Η συζήτηση με Συρίγο, Μαγουλά, Καβαλιεράτο

Οι Γιώργος Συρίγος, Τάσος Μαγουλάς και Σπύρος Καβαλιεράτος συνομίλησαν με τους αναγνώστες του Contra.gr για δύο ώρες. O πρώτος τελικός της Basket League και η... κακοποίηση του μπάσκετ από τους "αιώνιους" μεταξύ άλλων στο μενού της συζήτησης.

Η συζήτηση με Συρίγο, Μαγουλά, Καβαλιεράτο
INTIME SPORTS

Η συζήτηση με τους αναγνώστες

12:06
Μάνος : Ξέρουμε κάτι για το ποιος θα είναι ο καινούργιος προπονητής στο παναθηναϊκό;
12:06
mporelli : Γεια και στους 3..Κύριε Καβαλιεράτο πράγματι γυάλιζε το μάτι του Σπανούλη χθες και όντως έκανε μεγάλο ματς..Είστε πάντα τόσο ακριβής στις προβλέψεις σας;;
12:07
Ακης : τόσο στυμένο παιχνίδι δεν έχω ξαναδει. Άσε τις απιθέσεις, δείτε μόνο τις άμυνες μόλις ισοφάρισε ο Ολυμπιακός!
12:07
Καλησπέρα. Ήδη έχετε στείλει αρκετές ερωτήσεις. Σε λίγη ώρα, οι Γιώργος Συρίγος, Τάσος Μαγουλάς και Σπύρος Καβαλιεράτος θα ανοίξουν τη συζήτηση για τον χθεσινό μεγάλο τελικό της Basket League και όχι μόνο.
12:25
john13 : Καλησπέρα παιδια, τι ήτνα αυτό το αίσχος που είδαμε χτες βράδυ...προσπαθούσε η μία ομάδα να δώσει το παιχνίδι στην άλλη..υποστηρίζω Παναθηναϊκό αλλά δεν το χάρηκα καθόλου γιατί έπρεπε με τα στοιχειώδη να είχαμε καθαρίσει το ματς από νωρίς...με τέτοια αστοχία δεν έχουμε τύχη στα επόμενα ματς...θέλει ριζικές αλλαγές η ομάδα, 2 πλέι μέικερ και 2 ψηλούς που να παίζουν πλάτη...όσο για τον Ολυμπιακό, άξιος της μοίρας του και πολύ λίγος σε τέτοια ματς, αφολυ δεν κέρδισε και χτες με τα 1/20 και την ανυπαρξία της επίθεσης του ΠΑΟ στο τλος ίσως να μην αξίζει το πρωτάθλημα. Ο Μπαρτζώκας στο 1ο ημίχρονο ήταν για γέλια κάποιος να τον μαζέψει...αν προσπαθήσει να παίξει γρήγορρα ίσως έχει τύχη...είδωμεν..ο Μάντζαρρης έχει κλείσει στον ΠΑΟ? γιατί έπαιξε τόσο άσχημα?
12:25
Βαγγελης : Μεχρι ποτε ο Σπανουλης θα βαζει τον εγωισμο του πανω απο το συμφερον της ομαδος? Ο προπονητης τι κανει?
12:25
alaloum : Χτες μονο ο Σπανουλης ηταν σε κακη μερα η και ο Διαμαντιδης??Αλλα μαλλον καποιος σωθηκε απο τις βολες παλι...
12:38
Ήδη ο Γιώργος Συρίγος βρίσκεται στα γραφεία και παίρνει θέση. Ετοιμαστείτε κι εσείς για το τζάμπολ...
12:53
Καλό μεσημέρι σε όλους. Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει. Ξεκινάμε σε 1'!
12:53
king kenny : Καλησπερα σε ολους,κατα ποσο κατα την γνωμη σας θα ειναι διαφορετικο το παιχνιδι της δευτερας?Μακαρι να δουμε καλυτερο ποιοτικα μπασκετ!
12:57
Το βασικότερο είναι αυτό που λες Kenny: να δούμε καλύτερο μπάσκετ. Αυτό το χθεσινό... δεν βλεπόταν. Παίρνοντας μια γεύση από facebook και twitter, ούτε οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν μπορούσαν να χωνέψουν την κάκιστη ποιότητα μπάσκετ. 'Οσο για την έδρα, να είμαστε ειλικρινείς: ο ολυμπιακός είναι άλλη ομάδα στο ΣΕΦ, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει δείξει περισσότερες φορές ότι μπορεί να διαχειριστεί την πίεση στην έδρα του αντιπάλου του. Ξαναλέω, μακάρι να δούμε έναν πραγματικό τελικό όσον αφορά την ποιότητα. Χθες... πόνεσαν τα μάτια μας. 
12:57
Κώτσος : Με τη χθεσινή απόδοση των Ελλήνων περιφερειακών (Σλούκας, Μάτζαρης, Μπράμος, Σπανούλης), πιστέυετε ότι η Εθνική θα έχει κάποιο θέμα στις θέσεις των κοντών και θα γεμίσουμε πάλι 4-5αρια;
12:59
Καλό μεσημέρι. Διότι μετά το μπασκετικό αίσχος, ένα ακόμα, ανάμεσα στους δύο αιωνίους, δεν μπορεί να είναι χειρότερο το μεσημέρι. Το θέμα δεν είναι βεβαίως το μπάσκετ αλλά τί συνέβη. Ε, ότι και στα άλλα παιχνίδια. Αυτό είναι το απίστευτο της ιστορίας. Καρμπόν οι φετινές αναμετρήσεις στο ΟΑΚΑ.
12:59
Κώστο, δεν νομίζω ότι έχει νόημα να φτάσουμε εκεί. Οι περιφερειακοί των δύο είναι ιδιαίτερα ποιοτικοί, ενώ υπάρχει τόσο ο Ζήσης όσο και ο Καλάθης. Χωρίς γκαρντ δεν πας πουθενά. Η Εθνική θα παίξει γρήγορο και ελκυστικό μπάσκετ, αυτή άλλωστε είναι η φιλοσοφία του Φώτη Κατσικάρη και σε αυτό το στυλ παραπέμπει το υλικό που διαθέτουμε. Αυτό το μπάσκετ έχει ως βασική προϋπόθεση το παιχνίδι των κοντών. 
13:00
Νικος : Οιδυο μεγαλοι τελικα κατεστρεψαν και την περσινη υπέροχη ομαδα του Πανιωνιου.Πηραν Καββαθα, Γιανκοβιτς,Παππά για να σκουπίζουν πάγκο.Ετσι καταφεραν να καταστρεψουν και μια ομάδα και 3 παικτες και το Ελληνικο πρωταθλημα γενικοτερα
13:02
Μεγάλη συζήτηση Νίκο. Ο αντίλογος σε αυτό που λες είναι ότι όταν ένας παίκτης θέλει να προοδεύσει, είναι απαραίτητο να ανεβαίνει επίπεδα και να αγωνίζεται απέναντι στον ισχυρότερο δυνατό ανταγωνισμό. Καλώς ή κακώς, ο Πανιώνιος, που είναι ομάδα-μοντέλο για τα... κυβικά του, δεν μπορεί να συναγωνιστεί τους δύο μεγάλους. Αυτή η απόσταση ωστόσο που χωρίζει την πρώτη και την δεύτερη βαθμίδα, όντως βλάπτει το ελληνικό μπάσκετ. 
13:02
sxolio : Όλο λέμε για πονεμένα μάτια και ξύλο.... Εγώ είδα ότι το πρώτο 10λεπτο ο ΠΑΟ είχε σημειώσει 19 πόντους και μέχρι το ημίχτονο σχεδόν όλες οι επιθέσεις ήταν των 15 δευτερολέπτων. Θεωρώ φυσιολογικό ότι εφόσον δεν έμπαιναν τα τρίποντα (αλήθεια τι φταέι?) λογικό ήταν να ακολουθήσει τον Ολυμπιακό στο κάκιστο μπάσκετ και στα ποσταρίσματα...
13:02
Ψαροκασέλας : @Alaloum, αν αμφισβητείς κάποια από τα φάουλ, καλό είναι να μας τα παραθέσεις (εξαιρούνται οι 3 βολές του Μαύρου, αυτό το είδαμε όλοι).
13:04
Καθόλου ξύλο. Ελάχιστες οι καλές άμυνες. Δύο, τρεις του Κόλλινς και κάποιες από Γκιστ και Λάσμε. Όλοι οι άλλοι απλά...προσεύχονταν να αστοχήσουν οι αντίπαλοι. Ο Θεός είναι μεγάλος και τους άκουσε. Κάνεις όμως ένα λάθος: Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να σκοράρει με τον Μαυροκεφαλίδη, αλλά οι ίδιοι οι παίκτες του...έκατσαν. Γιατί; Διότι έχουν μάθει έναν τρόπο και δεν αλλάζει. Ο δε Ολυμπιακός, προσπαθεί να παίξει στο 5-5 και το γνωστό αποτέλεσμα.
13:05
Παιδιά, μία παράκληση: δεν έχει νόημα να αρχίσουμε τα της διαιτησίας σε μία τέτοια συζήτηση. Δεν νομίζω άλλωστε ότι η διαιτησία έπαιξε ρόλο χθες. Να πούμε ότι θέλετε για μπάσκετ, μέχρι εκεί όμως. Εξάλλου, αν θέλετε να διαφωνήσετε δημόσια για την διαιτησία, μπορεί να το κάνετε στο facebook ή στο twitter.
13:05
Antonis : Καβαλιεράτο, πες μας κάτι και για τον τελικό της Ευρωλίγκας που η Μακάμπι δεν θα προλάβαινε καν να δει τη Ρεάλ. Οι προβλέψεις σου είναι απλά Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ε Σ ! ! !
13:05
ΧΡΗΣΤΟΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ 3 ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
13:07
Αντώνη, θα απαντήσω εγώ για τον Σπύρο. Αυτό που λες δεν έχει βάση. Ο δημοσιογράφος θα κάνει προβλέψεις γιατί αυτή είναι η δουλειά του. Εννοείται ότι πολλές φορές θα πέσει έξω. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τον περιμένουμε στην γωνία για να του πούμε εκ του ασφαλούς, μετά το παιχνίδι, ότι τα πράγματα δεν ήταν όπως τα είπε. Άποψη κατέθεσε, δεν έβγαλε προεδρικό διάταγμα. 
13:08
Χρήστο μου, ο κόσμος είναι αυτός που ορίζει τί γίνεται. Αν η εικόνα των άδειων εξεδρών στο ΟΑΚΑ, γίνουν άδεις και στο ΣΕΦ, θα αποφασίσουν όλοι να ασχοληθούν. Βολεύονταν με τα επεισόδια με την έννοια ότι όλοι ασχολούμασταν με τους αού-ουά  της εξέδρας και ποτέ δεν κάναμε κουβέντα για το άθλιο μπάσκετ. Τώρα που ο κόσμος ήταν ήρεμος, φάνηκε ότι είναι εξίσου σημαντικό πρόβλημα ότι αυτές οι δύο ομάδες αρνούνται να παίξουν μπάσκετ.
13:09
Βαγγελης : Και το μονο θετικο ηταν χτες οτι ειχαμε μια πολιτισμενη -σχετικα - ατμοσφαιρα! Ελπιζω να μην ειναι η εξαιρεση!
13:10
Ψαροκασέλας :Ετσι έδειχνε ο Σπανούλης στα ματς των πλέι οφ, άλλωστε είναι ένας παίκτης που έχει κρίνει ματς στο πιο υψηλό επίπεδο, όχι μία, αλλά πάρα πολλές φορές... Αποδείχθηκε στην πράξη ότι το μάτι του δεν γυάλιζε, το αντίθετο ήταν ανέτοιμος ψυχολογικά να διαχειριστεί και πάλι ματς στο ΟΑΚΑ
13:10
l1akos : την ΕΛεονωρα πως την εδατε εχτες?αφου οι ομαδες δεν προσφεραν θεαμα ειπε να το προσφεριε αυτη
13:11
l1akos : MVP του αγώνα ήταν η Ελεονώρα
13:11
Βαγγέλη, σημαντική παράμετρος κι αυτή. Μην σου πω η βασικότερη. Πράγματι τα πράγματα κύλησαν ομαλά, παρότι το παιχνίδι στράβωσε για τους γηπεδούχους και μάλιστα στο καθοριστικότερο σημείο. Απ' την άλλη, ακόμα και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν είδαν με καλό μάτι την προσέλευση του κόσμου. Το ΟΑΚΑ δεν γέμισε και η ώρα έναρξης δεν φτάνει για να δικαιολογήσει τα δεδομένα. Οι Παναθηναϊκοί έχουν αποδείξει ότι δεν αφήνουν μόνη της αυτή την ομάδα και περιμένω να το υπενθυμίσουν στο 3ο παιχνίδι. 
13:12
ΧΡΗΣΤΟΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ 3 ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
13:12
κωστας : παιδια καλησπερα...λεμε ολοι οτι οσο ο ολυμπιακος δεν κανει κατι διαφορετικο στα παιχνιδια με τον παναθηναικο(και ειδικα στο ΟΑΚΑ) θα χανει απο τα αποδυτηρια..το ερωτημα ειναι μπορει να κανει κατι διαφορετικο?? γτ εγω πλεον βλεπω οτι απλα δε μπορει..θελει να τρεξει ,θελει να παει ψηλα το σκορ, θελει να παρει τα ριμπαουντ, θελει να βαλει τα μεγαλα σουτ...θελει αλλα πλεον φαινεται οτι μετα απο τοσα ματς στο ιδιο ακριβως μοτιβο, οτι δεν μπορει..χθες ο παο τον νικησε με 5% στα τριποντα!!
13:14
ΧΡΗΣΤΟΣ: Τίποτα από τα τρία δεν συμβαίνει. Απορώ με την τοποθέτησή σου. Δεν είναι εύκολο για κανέναν παίκτη να διαχειριστεί τόση πίεση, εδώ βλέπουμε τον Σπανούλη να έχει ξεκάθαρο πρόβλημα.
13:14
κωστακης7 :
13:16
Κώστα, είναι μεγάλη κουβέντα το δεν μπορούν. Πράγματι, ο ρυθμός έτσι όπως τον επιβάλει ο Παναθηναϊκός (συνέβη και χθες) είναι ένα βασικό στοιχείο. Ο Ολυμπιακός θέλει να αυξήσει τις επιθέσεις, ο Παναθηναϊκός δεν το επιτρέπει και αυτό κάνει ακόμα πιο βαριά τα χέρια των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα. Μην αρχίσουμε όμως από τώρα τους αφορισμούς. Πρώτο παιχνίδι ήταν. Αν τα πράγματα διαφοροποιηθούν στο επόμενο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, τι θα γίνει; Θα αρχίσουμε να αποθεώνουμε την "ερυθρόλευκη" ψυχή, εκεί που μέχρι πριν τρεις μέρες λέγαμε... δεν μπορούν με τίποτα; Παιδιά τα πράγματα δεν είναι άσπρο μαύρο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει διαφορφωθεί μία αρκετά ισχυρή τάση στα ντέρμπι αιωνίων του ΟΑΚΑ. 
13:17
niop : ο κολινς χτες καλος αλλα για ακομη μια φορα αντιαθλητικος στο τελος με το φαουλ που χρεωνεται αμυντικο στον διαμαντιδη αλλο δυνατα και αλλο αντιαθλητικα δεν τους το εχουν μαθει στον πειραια αυτο χτυπαει κανεις τον σπανουλη απο τον παο
13:17
Niop, δεν είπαμε να αφήσουμε στην άκρη τα της διαιτησίας;
13:17
κωστακης7 : Ο Σπανούλης έχει βάλει πολλά τέτοια σουτ στην καριέρα του, πιστεύει στον εαυτό του και θέλει να βάλει ένα μεγάλο σουτ στο ΟΑΚΑ. Θέλει όμως τόσο πολύ να κερδίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που τελικά γυρίζει ανάποδα το σκηνικό. Στις τελευταίες επιθέσεις του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ το σκηνικό είναι πάντα ίδιο. Ο Σπανούλης κρατάει την μπάλα σε ολόκληρη την επίθεση και κάνει το σουτ. Αν δεν καταλάβει ότι έτσι δεν θα κερδίσει ποτέ ο Ολυμπιακός, τότε δεν θα κερδίσει ποτέ ο Ολυμπιακός. Οσο για τον Περπέρογλου, πήρε δύο επιθέσεις μετά το τάιμ άουτ και με πρόσωπο για να δημιουργήσει. Λάθος και αυτό... 
13:18
kimon001 : Καλησπερα σε ολους σας.Ο παο χρειαζεται καινουριο προπονητη αυτο το καταλαβαμε ολοι γιατι στο 4 δεκαλεπτο δεν ειχε ουτε ενα σχημα ο αλβερτης που ηταν καλος ως παικτης ο διαμαντιδης απελπισμενος κρατουσε τη μπαλα μονος του χωρις να καταφερει κατι και οτι δεν σκοραρε για 8 λεπτα!Ποια ειναι η γνωμη σας?
13:18
Γιώργος : Για ποιο λόγο οι τελικοί γίνονται με 1-1-1-1-1 όταν οι ημιτελικοί γίνονται με 2-2-1...??? Ελληνική πατέντα?
13:19
Γιώργο, χτυπάει πράγματι στο μάτι αυτή η αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής σε σχέση με τον προηγούμενο γύρο. Νομίζω πάντως ότι το καλύτερο είναι το 1-1-1-1-1..
13:19
LeoGate7 : Ο σερμαντινι μπορει να βοηθησει στους τελικους?
13:20
kimon001 : Μην επικεντρώνεστε μόνο στους προπονητές, είναι θέμα ρόστερ, είναι θέμα μπάτζετ. Κι αν θες την άποψή μου, ο Παναθηναϊκός βγάζει με τρομερή φάση από ειδική κατάσταση στην επίθεση που απέμεναν 4'' μετά από τάιμ άουτ. Ο Διαμαντίδης σουτάρει μόνος του τρίποντο και παρότι αστοχεί, το γεγονός ότι μπερδεύτηκαν στην αλλαγή οι παίκτες του Ολυμπιακού, έφερε μόνο του και τον Λάσμε κάτω από το καλάθι. Επιθετικό ριμπάουντ και ισοφάριση στο πιο καθοριστικό σημείο.
13:20
Alex Green : Καλησπέρα σας. Πιστεύετε ότι το καμπανάκι ήχησε για τρίτη φορά στα αυτιά των παικτών, μετά τα 2 παιχνίδια του ΠΑΟ στην Αθήνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά οι παίκτες ακόμα δεν έχουν λάβει τα προειδοποιητικά σημάδια, για σπάσιμο της έδρας; Γιατί εγώ αυτής της άποψης είμαι.
13:21
Leogate7 οι ψηλοί του Παναθηναϊκού και γενικότερο το στυλ παιχνιδιού του, δεν ταιριάζουν στον Σερμαντίνι. Χρήσιμος ο Γεωργιανός, αλλά δεν είναι και... Σαμπόνις ή Ντίβατς να πεις ότι όσα κι αν είναι τα μειονεκτήματά του, θα βρει τρόπο να καθορίσει τις ισορροπίες. Θεωρώ την προσέγγιση του Μπαρτζώκα (Ντάνστον ή Σίμονς στο 5) σωστή.
13:21
Styl : Καλησπέρα Γιώργο χτες μιας και πήγε σε πολύ χαμηλό ρυθμό το ματς δε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ο Σερμαντίνη;;;Επίσης όσο και αν βοήθησε το small ball με Φώτση και Γκιστ στα 2 φάουλ δε θα μπορούσε να χτυπήσει στη ρακέτα ο Ολυμπιακός;;;
13:22
Alex Green : Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός για άλλη μια φορά, όμως η ουσία είναι ότι έχει δημιουργήσει ένα τέτοιο σκηνικό εδώ και χρόνια, που οι αντίπαλοι εντός Ελλάδας φοβούνται να τον κερδίσουν στο ΟΑΚΑ. Οσο λοιπόν κι αν φλερτάρει με την εντός έδρας ήττα, αποδεικνύεται ότι ο Ολυμπιακός λυγίζει μπροστά στην προοπτική της νίκης...
13:22
Styl, παρότι ο Σερμα είναι 2,15, δεν είναι ο κλασικός ψηλός με πλάτη στο καλάθι. Κι αυτός πικ & ρολ παίκτης είναι στην επίθεση, ενώ στην άμυνα αδυνατεί να ακολουθήσει την ταχύτητα των γρήγορων ψηλών του Παναθηναϊκού. 
13:22
Μεγακλής Παπαγεωγίου : Καλησπέρα πιστεύετε ότι ο παναθηναικος μπορεί να πάει στο στο σεφ και να κάνει το 2-0 ?
13:23
ilias : Paidia kalispera, exei akoustei kanenas proponitis gia panathinaiko?
13:23
Μεγακλής Παπαγεωγίου : Ναι, φυσικά και μπορεί. Εχει αποδειχθεί άλλωστε ότι πιο εύκολα νικάει ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ, παρά ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.
13:24
Τρίαρχος : Καλησπέρα. Πως περάσαμε από παιχνίδα όπως ο ημιτελικός στο Βερολίνο και οι τελικοί του 2012 σε αυτά που βλέπουμε τα δύο τελευταία χρόνια; Ποιος και τι φταίει;
13:25
Τρίαρχος :  Οπως και να το κάνουμε, έχει πέσει το μπάτζετ, άρα και η ποιότητα των ρόστερ. Εκεί εντοπίζω κυρίως το πρόβλημα.  
13:25
Ηλία, νωρίς είναι για τέτοια συζήτηση. Η ομάδα σου διεκδικεί τον τίτλο, δεν είναι ώρα για προπονητολογία. Να στο πω και αλλιώς: μπορεί να καταθέσει κανείς πολλές ενστάσεις για την επιλογή του Δ. Γιαννακόπουλου να αντικαταστήσει τον Πεδουλάκη με τον Αλβέρτη, όμως εδώ δεν μιλάμε για κάποιον τυχαίο: Ο αλβέρτης είναι η μεγαλύτερη προσωπικότητα στην σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού. Οφείλουμε όλοι να τον σεβόμαστε
13:26
sdnikosasasdasdasnikos papadakisdasds : h front cline toy olympiakou den mporei na sikwsei to varos twn telikwn. vlepete kati allo?
13:26
χρηστος : πιστευετε ποσ ο κολινσ μπωρει να ειναι και του χρονου στο ροστερ τησ ομαδασ με τισ εμφανισεισ που κανει τωρα?? ο σερμαντινι και ο παπαπετρου γιατι δν χρισοιμοποιη8ηκαν μονο ο παπαπετρου πολυ λιγο?
13:27
sdnikosasasdasdasnikos papadakisdasds : Η περιφέρεια του Ολυμπιακού ήταν το πρόβλημα, ο Σπανούλης, ο Μάντζαρης, ο Σλούκας, όχι η φροντ λάιν. Ο Ντάνστον ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού.
13:28
mporelli : Γεια και στους 3..Κύριε Καβαλιεράτο πράγματι γυάλιζε το μάτι του Σπανούλη χθες και όντως έκανε μεγάλο ματς..Είστε πάντα τόσο ακριβής στις προβλέψεις σας;;
13:28
mporelli : Οχι, συνήθως πέφτω έξω.
13:28
Χρήστο, να είμαστε δίκαιοι. Ο Κόλινς μας έχει υποχρεώσει να δαγκώσουμε την γλώσσα μας. Το πιο επιεικές απ' όσα είχαμε πει και γράψει γι' αυτόν, ήταν ότι... δεν κάνει. Και τελικά όχι μόνο κάνει, αλλά απέδειξε ότι είναι και παλικάρι. Τα έλεγε ο Μπαρτζώκας και δεν τον ακούγαμε. Και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω...
13:29
γιωργος απο βολο : μου ειναι αδιαφορο αν ο ΠΑΟ παρει το πρωταθημα. Εμενα με ενδιαφερει το αρυιο....να χτιστει ξανα η αυτοκρατορια και σιγουρα οχι με πειραμτα τυπου αλβερτη και παικτες 3ης διαλογης καρυ-ραιτ κλπ .... αυτο που πρωτεύει ειναι το θεμα προπονητη ..εχεις καμια πληροφορια;; καποια ονοματα;; αυτος ο μπραμος τελικα 1 παιζει καλα 10 χανεται....μηπως να παρουμε βασιλειαδη στη θεση του;
13:29
Tony : Καλησπέρα. Ποιος νομίζεται ότι είναι ο λόγος που ο Ολυμπιακός αρνείται πεισματικά να τρέξει το παιχνίδι και παίζει μονίμως στο ρυθμό του ΠΑΟ?
13:31
Tony : Ο Μπαρτζώκας ήθελε γρήγορο παιχνίδι, τα 27 αμυντικά ριμπάουντ έδωσαν προϋποθέσεις για να γίνουν αιφνιδιασμοί, αλλά οι παίκτες δεν μπορούσαν. Ανεξήγητο τεχνικά, προφανώς είχαν τόσο άγχος που δεν μπορούσαν καν να τρέξουν. Δύο αιφνιδιασμούς επιχείρησε σε όλο το ματς ο Ολυμπιακός, κανέναν δεν πέτυχε. Ετσι, δεν θα νικήσει ποτέ στο ΟΑΚΑ.
13:32
τασος : εγω πιστευω οτι ο παναθηναικος θα μπορουσε να ειχε παρει το παιχνιδι απο νωρις αλλα η αστοχια στα τριποντα τον εκανε να παιζει μεχρι το τελευταιο λεπτο για να κερδισει
13:32
Γιώργο από Βόλο, αν μπορούσε η πλειοψηφία των φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού (και όχι μόνο) να σκεφτούν με αυτόν τον τρόπο, όλα θα ήταν απείρως καλύτερα στο ελληνικό μπάσκετ. Άφησε ωστόσο στην άκρη τον Αλβέρτη. Το είπα και πριν. Σεβασμός. Δεν γίνεται να κοιτάμε την μεγάλη εικόνα, αδιαφορώντας όπως κι εσύ λες για το "εδώ και τώρα αποτέλεσμα" και να αποκαθηλώνουμε τα λάβαρα.  
13:32
τασος : Ετσι ακριβώς είναι. Ο Παναθηναϊκός χάρισε το ματς στον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός το έδωσε πίσω.
13:33
νικολας : ο ολυμπιακος τα τελευταια λεπτα δεν εβαλε τη μπαλα στη ρακετα και αναλωθηκε σε ακραια σουτ. σα τζογαδορικη επιλογη μου φαινεται κ ειδικα οταν υπαρχουν 8δευτερα και διωχνεις το σκριν για να σουταρεις απο τα 9μετρα..
13:34
Βασιλειάδης, υπερχρήσιμος και για τις δύο ομάδες. Γνήσιος σουτέρ, με άγνοια κινδύνου και με τεράστια πρόοδο στους υπόλοιπους τομείς (άμυνα, παιχνίδι με την μπάλα στο παρκέ, παιχνίδι με πλάτη) τα τελευταία χρόνια. Η πορεία του στην Μπιλμπάο, υπό την καθοδήγηση του Φώτη Κατσικάρη, τον ανέβασε δύο επίπεδα επάνω.
13:34
Thanos86 : H ομάδα ξεκάθαρα χρειάζεται αλλαγή προπονητή.Έχει πληγεί η χημεία της και η νοοτροπία της.Δεν έχουμε πια το πνεύμα του νικήτή.Ο Πλάθα είναι αξιοπρεπέστατος κόουτς, ο Κατσικάρης επίσης.Μου άρεσε και ένας φαλακρός κόουτς της Παρτίζαν πριν μερικά χρόνια (Βουγιόσεβιτς;)Θα ήθελα την γνώμη σας!
13:34
νικολας : Ακριβώς. Ο Ολυμπιακός δεν πόσταρε μια φορά τον Περπέρογλου, δεν έκανε μια λογική επίθεση, προσπάθησε μόνο να ροκανίσει το χρόνο και να κάνει ένα δύσκολο σουτ, με την ελπίδα να μπει. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός στο 53-53 πόσταρε τον Ματσιούλις... Αλλη μια λεπτομέρεια που έκρινε το ματς.
13:34
Chicago : Poios itan o logos pou eidame toso kako basket xthes? Mipos i piesi gia to apotelesma? Episis, giati den pairnoun eukairies i Giankovic-Pappas?
13:35
Θάνο, προφανώς μιλάς για τον Παναθηναϊκό, ελπίζω να μην κάνω λάθος. Είπαμε όμως: προπονητολογία μετά τους τελικούς. Τώρα κρίνεται το πρωτάθλημα και οποιαδήποτε άλλη συζήτηση δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. 
13:36
Χαλησμι : χαχαχα..τι περιοδο εχετε κατεβασει ολοι ?? το 1ο ματς απο μια σειρα τελικων ηταν , ντερμπυ ηταν , χαμηλο σκορ περιμενες (εκτος αν εισαι ασχετος )..τι πονεσαν τα ματια μας και λαλακιες συγκεντρωθειτε.. ΓΙΟΝΑΑΑΣ ΜΑΤΣΙΟΥΥΛΙΙΙΣ
13:37
Chicago : Η πίεση για αποτέλεσμα είναι μια αιτία, αλλά όχι και η μοναδική. Είναι και το γεγονός ότι οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά και είναι πλέον εύκολο να εξουδετερωθούν. Ειδικά από τη στιγμή που λείπουν οι δημιουργοί και στις δύο ομάδες και παίκτες που θα έπρεπε να βγουν μπροστά, αδυνατούν να δώσουν λύσεις στις ομάδες τους. Για τον Παππά και τον Γιάνκοβιτς είναι ένα ερώτημα, ειδικά από τη στιγμή που και οι υπόλοιποι δεν κάνουν κάτι τρομερό.
13:37
πανος : παιδια αν ησασταν Μπαρτζωκας κραταγατε κολινς και γιατι?
13:39
Χαλήσμι... ηρέμησε. Η ποιότητα, η προσωπικότητα και το ειδικό βάρος των δύο ομάδων δεν είναι για τέτοιου επιπέδου θέαμα. Εκτός κι αν σε ενδιαφέρει μονάχα του αποτέλεσμα, οπότε δεν νομίζω ότι θα μπορέσουμε να βρούμε σημείο επαφής. Εμένα με νοιάζει να δούμε πραγματικό μπάσκετ και μετά όλα τα άλλα. Δεν μιλάμε άλλωστε για δύο ομάδες της σειράς...
13:40
πανος : Θα ήμουν σε δίλημμα. Αν υποθέσουμε ότι μένει ο Ντάνστον και πρέπει να αποκτηθεί άλλος ένας γκαρντ, μετά δεν βγαίνουν εύκολα τα κουκιά για τους μη Ευρωπαίους. Γιατί χρειάζεται έναν καλός Αμερικανός σέντερ και ενδεχομένως ένα 4αρι... Αν υπάρχει χώρος στην 4αδα των Αμερικανών, αν βρεθούν κοινοτικοί για να καλύψουν τα άλλα κενά, ναι θα το σκεφτόμουν σοβαρά.
13:40
Και πράγματι, ο Μασιούλις ήταν καταπληκτικός. Παίκτης με τεράστια ψυχικά αποθέματα, ο οποίος κάθε φορά που ένα παιχνίδι μετατρέπεται σε... οδομαχία, βγαίνει μπροστά. 
13:41
Γιάννης : Γιατί δεν έπαιξε πολύ ο παπετρου και ο σερμαντινι
13:41
στρατος ζακυνθος : κυριε συριγο δεν ειχα την ευκαιρια να σου πω ποσο θαυμαζα τον πατερα σου!!περιμενα πως και πως να ακουσω τις αναλυσεις του για τα ματς..να ζησεις να τον θυμασαι...οσο για τους τελικους αν και παναθηναικος πιστευω οτι δεν θα παρουμε το πρωταθλημα λογο καρι και ουκιτς που ειναι πολυ κακοι.συμφωνεις;;
13:41
Συρίγος-Καβαλιεράτος σχολιάζουν το "μπασκετικό αίσχος"
13:43
Γιάννης : Για Σερμαντίνι είπαμε, δεν ταίριαζε στο ματς. Ο Παπαπέτρου μπήκε με όρεξη, αλλά ήταν άστοχος στις προσπάθειες που πήρε. Και ο Μπαρτζώκας επέλεξε τον πιο έμπειρος Περπέρογλου που ήταν εκ των κορυφαίων και τον Λοτζέσκι, από τον οποίο περίμενε μεγάλα σουτ. Δεν ήταν στη θέση "3" το πρόβλημα για τον Ολυμπιακό.
13:44
Στράτο, έχεις δίκιο. Ειδικά τώρα που είναι τα κρίσιμα (φάιναλ φορ, τελικοί), η άποψή του θα είχε ακόμα μεγαλύτερη αξία. Όσο για τα γκαρντ του Παναθηναϊκού, αυτό που παρατηρείς έχει βάση. Δεν γίνεται να κουβαλήσει μόνος του ο Διαμαντίδης την ομάδα σε μια σειρά τελικών. Στον Ούκιτς ωστόσο δώσε το ελαφρυντικό του διπλού προβλήματος στους αχιλλείους, ενώ δεν μπορούμε να ακυρώσουμε την αμυντική του δουλειά (άμυνα στον Σπανούλη).
13:44
πανος : ο ολυμπιακος πρεπει να χτυπησει ουκιτς το καλοκαιρι? αν ειναι καλα ταιριαζει απολυτα νομιζω.
13:45
Βασίλης : Ερώτηση και για τους δυο. Πιστευω πως για καποιο λογο ο Ολυμπιακος δεν τραβαει. Ποιο πιστευετε ότι είναι το μέλλον του Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακο ?
13:46
πανος : Δεν πιστεύω ότι δεν συμφωνούν και πολλοί μαζί σου... Δεν λείπει ένας Ούκιτς από τον Ολυμπιακό. Αλλά τώρα κρίνονται οι τελικοί, δεν είναι ώρα για να συζητήσουμε την πιθανή ανταλλαγή πληθυσμού.
13:46
τασος : εγω πιστευω οτι ο παναθηναικος θα μπορουσε να ειχε παρει το παιχνιδι απο νωρις αλλα η αστοχια στα τριποντα τον εκανε να παιζει μεχρι το τελευταιο λεπτο για να κερδισει
13:47
τασος : Ακριβώς όπως τα λες είναι. Η αστοχία του Παναθηναϊκού βοήθησε τον κακό Ολυμπιακό να επιστρέψει στο παιχνίδι.
13:47
Βασίλη, θα το πω για 1000η φορά. Είναι νωρίς για τέτοιες συζητήσεις. Αν ο Ολυμπιακός πάρει το πρωτάθλημα, τι θα λέμε; Επιπλέον, μιλάμε για τον προπονητή που έφερε το δεύτερο σερί "ερυθρόλευκο" ευρωπαϊκό, τον πρώτο έλληνα που κατάφερε να πετύχει κάτι τέτοιο. Να στο πω και ανάποδα; Αν ο Μπαρτζώκας δεν συνεχίσει στον Ολυμπιακό, σου βάζω ότι στοίχημα θες ότι θα δημιουργηθεί... ουρά απ' τις ομάδες που θα θέλουν να τον κάνουν δικό τους. 
13:47
rajon : εμενα πραγματικα με πηρε ο υπνος καπου στο 25. ηταν που ηταν το παιχνιδι βαρετο, η χροια της φωνης και η ροη του λογου του χατζηγεωργιου με αποκοιμισαν. αργοτερα εμαθα οτι εγινε ντερμπυ το ματσακι,αλλα δεν το πιστευα!
13:47
Nikos13 : Κυριε καβαλιερατο αληθεια πιστευετε οτι ο ολυμπιακος εκανε δωρο;; Μα δε βλεπεις ανθρωπε μου το κομπλεξ αυτης της οναδας οταν οαιζει στο οακα τοσα χρονια;; Τι δε καταλαβαινεις;; Δε γυαλιζε το ματι του σπανουλη φοβος κ τρομος ηταν !!! Μιλα αντικειμενικα επιτελους δε γραφεις στον Γαυρο
13:48
Nikos13: Είπα ότι ο Παναθηναϊκός έκανε δώρο στον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός έδωσε πίσω το δώρο στον Παναθηναϊκό. Γιατί φοβάται να κερδίσει στο ΟΑΚΑ. Τι δεν καταλαβαίνεις;
13:49
Αντωνης : Παιδια καλο μεσημερι. Αυτος ο εξαιρετικος κοουτς που λεγεται Σουλη Μαρκοπουλος δεν ειναι κριμα που τοσα χρονια δεν πηρε μια ευκαιρια να προπονησει εναν απο τους 2 μεγαλους η εστω να καθησει στον παγκο της εθνικης;
13:49
peiraias7 : Πιστευετε οτι ο οσφπ θα καταφερει το break?o μπαρτζωκας θα μεινει?
13:49
νικολας : ο ολυμπιακος τα τελευταια λεπτα δεν εβαλε τη μπαλα στη ρακετα και αναλωθηκε σε ακραια σουτ. σα τζογαδορικη επιλογη μου φαινεται κ ειδικα οταν υπαρχουν 8δευτερα και διωχνεις το σκριν για να σουταρεις απο τα 9μετρα..
13:51
Αντώνη μου, είναι άδικο αλλά δυστυχώς το "σύστημα" του ελληνικού μπάσκετ είχε πάντα συγκεκριμένους...αγαπημένους. Είτε Έλληνες είτε ξένους και ο Μαρκόπουλος, άνθρωπος σοβαρός, δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς.
13:52
Rajon, το παιχνίδι μπορεί να ήταν κακό, αλλά είχε αρκετή ένταση. Για τον εκάστοτε σπίκερ, καλό είναι να λάβουμε υπόψη μας το εξής: όταν πας να μεταδόσεις ντέρμπι "αιωνίων", νοιώθεις ότι στο... μισό λάθος θα βρεθείς στο εκτελεστικό απόσπασμα. Όλοι περιμένουν στην γωνία για να τα ρίξουν πρώτα στους διαιτητές και εν συνεχεία σε αυτούς που μεταδίδουν. 'Οχι πάντως ότι κι εμείς οι δημοσιογράφοι δεν έχουμε δώσει δικαιώματα...
13:52
gkt1 : καλησπέρα. υπάεχει ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Ζέλικο στον Παο από φέτος;
13:52
peiraias7: Δεν υπάρχει λογική στο να κάνουμε προβλέψεις. Φυσικά και μπορεί να κάνει το μπρέικ, αλλά το θέμα είναι ότι εδώ και χρόνια δεν το κάνει... Δεν είναι ώρα αποφάσεων για κανέναν προπονητή, η εξέλιξη των τελικών θα κρίνει πολλά. Αν πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, ο Μπαρτζώκας θα μείνει 100%, αν δεν τον πάρει είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα... 
13:52
Ηλιας7 : καλησπερα σας...νομιζω οτι αφου δεν νικησε χθες ο οσφπ αυτον τον παο δυσκολα παιρνει πρωταθλημα. ο παο ειναι χειροτερη ομαδα απο τον οσφπ αλλα ο οσφπ πιο φοβισμενοι..αυτη την στιγμη δεν παιζει ο παο απεναντι στον οσφπ αλλα η παραδοση...συμφωνειτε? ευχαριστω
13:53
Ο Ολυμπιακός έβαζε την μπάλα κοντά στο καλάθι όσο ο Κόλλινς την είχε στα χέρια του. Μόλις δεν μπήκαν ένα, δυο ελεύθερα σουτ, ο Σπανούλης πήγε να πάρει πάλι τον αγώνα. Πάλι δεν τα κατάφερε. Νομίζω ότι ουσιαστικά οι τελευταίες πέντε επιθέσεις(μέχρι και το λάθος του Περπέρογλου) ουσιαστικά δεν έγιναν ποτέ και η ευθύνη βαραίνει πρωτίστως τον αρχηγό του Ολυμπιακού και μετά τον Περπέρογλου.
13:53
Ο Ζοτς είναι αρκετά πεισματάρης για να αποδεχτεί ότι απέτυχε στην Τουρκία μετά από μόλις έναν χρόνο. Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής..
13:53
roxz : Kalhspera , xwris naxw idiaitero parapono alla yparxei esto 1as basketikos dhmosiografos sto contra pou na einai kai reporter tou panathinaikou?
13:54
Αφιερωμένο στον φίλο τον Χαλησμι: Ο Γιόνας Μασιούλις ήταν ο κορυφαίος του παρκέ. Μασιούλαρος.
13:54
Roxz, εγώ στη nova καλύπτω το ρεπορτάζ και των δύο ομάδων... 
13:54
Ηλιας7 : Κάπως έτσι είναι. Παίζει μπάσκετ η έδρα και η παράδοση. Ο Ολυμπιακός λυγίζει κάθε φορά που αγγίζει τη νίκη. Απ' ό,τι φαίνεται ψυχολόγο θέλει ο Ολυμπιακός στον πάγκο, όχι προπονητή.
13:55
xaris7 : Apla o proponitis den exei tin iremia n tin metaferei stous paixtes toy eidika me ton pao den einai mia fora to xoume dei polles fores ayto pleon.... i diafora stin psixologia fenetai osoi paixtes tou osfp exoun paixei me pao den exoun psuxologia mono o collins fanike oti den epireazetai
13:55
PistolPEte #14 : Αφού χθές δεν κέρδισετε ο Ολυμπιακός (με τον ΠΑΟ στα1/20 τρίποντα) πότε θα κάνει το μπρείκ ρε παιδιά ; Μήπως όταν δεν πάει καθόλου στο γήπεδο ο ΠΑΟ.....;
13:55
Βασίλης : Το έγραψα και στο άρθρο του Τάσου (ήρωας και αντι...) αλλά για κάποιο λόγο δεν το έχω δει. Τεσπα, θεωρώ ότι δεν πρρέπει να τα ρίχνουμε όλα στους παίκτες αλλά και στην τακτική που ακολουθούν οι προπονητές. Κουράστηκα να βλέπω παίκτες να παίρνουν τη μπάλα με πλάτη από το τρίποντο και να προσπαθού να παίξουν. Τσούκου Τσούκου σπρώξε σπρώξε. Επίσης ο ολυμπιακός σταθερά όταν παίζει με τον παναθηναικό επιλέγει να ρίχνει τον αριθμό των επιθέσεών του που σε συνδυασμό με την αστοχία (λόγω κόμπλεξ) δίνει το τραγικό αποτέλεσμα (ο Γιώργος πιστεύω θα με επιβεβαιώσει) Επίσης θα πρέπει κάποια στιγμή οι μάτζαρης και Σλούκας να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από τον Σπανούλη αλλά και όλοι εμείς να περιμένουμε ότι θα δούμε τον Σπανούληα και τον Διαμαντίδη να κάνουν εκπληκτικά αεροπλανικά και να βάζουν επιθέσεις τύπου 1 εναντίον όλων....αυτό το μπασκετ δεν υπάρχει πια... το άθλημα είναι ομαδικό και έχει αλλάξει....αν όμως οι υπόλοιποι δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν τους χώρους και τις ευκαιαρίες που δημιουργούν αυτοί οι μεγάλοι παίκτες που τραβούν όλη την άμυνα επάνω τους τότε..... Αυτά κυρίως για τον ολυμπιακό θα επανέλθω για παναθηναικό!!
13:58
xaris7 : Το ότι ο Μπαρτζώκας πρέπει να είναι πιο ήρεμος και λιγότερο εκρηκτικός στις αντιδράσεις του, είναι δεδομένο και θα βοηθήσει και το ίδιο. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα νομίζω. Με τον ίδιο τρόπο διαχειρίστηκε το ματς και στο 36' ο Ολυμπιακός βρέθηκε μπροστά. Οι παίκτες πρέπει να πιστέψουν, αυτοί βγαίνουν μπροστά όταν κρίνεται το ματς. Δεν σουτάρει ο Μπαρτζώκας, αλλά παίκτες εκατομμυρίων που έχουν κρίνει Ευρωλίγκα και άλλα μεγάλα ματς.
13:58
Pistol σε βλέπω... αγριεμένο και με διάθεση να τσιγκλίσεις τους φίλους του Ολυμπιακού. Θέλω ωστόσο να σου πω ότι το μπάσκετ δεν είναι μονάχα αριθμοί. Είναι αμέτρητες οι περιπτώσεις που προσεγγίσεις σαν αυτή που έκανες (πότε θα συμβεί, αφού δεν έγινε χθες;) έχουν πάει πανηγυρικά στα σκουπίδια. 
13:58
T-mac : Μ φαινεται οτι κατιπρεπει ν αλλαξει αυτο το ζευγαρι καθε χρονο...μακαρι ν ειχαν τν δυνατοτητα να δυναμωσουν κ αλλες ομαδες!!
13:58
mitsos : gt den irue kosmos
13:59
Βασίλη μου, όταν σουτάρεις από τα 8,45 με άμυνα ή έχεις 20 ελεύθερα τρίποντα άστοχα, δεν μπορεί να φταίει το σύστημα. Δεν φταίει στον Διαμαντίδη η διαχείριση του Αλβέρτη που τον ξεκουράζει συνέχεια και όταν κάνει ριβέρς βρίσκεται έξω από το γήπεδο. Τί θέλει ο Σπανούλης από τον Μπαρτζώκα(που βεβαίως και πιστώνεται το λάθος σχήμα στο τέλος;). Παικταράδες που θα έλεγε ο Αλέφαντος και δεν μπορούν να διαβάσουν μία άμυνα. Τόσο πολύ δεν αντέχουν τα ντέρμπι;
14:00
T-mac : Ευχής έργον θα ήταν να δυναμώσει άλλη μια ομάδα και να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Αλλά αν το δούμε κι αλλιώς, ας είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε και δύο καλές ομάδες και βλέπουμε τελικούς. Πριν από μία δεκαετία δεν υπήρχε καν ομάδα να ανταγωνιστεί τον Παναθηναϊκό. Και υπάρχουν πρωταθλήματα που ο τίτλος έχει κριθεί πριν καν αρχίσει η σεζόν.
14:01
Mitsos, αυτό είναι σημαντικό ερώτημα. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν αποδείξει ότι αυτή την ομάδα δεν την αφήνουν μόνη της και το χθεσινό χτύπησε στο μάτι. Έχουν την ευκαιρία ωστόσο να δείξουν στο τρίτο παιχνίδι ότι η μικρή προσέλευση (για τα δεδομένα ενός τελικού) ήταν η εξαίρεση στον κανόνα. 
14:01
γερασιμος : ο ΠΑΟ θελει προπονητη και 3 παιχες στην περιφερεια , ενα ψηλο , και ενα 4αρι για ο μελλον .. οι παιχτες που λεω εγω ειναι καλαθης (ακουγεται παρα πολυ ), ντιλεινι, ζησης , μποχω, ΙΑΝ , βεζενκοφ
14:02
Woolf : Κυριε καβαλιερατο δεν βαρεθηκατε να θεοποιειτε τον σπανουλη;; Προκειται για εναν ταλαντουχο παιχτη σφοδρα κομπλεξικο που Διαμαντιδης δε θα γινει ποτε! Διαφωνειτε;;;
14:03
Γεράσιμε, ξέχνα τον Καλάθη μια για πάντα. Τουλάχιστον μέχρι να φτάσει... 34. Με αυτά που έκανε φέτος στο Μέμφις, έχει κλειδωμένη θέση στο ΝΒΑ για πολλά χρόνια. Βεζένκοφ ενδιαφέρουσα περίπτωση, όμως όλες οι πληροφορίες λένε ότι οδεύει προς Τουρκία (Εφές).
14:03
exasteros : τραγικοί και οι αντίπαλοι, πως να παέι ο κόσμος στο γήπεδο αφού περιμένει να δει ανάλογο θέαμα?ο Μάντζαρρης έχει κλείσει στην Πανάθα?
14:04
Exastere, ο Μάντζαρης έχει συμβόλαιο μέχρι το '15 με τον Ολυμπιακό. Ο όρος που υπάρχει είναι μονάχα για ΝΒΑ. 
14:05
Nikos papadakis : Οι ελληνεσ του ολυμπιακού μεναντίον των ξενων του παναθηναικου. οι ομαδεσ πλιρωνουν τα λαθη τουσ.χωρισ μεταγραφεσ ο ολυμπιακοσ χωρισ προπονητη ο Παο. Το ποσοστο στισ ωολεσ του ολυμοπιακου δειχνει το φοβο και το κομπλεξ στο ΟΑΚΑ. Τι μπορει να αλλαξει στο ΣΕΦ?
14:05
Woolf : Ολη η μπασκετική Ευρώπη υποκλίνεται στον Σπανούλη, όλη στον Διαμαντίδη. Αλλά ο οπαδισμός στην Ελλάδα τα ξεπερνάει δυστυχώς όλα αυτά. Διαφωνώ μαζί σου. Και δεν μιλάμε για Θεούς, αλλά για αθλητές, του πιο υψηλού επιπέδου. Απολαύστε το όσο μπορείτε.
14:05
ΧΡΗΣΤΟΣ : ΤΙ ΚΟΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΡΕ ΣΠΥΡΟ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΟΣ..ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΑΙ
14:08
Νίκο δεν είναι ακριβώς έτσι. Δηλαδή ο Ντάνστον και ο Κόλινς δεν βοήθησαν τον Ολυμπιακό; Για τον Παναθηναϊκό, δεν ήταν ηγέτης ο Διαμαντίδης; Τις πρόσφατες εμφανίσεις του Μαυροκεφαλίδη και μάλιστα στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, πως γίνεται να τις ξεχνάμε; Και οι δύο ομάδες έχουν κενά στο ρόστερ τους, ενώ είναι δεδομένο ότι στον σχεδιασμό του περασμένου καλοκαιριού έγιναν λάθη. Μην τα μηδενίζουμε όμως όλα.
14:09
ΧΡΗΣΤΟΣ : Αμφισβητεί κανείς ότι ο Σπανούλης είναι μεγάλος παίκτης; Είναι προφανές ότι στο ΟΑΚΑ δεν μιλάμε όμως για τον Σπανούλη, αλλά για κάποιον παίκτη. Σέβομαι αθλητές όπως ο Διαμαντίδης, ο Σπανούλης, ο Παπαλουκάς και όλοι όσοι έχουν γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και δεν διαγράφει την πορεία τους μια σειρά αγώνων. Ομως ο Σπανούλης πρέπει να ψάξει και να βρει τι του φταίει, γιατί πάντα θα τον κυνηγάει το ότι στο ΟΑΚΑ δεν μπορούσε να κάνει μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
14:09
Χαλησμι : ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?? ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΡΟΚΟΥΣ? ΓΙΟΝΑΑΑΑΣ ΜΑΤΣΙΟΥΥΥΥΛΙΙΙΙΙΣ
14:10
Χαλήσμι, όπως είδες το ανεβάσαμε. Το έχεις παρακάνει όμως. Θέλεις να πούμε κάτι για μπάσκετ ή θα συνεχίσεις να μιλάς σε αυτό το ύφος; Το μοναδικό που είπες και είχε ουσία (περί Μασιούλις) στο απάντησα και πριν. Ήταν καταπληκτικός. 
14:12
Βασίλης : Το έγραψα και στο άρθρο του Τάσου (ήρωας και αντι...) αλλά για κάποιο λόγο δεν το έχω δει. Τεσπα, θεωρώ ότι δεν πρρέπει να τα ρίχνουμε όλα στους παίκτες αλλά και στην τακτική που ακολουθούν οι προπονητές. Κουράστηκα να βλέπω παίκτες να παίρνουν τη μπάλα με πλάτη από το τρίποντο και να προσπαθού να παίξουν. Τσούκου Τσούκου σπρώξε σπρώξε. Επίσης ο ολυμπιακός σταθερά όταν παίζει με τον παναθηναικό επιλέγει να ρίχνει τον αριθμό των επιθέσεών του που σε συνδυασμό με την αστοχία (λόγω κόμπλεξ) δίνει το τραγικό αποτέλεσμα (ο Γιώργος πιστεύω θα με επιβεβαιώσει) Επίσης θα πρέπει κάποια στιγμή οι μάτζαρης και Σλούκας να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από τον Σπανούλη αλλά και όλοι εμείς να περιμένουμε ότι θα δούμε τον Σπανούληα και τον Διαμαντίδη να κάνουν εκπληκτικά αεροπλανικά και να βάζουν επιθέσεις τύπου 1 εναντίον όλων....αυτό το μπασκετ δεν υπάρχει πια... το άθλημα είναι ομαδικό και έχει αλλάξει....αν όμως οι υπόλοιποι δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν τους χώρους και τις ευκαιαρίες που δημιουργούν αυτοί οι μεγάλοι παίκτες που τραβούν όλη την άμυνα επάνω τους τότε..... Αυτά κυρίως για τον ολυμπιακό θα επανέλθω για παναθηναικό!!
14:12
πανος : Τελικά ρε παιδιά,αυτόν τον έρμο τον Σερμαντίνι γιατί τον ξαναέφερε;Για να αλλάζει καμιά λάμπα άμα καεί;
14:13
Πάνο και λίγο χιούμορ δεν κάνει κακό. Να 'σαι καλά. Άκου εκεί... για να αλλάζει λάμπες. Είπαμε και πριν για Σερμαντίνι. Δεν ταιριάζει με τους ψηλούς του Παναθηναϊκού. 
14:13
antreas : o olympiakos ean den apovalei to ''koblex'' tou oaka den exei kamia elpida.... ayth einai h apopsh mou
14:15
Βασίλης : Στην Ελλάδα η τακτική είναι νούμερο ένα, αυτό επιτρέπει να καλύπτεται το χάντικαπ με τους υπόλοιπους, ειδικά όταν υπάρχει διαφορά στα μπάτζετ. Η εικόνα του πρώτου τελικού ήταν από κάθε άποψη απογοητευτική, αν το δούμε συνολικά το μπάσκετ δεν βγαίνει κερδισμένο απ' αυτό. Αλλά μιλάμε για τελικούς, που δεν μετράει το θέαμα αλλά το αποτέλεσμα. Και κανείς δεν θα κρίνουν παίκτες και προπονητές για το θέαμα, αλλά για το αποτέλεσμα. Συμφωνώ στο ότι πρέπει να βγουν μπροστά και οι άλλοι παίκτες, γιατί είναι κουραστικό να εξαρτάται τόσο πολύ το παιχνίδι των δύο από Σπανούλη και Διαμαντίδη.
14:16
Αντρέα, είναι μεγάλη κουβέντα αυτή. Είναι φανερό ότι το κυριότερο πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι στο πνευματικό κομμάτι και γίνεται ακόμα πιο έντονο απ' την στιγμή που ο Παναθηναϊκός καταφέρνει να οδηγεί το παιχνίδι στον δικό του ρυθμό: αργά και ελεγχόμενα. Δεν μου αρέσει ωστόσο η λέξη "κόμπλεξ". Μιλάς για την ομάδα που με τον ίδιο κορμό πήρε δύο σερί Ευρωλίγκες.
14:16
Γιαννης : ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΚΡΑΖΕΙ!ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ 100 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ?ΓΙΑ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΑΜΥΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!
14:16
Παναγιώτης : Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να νικήσει τον Παναθηναϊκό στον ΟΑΚΑ;
14:17
pad18 : Πιο πιθανο πιστευετε οτι ειναι να σπασει την εδρα ο ΠΑΟ ή ο ΟΣΦΠ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
14:18
Γιαννης: Δεν είναι ακριβώς έτσι. Συμφωνώ στο ότι οι άμυνες ήταν πολύ καλές, το διάβασμα εξαιρετικό. Αλλά παίκτες τόσο υψηλού επιπέδου πρέπει να βάζουν τα ελεύθερα σουτ. Εγιναν πολλά άστοχα και μάλιστα από παίκτες με ικανότητα. Ας κρατήσουμε όμως τα σασπένς και το ότι ο τελικός κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αυτό είναι σημαντικό.
14:20
Μετά το 1-0 και αν η λογική πάει στο παιχνίδι των 50-55 πόντων, μοιάζει να έχει προβάδισμα για μπρέικ ο Παναθηναϊκός. Το σίγουρο είναι ότι θα...μπρέικ οι μπασκέτες σε κανέναν αγώνα και χωρίς να καρφώνει κανένας Σακίλ. Αυτό έπρεπε να είναι το ερώτημα: πώς είναι τόσο βασταγερές οι μπασκέτες σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ.
14:20
Δημήτρης : Γνωρίζω οτι τα επόμενα 2 παιχμίδια της σειράς ΙΝΤΙΑΝΑ-ΧΙΤ είναι το Σάββατο στις 3:30 και τη Δευτέρα στις 3:30.Τα άλλα παιχνίδια πότε είναι εφόσον χρειαστούν ??
14:22
Παναγιώτη, ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά τι χρειάζεται να συμβεί. Το μπάσκετ μας έχει αποδείξει αμέτρητες φορές ότι δεν μπαίνει σε καλούπι. Η λογική λέει ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται απαραιτήτως να ανοίξει τον ρυθμό, αποφεύγοντας την τριβή με την άμυνα του Παναθηναϊκού στο 5 εναντίον 5, ωστόσο σε ένα κλειστό ματς (όπως συνήθως είναι οι τελικοί), δεν θέλει πολύ: ένα μεγάλο σουτ. Ο Ολυμπιακός έχει χάσει πολλά τέτοια στα τελευταία παιχνίδια, όμως ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι αυτό θα γίνεται για πάντα. Μπάσκετ είναι παιδιά. Ένα λάθος, μια στιγμή. Αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος. Να συμβεί αυτό που κανείς δεν περιμένει ότι μπορεί να γίνει... 
14:22
Ξημερώματα Πέμπτης, Σαββάτου, Δευτέρας
14:23
Λευτέρης : Δεν μπορώ με τίποτα να δικαιολογήσω το ποσοστό του Ολυμπιακού στις βολές. Κοστίζει παιχνίδια. Ακόμα και με τη Ρεάλ τα ίδια. Απαράδεκτο επαγγελματίες παίχτες να μην βάζουν βολές. Καμία αξιοπρέπεια από μέρους τους να κάσουν να εξασκηθούν; οι βολές είναι προπόνηση και μόνο προπόνηση. Στα του παιχνιδιού... μόνοι μας το χάσαμε, καλά να πάθουμε. Ψυχολογία μηδέν.
14:23
Επειδή ο Συρίγος είναι και ολίγον τι φλώρος, οι Krokus δεν τραγουδούσαν το comme feel the noise? One hit wonder
14:25
kimon001 : Πιστευτε οτι ο παο θελει ενα καλο back up του διαμαντιδη οπως μποχωριδης ή ντιλεινι?
14:26
kimon001 : Πιστευτε οτι ο παο θελει ενα καλο back up του διαμαντιδη οπως μποχωριδης ή ντιλεινι?
14:26
Λευτέρη, το ποσοστό στις βολές πράγματι αποτυπώνει, 9 φορές στις 10, την ψυχολογία. Δεν είναι όμως θέμα αξιοπρέπειας. Όταν μιλάμε για επαγγελματίες αθλητές αυτού του επιπέδου, να είσαι σίγουρος ότι κάθε μέρα αφιερώνουν... 10 ώρες στο γήπεδο, προσπαθώντας να γίνουν καλύτεροι. 
14:27
Γιαννης : Γιωργο,με το χερι στην καρδια ποιος ηταν καλυτερος Δημητρης Διαμαντιδης(σεζον 2010-2011 MVP)ή ο Χουαν Καρλος Ναβαρο(σεζον 2008-2009 MVP)?
14:27
miyake : Η πράξη είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτό που λες. Με τον Μπαρτζώκα στον πάγκο, ο Σπανούλης πήρε την Ευρωλίγκα στο Λονδίνο.
14:27
Ο Παναθηναϊκός οφείλει να αποφασίσει το καλοκαίρι πώς θα διαχειριστεί τον Διαμαντίδη. Με ότι βλέπουμε ουσιαστικά θέλει έναν βασικό γκαρντ ο οποίος θα μάθει την επόμενη διετία από τον 3D. Ο Ντιλέινι θα ...παίξει πολύ το καλοκαίρι και λογικά ανεβαίνει το κασέ του. Ταιριάζει πολύ στον Παναθηναϊκό, αν ισχύσουν οι εξαγγελίες για πιο γρήγορο μπάσκετ. Ο Μπόχω είναι επένδυση για το εγγύς μέλλον. Με δεδομένο ότι ο Διαμαντίδης έχει μία δύο, χρονιές μπροστά του, όποιος νέος οφείλει να έρθει άμεσα.
14:28
Γιάννη, για μένα η κανονική διάρκεια δεν μετράει. Ο πραγματικός MVP είναι αυτός του φάιναλ φορ. Σε κάθε περίπτωση...
14:29
Θοδωρής : Ο Μπαρτζώκας είναι καλός προπονητής. Σαν Ολυμπιακός δε θέλω να φύγει. Με 2 καλούς ξένους του χρόνου, χτυπάμε 3 τρόπαια.
14:29
Θοδωρής : Συμφωνώ με την άποψή σου, αλλά δεν αποφασίζεις ούτε εσύ, ούτε εγώ.
14:29
Στεφανος : Πιστευω ηρθε η ωρα να φύγει ο μπαρτζωκας απο την ομαδα. Προσεφερε οσο φτανουν οι προπονητικες του ικανοτητες, και με τα δεκανικια που του προσέφερε ενας σπανουλης (που ο ιδιος εψαχνε ενα μεγαλο συμβολαιο) σηκωσε μια ευρωλιγκα. Ηρθε η ωρα ο ολυμπιακός να παρει ενα προπονητη που καταλαβαινει απο μπασκετ.
14:30
Ανάμεσα σε Διαμαντίδη και Ναβάρο πάντως, ψηφίζω Διαμαντίδη. Όχι γιατί είναι Έλληνας, αλλά γιατί, όταν ήταν και οι δυο στα καλά τους, ο 3D ήταν πιο πλήρης. Κι ας είναι ο Ισπανός το κοντινότερο στον Γκάλη όσον αφορά το επιθετικό ταλέντο. 
14:31
Στεφανος : Συμφώνησα με τον προηγούμενο, διαφωνώ μαζί σου. Ο Μπαρτζώκας καταλαβαίνει πολύ καλά το μπάσκετ. Ενα πράγμα πρέπει να διορθώσει γιατί του κάνει πολύ, πολύ κακό. Τις αντιδράσεις του στον πάγκο και τις συνεχείς διαμαρτυρίες. Ετσι όπως αντιδρά, χάνει και το δίκιο του σε πολλές περιπτώσεις.
14:32
αναστασια : θα ηθελα απλα να πω πως ο ομπραντοβιτσ πριν το 2007 εκανε νομιζω 5 χρονια να παρει ευρωλιγκα για να εχει μια ομαδα διαρκεια θελει χτισιμο σωστο οποτε μην τα ισοπεδωνουμε ολα....οπως επίσης πως αν ο παναθηναικος αντι για 1/20 ειχε εστω 6/20 δεν νομιζω να ερδιζε με τοσο λιγη διαφορα
14:33
Kehas : Sumfwnw apolyta me to arthro tou magoula .... 10 fores na paizoume ta teleutaia 2 lepta tou agwna o olympiakos tha kerdizei 2/10 tha exartatai dhladh an tha boun ta makrina petagmata ths balas giati sout den ta les! Giati o k bartzwkas kontenei ta sxhmata sto teleutaio 5 lepto kathe agwna me ton pao? Akoma na katalavei oti o monos tropos na skorare extes htan mono apo post paixnidi eite me to pleonekthma tou gist apenanti ston perpe pou fernei amuntikh isoropia ston olympiako sta rib... Kai to erwthma mou einai to exhs ? Pou exei provlhma o olympiakos ? Sthn thesh 3! Mhpws na valei ton petway na markarei ligo ton maciulis? 1) taxuthtes panw katw idies 2) pet way dunato paidi borei na ton postarei... 3) elegxeis kai ola ta xamena rib poi phre apo ton lojeski-perpe 4) sthn epithesh den fortwneis thn raketa gt o petway kinhtai sthn perifereia me axioprepes sout 5) borei kai pio eleuthera na paei sto epithetiko rib apenanti ston maciulis anti apenanti ston gist.... Y.Γ thelei ligo trela to basket kai autosxediasmo alliws ginesai provlepsimos
14:33
Να που η κοπέλα της παρέας βάζει σε όλους μας τα γυαλιά όσον αφορά την ψυχραιμία. Οι ομάδες χτίζονται και ως εκ τούτου χρειάζεται υπομονή. 
14:34
Επί του πιεστηρίου: ο Μπλατ συμφώνησε να συνεχίσει στη Μακάμπι.
14:35
βασιλης : εγώ παντως με μια φάση τρελαθηκα και κονταψα να πάρω τους δρομους. αν δεν κανω λαθος ηταν στο πρωτο δεκαλεπτο ή στο δευτερο που ο ο λυμπιακος ηθελε να πιεσει απο την επαναφορα και ο ουκιτς εκανε μια μακρυνη πασα στον κενο χωρο και ο λοτζεσκι ετρεχε σαν τρελος να μαρκαρει. λοιπον για εμενα προσωπικα ειναι Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο να συμβαινει τετοια φαση σους τελικους και ειδικα στα πρωτα λεπτα....σημαινει για εμενα προσωπικα ελλειψη αποφασιστικοτητας και μαχητικοτητας... απαραδεκοτς ο λοτζεσκι.... για εμενα ουτε στον ικαρο καλλιθεας δεν θα επρεπε να παιζει!!!
14:35
Η μοναδική απάντηση είναι ότι ο Μπαρτζώκας είναι ένας προπονητής που δουλεύει σκληρά κι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο πλάνο. Το πλάνο του είναι να υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία στην επίθεση. Αν ο Σπανούλης ή ο Περπέρογλου δεν έκαναν λάθη, ίσως να δικαιωνόταν. Πάλι όμως είναι η ίδια ιστορία. Επίσης δεν έχουμε δει τον Ολυμπιακό να δοκιμάζει πιο βαρύ σχήμα με τον Ντάνστον στο τέσσερα. Ίσως το δούμε στην συνέχεια. Όσο για τους ξένους του Ολυμπιακού; τα λέμε από την αρχή της χρονιάς.
14:36
βασιλης : Με το δίκιο σου τρελάθηκες. Ούτε στο παμπαιδικό δεν επιτρέπεται τέτοια φάση... Απλά μην καταδικάζεις τόσο εύκολα αθλητές, όσο δίκιο κι αν έχεις.
14:37
Γιωργος Π. : Δεν αντεχω να βλεπω αυτο το πραγμα στο οακα καθε χρονο!Οσο αγχος και να εχεις δεν χανεις ματς στο 51-53 με μπαλα δικια σου, γηπεδο εκκλησια και τον χειροτερο ΠΑΟ των τελετειων ετων!Τον σπανούλη πως τον βλεπετε στα επομενα ματς?
14:38
Γιωργος Π. : Κάθε ματς είναι διαφορετικό, ποτέ κανείς δεν έχει προβλέψει με ακρίβεια τι ακριβώς θα συμβεί σε έναν τελικό. Είναι δεδομένο πάντως ότι οι συνθήκες ήταν ιδανικές για τον Ολυμπιακό για να κερδίσει. Αλλά βρήκε πάλι τον τρόπο να χάσει. Οχι μόνο με την απόδοσή του στο τέλος, αλλά και γιατί έπαιξε μόνο έξι λεπτά μπάσκετ στον πρώτο τελικό.
14:39
ΓΙΑΝΝΗΣ : ο κοσμος γιατι κραζει?περιμενε σκορ 100 ποντων εκαστοτε?αν ειναι δυνατον!αντι να κοιταξουμε το σασπενς που ειχε το παιχνιδι και τις αμυνες που δεν παιζονται πουθενα αλλου σε τετοιο επιπεδο...
14:40
dimdimdim : Ο Παναθηναικός και στα 5 ματς με την CSSKA και στα εναπομείναντα με Ολυμπιακό παίζει χωρίς προπονητή.Συμφωνώ ότι ο Αλβέρτης είναι ζωντανός θρύλος και σημαία του Παναθηναικού αλλά η προπονητική είναι άλλο θέμα και αυτή τη στιγμή δεν είναι κατάλληλος για τη θέση αυτή.Χρειάζεται εμπερία και πολύ δουλεια.Ακόμα δεν κατάλαβα γιατί έφυγε ο Πεδολάκης.
14:43
dimdimdim αυτός είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού και αυτή την στιγμή τουλάχιστον δεν πρόκειται να αλλάξει. Ο Πεδουλάκης καθόρισε το αγωνιστικό στυλ του Παναθηναϊκού στην μετά Ζοτς εποχή και όταν θα δούμε, ίσως μετά από λίγα χρόνια, τα πράγματα πιο ψύχραιμα, θα συμφωνήσουμε όλοι ότι έκανε την δουλειά και με το παραπάνω. 
14:44
Γιάννη μου, είναι καιρός ο κόσμος να δει μπάσκετ. Δεν ζητάει κανείς 100 πόντους, ούτε όσα πάνε και όσα έρθουν. Ζητάει από τα 40 ελεύθερα τρίποντα να μπαίνουν τα 15. Να υπάρχει ένας ρυθμός στο παιχνίδι. Να παίζεται κανονική άμυνα, όχι αφήνουμε τον άλλο να σουτάρει και ή θα το βάλει ή θα το χάσει. Αν θες να πας αργά, να το κάνεις με πλάνο. Να έχεις ποικιλία στο παιχνίδι όχι μόνο ποστάρισμα και τρίποντα. Να δεις παίκτες με καθαρό μυαλό. Όπως ο Μασιούλις ή ο Κόλλινς. Όχι τρικυμίες.
14:44
Παιδιά, ευχαριστούμε για την συμμετοχή. Θα τα ξαναπούμε, σίγουρα και με τους τρεις μαζί, την Τρίτη το μεσημέρι. Ελπίζουμε πρώτα απ' όλα να δούμε την Δευτέρα καλύτερο μπάσκετ. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK