότερα την έλλειψη δεύτερου οργανωτή και την έλλειψη ποιότητας στη θέση 4.

Τα δεκάλεπτα: 21-13, 40-34, 52-52, 70-70, 92-81

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK