Η συζήτηση με Συρίγο, Μαγουλά, Καβαλιεράτο

Οι Γιώργος Συρίγος, Τάσος Μαγουλάς και Σπύρος Καβαλιεράτος συνομίλησαν για περισσότερες από 2 ώρες με τους αναγνώστες του Contra.gr για τον δεύτερο τελικό των "αιωνίων", το θρίαμβο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και όχι μόνο. Τι ρόλο παίζει η απουσία του Γκιστ και ποιος ο ρόλος του Βασίλη Σπανούλη στην έκβαση της σειράς.

Η συζήτηση με Συρίγο, Μαγουλά, Καβαλιεράτο

Η Συζήτηση:

11:05
Σε λίγη ώρα οι Γιώργος Συρίγος, Τάσος Μαγουλάς και Σπύρος Καβαλιεράτος θα ανοίξουν την κουβέντα για τον 2ο τελικό της Basket League (και όχι μόνο)
11:06
Στείλτε τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας για κάθε μπασκετικό θέμα
11:20
GiwrgosR : KALISPERA GIWRGO, TASO KAI SPIRO,XTHES EIDA ENAN OLYMPIAKO NA DEIXNEI OTI EINAI KALITEROS GENIKA APO TON PANATHINAIKO.TWRA EINAI 1-1 KAI PANE OAKA GIA OLA I TPT(OPOIOS KERDISEI PERNEI PROBADISMA)O GIST XANEI KAI TA IPOLOIPA MATS? KAI KATI DEUTERO I DIAITISIA THA PAIXSEI ROLO KATA TOU OLYMPIAKOU(GIATI PANTA ETSI GINETAI PLIN TWN PERSINWN TELIKWN)? EUXARISTO.
11:20
Κωστής : Ο Ολυμπιακός έχει την μεγαλύτερη ευκαίρια του για brak την Πέμπτη;Θα χτυπήσει πάλι απο την περιφέρια;
11:57
theo : Ο Παναθηναϊκός, όσο συνεχίζει να αντιμετωπίζει τόσο "κλειστά" τα κεντρικά pick n' roll του ΟΣΦΠ θα ζει και θα πεθαίνει απ' το αν θα βραχυκυκλώσει το Σπανούλη και αν μπουν τα σουτ του Ολυμπιακού, η μεγάλη πλειοψηφία των οποίοων θα είναι, νομοτελειακά, ελεύθερα. Επίσης, το γεγονός οτι ο Μαυροκεφαλίδης εκτέλεσε 17 δίποντα δείχνει ένδεια στο επιθετικό πλάνο του ΠΑΟ ή το θεωρείτε κάτι που έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι, τελειωμένο εξ αρχής; ΥΓ Συγχαρητήρια για το μπασκετικό τιμ που έχει δημιουργηθεί στο σαιτ.
11:57
giannis : pisteuetai oti o olumpiacos kerdise epeidi mpikan ta shoot xthes h oti einai kaliteri omada apo ton pao kai exei megaliteres pithanotites gia titlo giati edw milame gia 25 pontous diafora???
11:59
Καλό μεσημέρι. Αρχίζουμε λοιπόν με τον theo τον οποίο ευχαριστούμε πάρα πολύ.. Η αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού στο πικ εντ ρολ και γενικά η αμυντική του τακτική πήγε περίπατο λόγω της απουσίας του Γκιστ. Ούτως ή άλλως βέβαια ο Παναθηναϊκός δίνει τα σουτ, που είναι σαφώς πιο εύκολο να μπουν στο ΣΕΦ, παρά στο ΟΑΚΑ. Τα 17 σουτ του Μαυροκεφαλίδη προέκυψε και... έτυχε, δεν είναι εύκολο να ξαναπάρει τόσες επιθέσεις.
12:00
θανος 7 : καλημερα παιδια..νομιζω οτι ειμαστε τυχεροι που προλαβαμε κ ειδαμε τους τελικους του 09-10-11..δεν νιμιζω οτι θα ξαναδουμε τετοια ποιοτητα ξανα
12:00
Γιάννη, η διαφορά δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο. Δεν είναι διπλά παιχνίδια, αλλά μία σειρά που κρίνεται στις 3 νίκες. Όσο για τα σουτ, θα σου έλεγα ότι η ευστοχία ήταν σε έναν μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα της αποτελεσματικής άμυνας του Ολυμπιακού που του έδωσε την δυνατότητα να χτυπήσει με επιθέσεις 4-8 δευτερολέπτων. Όσο για το ΟΑΚΑ, το θέμα για τον Ολυμπιακό, το έχουμε πει απ' την αρχή της σειράς, είναι κυρίως ψυχολογικό.
12:01
theo : Ο Παναθηναϊκός, όσο συνεχίζει να αντιμετωπίζει τόσο "κλειστά" τα κεντρικά pick n' roll του ΟΣΦΠ θα ζει και θα πεθαίνει απ' το αν θα βραχυκυκλώσει το Σπανούλη και αν μπουν τα σουτ του Ολυμπιακού, η μεγάλη πλειοψηφία των οποίοων θα είναι, νομοτελειακά, ελεύθερα. Επίσης, το γεγονός οτι ο Μαυροκεφαλίδης εκτέλεσε 17 δίποντα δείχνει ένδεια στο επιθετικό πλάνο του ΠΑΟ ή το θεωρείτε κάτι που έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι, τελειωμένο εξ αρχής; ΥΓ Συγχαρητήρια για το μπασκετικό τιμ που έχει δημιουργηθεί στο σαιτ.
12:04
Theo, η βάση της προσέγγισής σου είναι σωστή. Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να πατήσει ο Σπανούλης στο "ζωγραφιστό", βγάζοντας την άμυνα από την ισορροπία της και το επιδιώκει με κάθε κόστος. Από εκεί και πέρα, για τον Ολυμπιακό έχει σημασία η ταχύτητα συνεργασιών και εκτέλεσης. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε ελεύθερο και "ελεύθερο" σουτ. Στο ΟΑΚΑ έμοιαζαν ελεύθερα, όμως όταν όλα γίνονται αργά, δεν είναι το ίδιο. 
Όσο για τον Μαυροκεφαλίδη, όπως το λες είναι. Ο Λουκάς βεβαίως έχει την ποιότητα να πάρει 17 σουτ, αλλά αυτό δεν νομίζω ότι θα συνέβαινε σε ένα παιχνίδι που θα ήταν ανοιχτό μέχρι το τέλος.
12:05
gkt1 : Καλησπέρα σας. Πως ε΄'ιναι δυνατόν να μπαίνει τόσο νωθρός, ως και αδιάφορος ο Παο; Βασίζονται στο ΟΑΚΑ ή κάτι άλλο συμβαίνει;
12:07
GKT1, ούτε νωθρός, ούτε αδιάφορος ήταν ο Παναθηναϊκός. Απλώς χθες δεν μπορούσε. Σε έναν βαθμό αυτό συνέβη λόγω της ενέργειας και της ορμής του Ολυμπιακού, όμως αν το δούμε σφαιρικά, οφείλουμε να πούμε ότι ο φετινός Παναθηναϊκός έχει πολλά μειονεκτήματα. Άρα δεν μπορεί να είναι υπόδειγμα συνέπειας, ιδιαίτερα σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι που ο αντίπαλος δαγκώνει σίδερα. 
12:07
LETO 23 : Geia sas paidia opo tin omorfh KARPATHO,,,ti ginete me ton papa kai an kata poso mporei na er9oune ston PAO kalathis kai koufos
12:10
θανος 7 : Κάποτε λέγαμε πως δεν θα ξαναδούμε τελικούς σαν της δεκαετίας του 90. Και είδαμε τελικά καλύτερους. Η ζωή κύκλους κάνει. Σίγουρα δεν είναι οι καλύτεροι τελικοί όλων των εποχών, όμως έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.
12:11
Γιώργος 7 : Καλημέρα..ξέρεις ποτε βγαινουν τα εισιτήρια για τον τεταρτο τελικο???
12:11
Λέτο 13, ο Παππάς δεν παίζει γιατί οι προπονητές του κρίνουν ότι δεν είναι έτοιμος να βοηθήσει. Θεωρητικά, είναι ένας παίκτης που στην επίθεση μπορεί να δώσει λύσεις. Πρακτικά, μετά τον τραυματισμό του έδειξε (στις λίγες ευκαιρίες που πήρε) ότι δεν μπορεί να βρει ρυθμό. Σε αυτό το σημείο που φτάσαμε, οι προπονητές πάνε με τα σίγουρα. 
Όσο για Καλάθη και Κουφό... ξέχασέ τους. Και οι δύο θα μείνουν στο ΝΒΑ για τουλάχιστον άλλα 8-9 χρόνια!
12:12
Γιώργος 7: Το βράδυ από internet και αύριο από εκδοτήρια
12:12
mike : o magoulas mono to screen tha borouse na kanei! xaxax
12:12
zots : Λέμε ότι ο Παο παίζει χωρίς προπονητή. Ο Πρίφτης δεν λογίζεται τέτοιος; Αν δεν ΄λεχει λόγο στην προετοιμασία πριν το παιχνίδι και στο κοουτσάρισμα, ποιος ο λόγος υπαρξής του;
12:12
Θα έκανα μεγάλη καριέρα ως σκρίνερ στο ΝΒΑ. Αλλά στην Ευρώπη πού να εκτιμήσουν τις λεπτομέρειες ενός αγώνα; Καλημέρα.
12:12
κωστας : καλημερα!! πιστευετε πως ηταν κακος ο παναθηναικος ή πολυ καλος ο ολυμπιακος?ή συνδυασμος??γιατι απο χθες ακουω 'πολυ κακος ο παναθηναικος' χωρις να αναφερεται η πολυ καλη αποδοση του ολυμπιακου!εγω προσωπικα πιστευω πως ο ολυμπιακος δεν αφησε τον παναθηναικο να ειναι καλος!τον 'επνιξε!'θ θε΄λω την γνωμη σας!ευχαριστω!
12:14
Κώστα, είναι ένας συνδυασμός, όπως το είπες. Ο Ολυμπιακός μπήκε με τέρμα γκάζια και δεν άφησε κανένα περιθώριο σε μία ομάδα που είναι δεδομένο ότι δεν έχει πολλές λύσεις για να αλλάξει τα δεδομένα. Ειδικά μετά και την απώλεια του Γκιστ. 
12:14
κωστας : μεχρι εχθες ολοι στα σαιτ μιλουσατε για αδιαφορα παιχνιδια,πουδεν εχουν να δοσουν τιποτα,τωρα στη νικη του ολυμπιακου αρχιζετε τις αναλυσεις,ειναι τουλαχιστον υποκριτικο δεν σας εκανε κανενα κακο ο παο
12:15
zots : Ο Πρίφτης και ο Μανωλόπουλος είναι επί σειρά ετών προπονητές και ο Πρίφτης έχει διατελέσει για πολλά χρόνια χεντ κόουτς σε ομάδες Α1. Αρα είναι λάθος ό,τι λέγεται και άδικο για το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού. Φυσικά και όλοι οι συνεργάτες του Αλβέρτη έχουν λόγο, όποιος παρακολουθεί τα ματς βλέπει ότι είναι σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους. Και την τακτική όλοι μαζί την επιλέγουν πριν από τα ματς. Ο Αλβέρτης είναι άπειρος, αλλά ξέρει μπάσκετ και έχει καλ΄΄ο επιτελείο δίπλα του
12:16
Elias : Giati den paizei o Batiste?? An mi ti allw, tha prosefere empeiria kai tha xekouraze ta 5aria, eidika htes pou eleipe POLY o Gist.
12:17
lias : Ο Μπατίστ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, είναι εκτός ρόστερ πλέι οφ. Ταλαιπωρήθηκε άλλωστε από τραυματισμό
12:17
batist13 : Καλημερα σας, διαβασα ενα αρθρο στο site σας το οποιο αναφερει πως το +25 θα φερει τον κοσμο του Παναθηναικου στο ΟΑΚΑ την πεμπτη.Πρεπει να καταλαβει ο προεδρος οτι ετσι δεν παμε πουθενα ειναι απαραδεκτο να παιζει ετσι ο Παναθηναικος.Πιστευετε πως ο Μπατιστ,Ραιτ,Καρρυ,Ουκιτς πρεπει να μεινουν στην ομαδα?Ευχαριστω.
12:18
mixalis : den mporo na katalavo pia ti tha ginei sto epomeno mats..o vazelos epaize xoris 5ari gia kana misaoro periipou kia otan epaize o Lasmeden ton plaisione kapoio tessari...kai meta giati den epaixe o Batist?? Tha trelanei kosmo o Alvertis
12:18
Κώστα, έχεις μπερδευτεί. Ποτέ εδώ στο contra.gr δεν μιλήσαμε για αδιάφορα παιχνίδια. Είπαμε για παιχνίδια με χαμηλή ποιότητα, όπως αναμφίβολα ήταν ο πρώτος τελικός. Αν διάβασες το σημερινό μου σχόλιο, θεωρώ βέβαιο ότι με την τροπή που πήραν τα πράγματα, ο εγωισμός του Παναθηναϊκού έχει πληγωθεί και την Πέμπτη θα γίνει ο πρώτος πραγματικά μεγάλος τελικός. 
12:19
Σωτήρης : Καλησπέρα παιδιά! Ποια είναι η αποψή σας για τον Petway? Έχει θέση στον Ολυμπιακό?
12:19
Νομίζω ότι κανείς εξ αυτών δεν θα συνεχίσει. Ο Μπατίστ άλλωστε ήρθε για μία τελευταία χρονιά, ο Ράιτ και ο Κάρι είναι συμπληρωματικοί ενώ ο Ούκιτς με την αστάθειά του, δεν μπορεί να αποτελέσει μέλλον για τον Παναθηναϊκό.
12:19
Κωστας7 : Ο Ολυμπιακος επιτελους εβαλε τα ελευθερα τριποντα. ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΟΚ σε τελικους(=αγχος) δεν ειναι το πιο φυσιολογικο να εχεις πανω απο 50% ακομα και σε ελευθερα 3π, αλλα ειναι εξοργιστικο που ε ματς σαν της Πεμπτης ειχε 20% σε πραγματικα ελευθερα σουτ... Σαν ομαδες αυτη τη στιγμη ειναι εμφανως καλυτερος ο Ολυμπιακος....το κακο ειναι πως 2 νικες στο ΟΑΚΑ με μισο ποντο διαφορα αρκουν στον ΠΑΟ για να παρει αλλο ενα πρωταθλημα και να ξεχαστουν ολα...και του χρονου εχει ο θεος! Αυτες οι 2 νικες μπορουν να ερθουν με ποικιλους τροπους, με λιγη συσπειρωση, με λιγη υπερβαση εαυτου....2 ματς ειναι και μαλλιστα σπαστα (αν ηταν συνεχομενα δε θα βολευε τον ΠΑΟ πιστευω).....εν αναγη και με 3 γκρι σφυριγματακια, το κλεινουμε στο 46-44 και 52-51 και παει ευτυχισμενος για καλοκαιρι ο Δημητρης... Πιστευετε οτι μπορει να κανει αυτην την υπερβαση 2 φορες ο ΠΑΟ ή θα τη σπασει επιτελους την εδρα ο Ολυμπιακος τωρα που ειναι τοοοοσο καλυτερος?
12:20
mixalis : Για τον Μπατίστ εξήγησα ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Τι άλλο θα μπορούσε να γίνει με δεδομένη την απουσία του Γκιστ. Όλα τα πιθανά σχήματα χρησιμοποιήθηκαν, αλλά τη δουλειά του Γκιστ δεν μπορεί να την κάνει άλλος.
12:21
Σωτήρη, ο Πέτγουεϊ δεν είναι μεγάλη πάστα παίκτη, όμως έχει σημαντική εξέλιξη κατά την διάρκεια της πρώτης του σεζόν στον Ολυμπιακό. Επιπλέον, είδες και στα παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ, παρότι έχασε κρίσιμα ριμπάουντ από τον Ρέγες, ότι έχει καρδιά. Αν όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός διατηρήσει το μπάτζετ του σε αυτά τα επίπεδα, ο Πέτγουεϊ είναι για μένα μια καλή λύση. 
12:21
Λεωνιδας : Περα απο το ψυχολογικο κομματι...πιστευω πως αμα ο σπανουλης στο οακα αρχισει και μυραζει πασες οταν τον κλινουν και βγαζει ελευθερα σουτ και μπαινουν ορισμενα απο αυτα ο ολυμπιακος μπορει να νικησει ευκολα και να κανει το μπρεικ...την γνωμη σας
12:21
κυριακή : Καλησπέρα Εμένα αυτό που με απασχολεί δεν είναι το πρωτάθλημα. Μακάρι να το χάσουμε για να παρθούν αποφάσεις σωστές ως προς τη στελέχωση του ρόστερ. Επίσης θέλω να σχολιάσω και κάτι που έχει καταντήσει πλέον αηδία. Παντού σε σχόλια διαβάζεις γιατί δεν παίζει ο Παππάς. Έλεος πια δεν είναι και ο Λεμπρόν. Εγώ αυτό που έχω να πω για τον συγκεκριμένο παίκτη είναι ότι αν θέλει να παίξει πρέπει να αλλάξει μυαλά και όχι φωτογραφίες στο προφίλ. Κανένας από τους προπονητές που είχε μέχρι τώρα δεν στηρίχθηκε πάνω του και αυτό κάτι δείχνει.
12:23
Μετά από δύο παιχνίδια, ο Ολυμπιακός δείχνει σε καλύτερη κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός εδώ κι έναν μήνα είναι σε πτώση. Αλλά είναι ένα παιχνίδι και αυτοί οι τελικοί δεν είναι...σειρά. Κάθε παιχνίδι νομίζω πως θα αποτελεί την δική του ιστορία. Αν πάντως οι ερυθρόλευκοι ανέκτησαν αυτοπεποίθηση, θα φανεί στον τρίτο αγώνα και αυτοπεποίθηση σημαίνει ότι θα βάλουν τα σουτ. Δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός βγάλει καλύτερες άμυνες στην περιφέρεια.
12:23
Σπύρος : Τάσο μόνο ο Ομπράντοβιτς θα σε εκτιμούσε! Ρώτα το Μίντλετον!!
12:23
Λεωνιδας : Είναι και ψυχολογικό και μπασκετικό το θέμα. Αν αρχίσει να μοιράζει πάσες και οι συμπαίκτες του ευστοχούν, θα κάνει περισσότερες πάσες. Όταν οι συμπαίκτες του αστοχούν και μετά του επιστρέφουν την μπάλα γιατί δεν έχουν καλή ψυχολογία, αναγκάζεται ο Σπανούλης να κρατάει περισσότερο την μπάλα. Μερικές φορές λοιπόν, φταίει ο ίδιος, μερικές οι συμπαίκτες του που φοβούνται. Η αρχή είναι τα πάντα για τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, αν μπει δυνατά όπως στο ΣΕΦ, όλα θα είναι διαφορετικά. Από τα πρώτα σουτ του Ολυμπιακού θα καταλάβουμε πολλά την Πέμπτη.
12:24
Ορθότατη η παρατήρηση, άλλωστε έχω και το σουτάκι από μέση απόσταση όπως ο μεγάλος Ντάριλ. Πάντως ο Μίντλετον υπήρξε αρκετά υποτιμημένος. Ήταν συμπληρωματικός παίκτης, πολύ υψηλού επιπέδου. Δυνατή άμυνα, σχετικά γρήγορα πόδια, άριστα τελειώματα, ποτέ λάθος.
12:25
tavoulareas : Τάσαρε,διώξτους άλλους 2 και κάνε εκπομπή για τελικούς nba,power metal και φαγητό.Να θυμηθούμε τις ωραίες εποχές του woop.
12:25
Κυριακή, θυμάμαι την τοποθέτησή σου και μετά το πρώτο παιχνίδι, το οποίο είχε πάρει ο Παναθηναϊκός. Κατ' αρχάς, λοιπόν, έχει μεγάλη αξία ότι δεν εμφανίζεσαι να τα πεις αυτά ξαφνικά, μετά την βαριά ήττα. Μακάρι όλοι οι φίλαθλοι (όλων των ομάδων) να μπορούσαν να σκεφτούν με την δική σου οξυδέρκεια. Είναι δύσκολο να συμβιβαστεί κανείς με την ιδέα ότι θα χάσει ένα πρωτάθλημα απ' τον "αιώνιο", όμως υπάρχουν πράγματα (όπως ο σχεδιασμός για ένα καλύτερο μέλλον) που είναι πιο σημαντικά. 
12:26
leeeeeeee : tha paiksei o gist methavrio?
12:26
VANGELIS : Αγαπητε Γιωργο Συριγο οσον αφορα τον Παππα δεν ειναι δυνατον να πιστεψουμε οτι δεν παιζει επειδη δεν ειναι ετοιμος! Ειναι ετοιμοι οι Ουκιτς, Ραϊτ και Καρι και δεν ειναι ο Παππας? Κατι αλλο συμβαινει και το οποιο το κρυβουν καιρο τωρα!
12:26
Όπου να'ναι θα καθαρίσουμε με τους φλώρους της ποπ, στυλ Συρίγου και τα καρεκλάδες, στυλ Καβαλιεράτου. Heavy metal is the law.
12:27
leeeeeeee : Η φύση του τραυματισμού είναι τέτοια που δεν επιτρέπει πρόβλεψη. Ο Παναθηναϊκός πάντως τον προφύλαξε στο ΣΕΦ για να τον έχει σίγουρα στο ΟΑΚΑ. Εκτίμηση δική μου είναι ότι θα παίξει. Εκτίμηση όμως, όχι ρεπορτάζ
12:27
ΜΑΡΙΟΣ : Μαριος:Εχει πιθανοτητες ο Παο αν εχει καλο ποσοστο στα σουτ και παιξει σφικτη αμυνα?'Η θα δουμε λογικα εναν καλυτερο Ολυμπιακο που θα τα δωσει ολα για ολα?
12:28
ΓΕΩΡΓΙΟΣ 7 : Βασικά ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει ψυχολογικό πρόβλημα και πρόβλημα ικανότητας.Πιστεύετε οτι ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα χημείας στον πάγκο.Ο ΠΑΟ δείχνει να έχει χάσει τη συννενόση ολου του τιμ,παίκτες,προπονητές,φροντιστές.Στον Ολυμπιακό πιστευετε υπάρχει κάτι ανάλογο;Στο μέλλον έχω την εντύπωση οτι ο Σπανούλης θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό μόνο αν σταματήσει απο την Εθνικη.Εκτός και αν γίνει μια μεταγραφή ηγέτη στην ομάδα.
12:28
Βαγγέλη, το "έτοιμος" για τον Παππά αφορά 90% το πνευματικό κομμάτι και 10% το καθαρά αγωνιστικό.
12:29
t-mac : Mporei na mhn einai etoimos alla apo ton rait sigoura kalutera tha epaize
12:29
ΜΑΡΙΟΣ :Ο Παναθηναϊκός έχει ούτως ή άλλως περισσότερες πιθανότητες γιατί παίζει στην έδρα του. Ο Ολυμπιακός είναι το ζητούμενο την Πέμπτη, αυτός έχει τα μεγάλα σκαμπανεβάσματα, αυτός έχει το πρόβλημα στο ΟΑΚΑ.
12:29
ΓΙΑΝΝΗΣ : ξερουμε τιποτα για επιστροφη Καιμακογλου-Βουγιουκα στον Παναθηναικο το καλοκαιρι..??
12:30
T-mac, ο Ράιτ ακόμα και στα χειρότερά του, μπορεί να πιέσει ασφυκτικά για πέντε λεπτά την μπάλα. Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται τον Παππά του... Πανιωνίου, αλλά έναν παίκτη έτοιμο πνευματικά να κλείσει οποιαδήποτε τρύπα μείνει ανοιχτή από τους συμπαίκτες του. 
12:30
Ζοτς : Κύριε Συριγο η ενημέρωση σας για τον Καλάθη δεν είναι σωστή. Ο ίδιος ...μύνησε ότι θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και μάλιστα προσδιόρησε το κασέ του στα 2 μύρια. Πως το λετε αυτό λοιπoν;
12:31
ΓΙΑΝΝΗΣ : Είναι νωρίς για μεταγραφικά, για Καϊμακόγλου πάντως θεωρώ πολύ δύσκολο να φύγει από το Καζάν, όχι για τον Παναθηναϊκό αλλά για οποιονδήποτε προορισμό.
12:31
Γιώργη είναι τέτοια η πίεση σε αυτά τα παιχνίδια που χάνει η μάνα το παιδί. Δεν νομίζω πως τίθεται θέμα χημείας για κάποια από τις δύο ομάδες διότι τα τιμ είναι έμπειρα και οι ρόλοι διακριτοί. Σε ότι αφορά στον Σπανούλη, είναι σαφές ότι φέτος δέχθηκε μεγάλη πίεση διότι ήταν τραυματίας κι έμεινε στην εθνική. Διαφωνώ με την λογική: σταματάει από την εθνική, θα παίζει καλύτερα. Δεν ισχύει. Άλλωστε αυτό μπορείς να το δεις και από τον Διαμαντίδη. Ή από τον Πάρκερ, τον Νοβίτσκι, όσους έχουν συνεπή παρουσία με τις εθνικές και μετά 110 παιχνίδια ΝΒΑ.
12:31
Thomas-Arnhem(Ollandia) : Cheretismous apo tin min-mpasketiki Ollandia. Singcharitiria gia tin antikeimenikotita sas. Apo tous xenous tou Olympiakou pistevo mono o Lojeski ke Dunston tha parameinoun. Thelei oposdipote enischesi ekei. Episeis anaplirosi tou Law. O OSFP deichnei pio freskos kai tha kerdisei tin pembti, oi kakes paradoeseis einai gia na spane!. Kali sas mera ke sinecheia!.
12:32
Ζοτς, δεν ξέρω που το διάβασες αυτό με τον Καλάθη, όμως πρώτα απ' όλα έχει εγγυημένο συμβόλαιο με το Μέμφις μέχρι το καλοκαίρι του '15. Επιπλέον ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει με την τιμωρία του.
12:34
vasilis13 : σε ποιες θεσεισς χρειαζεται ο παο μεταγραφες?
12:34
Βασίλη13, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται οπωσδήποτε δύο πρωτοκλασάτα γκαρντ και έναν ψηλό. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετά το τέλος των πλέι οφς. 
12:36
John kehas : Exw paixei prwto skorer printezh.... To autokalathi gt metrhse gia ton maurokefalidh prepei na xrewthei ston arxhgo ths omadas ( diamantidh)
12:36
Χρήστος : Καλησπέρα κ στους τρεις σας.Θα ήθελα να μου πείτε από τις πληροφορίες που μαζεύετε,από τα ρεπορτάζ που κάνετε,από τα καθημερινά μπασκετικά σας βήματα στο χώρο,τι συμβαίνει με τον Παπά.(παρακαλώ μην δώσετε διπλωματικές απαντήσεις τύπου "οι προπονητές του ξέρουν καλύτερα).Ο κόσμος του ΠΑΟ είναι στο κενό με το θέμα....
12:37
John kehas : Μετράει ό,τι γράφτηκε στο Φύλλο Αγώνα. Όχι στη στατιστική. Αν στο Φύλλο Αγώνα το έγραψαν στον αρχηγό και όχι στον Μαυροκεφαλίδη, τότε έχει δικαίωμα ένστασης
12:37
Χρήστο απάντησα νωρίτερα για τον Παππά. Αν ήταν έτοιμος να μπει για να καλύψει τις τρύπες που αφήνουν οι υπόλοιποι περιφερειακοί, θα έπαιζε. Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται αυτή την στιγμή τον Παππά του Πανιωνίου.
12:38
LETO 23 : I DILOSEI TOU gIANAKOPOULOU GIA ELINIKO KORMO XSEROUME SE POIOS PEXTES ANAFERETAI,,,KAI TIN GNOMI SOU GIA ANTI OUKITS O KOPONEN K DRAGIG TIS MALAGAS
12:40
Λέτο13, είναι θετικό για την ομάδα σου ότι ο πρόεδρος έχει ήδη αποφασίσει για το πλάνο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στους τελικούς. Ο Ούκιτς πράγματι δεν είναι αυτός που ήταν πέρσι, λόγω του διπλού προβλήματος στους αχίλλειους. Ο Ντράγκιτς δεν είναι γκαρντ. Ο Κοπόνεν είναι πιο κοντά σε αυτό που ψάχνεις...
12:40
ΘΕΟΔΟΣΗΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΘ ΦΕΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΘΣ 3-0..ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ???
12:42
Θεοδόση, αυτό που υποστηρίζεις προκύπτει προφανώς από την καθαρά αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων, όμως σε τέτοιες σειρές ο νούμερο 1 παράγοντας είναι η ψυχολογία. Ήταν η διαφορά των δύο ομάδων πέρσι για 0-3; Σε καμία περίπτωση. Τόσο ο Μπαρτζώκας όσο και ο Πεδουλάκης συμφώνησαν ωστόσο ότι το βασικό αίτιο γι' αυτό το αποτέλεσμα ήταν το "άδειασμα" του Ολυμπιακού μετά το Λονδίνο. Ψυχολογικό θέμα δηλαδή...
12:42
αντονησ : πιστευετε οτι αν ο ολυμπιακοσ δεν ειχε τοσο μεγαλη ευστοχεια στατριποντα θα το εχανε το παιχνιδι;;;
12:44
Αντώνη, τα τρίποντα του Ολυμπιακού ήταν σε έναν μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα της ενέργειας, της ταχύτητας και της δυνατής του άμυνας, αλλά και της μικρής αντίστασης του Παναθηναϊκού.
12:45
Παναγιωτης : Καλημερα.θα ηθελα την γνωμη σας για τον Μαντζαρη. περιμενα μεγαλυτερη εξελιξη σαν παικτης. Δεν εχει δουλεψει το τριποντο, τα drive, το σουτ γενικα. Καποτε ηταν μεγαλο ταλεντο αλλα τεινει να γινει ενας μετριος παικτης που δεν κανει την διαφορα. Φαινεται να μην βελτιωνεται εδω και πολυ καιρο. Μηπως φταιει οτι ο Σπανουλης δεν αφηνει κανενα guard να παιρνει πρωτοβουλιες στο παιχνιδιι;
12:45
Σπύρος : Γιατί δεν δοκίμασε μαζί Λάσμε στο 4 και Λουκά στο 5;
12:46
Thomas-Arnhem(Ollandia) : ochi power metal re paidia! punkrock for ever!!!
12:46
Ντροπή Thomas. Σε τιμωρώ με την εσχάτη των ποινών: να φτιάξεις τις καλύτερες στιγμές του πρώτου τελικού Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.
12:47
Kostas : νομιζω πως ο σπανουλης μετα το μεγαλο τριποντο στο ντερμπυ με με τον παο στην ευρωλιγκα ξεκολλησε απο τον πατο που ηταν στα μεχρι τωρα παιχνιδια με τον παο.ειναι μονο αυτο?μηπως επειδη ο μαντζαρης πλεον σουταρει πολυ καλυτερα απο περσυ δεν τον αφηνουν αφυλαχτο στην επιθεση?
12:48
Η θεωρία λέει ότι επιθετικά  είναι δύο παίκτες που ουσιαστικά κινούνται πιο κοντά στην ρακέτα, έστω και με διαφορετικό τρόπο. Είναι κοντά στο ίδιο ερώτημα γιατί στον πρώτο αγώνα ο Ολυμπιακός δεν κατέβασε τον Ντάνστον στο τέσσερα. Γενικά η νέα γενιά των Ελλήνων προπονητών, εμπιστεύεται περισσότερο σχήματα με τεσσάρι που είναι γρήγορο και σουτάρει.
12:50
Παναγιώτη μου, οι καλοί νεαροί Έλληνας παίκτες οι οποίοι εντάσσονται από νωρίς σε μεγάλες ομάδες είναι αλήθεια ότι μένουν στάσιμοι για έναν συγκεκριμένο λόγο: παίρνουν ρόλους και τους οποίους φέρνουν εις πέρας, οπότε δεν ανοίγουν τους αγωνιστικούς τους ορίζοντες. Ο Μάντζαρης είναι πλέον ένα υψηλού επιπέδου, συμβατικό πλέι μέικερ, που θα οργανώσει ήρεμα, δεν θα κάνει λάθος και θα πάρει λίγες επιθέσεις. Όντως θα μπορούσε να κάνει περισσότερα πράγματα και να έχει εξελιχθεί.
12:51
ΚΩΣΤΑΣ : ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΓΙΩΡΓΟ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ. Ο ΠΑΟ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΕΙΣΤΙΚΑ. ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ: ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΣΤΑ 2 ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑΝ Ή ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΟΜΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ: ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΤΟ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟ ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ-ΙΔΟΚΤΗΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΠΑΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΕΧΤΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΠΟΥ Ο ΟΣΦΠ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟ, Η ΔΙΑΗΤΗΣΙΑ ΕΠΑΙΞΕ Ή ΟΧΙ ΕΔΡΑ? ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
12:52
Andreas krav : Τασο μαγουλα εχουμε δυο κοινα.την αγαπη για τους suns και το μεταλ.kevin johnson και fates warning are the law
12:53

Kostas : Ο Σπανούλης μετά το μεγάλο τρίποντο στο ματς της Ευρωλίγκα έπαιξε ένα ματς στο ΟΑΚΑ και ήταν κακός. Αρα δεν είναι καθόλου αυτό... Όπως και ο Μάντζαρης, ήταν καλός στο ΣΕΦ, αλλά πολύ κακός στο ΟΑΚΑ.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι είναι διαφορετικά τα παιχνίδια στο ΣΕΦ και διαφορετικά στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός είναι μεν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό θα μετρούσε αν ο τίτλος κρινόταν σε ουδέτερο γήπεδο ή στο ΣΕΦ. Στο ΟΑΚΑ η ψυχολογία είναι διαφορετική, δεν είναι μόνο ότι παίρνει δύναμη ο Παναθηναϊκός, αποδυναμώνεται και ο Ολυμπιακός...

Σε γενικές γραμμές πάντως, είναι κλειδί η απόδοση του Μάντζαρη σε άμυνα και επίθεση. Στον πρώτο τελικό δεν βοήθησε καθόλου κι αυτό κόστισε στον Ολυμπιακό.


12:53
Αντρέα μου, δεν είμαι φανατικός των πιο τεχνικών σχημάτων, αλλά τους είδα ζωντανά με τους Sancuary αν θυμάμαι καλά, και μου άφησαν καλές εντυπώσεις. Τους προτιμώ χίλιες φορές από στυλ Dream Theater. KJ was and is the law
12:54
Κώστα, σεβαστή η άποψή σου για το τι θα γίνει την Πέμπτη. Όσο για τους διαιτητές, εγώ λέω το εξής: όταν λέγεσαι Ολυμπιακός και είσαι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, δεν γίνεται να έχεις μονίμως στην πρώτη γραμμή τους γκρι. Αυτό δημιουργεί αποπροσανατολισμό και σε έναν βαθμό άλλοθι σε ενδεχόμενη αποτυχία. Προσοχή, δεν λέω ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε σε κάποιες περιπτώσεις δίκαια παράπονα. 
12:54
αντονησ : πιστευετε οτι αν ο ολυμπιακοσ δεν ειχε τοσο μεγαλη ευστοχεια στατριποντα θα το εχανε το παιχνιδι;;;
12:55
Λεωνιδας : ποιους απο τους ξενους θεωρειτε οτι ο ολυμπιακος πρεπει να κρατησει???
12:55
αντονησ : Το χθεσινό ματς δεν θα το έχανε με τίποτα, απλά αν δεν ήταν τόσο εύστοχος, δεν θα ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά.
12:55
dionisis7 : τι πιστευεται πως θα κρινει τον τριτο τελικο της σειρας? και θα παιξει ο γκιστ επειδη ο παο ειναι αλλη ομαδα χωρις τον αμερικανο
12:55
ΘΕΟΔΟΣΗΣ : Ο ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ???
12:56
Λεωνίδα, βάσει όσων έχουμε δει, τον Ντάνστον μόνο.
12:58
Διονύση, το πρώτο στοιχείο που κρίνει τέτοια παιχνίδια είναι η πνευματική ετοιμότητα. Να μπορείς να σηκώσεις το βάρος της περίστασης. Από εκεί και πέρα, καθαρά αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός δείχνει ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, όμως αυτό μπορεί να μην λέει απολύτως τίποτα. Υπήρχε έστω και μία ένδειξη, καθαρά αγωνιστικά, ότι θα το σήκωνε η Μακάμπι;
12:58
t-mac : Gia ton printezi den milaei kaneis!!!paixtara m!!!exei sumbolaio akoma???
12:59
Θεοδόση, ο Μασιούλις είναι αρκετά καλός για να ρισκάρει ο Αλβέρτης με τον Γιάνκοβιτς. Αν ήταν να παίξει, θα έπρεπε να δοκιμαστεί νωρίτερα. Θέλει τον χρόνο του και πάντα η πρώτη σεζόν, είναι σεζόν προσαρμογής ιδιαίτερα για έναν Παναθηναϊκό που επιθετικά προσπαθούσε να βρει ρυθμό.
13:01
Χρήστος : Μπράβο Τάσο που ακους μέταλ!Fates warning μεγάλη μπάντα,η αγαπημένη μου όμως μέταλ μπάντα είναι οι Savatage!Όσο για το χθεσινό παιχνίδι,η διαφορά ποιότητας φάνηκε καθαρά
13:01
T-mac, έχεις δίκιο για Πρίντεζη. Είναι ένας από τους πιο μοντέρνους PF αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Η ικανότητά του να ποστάρει στα πρώτα 4-8 δευτερόλεπτα προσφέρει μία από τις βασικές επιθετικές κατευθύνσεις στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Επιπλέον, με την πείρα και την προσωπικότητά του μπορεί να αποδειχτεί εξίσου αποτελεσματικός και ως παίκτης της αδύνατης πλευράς, παρότι δεν έχει σουτ επιπέδου Σμόντις ή Φώτση. 
13:02

Να δώσω δύο απαντήσεις σε δύο φίλους που τους σβήσαμε τις ερωτήσεις. Για τον Πέτγουεϊ κατ αρχάς. Περίμενα περισσότερο, δεν έχει βοηθήσει πολύ. Στο χθεσινό ματς ήταν πολύ καλός. Εχει την ευκαιρία στους τελικούς που απομένουν να αποδείξει ότι αξίζει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Οσο για τον Σπανούλη; Αν δεν είναι καλός, ο Ολυμπιακός δεν έχει τύχη. Όταν λέμε καλός, δεν εννοούμε απαραίτητα να βάλει 20 πόντους... Να είναι όμως θετικός για την ομάδα του. Να μοιράσει την μπάλα όταν προσαρμόζεται η άμυνα, να μην κάνει περιττές ενέργειες, να παίξει άμυνα. Τότε θα είναι καλός και θα έχει τύχη ο Ολυμπιακός.

13:03
Τρομεροί, εκπληκτικοί. Κρίμα που ο Κρις Ολίβα χάθηκε τόσο πρόωρα.  Όσο για το χθεσινό παιχνίδι, νομίζω ότι θα υπάρχει καλύτερη εικόνα την Πέμπτη, αν όντως ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο να αντιμετωπίσει την άμυνα του Παναθηναϊκού. Άλλωστε την Πέμπτη κρίνονται πολλά.
13:03
Τάσο, θα απαντήσεις εσύ περί power metal; Εγώ πάντως ψηφίζει δαγκωτό punk rock, garage rock και λοιπά είδη με... βρώμικες κιθάρες. 
13:03
Παναγιωτης : Καλημερα.θα ηθελα την γνωμη σας για τον Μαντζαρη. περιμενα μεγαλυτερη εξελιξη σαν παικτης. Δεν εχει δουλεψει το τριποντο, τα drive, το σουτ γενικα. Καποτε ηταν μεγαλο ταλεντο αλλα τεινει να γινει ενας μετριος παικτης που δεν κανει την διαφορα. Φαινεται να μην βελτιωνεται εδω και πολυ καιρο. Μηπως φταιει οτι ο Σπανουλης δεν αφηνει κανενα guard να παιρνει πρωτοβουλιες στο παιχνιδιι;
13:03
Dajte_loptu_Milosu : Εχει κουρασει φετος ο Ολυμπιακος στο Οακα 2 φορες Ευρωλιγκα κ προχθες με τ που ειναι καβαλα στο αλογο σαν να αφηνει τ παιχνιδι. Τασο αν ησουν εσυ προπονητης τι θα εκανες στ παικτες? Υ.Γ Μιλαμε για τν χειροτερο Παο π εχουν δει τ ματια μου 1991 γενηθεις
13:05
Παναγιώτη, ο Μάντζαρης δεν είναι ότι δεν έχει προοδεύσει. Το αντίθετο μάλιστα. Δείχνει ωστόσο να νοιώθει μεγαλύτερη σιγουριά παίζοντας έναν συμπληρωματικό, αν θες δεύτερο, ρόλο. Δεν είναι εύκολο να πάρεις τον ρόλο του ηγέτη σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός. Θυμήσου πόση προσπάθεια είχε κάνει ο Ζοτς για να πείσει τον Διαμαντίδη ότι πρέπει να πάρει στα χέρια του τα ηνία της ομάδας. 
13:06
batist13 : Akougetai entona pos o mantzarhs exei kleisei ston panathinaiko(prosumfono).Kai xthes stin sunenteyksi tupou o mantzarhs xtypise stin plath ton alverth eno sto mpartzoka adiafora..Gia na anavoun ligo oi foties :P
13:07
pao13 : poses fores exei kerdisei o olimpiakos ton panathinaiko sto oaka??poses fores dil exei kanei breik??
13:08
Φυσικά και δεν πλησιάζω καν να είμαι προπονητής, αν και σε έναν τελικό τους έφαγα ζωντανούς τους Καβαλιεράτους, αλλά μία ταπεινή γνώμη είναι να έπαιζαν σε συγκεκριμένα διαστήματα παίκτες οι οποίοι δεν αισθάνονται τόσο το βάρος ενός ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Κολλινς, Ντάνστον, Σίμμονς. Σίγουρα θα προσπαθούσα να χρησιμοποιήσω ακόμα και τον Σερμαντίνι σε πιο βαριά σχήματα κοντά στο καλάθι γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχει μεγάλα κορμιά. Και μετά, θα με κυνηγούσαν όλοι. 
13:08
Ο Batist13 σε ρόλο... προβοκάτορα! Πλάκα έχουν κι αυτά, αρκεί να μένουν σε πολιτισμένο επίπεδο, όπως έκανε ο Batist13. O Μάντζαρης πάντως έχει συμβόλαιο μέχρι το '15.
13:08
despoina : πιστευετε οτι ο γαινκοβιτσ μπορει να βοηθησει αισθητα τον παο?
13:09

pao13 : Μπρέικ σε τελικούς της Α1 δεν έχει κανει ποτέ στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Μπρέικ στο ΟΑΚΑ έχει κάνει μόνο στον ημιτελικό του 2002.

Μπρέικ σε τελικό έχει κάνει ο Ολυμπιακός στη Γλυφάδα το 1993.

Επίσης, έχει γίνει μπρέικ στο ΟΑΚΑ το 1997, στον προημιτελικό της Ευρωλίγκα.

13:09
dionisis7 : τι πιστευεται πως θα κρινει τον τριτο τελικο της σειρας? και θα παιξει ο γκιστ επειδη ο παο ειναι αλλη ομαδα χωρις τον αμερικανο
13:10
Συγνώμη αλλά όταν λέει ο Συρίγος, βρώμικες κιθάτες, εννοεί ότι πρώτα τις πετάνε στην λάσπη και μετά αρχίζουν και βαράνε; Α, γι αυτό δεν πετυχαίνουν νότα.
13:10
Δέσποινα, ο Γιάνκοβιτς έδειξε και χθες ότι μπορεί να βοηθήσει. Αν δεν χρεωνόταν με τα φάουλ απέναντι στον Πρίντεζη (βρέθηκε απέναντί του, στο χαμηλό σχήμα του ΠΑΟ, παίζοντας στο 4), νομίζω ότι θα έμπαινε ξανά στο παιχνίδι. Χρειάζεται πάντως να "δέσει" ακόμα περισσότερο το κορμί του και να αποκτήσει σταθερό επιθετικό παιχνίδι στο λόου ποστ. 
13:11
Κ.Ιωαννης : καλαθης,μαντζαρης ,βουγιουλας.Αυτα τα ονοματα παιζουν για τον παναθηναικο απο την ημερα που αποκλειστηκε απο ccska. Ψαχτε και ρωτηστε .Απο εκει και περα μια τιμια απαντηση για το θεμα του Ν.Παππα περιμενουμε.Ετοιμος ειναι .Πρεπει να μπει γιατι ομως ουτε και τωρα δεν μπαινει.Τιμια απαντηση.
13:11
ζοτς : Κύριε Συρίγο δεν το διάβασα κάπου, αλλα ισχύει. Ψάξτε το λίγο και θα δείτε. όπως επίσης ξέρω ότι ο Παο το συζητάει για 1.5 μύριο.
13:11
dionisis7 : Η ευστοχία του Ολυμπιακού στα τρίποντα θα κρίνει πολλά. Όπως και η συμμετοχή του Γκιστ. Αν δεν παίξει πάλι ο Γκιστ, ο Ολυμπιακός παύει να είναι αουτσάιντερ στο ΟΑΚΑ, ο αγώνας αρχίζει στο 50-50. Αν παίξει ο Αμερικανός, ο Παναθηναϊκός μπαίνει από τη θέση του φαβορί.
13:14
Ζοτς, σου ξαναλέω: το συμβόλαιο με τους Γκρίζλις λήγει το '15. Ιδού η επιβεβαίωση 
http://www.basketball-reference.com/players/c/calatni01.html 
Κοίτα στο κάτω μέρος της σελίδας.
Ακόμα λοιπόν κι αν έχει αποφασίσει να φύγει, αυτό δεν γίνεται χωρίς την συγκατάθεση της ομάδας. Τι λένε στο Μέμφις γι' αυτόν; Ότι διαθέτουν έναν απ' τους πιο αξιόπιστους αναπληρωματικούς πλέι μέικερ στο πρωτάθλημα, όπως αποδείχτηκε στο διάστημα της απουσίας του Κόνλεϊ. 
13:14
ζοτς : Κύριε Συρίγο δεν το διάβασα κάπου, αλλα ισχύει. Ψάξτε το λίγο και θα δείτε. όπως επίσης ξέρω ότι ο Παο το συζητάει για 1.5 μύριο.
13:15
κυριακή : Για την επιστροφή του Καλάθη στην Ευρώπη είχε αναφερθεί ο κ Μίσσας. Είχε πει πως μιλώντας μαζί του κατάλαβε πως σκέφτεται την επιστροφή στην ευρώπη.
13:16
Εκτιμώ ιδιαίτερα τον Κ. Μίσσα λαμβάνω σοβαρά υπόψη αυτά που λέει. Άλλο όμως τι μπορεί να θέλει ο Νικ (ιδιαίτερα πάνω στα νεύρα του με αυτά που συνέβησαν με την τιμωρία του) και άλλο τι λένε οι Γκρίζλις. 
13:16
Alex Green : Επειδή δεν θέλω να λέγομαι μετά Χριστόν προφήτης, σαν ΠΑΟ που είμαι νομίζω ότι δυστυχώς ήρθε η ώρα για τον Ολυμπιακό να μας σπάσει την έδρα. Το καμπανάκι οι δικοί μας δεν το ακούνε. Ο προειδοποιητικός συναγερμός ήχησε στο πρώτο παιχνίδι όπως και στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Τώρα είναι η εισβολή τους. Μακάρι να πέσω έξω. Ο Μπατίστ δεν θα έπρεπε να παίξει 2-3 λεπτά έστω;
13:16
Ο Μάντζαρης δεν παίζει διότι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό οι άλλοι δύο είναι κοντά στα 2,5 με 3 εκατομμύρια ευρώ συμβόλαια. Πρόσθεσε τα ποσά σε Διαμαντίδη, Φώτση και Λάσμε. Νομίζω ότι περισσότερες πιθανότητες έχει ο Βουγιούκας. Άλλωστε ο Καλάθης θα πρέπει να αποδεσμευθεί από το συμβόλαιό του στο Μέμφις. Είναι λίγο περίπλοκο, μην παίζουμε με την συλλογιστική των μετεγγραφών από τώρα διότι θα πρέπει και ο Παναθηναϊκός να ορίσει τον προϋπολογισμό του. 
13:18
andrious : Kevin Johnson o epaneklegmenos dimarxos tou Sacramento..KJ the law of Sacramento..Na pou kai stin ameriki empleketai o athlitismosme tin politiki.
13:19
theo : kalispera..pws sas fainete hains dunston didimo psilwn ston olympiako ??
13:20
9Crimes : Τασαρε μου τα χαλας οταν λες οτι μονο ο Ντανστον θα μεινει. Ο Λοτζεσκι δεν ειναι καθολου κακος για τα χρηματα που παιρνει. Δηλαδη ο Τσιλντρες εκανε περισσοτερα? Και μην ξεχναμε οτι ειναι η πρωτη του χρονια σε υψηλο επιπεδο. Οπως και για τον Φωτια με Φωτια. Ψηφιζω μια ακομα χρονια και για τους δυο. Α, ξεχασαμε τον Κολλινς. Ειμαι σιγουρος οτι δαγκωσατε και οι 3 τη γλωσσα σας με τις τελευταιες του εμφανισεις. Οπως και εγω.
13:20
theo : Ιδανικό δίδυμο σέντερ, εδώ έπαιξε ο Χάινς μαζί με τον Ντόρσεϊ, δεν θα είναι ιδανικό να έχει μαζί του τον Ντάνστον;
13:20
νικος αμαλιαδα : Μην δινει ο μπαρτζωκας το χερι του στον αλβερτη,,δεν θα ξερει που πανηγυριζε ο αλβερτης με τον οικονομου το 94 που χασαμε απο την μπανταλονα..
13:21
Alex Green, ο προειδοποιητικός συναγερμός έχει πράγματι ηχήσει εδώ και καιρό για τον Παναθηναϊκό. Αυτό όμως δεν σημαίνει με βεβαιότητα ότι δεν έχει τις πνευματικές δυνάμεις για να υπερασπιστεί την έδρα του. Αν το πλεονέκτημα ήταν στα χέρια του Ολυμπιακού, θα σου έλεγα ότι με την εικόνα που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες, οι πιθανότητες είναι 70-30 υπέρ των "ερυθρολεύκων". 
13:21
Δημητρης Κορ : ΠΟιος θα παρει γιωργο το πρωταθλημα ΠΡΟΒΛΕΨΗ
13:22
Εξαρτάται από τους στόχους που θέτεις. Έχοντας τον Παπαπέτρου για την επόμενη ημέρα, όντως ο Λοτζέσκι με τις περιορισμένες απαιτήσεις και την θετική συμπεριφορά βοηθάει, αλλά αν η συγκεκριμένη ομάδα θέλει φάιναλ φορ, χρειάζεται ξένους που ότι κάνουν, να το κάνουν πολύ καλά. Ο Φωτιά με φωτιά, για μένα δεν είναι παίκτης αυτού του επιπέδου. Ως πολύ συμπληρωματικός στο βάθος του πάγκου, οκ, αλλά δεν γίνεται να παίρνεις ξένους για να κάνουν τους συμπληρωματικούς. Για τον Κόλλινς, τα κείμενά μου, υπάρχουν, που έλεγα ότι είναι ένας καλός παίκτης για να κάνει τρεις δουλειές. Αυτές που κάνει τώρα και όχι ότι έκανε μόλις ήρθε(αντί-Λο δηλαδή).
13:23

νικος αμαλιαδα : Ναι, αυτός είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος να μην δίνει ο ένας προπονητής το χέρι στον άλλο...

Ο Μπαρτζώκας είναι εξαιρετικός άνθρωπος, ο Αλβέρτης το ίδιο. Κοσμούν το μπάσκετ με την παρουσία τους και αξίζουν τον σεβασμό όλων. Οι δύο τους είναι ένας λόγος που οι τελικοί διεξάγονται σε εξαιρετικό κλίμα ως τώρα

13:23
Γιάννης Γιάννενα : Αυτός ο 3ος τελικός θα κρίνει το πρωτάθλημα φετος. Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα, αν ομως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τον πάρει ο Παναθηναικος θα το σηκώσει και φέτος... Εδώ θα φανεί η μαγκιά του Ολυμπιακού, γιατί ποιότητα έχει σίγουρα...
13:23
Δημήτρη Κορ. έπεσες πάνω σε έναν άνθρωπο που αποφεύγει όπως ο Διάολος το λιβάνι της προβλέψεις. Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου στοίχημα. Καθαρά αγωνιστικά πάντως, αν κάποιος μπορούσε να εγγυηθεί ότι ο Ολυμπιακός θα λύσει τα... ψυχολογικά που αντιμετωπίζει πάντοτε στο ΟΑΚΑ, θα έλεγα ότι είναι πιο κοντά από ποτέ στο μπρέικ. Κανείς όμως δεν μπορεί να το πει αυτό με σιγουριά.
13:23
pantelis : σε τι ωφειλεται κυριως η συνηθης κακη αποδοση του οσφπ στο οακα; μηπως ο σπανουλης στην προσπαθεια του να απαντησει στην κερκιδα κανει κακο στην ομαδα;μιλαω κυριως για τα shot off dribble fade away τριποντα του απο τα 8+ μετρα..
13:24
giannis77 : gia mena favori einai o olympiakos sto oaka kaia fto kyrios exei na aknei gt prepei oi paixtes tou olympiakou na erthoun pro ton efthynon tous...
13:26
Δημητρης : Θεωρείτε πως ειναι πολλα αυτα που θα μπορουσε να κανει ο Μπαρτζωκας ωστε να αντιστρεψει την ψυχολογία των παικτων στο ΟΑΚΑ ή ειναι κυρίως δικό τους θέμα?
13:26
Dimis : Καλησπέρα. Συμφωνείτε ότι η πτώση των δύο ομάδων μας σε ρόστερ από πέρυσι είναι εμφανής; Περισσότεροι αλλά πιο ανέτοιμοι παίχτες στον Ολυμπιακό, Λίγοι νέοι φτηνοί παίχτες στον ΠΑΟ και ΤΕΡΑΣΤΙΑ έλλειψη στο 5. Και παραδειγματίζω: Έφθγε ο Παπ με την απίθανη αμυντική του αντίληψη και ικανότητα και ήρθε ο Ματ που το παιδί μου θυμίζει σκόρερ χαμηλής λίγκας στην άμυνα. Δεν έχει μάθει ποτέ τα βασικά της άμυνας, τοποθέτηση σώματος, αντίληψη χώρου, πρόβλεψη που θα πάει ο αντίπαλος κλπ. Να μη μιλήσω για άμυνα με τα πόδια, στην μπάλα, με το σώμα χαμηλά... Δεν το χει το παληκάρι για 3άρι. Και επιμένει ο Ολυμπιακός να τον έχει 3άρι λόγω 'υψους. Κάποιος δεν βλέπει καλά εκεί στο τιμ... Μπαίνει ο ήρωας Λάσμε να παίξει και σε κάθε ματς παθαίνει ότι ο Ντάνστον στο 5ο με τη Ρεαλ: πρέπει να κλείνει χώρους, τελικές προσπάθειες και να σπρώχνει για 3 παίχτες, με αποτέλεσμα να σκάει. Αντί για το να είναι η αλλαγή 50/50 θα έλεγα με το Σόφο ο οποίος στο μεταξύ έχει κουράσει ΠΑΡΑ πολύ τους αντίπαλους ψηλούς και κοντούς που έχουν ροτάρει πάνω του... Μπαίνει ο τεχνικός και έξυπνος αν και ατσούμπαλος 4αρο5νταρος Μαυροκεφαλίδης και ως άλλος Reyes κάνει πάρτι χαμηλά με τον Ολυμπιακό, ελλείψει Άντιτς. Ο Διαμαντίδης συνεχίζει να παίζει άσσος.. Ούκιτς, Ραιτ, Κάρυ κανείς δεν μπορεί να παίξει άσσος, ο Ούκιτς οκ λόγο τραυματισμού. Παππάς .. .2άρι καθαρό, με ασταθές σουτ. Κοινώς, χωρίς σύγχρονου τύπου άσσο ο ΠΑο... Ε... λογικά μείναμε εκτός Φ4.. λογικό είναι να είναι κάτω γενικά οιπ ικανότητες και το θέαμα των ομάδων μας...
13:28
Παντελή, αυτός είναι ο Σπανούλης και δεν πρόκειται να αλλάξει στα 32 του. Θυμήσου ότι μέχρι να φτάσουμε στο δεύτερο ημίχρονο του περσινού τελικού με την Ρεάλ, είχε (στα πέντε παιχνίδια με Εφές, στον ημιτελικό και στο πρώτο ημίχρονο) 3/31 τρίποντα. Τι έγινε μετά; Έβαλε 5 μαζεμένα! Αυτό λοιπόν που μοιάζει απέναντι στον Παναθηναϊκό ως το αδύνατο σημείο του, μπορεί ανά πάσα στιγμή να αποδειχτεί το ισχυρό του όπλο. Ο άνθρωπος αυτός δεν κάνει πίσω ποτέ και για κανέναν λόγο...
13:29
Δημητρης : Το μόνο που μπορεί να κάνει ο Μπαρτζώκας για να βοηθήσει τους παίκτες του όταν παίζουν στο ΟΑΚΑ είναι να τους ηρεμεί. Να είναι κι αυτός ήρεμος, για να μεταδώσει την ηρεμία του και στην ομάδα. Όλα τα υπόλοιπα πρέπει να τα κάνουν οι παίκτες.
13:29
giorgos : ειναι εφικτο να ερθει ο θανασης αντετοκουνμπο στον ολυμπιακο?αν ερθει λυνει πολλα προβλιματα κυριως στην αμυνα και μαζ με ενα αθλητικο 5αρι και εναν καλο αντι-law παει για τιν τεταρτη κουπα...ποια η αποψη σας?
13:29
Γιώργος (ποσα γκελάκια κάνεις) : Πλέον νομίζω οτι είναι δωρον άδωρον να προσπαθούμε να αναλύσουμε δύο πραγματικά μεγάλες αλλα και ταυτόχρονα απρόβλεπτες ομάδες. Είναι πλέον αδερφάκια ενα πράγμα. Ξέρει τόσο καλά ο ένας τον άλλο, που δε θα μου προκαλούσε εντύπωση να κερδιζε στον τρίτο τελικό ο Ολυμπιακός με 30άρα και μετα στο σεφ ο ΠΑΟ με 35αρα. Δύο ομάδες υψηλού επιπέδου, αλλα μόνο αυτές και καμία άλλη κάθε χρόνο. Κάποτε υπήρχαν και άλλοι, μικρότερης δυναμικότητας σαφώς αλλα κατα κάποιο τρόπο ήταν ρυθμιστές. Που είναι ο ΠΑΟΚ, Ο ΑΡΗΣ και κάποιες άλλες παραδοσιακές και αγαπημένες ομάδες...Τόσο χάλια πια; Τι νόημα έχει να συζητάμε κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια πιά; Εξάλλου το μπασκετάκι εκτός απο κοουτς-ιλίκι και συστήματα είναι και θέαμα. Αυτή η διπολικότητα δεν κάνει καλό και είναι πολύ μακριά απο οτιδήποτε marketable. Είναι σαφές λοιπόν οτι οι τελικοί στηρίζονται μόνο τους οπαδούς. Ναι βρε παιδιά...αυτούς που κρύβονται πίσω απο κουρτίνες κτλ κτλ. Αυτό είναι κρίμα για το παλαι ποτέ καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.
13:30
ΓΙΩΡΓΟΣ : Δεν υπάρχει Αλβέρτης προπονητής, γιατί ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ??? Αρνητικό ρεκόρ πόντων στη Μόσχα, αρνητικό ρεκόρ π΄ρωτου ημιχρόνου, με τα χίλια ζόρια με ΠΑΟΚ, κάνει σαν οπαδός στον πάγκο με ακραίες αντιδράσεις ενθουσιασμού μετά από ριμπάουντ (!!!) αντί να είναι ψύχραιμος.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ.....??? ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ???
13:31
Υπάρχει μία πολύ μεγάλη απορία: Γιατί αυτό το παιδί, ένας από τους καλύτερους παίκτες πέρυσι στην Α1, δεν το πήρε κάποια από τις δύο ομάδες. Ο Άρης προσπάθησε αλλά δεν είχε χρήματα. Άλλωστε στο NBDL κατέληξε. Περισσότερη διαφήμιση για το όνομά του θα έκανε εδώ. Θεωρητικά, αν δεν επιλεγει στο ντραφτ, θα πρέπει να γυρίσει εδώ. Δείχνει ότι είναι έτοιμος να δοκιμάσει στην Ευρωλίγκα.
13:33

ΓΙΩΡΓΟΣ : Ο Αλβέρτης είναι υπηρεσιακός προπονητής και κάνει τα πρώτα του βήματα σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Αυτό το ξέρουν όλοι. Η επιλογή Αλβέρτη έχει και τα καλά και τα αρνητικά της. Το τελικό συμπέρασμα θα βγει μετά τους τελικούς, δεν είναι ώρα για αποθέωση ή για αφορισμούς για κανέναν.


13:33
Γιώργο, μέσα από την υπερβολή για +30 και -35, περιγράφεις μια μεγάλη αλήθεια. Όλα γίνονται με αυτούς τους δύο. 
Είναι όμως ακόμα μεγαλύτερη αλήθεια αυτό που γράφεις παρακάτω. Μπάσκετ χωρίς Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει. Όπως δεν υπάρχει και χωρίς την ΑΕΚ. Η βασίλισσα όμως επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία, ενώ στον ΠΑΟΚ διαχειρίζονται επαγγελματικά και με μεγάλη σοβαρότητα τα δύο τελευταία χρόνια την προσπάθεια εξυγίανσης της ομάδας. Τα πράγματα δεν αλλάζουν από την μία μέρα στην άλλη, αλλά νομίζω ότι υπάρχει ελπίδα να σταματήσουν όλα να περιστρέφονται γύρω από τους δύο μεγάλους της Αθήνας. 
13:33
Δημήτρης : Εκτιμώ πως ο ολυμπιακός πρέπει να επιμείνει στο Low post και στο ΟΑΚΑ.Ειδικά τώρα που ο γκίστ δε θα είναι στα καλύτερά του.Επίσης ο σπανούλης πρέπει να συνεχίσει να πασάρει γρήγορα(όπως έκανε στο ΣΕΦ) και να μην πέρνει φιλόδοξες προσπάθειες.Τι λέτε και εσείς?
13:34
Σώτος #7 : Καλησπέρα, πιστεύετε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κοντράρει μέσα στο ΟΑΚΑ αυτόν τον κακό Παναθηναϊκό στα 2 πρώτα παιχνίδια;
13:34
Είναι πολύ σωστή προσέγγιση. Ότι έχει επιτύχει, το είδαμε και στον πρώτο τελικό, είναι κοντά στο καλάθι(όταν ο Κόλλινς πάσαρε στον Ντάνστον).
13:34
Σώτο, στο απάντησε ο Γιώργος με την δική του ερώτηση-τοποθέτηση. Με αυτούς τους δύο όλα γίνονται...
13:35
Αλεξ : ποιοι ξένοι πιστεύετε ότι πρέπει να μείνουν στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν?
13:35
tracy mcgrady1 : megali diafora o spanoulis sto sef, i mpala gurnage, epitheseis ginontan me kales proupotheseis, den eginan travigmena pramata k auto apotupwnetai sto oti oloi sxedon oi paiktes skoraran.Sun tou oti etrekse o osfp kati p dn mporei na kanei o pao..gt pisteute oti einai astoxos o pao apo ta tripota enw kata tn gnwmi m exei kaluterous shoter apo tn osfp?
13:36
john : Σπύρο πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος αισθητά από τον Παναθηναϊκό. Χθες φάνηκε η απουσία του Γκιστ και θέλω να ρωτησω αν ο Ολυμπιακός θα πρέπει το καλοκαίρι να ψαχτει για 4αρι τύπου Γκιστ ή Πρίντεζη.Ωραίος χθες ο Μπρεντ, στα περισσότερα ματς παίζει εξαιρετική άμυνα αλλά δεν νοείται τεσσαρι να μην μπορεί να παίξει πλάτη
13:36
Άλεξ, ο Τάσος είπε ότι μονάχα ο Ντάνστον αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Όσο κι αν σου ακουστεί υπερβολικό, για μένα υπό προϋποθέσεις μπορούν να συνεχίσουν και οι Λοτζέσκι-Πέτγουεϊ. 
13:36
Χρήστος : Γιωργο,αφού ο ΠΑΟ δεν χρειάζεται τον Παπά του Πανιωνίου(όπως λες),τότε κακώς τον έχει στο ρόστερ του,δεν νομίζεις?Μήπως ετοιμάζεται να φύγει το καλοκαίρι?
13:37
Καταρχάς ο Σπανούλης και στο ΣΕΦ ήταν άστοχος, αλλά...Αλλά όπως η άμυνα έκλεινε πάλι πάνω του, κάπως πιο αργή απόντος του Γκιστ, αυτή την φορά μπήκαν τα ελεύθερα τρίποντα. Για παράδειγμα αν στο ΟΑΚΑ, ο Σλούκας είχε 2/5 ελεύθερα σουτ, δεν θα χρειαζόταν να πετάει την μπάλα ο Σπανούλης στο τέλος. Είναι σίγουρα θέμα όλης της ομάδας αφού η επιλογή του Παναθηναϊκού είναι να μην χάσει από τον Σπανούλη.
13:38
Χρήστο, δεν ξέρω τι θα γίνει το καλοκαίρι. Αν όμως ο Παππάς θέλει απαραιτήτως να είναι το πρώτο βιολί, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα μικρά πράγματα που κάνουν την διαφορά στις μεγάλες ομάδες, προφανώς δεν θα συνεχίσει. 
13:38
Thomas-Arnhem(Ollandia) : Taso, gia na vrethoume kapou stim mesi: Motorhead! o OSFP tou chronu prepei na stirichti persissotero se Papapetiou, proothisei Agravani ke o Kavvadas na skistei stin doulia. Prosthese 3 pouotikous xenous(4/5ari, 3ari kai aso) ke gia ta epomena 3 chronia tha kerdizeo Euroleague me kleista matia!Me tin proipothesi pos tha meinei o Mantzaris, Sloukas ktl.
13:38

john : Είναι καλύτερος αισθητά μόνο όταν δεν παίζει στο ΟΑΚΑ. Την Δευτέρα ήταν καλύτερος αισθητά μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά στο κρίσιμο σημείο... λιποθύμησε.

4αρι που να παίζει και πλάτη και να σουτάρει δεν είναι εύκολο να βρεθεί, με τα διαθέσιμα λεφτά. Ιδανικό 4αρι για παράδειγμα θα ήταν ο Μπράουν, αλλά είναι μεγάλο το κασέ του.

13:38
Δώσε Lemmy στο λαό και το πατριωτάκι μας, ο Μιχάλης Δεδέογλου στα ντραμς. Killed by death. Κάτι σαν ντέρμπι αιωνίων.
13:39
Thomas-Arnhem(Ollandia) : Hines ke Dunston den kanoun mazi, einai idio stil. Chreiazete didimo pou na allilosimplironete mesa stin raketa.
13:39
Achilleas : Καλησπέρα!!Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός πρώτα απ όλα χρειάζεται αλλαγή προπονητή και μετά θα πρέπει να κοιτάξει τους παίχτες!!Είναι αδικαιολόγητο αυτό που συμβαίνει από Πεδουλάκη και Αλβέρτη!Αυτό δεν είναι μπάσκετ, είναι καταστροφή του μπάσκετ!Ο λόγος που δεν γέμισε το γήπεδο και που δεν θα γεμίσει πάλι την Πέμπτη (τουλάχιστον από υγιείς φιλάθλους) είναι αυτός!Πόνεσαν τα ματάκια μας να βλέπουμε την ομάδα μας να βάζει max 60 πόντους..Ας γυρίσουμε και στις εποχές που τα παιχνίδια έληγαν 45-44!
13:40
Παναγιώτης : Μεγάλο λάθος του παναθηναικού φέτος ήταν η αποπομπή του sofo.ποια η αποψή σας?
13:40
θανος : δεν μπορω να καταλαβω γιατι δε παιζει ο παπαπετρου ποτε θα εξελιχθει οταν πιασει τα 30??ελεος μαυτη την νοοτροπια
13:40
Παναγιώτη μου, το μεγάλο λάθος ήταν ότι δεν ήρθε παίκτης με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά ο Μπατίστ που δεν είναι πια σε καλή κατάσταση.
13:41
Δημητρης : Θεωρείτε πως ειναι πολλα αυτα που θα μπορουσε να κανει ο Μπαρτζωκας ωστε να αντιστρεψει την ψυχολογία των παικτων στο ΟΑΚΑ ή ειναι κυρίως δικό τους θέμα?
13:41
Thomas-Arnhem(Ollandia) : Hines ke Dunston den kanoun mazi, einai idio stil. Chreiazete didimo pou na allilosimplironete mesa stin raketa.
13:42
θανος : Ο Παπαπέτρου έπαιξε πολύ από τα μέσα της σεζόν και μετά. Τώρα στους τελικούς είναι πιο δύσκολα τα πράγματα και από τη στιγμή που Περπέρογλου και Λοτζέσκι έπαιξαν καλά, δεν είχε χώρο δράσης. Είναι 20 ετών, πήρε ήδη χρόνο, αλλά μην περιμένετε πάρα πολλά στους τελικούς
13:42
DRAZEN 13 : ΠΑΠΠΑΣ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙ ΜΠΡΑΜΟΥ ΟΥΚΙΤΣ ΚΑΡΥ ΡΑΙΤ! ΜΠΡΑΜΟ ΚΟΨΕ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΤ! ΡΕ ΦΡΑΓΚΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΧΘΕΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΚΙΣΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟ... ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ!!!
13:43
Δημήτρη, ο προπονητής παίζει ανάλογα σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της ψυχολογίας ενός παίκτη, με... τον ίδιο τον παίκτη. Η αλληλεπίδραση μεταξύ τους και το κλίμα των αποδυτηρίων είναι θεμελιώδη ζητήματα σε μία ομάδα.   
13:43
λων/μος : ο μαντζαρης ειναι εμφανως βελτιωμενος άο περυσι, φετος καννει και drive , ο cimmons θα βαλει κανα καρφωμα; γιωργο αυτος μπορει αλλα δεν του βγαινει, τι λες;
13:43
jimmi : από τη στιγμη που ξεμείναμε με 2 σεντερ γιατι δεν επαιρνε Διαμαντακο αντι Χαραλαμποπουλο στην αποστολή?Πιο χρησιμος θα ηταν
13:43
γιαννος : τασο ο κολινς μαζι με λο πως το βλεπεις
13:44
λων/μος : Κάθε χρόνο βάλει και κάτι στο παιχνίδι του, βελτιώνεται συνεχώς. Ο Σίμονς ήταν άτυχος, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να καρφώσει επειδή απέτυχε δύο φορές
13:44
t-mac : Ypothetika milontas hines sto 4 kai dunston sto 5 einai logiko sxhma??
13:44
Από όσα γνωρίζουμε ο Λο από τα τέλη Ιουνίου θα είναι σε κατάσταση να γνωρίζει πότε θα επιστρέψει. Ανήκει στην ομάδα, αλλά δεν νομίζω ότι θα μείνει. Δίδυμο Κόλινς-Λο; Θέλουν σουτέρ δίπλα τους κι έχουν το μειονέκτημα ότι δεν παίζουν εύκολα χωρίς την μπάλα. Άμυνα όμως δεν θα περνάει κανείς γκαρντ.
13:45
Jimmi, σωστή η σκέψη σου, όμως προφανώς οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κρίνουν ότι ο Διαμαντάκος ακόμα δεν είναι έτοιμος γι' αυτό το επίπεδο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ το ενδεχόμενο να χάσεις έναν παίκτη αν τον φορτώσεις με περισσότερο βάρος απ' αυτό που μπορεί να διαχειριστεί. 
13:45
kwctac : καλημερα!νομιζω πως ο ολυμπιακος εβγαλε πολυ πιεση και ενεργεια στο παρκε με τον σιμονσ στην πενταδα!γρηγορα ποδια στην αμυνα.αλτικος πολυ!και σκοραρει κιολας!τι γνωμη σας για τον σιμονσ?εχει θεση του χρονου στην ομαδα?
13:46
t-mac : Μόνο σε ειδικές καταστάσεις, ο Χάινς στο "4" χάνεται. Όπως έγινε και με την ΤΣΣΚΑ. Και ο Ντάνστον στο "4" χάνεται, όπως έγινε φέτος με τη Ρεάλ. Είναι 5αρια, όταν θα βγαίνει ο ένας θα μπαίνει ο άλλος, αν υποθέσουμε ότι θα είναι συμπαίκτες.
13:47
Δημητρης : Κατα τη γνώμη μου πρεπει να μεινει ο collins και του χρονου με βαση τις εμφανισεις απο τη ρεαλ και μετα.Θεωρω οτι και η αμυνα του οταν βρισκεται απεναντι σε ψηλο του παο μπορει να βοηθησει. Τ λετε εσεις?
13:47
Κώστα, δεν είναι κακός ο Σίμονς. Έχει αθλητικά προσόντα (άνοιγμα χεριών 2,25 με μπόι μόλις 2,06) όμως συχνά πυκνά "χάνεται" στο παρκέ, κάτι που δείχνει ότι υστερεί στο κομμάτι της συγκέντρωσης. Θεωρώ ότι υπάρχουν πιο σταθεροί παίκτες με αντίστοιχες προδιαγραφές. 
13:48
BasketFan : Καλησπέρα και από εμένα, πιστεύω ότι ο ΠΑΟ θέλει έναν προπονητή, ο οποίος στα αποδυτήρια θα είναι άρχοντας και δεν θα μπαίνει κανένας, μετρ τακτικών, και να μπορεί να εξελίξει παίχτες, καθώς και τις μονάδες να τις κάνει εργαλεία, πόσο εύκολο είναι η διοίκηση να υποστηρίξει κάτι τέτοιο ? Υπάρχουν πληροφορίες και ονόματα που ακούγονται ?
13:49
Δημητρης : Εχει δείξει βελτίωση ο Κόλινς. Νομίζω θα παίξει ρόλο και η έκβαση του πρωταθλήματος. Το ρόστερ θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα, από τους κοινοτικούς που θα υπάρχουν, τους Ελληνες και από το πώς θα κατανεμηθούν οι 4 θέσεις των Αμερικανών.
13:50
BasketFan, η σκέψεις σου είναι λογικές. Θα προσέθετα όμως ότι το πρώτο που χρειάζεται για να γίνουν όλα αυτά είναι υπομονή και σταθερή υποστήριξη του πλάνου. Και όχι μόνο από την διοίκηση... 
13:50
Γιώργος13 : Αν δεν πάρει ο ΟΣΦΠ το πρωτάθλημα με τέτοια αποκαρδιωτική εικόνα που εμφανίζει ο ΠΑΟ θα είναι αποτυχία για τον κ. Μπαρτζώκα και την ομάδα του.Ίσως είναι καλύτερο για το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν να χάσει ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα...
13:52
ΘΑΝΑΣΗΣ : ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΥΟ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΗΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΙΝΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΡΜΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΛΑΣΜΕ;
13:53
LETO 23 : PWS SAS FENETE O COUPER TOU PAOK GIA PANATHINAIKO!!!!
13:53
Στο δεύτερο παιχνίδι δεν χρειάστηκε για τον Ολυμπιακό, αλλά είδαμε στο πρώτο να λειτουργεί άψογα. Ο Κόλλινς είναι ο καλύτερος αμυντικός του Ολυμπιακού στην περιφέρεια και με το ύψος του βοηθάει πολύ στις αλλαγές.
13:54
andrious : Paidia megalo paixnidi apo OKC twra pou gyrise o Ibaka..An borouse na gyrisei kai o Harden pisteyw tha ginontan epica match..To Miami pantws deixnei na strofarei kai o LeBron tsantismenos..pame gia threepeat...PS: parakolouthisate synenteyksi typou Popovic meta to match? ekane asteio gia Parker kai eipe as xasame basket einai prepei na gelame kiolas....43857495873 eti fwtos brosta....
13:54
Γιώργο13, είναι καλύτερο να αφήσουμε τέτοιου είδους προσεγγίσεις για το φινάλε. Δεν έχει νόημα να βάζουμε δύο "εάν" το ένα μετά το άλλο αυτή τη στιγμή. Πόσο σίγουρος είσαι ότι θα χάσει ο Ολυμπιακός, με τον Παναθηναϊκό να έχει μέχρι τέλους αυτή την εικόνα; Την Πέμπτη έχουμε τον 3ο τελικό και η σειρά είναι στο 1-1. 
13:54
Μήτσος : Καλημέρα παιδιά! Δεν είναι γεγονός πως για να κερδήσεις τον φετινό ΠΑΟ αρκεί να βάλεις 65+ πόντους? Αφού με καμία μεγάλη ομάδα δεν έχουν σκοράρει περισσότερους. Άρα το πράμα είναι απλό ( εντός εισαγωγικών ) όσο απλό είναι κ το ίδιο το άθλημα. Κ ο θρύλος έχει δείξει ότι είναι ομάδα τέτοιου σκορ, ανεξάρτητα απο τα προηγούμενα αναμεταξύ μας παιχνίδια
13:54
LETO 23 : Νομίζω ότι ο Κούπερ έχει θέση και στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό. Πλέι μέικερ με εξαιρετική προοπτική για την Ευρώπη, σε τιμή που ακόμα δεν έχει εκτοξευτεί. Και βέβαια θα γίνει σύντομα κοινοτικός
13:55
Γιώργος13 : Αν δεν πάρει ο ΟΣΦΠ το πρωτάθλημα με τέτοια αποκαρδιωτική εικόνα που εμφανίζει ο ΠΑΟ θα είναι αποτυχία για τον κ. Μπαρτζώκα και την ομάδα του.Ίσως είναι καλύτερο για το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν να χάσει ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα...
13:56
Μήτσο, μην τα υπεραπλουστεύεις τα πράγματα. Αυτό που λες έχει ως βάση τη λογική, όμως το μπάσκετ είναι σύνθετο άθλημα με βασικότερο αστάθμητο παράγοντα την ψυχολογία. 
13:56
andrious : Paidia megalo paixnidi apo OKC twra pou gyrise o Ibaka..An borouse na gyrisei kai o Harden pisteyw tha ginontan epica match..To Miami pantws deixnei na strofarei kai o LeBron tsantismenos..pame gia threepeat...PS: parakolouthisate synenteyksi typou Popovic meta to match? ekane asteio gia Parker kai eipe as xasame basket einai prepei na gelame kiolas....43857495873 eti fwtos brosta....
13:56
Γιώργος13: Φυσικά και θα είναι αποτυχία για τον Ολυμπιακό αν χάσει το πρωτάθλημα από ένας Παναθηναϊκό που δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Θα είναι αποτυχία γιατί δεν θα έχει πάρει τίτλο και θα έχει κάνει ο Παναθηναϊκός νταμπλ, δίχως να είναι καλύτερος.
13:57
Αν κάνουν το 2-2, μόνο τότε θα δείξουν ότι μπορούν να νικήσουν τους Σπερς, οι οποίοι αν και περιορίζονται σε αθλητικά προσόντα, είναι πολύ μπροστά ως ομάδα.
Ο Πόποβιτς και όλοι στο ΝΒΑ, έχουν καταλάβει ότι δεν είναι πόλεμος. Είναι ένα παιχνίδι. Το πιο όμορφο παιχνίδι που υπάρχει. Αν δεν το διασκεδάσεις, δεν πας πουθενά.
13:59
men-men : Πρώτη φορά γράφω σε site. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο δυνατός από τον Ολυμπιακό στη ρακέτα. Γι'αυτό ο Ολυμπιακός σουτάρει απέξω. Αν μπουν τα σουτ ο Ολυμπιακός κερδίζει το παιχνίδι. Αν δε μπουν ο Ολυμπιακός χάνει. Συμφωνείτε?
14:00
Ούτως ή άλλως όπως παίζουν οι ομάδες το σουτ κρίνει τα πάντα.
14:00
διονυσης7 : συγχαρητηρια για τη δουλεια σας, απαρτιζετε ενα εκπληκτικο μπασκετικο τριδυμο. συνεχιστε ετσι!!
14:00
Δημήτρης : Ο πέτγουει δεν κάνει για τον ολυμπιακό μη κοροιδευόμαστε.Ας τα λέμε έξω απο τα δόντια. σε ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΙΝΑΛ 4, ο πέτγουει δε ταιριάζει...Είναι λίγος
14:01
andrious, που τον θυμήθηκες τον Χάρντεν; Λίγες ομάδες μπορούν να πληρώνουν τον φόρο πολυτελείας (ένα δολάριο φόρος, για κάθε ένα δολάριο πάνω απ' το σάλαρι καπ) για τέσσερα max συμβόλαια (Ντουράντ, Ουέστμπρουκ, Ιμπάκα, Χάρντεν). 
Επιπλέον, τον είδες καλά τον Χάρντεν στα φετινά πλέι οφ; Ο Μαγουλάς με το εκτόπισμα του παίζει καλύτερη άμυνα από αυτόν! Η επιστροφή Ιμπάκα άλλαξε ριζικά την Οκλαχόμα, όπως και η απόφαση του Μπρουκς να βάλει μαζί στην πεντάδα δύο κοντούς. Καλύτερη άμυνα, καλύτερες αποφάσεις.
14:01
t-mac : paidia tous hornets pws tous kovete fetos tha ginoun kaluteroi h tha meinoun stasimoi??
14:02
T-mac, οι Χόρνετς έχουν στο ρόστερ τους έναν από τους καλύτερους παίκτες της επόμενης 15ετιας. Άντονι Ντέιβις. Αυτό τα λέει όλα. 
14:03
Span : Για εμενα ο ΠΑΟ παιζει αντιμπασκεΤ πολυ ξύλο κ καθολου θελκτικΟ,στο 3014 παει τα ματς στους 60 πόντους μπάς κ κερδίσει.δεν αξιζεΙ να το πάρει αυτη η ομάδα,που ειναι ο ΠΑΟ που πεταγΕ εικοσαρΑ με Μ.ο. 90 πόντους;;έδιωξαν τον προπονητή για να παίξουν πιο επιθετικΑ κ παίζουν ακομα πιο πολυ ξύλο.τα παιδικά βάζουν 50 πόντους.
14:03
Guest : Παιδια καλησπερα. Στον τελικο ποιος θα εχει προβαδισμα εδρας; Σπερς η Χιτ; Παντως φετος οτι και να κανει ο ψευτολεμπρον-γτ δν θα μπει ποτε στο Πανθεον με Τζορνταν και λοιπους-(προσωπικη αποψη) ηρθε η ωρα για τα 5 δαχτυλιδια του μεγαλου Τιμ.
14:04
Οι Σπερς θα έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα, όποιον κι αν συναντήσουν από την Ανατολή. Αρκεί βεβαίως να προκριθούν.
14:04
Span : Ο Παναθηναϊκός παίζει το μπάσκετ που μπορεί με το συγκεκριμένο ρόστερ. Εχει πρόβλημα στη δημιουργία, δεν μπορεί να τρέξει με ευκολία. Στόχος του είναι με το συγκεκριμένο μπάκσετ να κερδίσει το πρωτάθλημα και μετά να φτιάξει διαφορετικό ρόστερ.
14:04
γιαννης : τι θα γινει με λο
14:05
Guest : Παιδια καλησπερα. Στον τελικο ποιος θα εχει προβαδισμα εδρας; Σπερς η Χιτ; Παντως φετος οτι και να κανει ο ψευτολεμπρον-γτ δν θα μπει ποτε στο Πανθεον με Τζορνταν και λοιπους-(προσωπικη αποψη) ηρθε η ωρα για τα 5 δαχτυλιδια του μεγαλου Τιμ.
14:05
γιαννης : Η τελική εκτίμηση των γιατρών δεν έχει γίνει. Αν δηλαδή θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός έχει ενεργό συμβόλαιο μαζί του, αλλά νομίζω πως πρέπει να προτιμήσει έναν 100% υγιή γκαρντ και όχι να ρισκάρει.
14:07
Η κλάση του Τίμι δεν είναι για 5, αλλά για 8 δαχτυλίδια, όμως μην υπερβάλουμε με τον Λεμπρόν. κανείς άλλος στην ιστορία μπάσκετ δεν έπαιζε το 5 θέσεις όπως αυτός. Και μην μου πει κανείς "ο Μάτζικ" γιατί τους κοντούς "'άσους" τους κυνηγούσε ο Νίξον και αργότερα ο Σκοτ. Ο Λεμπρόν μπορεί να μαρκάρει απ' τον Πάρκερ μέχρι τον Ντάνκαν. Και σας το λέει αυτό ένας οπαδός των Σπερς (Τάσο Μαγουλά, ξεροκαταπίνεις;)
14:07
ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ13 : ΠΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΓΚΙΣΤ ΓΙΑ ΤΑ PLAYS ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ;
14:10
Θεοφύλακτε, ο Γκιστ κάνει τεράστια διαφορά στην άμυνα και μικρότερη στην επίθεση. Στην επίθεση είναι καλός στο ανοιχτό γήπεδο, ενώ στο "5 εναντίον 5" συνήθως τον βλέπουμε να παίζει στην base line και στην αδύνατη πλευρά. 
14:10
Δημήτριος : Εγώ είδα χθες τον Γιάνκοβιτς να παίζει άψογα έστω σε αυτά τα λίγα λεπτά που αγωνίστικε. Έβαλε ένα μακρινό σουτ και ένα πολύ δύσκολο καλάθι. Αφού έκανε αυτά, δεν θα μπορούσε ο Αλβέρτης να τον κρατήσει κι άλλο; Ή το πρόβλημα ήταν η άμυνα;
14:11
Με πιάνει βέρτιγκο, διότι σε έχω χάσει μεταξύ Λέικερς, Μπουλς (Τζόρνταν), Σόνικς(Πέιτον), Σπερς(Ντάνκαν). Μην πλησιάσεις Σανς σε δύο χρόνια, ο λαός δεν ξεχνά...
14:11
Δημήτρη, το είπαμε πριν για Γιάνκοβιτς. Ήταν πράγματι θετικός, όμως χρεώθηκε με φάουλ παίζοντας "4" απέναντι στο Πρίντεζη. 
14:12
Γιάννης : Φέτος νομίζω πως ο Ολυμπιακός σαν ομάδα με γεμίζει περισσότερο, παρότι είμαι Παναθηναικος, αλλά όλα θα κριθούν την Πέμπτη... Αν κουτσά στραβά καταφερει να πάρει τον αγώνα ο Παναθηναικος δεν πιστεύω μετα σε αντίδραση του Ολυμπιακού, αν δε γίνει το 1-2 στη σειρά στο ΣΕΦ θα δούμε αγωνα όπως ο χθεσινός, εναν υγειινο περίπατο του Ολυμπιακού.. Εσείς τι λετε;
14:12
Aris : Mages stin ethniki xeoume poioi tha einai?oi kalathis koifos sofo tha paixoun?
14:13
Γιάννη, το παιχνίδι της Πέμπτης μοιάζει πράγματι να είναι σταθμός για την εξέλιξη της σειράς. Στη θεωρία, είναι απείρως δυσκολότερο να κάνει μπρέικ ο Ολυμπιακός στο 5ο. 
14:14
ΜΑΚΗΣ : ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΟΧΑΙΝΣ ΚΑΙ Ο ΝΤΑΝΣΤΟΝ
14:14
Ο Τρινκιέρι θα πρέπει να λύσει το συμβόλαιό του και να αποζημιωθεί(μπράβο πρόεδρε) και μετά αν δεν γίνει τίποτε ξαφνικό(να βρεθεί ομάδα στην Ισπανία) θα ανακοινωθεί ο Κατσικάρης. Βοηθός του ο Σκουρτόπουλος και μένει να μάθουμε αν πέρασε η άποψή του να αλλάξει όλο το τιμ. Αγωνιστικά, ο Κατσικάρης έχει μόνο το ερωτηματικό του Καλάθη με την έννοια της τιμωρίας και αν η Φίμπα την αναγνωρίζει. Αλλά θα το λύσει ο πρόεδρος. Θα πάρει τον Στερν και θα του πει να εξαφανίσει την ποινή.
14:16
Χρηστος : Αν θυμαστε στην αρχη της σεσον ο Παππας ξεκινησε πολυ δυναμικα και ξαφνικα μετα τον τραυματισμο ο προπονηταρας Πεδουλακης τον παραγκωνισε.Πως περιμενετε να μην ξενερωσει και ο παικτης μετα απο αυτο?
14:17
Μάκη, εδώ ο Χάινς έπαιζε μαζί με τον Ντόρσεϊ, δεν θα μπορούσε με τον Ντάνστον; Ο νυν σέντερ του Ολυμπιακού είναι μία κλάση επάνω στο τεχνικό κομμάτι σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σέντερ... τσέπης αυτή την στιγμή στην Ευρώπη. 
14:17
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. : Γεια σας παιδιά.Θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πραγματάκια σχετικά με τον ΟΣΦΠ. 1ον Συμφωνείτε πως ήταν μεγάλη ευκαιρία φέτος εάν κρατούσε τους περσινούς παίκτες να παλέψει για την 3η ευρωλίγκα. 2ον Συμφωνειτε ότι ενώ οι φετινοί ξένοι είναι μέτριοι δεν πήραν χρόνο συμμετοχής τα ελλήνοπουλα π.χ Καββαδάς,παπαπέτρου,κατσίβελης κ.α έτσι ώστε να έξελιχθούν τουλάχιστον οι γηγενείς παίκτες σε μια χρονιά έτσι και αλλιώς χαμένη. 3ον Τον Μπαρζώκα τον κρατάς ναί ή όχι; Ευχαριστώ.
14:18
Χρήστο μου ένα παιδί που ο Παναθηναϊκός του δίνει την μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής του, δεν έχει δικαίωμα να ξενερώσει ακόμα και αν η δουλειά του είναι να βάζει στις καρέκλες το Match programme. Σε μία δύσκολη χρονιά, δεν ήταν εύκολο να καθιερωθεί.
14:20
Jim Pappas : Εδώ παππάς, εκεί παππάς, που 'ναι ο Παππάς; Ο Παππάς είναι αμυντικά και επιθετικά ανώτερος των Ούκιτς, Ράητ & Κάρυ, βλέπουμε τόσο καιρό μέσα στο γήπεδο τί (δεν) κάνουν και οι τρεις τους. Δεν έχουν πάθος, τσαμπουκά, σκορ... Το γιατί τώρα ο πρώτος σκόρερ της περσινής περιόδου αντιμετωπίζεται έτσι και δεν παίζει στον ΠΑΟ (ο οποίος δεν μπορεί να σκοράρει από πουθενά και έχει τον Μαυροκεφαλίδη να εκδηλώνει 20! επιθέσεις τη φορά...) παραμένει X-FILE... Εχθές, είδαμε και τον Αλβέρτη να... τιμωρεί(!) τον Γιάνκοβιτς μετά από 2 συνεχόμενα εύστοχα σουτ του, αποσύροντάς τον στο πάγκο... αυτά τα ωραία.
14:23
Παναγιώτη Ν., στη θεωρία αν ο Ολυμπιακός είχε κρατήσει την ίδια ομάδα, θα ήταν πρώτο φαβορί για την Ευρωλίγκα. Αν όμως δεις μονάχα τα συμβόλαια του Παπανικολάου και του Χάινς, η ομάδα θα είχε οδηγηθεί σε 30% αύξηση μπάτζετ σε σχέση με αυτά που έχουν πει οι πρόεδροι. Όσο για την άποψη "δεν πειράζει βρε αδελφέ, ας βάλουν μια χρονιά 3-4 εκατομμυριάκια παραπάνω", την θεωρώ επικίνδυνη. Τι προτιμάτε; Να χαθεί μια ευρωλίγκα ή να σηκωθούν και να φύγουν μια μέρα οι Αγγελόπουλοι και να γίνει η ομάδα σας σαν τους παλιούς Άρη και ΠΑΟΚ; Ακόμα πληρώνουν τα παλιά χρέη στη Θεσσλονίκη...
14:23
γιαννος : πριντεζης χωρις γκιστ κανει παρτυ
14:23
nickos : Pisteuete pos o xains an erxotan ksana ston olimpiako tha teriaze ms ton dunston i o olimpiakos xrizete ena pentari tipou tomich(barca)me tin peoipothesi na figi o sermantini
14:23
Το ερώτημα είναι γιατί ήρθε ο Σερμαντίνι πάλι. Ο Τόμιτς είναι πολύ ακριβός.
14:23
Πρίντεζης πράγματι ανάσανε χωρίς τον Γκιστ. Τεράστια υπόθεση η αθλητική ικανότητα του Αμερικανού. Σωστός Γιάννο. 
14:24
Τασούκο (Μαγουλά), πότε υπήρξα οπαδός των Μπουλς και δεν το θυμάμαι; Έχεις μπερδέψει τις ομάδες που σέβομαι με αυτές που υποστηρίζω..
14:25
Επειδή ίδιον γνώρισμα της από 15ετία μπασκετικής μας σχέσης με τον Γιώργο Συρίγο, είναι η διαφωνία, πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έκανε λάθος στην περίπτωση του Παπανικολάου. Δεν πουλάς παίκτη και δη σε αντίπαλο. Για τον Χάινς η κίνηση ήταν ορθότατη.
14:25
spiros : καλησπέρα.παιδιά με τον μπράμο τι γίνεται;εδώ και καιρό παραπαίει ή μόνο εγώ το βλέπω;
14:26
Σπύρο, ο Μπράμος έχει να κάνει μεγάλο παιχνίδι απ' το Τοπ16. Θα μπορούσες να ζήσεις όμως με αυτό αν ήσουν πλήρης στο "1" και στους ψηλούς. Εκεί είναι το μεγάλο θέμα για τον Παναθηναϊκό. 
14:26
Χάθηκα στον κυκεώνα των ομάδων. Ενώ εμείς, μία καλή και άτιτλη. Μέχρι τέλους. Δεν είμεθα με τους νικητές, αλλά στις καρδιές μας η ομάδα μας, η μία όχι η 158, είναι νικήτρια και πρωταθλήτρια.
14:27
miguelos : Καλησπερα,πιστευω μεχρι στιγμης οτι βλεπουμε πολυ φτωχα ματς σε ποιοτητα κ τακτικη,μηπως αναμενουμε καμια "εκπληξη"στο ροτεισον των ομαδων μπας κ αλλαξει κατι η το βλεπετε δυσκολο?
14:27
Παιδιά σας ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή, αλλά και για το επίπεδο που κρατήσατε στη συζήτηση. Θα τα ξαναπούμε την Παρασκευή.
14:27
Προς Miguelos: Είναι το σκεπτόμενο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK