Η συζήτηση με Συρίγο, Μαγουλά, Καβαλιεράτο

Οι Γιώργος Συρίγος, Τάσος Μαγουλάς και Σπύρος Καβαλιεράτος συνομίλησαν για 2 ώρες με τους αναγνώστες του Contra.gr για τις μεταγραφικές κινήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, καθώς και για τους συναρπαστικούς τελικούς του NBA. Τι είπαν για Μάντζαρη, Λάσμε και Μπράμο και... Χάινς. Δείτε τη συζήτηση.

Η συζήτηση με Συρίγο, Μαγουλά, Καβαλιεράτο

Η συζήτηση

11:39
Στείλτε από τώρα τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας για όλα τα μπασκετικά θέματα. Έμφαση θα δοθεί προφανώς στους απίστευτους τελικούς του NBA και στα μεταγραφικά Παναθηναϊκού - Ολυμπιακου που πήραν "φωτιά" τις τελευταίες ημέρες
13:04
Liakouras : Paidia uparxei senario gia epistrofi Kaimakoglou ston Panathinaiko? Ekleise o Mpoxoridis?
13:04
Takis_Aigio : kALHMERA!POSO PITHANO EINAI NA MEINOUN LASME,GIST STON PAO?
13:04
Panos : Θα ήθελα να νικήσει στους τελικούς NBA το San Antonio γιατί τον είχαν παρακάνει με το Small Ball και με το σκεπτικό του τύπου παίρνουμε 3 παικταράδες, με μέτριο πάγκο, χωρίς Center και με playmaker-shooting guard(chalmers).Το κακό ήταν οτι πολλοί κατέστρεφαν τα rosters για να έχουν salary cap να τους μιμηθούν με αποτέλεσμα πολλές κακές ομάδες
13:56
Γιώργος Συρίγος και Σπύρος Καβαλιεράτος βρίσκονται ήδη στα γραφεία. Σε πολύ λίγο αρχίζει το live chat
14:03
Καλό μεσημέρι σε όλους. Αντιλαμβάνομαι ότι το ενδιαφέρον έχει στραφεί πάνω στα μεταγραφικά των "αιωνίων" και στους τελικούς του ΝΒΑ, όμως θα ήθελα να ξεκινήσουμε με κάτι διαφορετικό. Πριν από λίγη ώρα, το ελληνικό μπάσκετ και ο ελληνικός αθλητισμός γενικότερα, αποχαιρέτησαν έναν από τους μεγαλύτερους στην ιστορία. Τον Κώστα Μουρούζη. Τον πρώτο Έλληνα μπασκετμπολίστα που αγωνίστηκε στο εξωτερικό και τον προπονητή που θεμελίωσε την πρώτη δυναστεία του Παναθηναϊκού, στις αρχές του '70. Ο Μουρούζης είχε βάλει την σφραγίδα του και στην Εθνική ομάδα, αλλά και στον Ολυμπιακό, αφού ήταν εκείνος που οδήγησε την ομάδα του Πειραιά στην πρώτη της συμμετοχή στο τότε final 6 του Πρωταθλητριών (1979). 
14:03
Mitsos Seli : Γιωργο Τασο και Σπυρο. Η Εθνικη τι θα κανει αυριο; Θα παρακολουθησετε το Μουντιαλ με κλεφτες ματιες ή στα φανερα; Πλακα κανω..
14:04
Πάνο, σμολ μπολ παίζει και το Σαν Αντόνιο, με Ντιαό ή ακόμα και τον Λέοναρντ στο 4. Η διαφορά είναι στα υπόλοιπα που λες. Κυρίως ο τρόπος που έχει δομηθεί αυτή η ομάδα. 
14:05
Mitsos Seli: Θα παρακολουθήσουμε την πιο μπασκετική Εθνική ποδοσφαίρου όλων των εποχών. Και μπάσκετ έπαιξαν για προπόνηση και ΝΒΑ βλέπουν. Το Μουντιάλ το βλέπουν με ενδιαφέρον και οι πιο φανατικοί μπασκετικοί, είμαστε όλοι με την Εθνική αύριο το απόγευμα
14:05
elias244 : Παιδια βλεπω πολυ nba και παρακολουθω ακομα και συνεντευξεις τυπου μετα τους αγωνες.Επαθα πλακα με τον τροπο που ο ποποβιτς και το επιτελειο του αντιμετωπιζουν τους αγωνες.Για σεμιναριο η προσεγγιση.
14:05
laertis : ποιον από τους 5 παιχτες που ''ελευθερωσε'' ο παο ,θα θελατε να δειτε να συνεχιζει στην Ελλαδα
14:06
Elias244, αυτό ακριβώς είναι η διαφορά. Μια ομάδα που έχει τις ίδιες αρχές εδώ και 18 χρόνια, με απαράμιλλη ομαδικότητα και πνεύμα συνεργασίας. 
14:06
BasketFan : Καλοκαίρι 1996, ο ΠΑΟ έχει πάρει πρωτάθλημα Ευρώπης και κύπελλο Ελλάδος, στον 5ο τελικό χάνει από τον ΟΣΦΠ με μεγάλη διαφορά, η ομάδα διασαλεύεται, φέτος μήπως τον ρόλο του ΟΣΦΠ τον έπαιξε η ΤΣΣΚΑ ? Και κάτι άλλο, το κενό του Lasme πως σχεδιάζεται να καλυφθεί, έχει ακουστεί κάποιο όνομα στο 5 ? Ευχαριστώ
14:07
laertis : Από τη στιγμή που δεν μένουν στον Παναθηναϊκό, μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να τους διεκδικήσει. Λάσμε και Μπράμος έχουν υπό προϋποθέσεις θέση στον Ολυμπιακό. Ο Λάσμε αν αποδειχθεί αδύνατη η επιστροφή Χάινς (θεωρώ απίθανη για να πούμε την αλήθεια την επιστροφή του) και Μπράμο αν δεν μείνει ο Πέρπε ή φύγει κάποιος άλλος περιφερειακός.
14:07
Pyrros : Geia sas. Paidia gia ton Slouka giati den milane gia ananeosh; Efxaristw
14:08
Pyrros: Γιατί δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Ούτε ο Σλούκας βιάζεται, ούτε ο ατζέντης του. Ούτε βέβαια έχει δείξει ότι θέλει να φύγει. 
14:09
Basketfan, μην θεωρήσεις την αποχώρηση του Λάσμε ως δεδομένη. Ο Παναθηναϊκός εξάσκησε το δικαίωμα που είχε γιατί έκρινε ότι είναι υπερβολικό να πληρώσει τον Γκαμπονέζο 1,25εκ. για την επόμενη σεζόν. Οι πληροφορίες μου λένε ότι θα του γίνει πρόταση ανανέωσης με λιγότερα χρήματα. Ανάλογη είναι η λογική του Παναθηναϊκού και με συμβόλαιο του Μπράμου και του Μασιούλις. Σε αυτές τις δύο περιπτώσεις βεβαίως, τα χρήματα είναι αισθητά λιγότερα. 

14:09
ledd13 : Είμαι υπέρ της ελληνοποίησης, αλλά θεωρώ πως Λάσμε-Ματσιούλις-Γκιστ πρέπει να μείνουν. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνει κάποιος από αυτούς? Τέλος, λόγω των κακών σχέσεων των δύο ομάδων και των ιδιοκτητών των ΚΑΕ, θεωρώ απίθανη την μεταγραφή Μάντζαρη.
14:10
kostas : ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΙΚΜΑΝ Η Ο ΝΤΙΛΕΥΝΙ ?
14:13
kostas : Ο Ντιλέινι ήταν πρώτος στόχος, αλλά όσο αργεί να απαντήσει, τόσο αλλάζουν τα δεδομένα. Καθημερινά προτείνονται παίκτες και ο Χίκμαν προσπέρασε τον Ντιλέινι, διότι ο Μπαρτζώκας τον θέλει στον Ολυμπιακό.
14:13
ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΠΑΧΙΔΑΚΗΣ : ΠΡΟΣ ΣΠΥΡΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΡΟΣ ΤΑΣΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΑΡΝΤΣ ΝΤΙΛΕΙΝΙ - ΛΑΦΑΓΙΕΤ - ΧΙΚΜΑΝ - ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΟΥΜΠΩΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΦΙΚΤΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ? ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΛΑΣΜΕ - ΧΑΙΝΣ ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ? Η ΠΙΟ ΚΑΤΩ? ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΓΙΑ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ? ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΟΣΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
14:13
ledd13, είναι λογικό να επιθυμεί ο κόσμος την παραμονή του Λάσμε, του Μασιούλις και του Γκιστ. Είναι οι τρεις από τους τέσσερις καλύτερους παίκτες του. Με τον Γκιστ όμως δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα. Έχει κλειστό συμβόλαιο, με λογικές αποδοχές (κάτω από 850χιλ. για τη νέα σεζόν). Για Λάσμε απάντησα μόλις τώρα. Ο Παναθηναϊκός θα του κάνει πρόταση, η οποία έχω την αίσθηση ότι θα είναι λίγο κάτω από 1εκ. Επαναλαμβάνω ότι με βάση το περσινό του συμβόλαιο, φέτος θα έπαιρνε 1,25εκ.
14:15
Panos : Για ΠΑΟ πιστευω μεγάλο λάθος το διώξιμο Λάσμε και Ματσιούλις. Ειδικά παίκτη με τα χαρακτηρηστικά του Λασμε(παρόμιο στυλ με Ιμπάκα) δεν βρίσκεις ακόμα και με μεγάλο budget.
14:16
Pano, νομίζω ότι σε κάλυψα με αυτά που ήδη έγραψα για Λάσμε και Μασιούλις. 
14:17
Panos : Για ΠΑΟ πιστευω μεγάλο λάθος το διώξιμο Λάσμε και Ματσιούλις. Ειδικά παίκτη με τα χαρακτηρηστικά του Λασμε(παρόμιο στυλ με Ιμπάκα) δεν βρίσκεις ακόμα και με μεγάλο budget.
14:17
Panos : Υποστηρίζω την ανανέωση με νεαρούς για το μέλλον με σκεπτικό σε 3 χρόνια να έχουμε δυνατή ομάδα αλλά 4-5 βετεράνοι να μαθαίνουν τους μικρούς δεν χρειάζονται;
14:17
Panos : Ο Ivanovic έχει πει τίποτα για τις μεταγραφές που θα γίνουν; Αν θυμάμαι καλά ο Δ. Γιαννακόπουλος είπε ρωτήστε τον προπονητή για μεταγραφές. Και γενικά έχουμε νέα απο τις 2 ομάδες στα μεταγραφικά;
14:17
Panos : Ποια η γνώμη σας για τους παίκτες που θα επιλεγούν φέτος στο draft του ΝΒΑ; Στους μπακς πιος λέτε να πάει μαζί με τον γιάννη; Ο Εμπιλντ μου κάνει παντως πιο πολύ στυλ Ewing παρά τις άλλες συγκρίσεις που λένε.Καλή τεχνική, αθλητικός, γνώση βασικών, καλό footwork, αλλά σαν τον Ewing όχι τοσο καλός στις αλλαγές κατευθύνσεων όσο ο Olajuwon
14:19
ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΠΑΧΙΔΑΚΗΣ: 
Απάντηση Σπύρου: Με Περπέρογλου υπάρχει διαφορά, ζήτησε 1 εκ ευρώ, ο Ολυμπιακός δίνει λιγότερα, αλλά οι συζητήσεις συνεχίζονται και υπάρχει διάθεση να βρεθεί η χρυσή τομή.
Απάντηση Τάσου: Ο Ντιλέινι είναι αυτό που θεωρητικά τους έλλειψε ως γκαρντ για να σηκώσει την ομάδα όταν δεν άντεξαν οι Έλληνες. Δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει σε τέτοιο επίπεδο. Ο Χίκμαν είναι δύο, κι εκεί μένει ο Λοτζέσκι. Ο Λαφαγιέτ δείχνει τρομερή σοβαρότητα.
Απάντηση Γιώργου: Χάινς με μικρή διαφορά.

Απάντηση Σπύρου: Το μπάτζετ του Ολυμπιακού θα ανέβει ελαφρώς. Ο Ολυμπιακός δεν έχει μπει σε συζήτηση για Μάντζαρη και δεν νομίζω να μπει. 

14:19
Σε ότι αφορά στο ντραφτ, Πάνο φαίνεται ότι μιλάμε για το πιο γεμάτο ντραφτ των τελευταίων ετών. Παίκτες που μπαίνουν στο ΝΒΑ, και αμέσως κάνουν διαφορά. Ο Έμπιλντ είναι μονοκόματος, όπως ο Γιούιν. Όντως. 
14:19
niop : ποσες πιθανοτητες υπαρχουν για να μεινουν λασμε και μπραμος και σε ποιους παικτες ειναι κοντα ο παναθηναικος
14:20
paopao : υπάρχει περίπτωση να κινηθει ο παναθηναικος για ξένο παίκτη με μεγάλο συμβόλαιο?κυριως για shooting guard...
14:20
Δεν θα πληρώσει πολλά χρήματα για "2".
14:20
LETO 23 : Geia sas paidia,,iparxei pithanotitao Gianakopoulos na afise epitides lasme macioulis kaii pithanotita kai ton gist gia na diapragmateftei apo tin arxi ta svnbolea tous opos ekane persi me ton macioulis,,,kai akoma pws leme oti o ivanovic thelei pextes amintikous kai na min exei sto roster lasme kai gist
14:21
Chris : Δε διαφωνω με την πολιτικη του Ολυμπιακου να εχει σχετικα χαμηλο budget ΑΛΛΑ μετα απο 2σερι Euroleague επρεπε να το ανεβασουν κατα 1,5-2μ ετσι ωστε να κρατησουν τον κορμο της ομαδας.Τωρα με γελοιες προτασεις(500.000σε Ντιλεινι και 800-850.000για Center)θα παει παλι σε λυσεις σαν Σιμονς/Πετγουει,δηλαδη παλι εκτος F4.Να δειτε και ποσο χαμηλη θα ειναι η προταση σε Μαντζαρη την οποια σαφως και θα αρνηθει
14:21
Θανάσης : Καλησπέρα. Τι νεότερα έχετε για ΠΑΟ - Μάντζαρη? Θα γίνει όντως πρόταση ή είναι ένα τρικ για δείξουνε ότι τον θέλουνε του χρόνου και να μην ανανεώσει? Πόσο πιθανό είναι να πάει ΠΑΟ τελικά (του χρόνου. γιατί φέτος θεωρώ δεν γίνεται)?
14:22
Πάνο, Γιαννακόπουλος και Ιβάνοβιτς έχουν φτιάξει μαζί το πλάνο. Το βασικότερο θέμα που απασχολεί μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό είναι ο Καλάθης. Όλοι στην ομάδα συμφωνούν - και νομίζω ότι ελάχιστοι μπορούν να το αντικρούσουν - ότι ο Νικ είναι ο μοναδικός Ευρωπαίος γκαρντ που υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει απ' το ΝΒΑ, ο οποίος μπορεί από μόνος του να αλλάξει τις ισορροπίες. Γι' αυτό άλλωστε του έχουν κάνει μία πρόταση που είναι στα επίπεδα ομάδων όπως η ΤΣΣΚΑ, η Ρεάλ, η Φενέρ και η Μπαρτσελόνα. 
14:22
Konstantinos : O Pao diwxnei tous pio polutimous paixtes ( Lasme , Gist ) pou tou xarisan ta 2 teleutaia prwtathlimata. Einai mia prospatheia meiwshs tou budget pou thn kaluptei me thn prospatheia ellhnopoihshs tou Panathinaikou ? Yparxei sovarh periptwsh Matzarh gia Pao ?
14:22
Konstantinos : O Pao diwxnei tous pio polutimous paixtes ( Lasme , Gist ) pou tou xarisan ta 2 teleutaia prwtathlimata. Einai mia prospatheia meiwshs tou budget pou thn kaluptei me thn prospatheia ellhnopoihshs tou Panathinaikou ? Yparxei sovarh periptwsh Matzarh gia Pao ?
14:23
Θεόφιλος Τουλούζη : ti anoigete kouventa tora pou uparxoun tosa themata?? den sas lupaste?? pigainete paralia!!!
14:23
κυριακή : Καλησπέρα. Δηλαδή ο παναθηναϊκός θα πάρει Μποχωρίδη, Λούντζη, Βενζέκοφ, μάλλον Τσαλαμπούρη. Προσπαθεί να πείσει Καλάθη και Παπαγιάννη να δεχτούν τις προτάσεις που τους έκανε και μετά θα αποκτηθούν και ξένοι οι οποίοι και αυτοί θα είναι μικροί σε ηλικία και όχι πολύ ακριβοί όπως ο Λάσμε που κόστιζε 1.2εκ. Τολμηρό αλλά άμα πετύχει ο παναθηναικός θα έχει χτίσει ομάδα για μια πενταετία το λιγότερο.
14:23
Chris : To μπάτζετ θα ανέβει, αλλά όχι τόσο πολύ. Σε Ντιλέινι δεν δίνουν 500.000, αλλά περισσότερα... Ο Ολυμπιακός θα ρίξει χρήμα για ξένους, δεν θα κάνει τα περυσινά λάθη.
14:23
alexandros : ti ginetai me tis ananewseis(perpe,printezi mantzari )pote arxizoun suzhtheis
14:24
KD PAO : 1-βουγιουκας,βεζενκοφ εκλεισαν?2-με καλαθη τι πιθανοτητες υπαρχουν?3-τι γινεται με χικμαν,μποχωριδη?4-υπαρχει πληροφορια για αμερικανους στιις θεσεις 1,3 η 5?τελος αυτο με τον μαντζαρη πως το ειδατε?υπαρχει περιπτωση?
14:25
alexandros : Με Περπέρογλου έχουν αρχίσει η συζητήσεις, υπάρχει διαφορά, αλλά κάπου στη μέση θα βρεθεί η χρυσή τομή. Με τους άλλους δύο θα γίνουν συζητήσεις για επέκταση, όμως δεν υπάρχει ίδια βιασύνη διότι έχουν συμβόλαιο. Ο Περπέρογλου είναι ελεύθερος
14:25
Κωνσταντίνε, δεν είναι βέβαιο ότι θα φύγει ο Λάσμε. Ο Γκιστ έχει συμβόλαιο. Επιπλέον, όταν έχει κατατεθεί τέτοια πρόταση στον Καλάθη, ενώ παράλληλα το συμβόλαιο του νέου προπονητή είναι παραπάνω απ' το διπλάσιο σε σχέση με του Πεδουλάκη, νομίζω ότι το μπάτζετ του Παναθηναϊκού θα μείνει στα ίδια επίπεδα. 
14:26
ilias : Ellhnopoihsh h telos ta lefta kai psaxnoume oikonomikes luseis pleon ellhnwn m talento?? Poia h logikh na diwkseis lasme k macioulis pou se krathsan zwntano ta 2 xronia??
14:26
Προς KD PAO: Ο Βεζένκοφ είναι πιο κοντά. Ο Βουγιουκας ακόμα έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο και τίθεται θέμα παρουσίας με τον Μαυροκεφαλίδη. Έναν από τους δύο. Όχι, οι Αμερικανοί θα αργήσουν λίγο. 
14:26
gourou 7 : πιστευετε ότι υπάρχει πιθανότητα να πάει ο μάντζαρης στον παναθηναϊκό ?
14:26
makis : καλησπερα ποσο πιθανο ειναι να μεινουν λασμε και γκιστ??? επισης ειναι κλεισμενοι οι κουπερ και βεζενκοβ και ποσο πιθανον ειναι να ερθει ο μαντζαρης. ευχαριστω
14:26
Μάριος : Κρύβεται κάποια σκοπιμότητα πίσω από την πρόταση Παναθηναϊκού για τον Μάντζαρη, από τη στιγμή που ήταν σχεδόν δεδομένη η αρνητική απάντηση Αγγελόπουλων?
14:27
Θανάσης : Καλησπέρα. Έχω στείλει και πριν αλλά δεν ξέρω γιατί δεν πέρασε. Ήθελα να μάθω αν υπάρχουν νεότερα για Μάντζαρη. Η σημερινή προσέγγιση του ΠΑΟ είναι μήπως τρικ για να δε΄δείξουν ότι τον θέλουν του χρόνου και να μην ανανεώσει? Πόσο πιθανό είναι να πάει ΠΑΟ?
14:27
κυριακή : Καλησπέρα. Δηλαδή ο παναθηναϊκός θα πάρει Μποχωρίδη, Λούντζη, Βενζέκοφ, μάλλον Τσαλαμπούρη. Προσπαθεί να πείσει Καλάθη και Παπαγιάννη να δεχτούν τις προτάσεις που τους έκανε και μετά θα αποκτηθούν και ξένοι οι οποίοι και αυτοί θα είναι μικροί σε ηλικία και όχι πολύ ακριβοί όπως ο Λάσμε που κόστιζε 1.2εκ. Τολμηρό αλλά άμα πετύχει ο παναθηναικός θα έχει χτίσει ομάδα για μια πενταετία το λιγότερο.
14:27
Giannis : Ματσιούλις, Λάσμε, Μπράμος, Κάρι και Σανγκ αποτελούν παρελθόν απο τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Ποιο το σχόλιό σας και ποιο το κόστος για την ομάδα;
14:28
dimitris : exoun akoustei polla onomata sxetika me ton panathinaiko...tha ithel na kserw an tha meieni gist kai oi ksenoi pou tha apoktithoun an gnwrizete se ti theseis tha paizoun..!
14:28
Επειδή πολλοί ρωτάτε για τον Μάντζαρη...

Μόνο αν θέλει ο Μάντζαρης, θα πάει στον Παναθηναϊκό... Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να τον αφήσει.
14:28
petros : υπαρχει περιπτωση οι παικτες που αφησε ελευθερους ο Παο, να γυρισουν πισω με αλλο συμβολαιο?
14:28
Νικος Κ. : Καλησπερα , τι Μπασκεταρα απολαμβανουμε στο ΝΒΑ.. Δηλωνω απεριφραστα groopie του Ginobilli , αλλα σοβαρα τωρα, δε μπορουν να σταματησουν τον Diaw ? Αυτος ευρωπη πιστευω δε θα μπορουσε να κανει ουτε τα μισα που κανει εκει . Συμφωνειτε?
14:28
Ηλία, επαναλαμβάνω ότι όλα ενόψει της νέας σεζόν στον Παναθηναϊκό αρχίζουν και τελειώνουν στον Καλάθη. Η πρόταση που του έχει γίνει είναι βγαλμένη απ' τις χρυσές εποχές του 2008-09. 
14:29
Paris : Θεωρείτε σοβαρή κίνηση την παραμονή Μπαρτζώκα με το άγχος που έχει μεταδώσει σε όλη την ομάδα του δύο χρόνια τώρα; Δε θα μπορούσε να γίνει η υπέρβαση και να κυνηγηθεί ο Πέσιτς ή ο Περάσοβιτς;
14:29
giorgio : ap'ton olympiako prepei na fygoun oi simmons, petway, sermantini kai collins. Ypo tin proypothesi oti o ellinikos kormos menei ws exei, prepei na parei lepta o kavvadas, na anavathmistei o rolos tou papapetrou kai o katsivelis (opws eixe ginei kai me ton slouka) na dwthei gia ena xrono daneikos (tha proteina sti nea kifissia logw proponiti kai poreias tis omadas stin partheniki tis emfanisi stin A1). O lojeski prepei na erxetai san voitheia ap'ton pagko kai na apoktithoun hines 'h lasme, kai enas psilos me plati sto kalathi. Telos ena playmaker me kali organwsi kai sout pou na exei empeiria apo eyrwligka kai ena 4ari me makrino sout, otan den paizei o printezis. Stin ousia xreiazontai mono 4 prosthikes
14:29
Μπασκετάρα από την μία ομάδα εδώ και δύο παιχνίδια. Οι άλλοι, με εξαίρεση τον Λεμπρόν, περισσότερο περιφέρονται ασκόπως. Στα τρία τελευταία παιχνίδια είναι η χειρότερη ομάδα που έχουμε δει σε τελικούς, αναλογικά με το ταλέντο της. 
14:29
ακης : ποσες πιθανοτητες δινετε στο να καθησουν οι αγγελο με τον γιαννακο στο ιδιο τραπεζι να συζητησουν τη μεταγραφη του μαντζαρη??
14:30
Όσες οι Αργοστολιώτες να αγαπήσουν τους Ληξουριώτες. Σε έναν άλλο κόσμο, μία άλλη ζωή. 
14:31
abou : Θα ήθελα,οπως και πολύς κόσμος,την δική σας ερμηνεία για την αποχώρηση Λάσμε,Ματσιούλις.Πιστεύω προσωπικά ότι δεν φτάσανε τα επίπεδα της περσινής σεζόν.Ο Λάσμε κυρίως.Ομως φέτος σε πολλά παιχνίδια ο Ματσιουλις ήταν οαση στη γενικότερη μετριότητα της ομάδας στα δύσκολα παιχνίδια.Υποβόσκει κάτι άλλο?
14:32
giorgio: Σίμονς, Κόλινς, Σέρμα έχουν ήδη φύγει. Πέτγουεϊ θα μείνει εκτός εξαιρετικού απροόπτου.
Καββαδάς θα αναβαθμιστεί, ο Κατσίβελης δεν νομίζω ότι βρίσκεται στα πλάνα του Μπαρτζώκα.
Με Ντάντσον και Χάινς ή Λάσμε ο Ολυμπιακός θα είναι οκ στη θέση σέντερ, δεν θα πάρει άλλον. 
14:32
Ο Μασιούλις είχε αποφασιστεί να φύγει  και πέρυσι, για να έρθει πλέι μέικερ. Τελικά ο ίδιος δέχτηκε να μείνει με το ίδιο ποσό και ο Παναθηναϊκός άλλαξε τον σχεδιασμό του κάτι που του κόστισε στην Ευρωλίγκα. Είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά είχε αποφασιστεί ότι αυτός θα θυσιαστεί για τον παίκτη δίπλα στον Διαμαντίδη. 
14:32
Πάρη, μην τα ισοπεδώνουμε όλα με τον Μπαρτζώκα. Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές το άγχος και τα νεύρα του επηρέασαν την ομάδα, όπως όμως είναι αλήθεια ότι ο Ολύμπιακός κατέκτησε πανηγυρικά το δεύτερο σερί Ευρωπαϊκό, με αυτόν στην τεχνική ηγεσία. Επιπλέον, ουδείς μπορεί να αγνοήσει το γεγονός ότι με τον Μπαρτζώκα στο τιμόνι, η ομάδα έμεινε πιστή στο πλάνο εξέλιξης των νέων παικτών που ξεκίνησε επί Ίβκοβιτς. 

14:32
bill_13 : kalhspera...giwrgo pws krineis afthn thn nea prospa8wia pou ginetai ston pao?pisteveis oti mia omada san afthn pou ftiaxnetai mporei na diekdikhsei tropaia amesa h 8elei ena diasthma 2-3 xronwn gia na katastei antagwnistikh?epishs pws krineis thn proslhpsh ivanovic?
14:32
bill_13 : kalhspera...giwrgo pws krineis afthn thn nea prospa8wia pou ginetai ston pao?pisteveis oti mia omada san afthn pou ftiaxnetai mporei na diekdikhsei tropaia amesa h 8elei ena diasthma 2-3 xronwn gia na katastei antagwnistikh?epishs pws krineis thn proslhpsh ivanovic?
14:33
andreas : Εχετε πληροφοριες για τα χαρακτηριστικα του παιχτη ου ψαχνει ο ΟΣΦΠ στην περιφερεια?εαν αληθευουν οι πληροφοριες για τον αμερικανο της μακαμπι ειναι μια επιλογη τυπου μαντζαρη θεωρω και οχι καποιος που κανει την διαφορα
14:33
andreas : Εχετε πληροφοριες για τα χαρακτηριστικα του παιχτη ου ψαχνει ο ΟΣΦΠ στην περιφερεια?εαν αληθευουν οι πληροφοριες για τον αμερικανο της μακαμπι ειναι μια επιλογη τυπου μαντζαρη θεωρω και οχι καποιος που κανει την διαφορα
14:33
RED1925 : Καλησπερα... θεωρειτε οτι ο Ματσιουλις θα ταιριαζε στον Ολυμπιακο ?? ευχαριστω
14:33
Ilias_13 : Pos vlepete tin ekdilosi endiaferontos tou Panathinaikou gia ton Mantzari?
14:33
christofis_oly : iparxei periptwsi na apoxwrisei fetos o mantzaris gia ton panathinaiko? to senario gia kaimakoglou akoma k an mini o perperoglou?telika iparxi pithanotita na mini o perperoglou? egw pali mono g ena pexti apo ton panathinaiko tha endiaferomoun ton gist sti thesi t petwey k logo ilikias k giati tha mporouse na kani pio skliri tin amina
14:34
andreas : Ο Χίκμαν είναι 2αρι περισσότερο, όχι πλέι μέικερ. Ο Ντιλέινι έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Ολυμπιακός, αλλά δεν είναι και ο μοναδικός στόχος.
14:34
giwrgos77 : kalhspera..ti pithanothtes exei na erthei o lasme ston olumpiako?
14:34
Crhstofis, Πολύ δύσκολα. Ο Περπέρογλου θέλει να μείνει και όπου υπάρχει βούληση...
14:34
βαγγελης13 : διαμαντιδης,νικ καλαθης,χικμαν,μποχοριδης,σουπερ περιφερεια
14:34
mitsos : τον μασιουλης γιατι να τον διωξει αφου ηταν χαλαρα ο λαυτερος παιχτης φετος στον παο? εχει μεγαλο συμβολαιο?
14:35
ΚΩΣΤΑΣ : ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΙΚΜΑΝ ?
14:36
Markos : Καλησπερα παιδια,η δικη σας αισθηση ειναι οτι θα ανανεωσουν οι λασμε,ματσιουλις,μπραμος με λιγοτερα?ειναι κοντα οι καλαθης,μποχωριδης,βουγιουκας?Ευχαριστω!
14:36
Christos_s: : Καλησπέρα παιδιά,ΠΑΟ είμαι αλλά κοντεύω να γίνω....Τσάκωνας με αυτά που γίνονται στην ομάδα μου. Θέλω να μου πείτε τί είναι σίγουρο μεταφραφικά πχ ο Βεζένκοφ έκλεισε?, ο καλάθης είναι κοντά όπως λένε?Το κενό του Λάσμε θα καλυφθεί με Βουγιούκα ή με άλλον? Η κίνηση για τον μάντζαρη εχει γινει για επικ.παιχνίδι ή μήπως έχουν μιλήσει οι 2 πλευρές? Πείτε κάτι γιατί κάνει ήδη πολύ ζέστη κ είμαι κ καρδιακός Υ.Γ:Ευτυχώς προλάβαμε κ δώσαμε στον άνθρωπο πλακέτα για την προσφορά του εν ζωή (Μουρούζης)
14:36
giwrgos77 : Αυτή τη στιγμή η συζήτηση για Λάσμε και Ολυμπιακό είναι εντελώς θεωρητική, άρα δεν μπαίνουμε σε διαδικασία πιθανότητας. Ο Ολυμπιακός δεν έχει εκφράσει επίσημα ενδιαφέρον.
14:37
Kωστας : καλος ο χικμαν αλλα προτιμω ντιλεινι...νομιζω η ομαδα χρειαζεται ενα παιχτη τυπου ντιλεινι..ειναι πιο επιθετικος με καλυτερο ρεπερτοριο κινησεων απο χικμαν...
14:38
Προς Christos_s όλα μπορούν να γίνουν θεωρητικά, αλλά πρέπει να δεις τί μπάσκετ θέλει να παίξει ο Παναθηναϊκός. Λάσμε και Γκιστ έκαναν εκπληκτική δουλειά σε ένα συγκεκριμένο στυλ μπάσκετ όπως το ετοίμασε ο Πεδουλάκης. Στο μπάσκετ του Ιβάνοβιτς, μάλλον θα είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστούν. 
14:38
Kωστας : Συμφωνώ απόλυτα, ο Ντιλέινι ταιριάζει περισσότερο σε αυτό που θέλει ο Ολυμπιακός.
14:38
Μπιλ13, για τον Ιβάνοβιτς τα είπε όλα ο Μιχάλης Κακιούζης, ένας μεγάλος αθλητής που στα 38 του επιβεβαιώνει πως ότι πέτυχε στην καριέρα του ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και συνέπειας. 
Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής είπε ότι ο Μαυροβούνιος είναι σκληρός για αυτούς που δεν θέλουν να δουλέψουν. Μπορεί να έχει ακραίες αντιδράσεις όταν βλέπει ότι η ομάδα δεν "πατάει" γερά στο έδαφος (το περιστατικό με το πούλμαν είναι αληθινό και όχι το μοναδικό), όμως δεν είναι ο μόνος. Δηλαδή ο Ίβκοβιτς είναι εύκολος σαν άνθρωπος; 
Όσο για την προσπάθεια ανανέωσης, επαναλαμβάνω: ο Παναθηναϊκός δεν θα μειώσει το μπάτζετ. Όταν δίνεις πάνω από 5εκ. στον Καλάθη δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα μείωσης. Ο Καλάθης είναι ένας από τους ελάχιστους Ευρωπαίους που μπορούν αυτή την στιγμή να αλλάξουν τις ισορροπίες στην Ευρωλίγκα. 
14:38
ledd13 : Γιώργο τα θερμά μου συλληπητήρια για τον νονό σου. Η μοίρα ήταν σκληρή μ'εσένα το τελευταίο διάστημα. Εϋχομαι να μην ξαναέχεις κακά μαντάτα.
14:38
dimkal57 : Σας πιανω αδιαβαστους. Πρψτος στοχος του Μπαρτζωκα είναι ο Law που ερχεται στις 18 του μηνα Ελλαδα και πάει αγκαζέ με Μπαρτζώκα και συνεργάτες για εξετάσεις για να διαπιστωθεί σε τί κατάσταση βρίσκεται......
14:38
Να 'σαι καλά ledd13...
14:38
Nikolas : Δηλαδή Γιώργο Συρίγο αν του γίνει πρόταση στο Λάσμε από Ολυμπιακό στο 1 εκ. είναι πιθανό να πιάσει λιμάνο ο Γκοαμπονέζος;;
14:39
Είναι ένα βασικό πρόβλημα για τον Ολυμπιακό η περίπτωσή του. Υπολογίζεται ότι δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος. Ουσιαστικά, οι ερυθρόλευκοι δεν πιστεύουν ότι μπορεί να επανέλθει και θέλουν να τον αποδεσμεύσουν. 
14:40
No fear : Ton thanash adetokoumpo poso psila ton vlepete sta draft? Kai an pisteyete oti mporei na adepexelthi sto Nba
14:40
No fear : Ton thanash adetokoumpo poso psila ton vlepete sta draft? Kai an pisteyete oti mporei na adepexelthi sto Nba
14:40
Kωστας : καλος ο χικμαν αλλα προτιμω ντιλεινι...νομιζω η ομαδα χρειαζεται ενα παιχτη τυπου ντιλεινι..ειναι πιο επιθετικος με καλυτερο ρεπερτοριο κινησεων απο χικμαν...
14:40
Ξέρεις καλά Νικόλα ότι όταν ένας παίκτης μπει ανάμεσα στις δύο ομάδες, η τιμή μπορεί να ανέβει ψηλότερα, λόγω του μεταξύ τους ανταγωνισμού. Αν ο Ολυμπιακός κάνει πρόταση 1εκ. για Λάσμε, πράγματι μπορεί να τον πάρει. 
14:41
sanmartean : Γεια σου Γιώργο, 1)τι βλέπεις για Μάντζαρη έχει πιθανότητες να ντυθει στα πράσινα 2)Υπάρχει περίπτωση να έχει μιλήσει ο Παο με τον παικτη
14:41
sanmartean : Γεια σου Γιώργο, 1)τι βλέπεις για Μάντζαρη έχει πιθανότητες να ντυθει στα πράσινα 2)Υπάρχει περίπτωση να έχει μιλήσει ο Παο με τον παικτη
14:41
marios13 : γιωργο δεν πιστευεις πως το κανει επισημη προταση για το μαντζαρη ο παο δεν ειναι περισσοτερο κινηση εντυπωσιασμου αφου ολοι ξερουμε πως δεν υπαρχει περιπτωση να το πουλησουν οι αγγελοπουλοι.για το χικμαν που ακουστηκε για παο τι αποψη εχεις ταιριαζει στην ομαδα?
14:41
Πετρος : Με τους μικρους(Βεζενκοφ , Μποχωριδη και Παπαγιαννη) ξερουμε τι γινεται απο πλευρα Παναθηναικου ;; Εχει προχωρησει καμια υποθεση ;;
14:42
Θέλει και τους τρεις,προχωράει και για τους  τρεις. 
14:42
Σανμαρτεάν, τα είπε όλα ο Σπύρος. Για να φύγει, χρειάζεται ο ίδιος ο παίκτης να πει στην διοίκηση "θέλω να φύγω και να πάω στον Παναθηναϊκό". Είναι εύκολο να σηκώσει ο Βαγγέλης ένα τέτοιο βάρος; Το θεωρώ δύσκολο. 
14:42
green : Πώς εξελίσσονται οι περιπτώσεις Βεζένκοφ-Μποχωρίδη; Μήπως χαλάει του Βεζένκοφ λόγω Λώτσου; Πόσο ρεαλιστικός στόχος είναι ο Παπαγιάννης; Μήπως είναι πολλά τα 2 για Καλάθη;
14:42
No fear : Ελπίζει να ανέβει ως το 40... Ομως απορώ γιατί στην Ελλάδα δεν ενδιαφέρονται για τον Αντετοκούνμπο... Στη θέση των αιωνίων, θα το είχα ψηλά στη λίστα... Είναι εξαιρετική περίπτωση.
14:43
Κώστας : Αυτο το σημερινό τρολάρισμα Γιαννακόπουλου τι νόημα μπορεί να είχε, σε τι μπορει ν' αποσκοπεί???
14:43
Αυτά είναι Mind games τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο. 
14:43
Σταμάτης : Τάσο πέρα από το διαφαινόμενο πρωτάθλημα των Spurs για το οποίο θα ήθελα την άποψη σου αν και νομίζω ότι θα απαντήσεις με ονοματεπώνυμο... θέλω την άποψη σου για την παραμονή του Μπαρτζώκα.
14:44
Adokimos : Παιδιά καλησπέρα, ξέρετε αν υπάρχει Buy Uot στο συμβόλαιο του Μάνζαρη ή του Σλούκα?
14:44
Adokimos: Ο Μάντζαρης έχει μπάιτ άουτ για ΝΒΑ, 500.000 ευρώ... Μόνο ΝΒΑ. Σλούκας δεν έχει.
14:47
Σταμάτη μου, σωστή επιλογή να μείνει ο Μπαρτζώκας από την στιγμή που ξέρει την ομάδα και είχε ατυχίες φέτος. Από την άλλη, έχοντας δει ότι μιλάμε για λάθη στους ξένους, αν ο Ολυμπιακός κρατήσει ουσιαστικά τους περισσότερους ξένους, μάλλον θα είναι σαν να μην έχουν μάθει από τα σφάλματά τους άπαντες. 

Αξίζει το Σαν Αντόνιο να πάρει το πρωτάθλημα από αυτό το έκτρωμα που βλέπουμε. Πλην του βασιλιά, δεν υπάρχει τέτοιο...δράμα. 
14:47
ΒΑΓΓΕΛΗΣ : ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΣΜΕ ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ....ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ....
14:48
papalouk4mvp : παιδια που πιστευετε οτι αποσκοπει η προταση του Γιαννακοπουλου για Μαντζαρη;Επισης ειναι δυνατον ο οσφπ με το φτωχο του μπατζετ να εχει ελπιδες απενατισε ρωσικες και τουρκικες ομαδες για την αποκτηση του ντιλεινι..Τελος Paul Davis ..ΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΟΣΦΠ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
14:48
nike : ο λανκφορντ που ακουστηκε για παναθηναικο ισχύει
14:48
Βεζένκοφ και Μποχωρίδης είναι σημαντικοί για το νέο πλάνο, όχι όμως οι σημαντικότεροι. Ο Καλάθης είναι αυτός που καθορίζει τα πάντα. Όσο για τον Παπαγιάννη, παρότι τον πολιορκούν τα μεγαλύτερα αμερικανικά κολλέγια (Κάνσας, Κεντάκι κλπ), βλέπω ότι υπάρχουν πράγματι πιθανότητες να επιστρέψει για 1-2 χρόνια στην Ευρώπη. Ο μικρός είναι 2,17 και έχει όλα τα στοιχεία του μοντέρνου ψηλού. Ακόμα κι αν τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, το ταλέντο του σε συνδυασμό με τα αθλητικά του προσόντα είναι σε τέτοιο επίπεδο, που είναι θέμα χρόνου να πάει στο ΝΒΑ. 
14:48
GGGG : επιτέλους κι ένας άνθρωπος που μίλησε σωστά για Λάσμε Μασιούλις. μιλάει για εσάς κ. Συρίγε, γιατί από εχθες μας έπριξαν όλοι ότι σονι και καλά έχουν ήδη φύγει. το Option Out δεν ξέρει πως λειτουργεί ο πολύς κόσμος
14:48
GGGG : επιτέλους κι ένας άνθρωπος που μίλησε σωστά για Λάσμε Μασιούλις. μιλάει για εσάς κ. Συρίγε, γιατί από εχθες μας έπριξαν όλοι ότι σονι και καλά έχουν ήδη φύγει. το Option Out δεν ξέρει πως λειτουργεί ο πολύς κόσμος
14:49
Αρης : Η καε εχει αφαιρεσει τν αναρτηση για το option out του λασμε και του μασιουλης στο facebook. Λετε να σημαινει τιποτα?
14:49
ilias : Pisteuw oti den uparxoun pleon ta lefta t parelthontos kai koitame oikonomikes luseis..ola auta gia ellhnopoihsh k xtisimo omadas m fainontai mpourdes.k apo th sunenteuksh auto katalava.pane oi kales epoxes.k o zots hksere polu kl ti ekane.magkas!!!
14:49
George : Κάποια μέσα μας παρουσίαζαν τη μεταγραφή του Βεζένκοφ στον ΠΑΟ ώς τελειωμένη, γιατί δεν ανακοινώνεται κάτι; Ενεπλάκη ο Ολυμπιακός; Ευχαριστώ
14:49
mike : ονειρο θερινης νυκτος να δουμε hines, lasme και delaney στον ολυμπιακο;;;
14:49
GGGG, αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι θα μείνουν οπωσδήποτε... Επαναλαμβάνω ότι το πλάνο του Δ. Γιαννακόπουλου και του Ντ. Ιβάνοβιτς είναι να του κατατεθεί νέα πρόταση που δεν θα υπερβαίνει το 1εκ. 
14:50
Από τον Άρη προέκυψε ότι έχουν κάνει κρούσει από τον Ολυμπιακό για Βεζένκοφ.Δεν επιβεβαιώνεται από τους ερυθρολεύκους. 
14:50
mike : Καμία από τις περιπτώσεις δεν είναι εύκολη. 
14:50
Βουτζαλής : Παιδια καποιο λαθος κανετε για το συμβολαιο του Λασμε,ο Λασμε λοιπον υπεγραψε περυσι διετες 1+1 με 2 εκ. ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΧΙ ΕΥΡΩ! Κοινως 1 εκ δολλαρια τον χρονο που σημαινει συνναλαγματικα 750 χιλιαδες ευρω τον χρονο..Δηλαδη ποσο να το φτασουν?
14:50
mike : Ο ΠΑΟ πρεπει να κρατησει μονο Λασμε Γκιστ. Στο 4 και 5 γιατι δεν κοιταει και Τσαιρελη, Μπογρη??
14:51
Antonis : Εφοσον ο Παναθηναικος θελει να δημιουργησει ελληνικο κορμο για το μελλον θεωρειτε λογικη το ενδιαφερον για τον Καλαθη ο οποιος σε κανα δυο χρονια μπορει να θελει να ξαναπαει στο ΝΒΑ; Κι επισης υπαρχουν καθολου πιθανοτητες να ολοκληρωθει αυτη η μεταγραφη;
14:51
Βουτζαλή, δεν κάνουμε λάθος. Το συμβόλαιο του Λάσμε για τη νέα σεζόν έλεγε 1,25εκ, δηλαδή λίγο πάνω από 1εκ. ευρώ. Φέτος πήρε 1,1εκ. δολάρια.
14:52
gabriel : καλησπερα...lebron kai Carmelo πανε lakers??
14:52
ΔΗΜΗΤΡΗΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Η ΤΣΣΚΑ ΤΟΝ ΛΟΤΖΕΣΚΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ??ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΣΜΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
14:52
Ο Καλάθης μάλλον θα αργήσει να ξαναπάει στο ΝΒΑ, αν φύγει φέτος. Είδε ότι ναι μεν μπορεί να παίξει, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να...πληρωθεί. Έφαγε και την τιμωρία. 
14:52
Christos_s: : Αν και είμαι φαν των Spurs όσους παιχταράδες κι'αν έχεις στην ομάδα σου αν δεν υπάρχει προπονητής που να κάνει τα βασικά τότε.......αν δεν υπήρχε ο Λεμπρόν οι φετινοί τελικοί θα'ταν ήδη τελειωμένοι...έχει πλάκα να'ναι κ την νέα σεζόν στους Heat!
14:53
tonis : poso kala jerei o ibanobits toys ellhnes pextes ??? h toys dialegi allos kai aytos prepei na toys ftiaji
14:53
ΔΗΜΗΤΡΗΣ : Το γράφουν οι Ρώσοι. Ισως να θέλουν να κάνουν... ρελάνς στον Ολυμπιακό, επειδή γράφεται ότι ενδιαφέρεται για Χάινς. Ο Λοτζέσκι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, όπως βέβαια έχει και ο Χάινς με την ΤΣΣΚΑ.

Ο Λάσμε; Ναι, κάνει για τον Ολυμπιακό.
14:54
gabriel, ο Μπος είπε χθες ότι δύσκολα θα παίξουν και οι τέσσερις μαζί στη Χιτ. Όσο για τους Λέικερς, δεν υπάρχει λογική με τα συμβόλαιά τους. Είναι η μοναδική ομάδα μαζί με τους Νικς και τους Νετς που δεν έχει κανένα πρόβλημα να πληρώνει 50εκ. φόρο πολυτελείας. 
14:54
Τόνι, ο Ιβάνοβιτς είναι ερωτευμένος με όλα τα παράγωγα του ελληνικού μπάσκετ. Συν ότι σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συμφωνήσει αρκετό καιρό με τον Παναθηναϊκό, οπότε έχει σαφή εικόνα. 
14:55
alex : τι πιστευετε για μαντζαρη? προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι θα καταληξει η φετος η του χρονου στον παναθηναικο... δεν ειναι τυχαιο που ολα γινονται λιγο πριν συζητησει για ανανεωση... ο παναθηναικος εδειξε οτι η φετος η του χρονου τον θελει στην ομαδα... φυσικα ολα εξαρτωνται απ τον ιδιο .. αλλα πρεπει ν λαβουμε υποψη και τα φιλοπαναθηναικα του αισθηματα καθως και το γεγονος οτι αν ο ολυμπιακος τον παραχωρησει φετος θα εχει και κερδος το χρηματικο ποσο της μεταγραφης... υγ: δεν πιστευω και οι αγγελοπουλοι ν θελουν ν στερησουν απο παιχτη τους τη δυνατοτητα ν παιξει στην ομαδα της καρδιας του ;) πανω απ ολα ειναι ανθρωποι και θα εκτιμησουν οτι προσφερε ο μαντζαρης μεχρι τωρα στην ομαδα
14:55
Dinos : θυμαμαι τις εκπομπες στην εκπομπη και τον Φιλλιπα να λεει οτι τα παιχνιδια τα παιρνουν οι κοντοι.....εκει υστερει πολυ ο παναθηναικος πρεπει να βρει αξιοπιστους σουτερ...ο μπραμος μονιμα απων....
14:55
ΧΡΙΣΤΟΣ : ΑΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΒΑ, ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΒΑΣΗ ΚΑΙ ΡΟΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΙΚΗ SPURS, ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ MVP?? ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ? ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ 12 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΛΕΤΕ? Ή ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΟΠ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ?
14:56
Δημήτρης14 : Ποιες είναι οι πιθανότητες παραμονής του Λάσμε με λιγότερα χρήματα; Με τον Γκιστ θα γίνει το ίδιο ή οι 800.000 που παίρνει είναι ποσό που δεν θα αναγκάσει την διοίκηση να κάνει κάτι τέτοιο;
14:56
Χρήστο μου ναι Πόποβιτς αλλά τελικά, πάω Ντάνκαν. Όλα γυρίζουν γύρω του, έστω και αν δεν βάζει πολλούς πόντους. Μόλις βγαίνει δες πόση διαφορά έχουν οι Σπερς. 
14:57
ΤΑΚΗΣ : Πότε θα ανακοινωθούν οι κλήσεις του Κατσικάρη; Θα είναι οι Ολυμπιακοί; Θέλω έναν παίκτη έκπληξη από τον καθένα που θα κληθεί στην Εθνική και μια 12άδα χωρίς Ολυμπιακούς (για κάθε ενδεχόμενο)
14:59
SPYROS : Υπάρχει πιθανότητα να κοιτάξει Hines ο Παναθηναικός αν μείνει ελεύθερος από ΤΣΣΚΑ ?
14:59
Τάκη μου, αυτή την φορά ο προπονητής θα διαλέξει τους παίκτες  και όχι ο πρόεδρος με την παρέα της φεγγαρόπετρας. Είναι ευχάριστο ότι δεν θα εμπλακεί ξανά ο Άη Γιώργης. Όσο...αντέξει να μείνει εκτός από την ομάδα. 
Μαγουλάς: Θ. Αντετοκούμπο(θα πάρει σίγουρα τον Γιάννη αφού το Μιλγουόκι επιβλήθηκε)
Συρίγος: Παπαγιάννης
Καβαλιεράτος: Παπαγιάννης


14:59
Κώστας : Σ΄' αυτό το project που φτιάχνει ο ΠΑΟ στο μυαλό μου ταιριάζει γάντι (μετά και την αποδέσμευση Λάσμε) ο Μπουρούσης για σέντερ!!! Υπάρχει περίπτωση να παίξει τέτοιο σενάριο?
15:00
SPYROS: Φυσικά. Με τη λογικη που κινούνται οι αιώνιοι, ναι αν μείνει ελεύθερος μπορεί να κινηθεί ο Παναθηναϊκός
15:00
Δημήτρη 14, ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά τι θα απαντήσει ο Λάσμε στην μειωμένη πρόταση που θα του γίνει. Έχει να κάνει και με τις ενδεχόμενες προτάσεις από άλλες ομάδες που θα έχει εκείνη στιγμή στα χέρια του. 
Όσο για τον Γκιστ, νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσουν πως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα 785.000 δολάρια που είναι να πάρει αυτός τη νέα σεζόν και το 1,25εκ. που ήταν να πάρει ο Λάσμε. 
15:00
Κώστα μου όχι, διότι έχει ανανεώσει με την Ρεάλ για άλλα δύο χρόνια. 
15:00
Στέφανος : Μια κίνηση τακτικής είναι το χθεσινό για να τους κρατήσει με λιγότερα λεφτά. Η πράσινη δεν αναφέρει καν ότι έφυγαν στο εξώφυλλό της. Όμως, αν λέγαμε ότι στον Λάσμε προσωπικά δεν με πειράζει και πολύ, γιατί πέρυσι βγήκε στην αγορά και εκβίασε τεράστιο συμβόλαιο από τον ΠΑΟ, στον Ματσιούλις είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά. Χωρίς Ματσιούλις και Διαμαντίδη, σε ορισμένα ματς δεν θα ξεπερνούσαμε φέτος ούτε τους 20 πόντους. Παικταράς, κομβικός στο στυλ μπάσκετ που παίζαμε και ψυχάρα, στο fb του τα είπε όλα:"Δεύτερη σερί χρονιά που με απέλυσαν". Υ.Γ. Έχετε ακούσει τίποτα για δίδυμο Καλάθη-Λάγκφορντ στον Παναθηναικό??
15:00
tasos7 : O Oλυμπιακός τι ακριβώς ψάχνει για την επόμενη σεζον;
15:00
Στέφανος : Μια κίνηση τακτικής είναι το χθεσινό για να τους κρατήσει με λιγότερα λεφτά. Η πράσινη δεν αναφέρει καν ότι έφυγαν στο εξώφυλλό της. Όμως, αν λέγαμε ότι στον Λάσμε προσωπικά δεν με πειράζει και πολύ, γιατί πέρυσι βγήκε στην αγορά και εκβίασε τεράστιο συμβόλαιο από τον ΠΑΟ, στον Ματσιούλις είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά. Χωρίς Ματσιούλις και Διαμαντίδη, σε ορισμένα ματς δεν θα ξεπερνούσαμε φέτος ούτε τους 20 πόντους. Παικταράς, κομβικός στο στυλ μπάσκετ που παίζαμε και ψυχάρα, στο fb του τα είπε όλα:"Δεύτερη σερί χρονιά που με απέλυσαν". Υ.Γ. Έχετε ακούσει τίποτα για δίδυμο Καλάθη-Λάγκφορντ στον Παναθηναικό??
15:01
kostas : θεωρω τραγικο να υπαχουν ανθρωποι που πιστευουν οτι ο μαντζαρης μπορει ν φυγιει αυτο το καλοκαιρι απο τον ολυμπιακο...εγω πιστευω οτι θ αναννεωσει και για αλλα 2 χρονια τουλαχιστον.Ντιλεινι πολυ καλη λυση και ειναι πιο πολυτιμος απο το χικμαν...στο 5 αν δεν ερθει ο χαινς που ειναι δυσκολο θα ηθελα να προσπαθησει η ομαδα να παρει τον λαμπε...3ος στη μπαρτσα..δεν νομιζω να τον χαλαγε
15:01
ΤΑΚΗΣ : Έλληνες ξερόλες. Τον Λάσμε και τον Γκιστ δεν τους ξέρατε και τώρα όλοι τους ξέρετε καλά...Που ναι τα σχόλια του 2012 να τα βρούμε να δούμε πόσοι θα γίνουν ρεζίλι. Αμάν. Πρέπει να μπει φραγμός. Όποιος λέει μπαρούφα να μην ξαναγράφει στα site. Θέλουμε σκεπτόμενους οπαδούς.
15:01
Γιαννης : Γιωργο δινεις πιθανοτητες για Λανγκφορντ? Καποια εγκυρα blog της δικης μου πληροφορησης τον δινουν σιγουρο για Παναθηναικο
15:02
tasos7 : Εναν ξένο γκαρντ και έναν ξένο σέντερ για αρχή. Κι από εκεί και πέρα, θα εξαρτηθεί από την ανανέωση Περπέρογλου.
15:02
Chris : Σπυρο εδω θα ειμαστε και θα το δεις για ποτε ο Ντιλεινι γινεται Κολινς και ο πχ Χαινς γινεται Σιμονς.Ρωσικες/Τουρκικες/Ισπανικες ομαδες δεν τις χτυπαει πλεον ο Ολυμπιακος οικονομικα.Παικτες σαν το Ντιλεινι για πλακα θα βρουνε 1μ ευρω/χρονο.Οσο για τον ΠΑΟ γνωστο το κολπο.Γκιστ/Λασμε δεν πανε πουθενα,απλα θα υπογραψουν παλι το Λασμε με μικροτερο συμβολαιο
15:02
Πρόδρομος 7 : Είμαι υπέρ του Μπαρτζώκα, όμως θεωρώ τον Ντιλεϊνι καλύτερη επιλογή από τον Χικμαν, ίσως έχω άδικο, όμως 25 ετών είναι καλύτερα από 29 και γενικά είναι καλύτερος του Χικμαν, χωρίς να τον υποτιμώ. Εσείς τι πιστεύετε;
15:03
Συμφωνούμε Πρόδρομε διότι ο Ντιλέινι είναι και πολύ περισσότερος άσος. 
15:03
Chris : Δεν θα ξανακάνει το ίδιο λάθος ο Ολυμπιακός, αν το κάνει θα έχει πρόβλημα. Θα πέσουν λεφτά για καλούς ξένους, όχι για μετριότητες
15:03
xristos basketikos : Παιδιά καλησπέρα.Ακούγεται πως όλα αυτα σχετικά με την ελληνοποίηση του Παο και τον διωγμό των παικτών είναι πρόφαση..Η πραγματική αιτία έχει να κάνει με τον έλεγχο των συμβολαίων που ζήτησε ο Ολυμπιακός.Ο Γιαννακόπουλος προφανώς δεν ήθελε να τα παρουσίαση και γι'αυτό τα έσπασε...Κάτι κρύβεται πίσω από αυτα..Άποψη μου
15:04
Aivar Kuusmaa : Ο Καλάθης θα είναι εξαιρετικό να γυρίσει! σχεδόν αδιανόητο... ο τύπος έπαιζε σχεδόν μόνος του τον Ολυμπιακό στους τελικούς του '12(σε ηλικία που ο Διαμαντίδης έπαιζε ακόμα στον Ηρακλή) και όλοι καταλαβαίναμε τί παίχτης θα γίνει... Συμφωνώ όμως ότι Λάσμε δεν βρίσκεις, εξαιρετική αναλογία Μαγουλά με Ιμπάκα. Απλά δεν βρίσκεις... βέβαια να δούμε και τί θέλει να παίξει ο Ιβάνοβιτς. θά 'θελα μια ανάλυση των παρελθόντων ρόστερ του αν μπορείτε... θενκς
15:05
Στέφανε, θα συμφωνήσω μαζί σου σε μεγάλο βαθμό. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός έπρεπε να ήταν λίγο πιο... διακριτικός στον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα του Λιθουανού. Πέρσι τον ανανέωσε την τελευταία στιγμή με το μίνιμουμ ποσό (κι αφού πρώτα τον είχε αποχαιρετήσει) και ο Μασιούλις απέδειξε ότι είναι παλικάρι. Είναι η μοναδική ένσταση που έχω όσον αφορά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. 
Όσο για τον Λάνγκφορντ, θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να κλείσει πρωτοκλασάτο περιφερειακό προτού ολοκληρωθεί το θέμα Καλάθη. Εκεί έχει πέσει το βάρος. 
15:05
γιαννης : ο μπλατ ξερουμε σε ποιον παγκο θα ειναι του χρονου τσσκα η αλλου
15:05
Terminator7 : Απο Ντιλεινι-Γκορντον-Χικμαν ποιος ειναι ο πιο εφικτος στοχος και ποιος πιστευετε απο τους 3 οτι θα ταιριαξει καλυτερα σ αυτα π ζηταει ο Ολυμπιακος?
15:05
Συνονόματε από την Εσθονία, ο Λάσμε είναι εκπληκτική περίπτωση αλλά ο Ιβάνοβιτς δεν είναι...φανατικός, με το παιχνίδι του. Τον γνωρίζει άριστα από την Ισπανία. Αν και σε μένα φαίνεται περίεργο ένας τέτοιος παίκτης να μείνει ελεύθερος, όμως μην ξεχνάς ότι θεωρητικά αλλάζει μπάσκετ η ομάδα. 
15:06
alexandros : εχω διαβασει σε πολλα αρθρα πως ο χαινς εχει εκφρασει την επιθυμια του να γυρισει πριν λιγο ανεφερες οτι τ θεωρεισ απιθανο εχεις καποια πληροφορηση?ειναι η σειρα του πλεον να κανει κατι να γυρισει
15:06
γιαννης : Στο ΝΒΑ βοηθός θα είναι ο Μπλατ
15:06
Γιώργος : Καλησπέρα σας, θα γίνει αντιπρόταση ως προς τα συμβόλαια των Λάσμε, Ματσιούλης και Μπράμος;;; Και υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί ο Παναθηναϊκός με περίπτωσεις τύπου Καϊμακόγλου ή Περπέρογλου;;; Ευχαριστώ.
15:06
nikos : Ο Μαντζαρης εχει οψιον φετος στο συμβολαιο του? Και αν ναι υπαρχει περιπτωση να ζητησει απο τους Αγγελοπουλους να μην την ενεργοποιησουν?
15:06
Theocharis : Αυτο το εχει φτιαξει ομαδα για την επομενη 5ετια που αναφερατε για ΠΑΟ αν κανεις καποιες μεταγραφες ειναι πολυ φιλοδοξο. Ετσι λεγατε και για τον Ολυμπιακο και παιχτες κλειδια εμφανιστηκαν πολυ κατωτεροι του αναμενομενου. Σλουκας πολυ χειροτερος φετος ολη τη χρονια, Ματζαρης φοβισμενος ισως και οχι οπως πριν τον τραυματισμο του και Κατσιβελης εξαφανιστηκε εντελως. Επισης οι Παπαπετρου και Αγραβανης πηραν πολυ λιγοτερες ευκαιριες απ οσο περιμενε ο κοσμος στην αρχη της σεζον. Οι αγωνες εχουν απαιτησεις και οι αντιπαλοι στην Ευρωπη εχουν σπουδαιους παιχτες και δεν τους ακολουθεις με Μποχωριδη και Βεζενκοφ οσο ελπιδοφορα και ειναι τα παιδια. Επισης ποσο κακη επικοινωνιακα κινηση ηταν αυτη του Παναθηναικου να βγαλει ανακοινωση οτι αποχωρουν οι παιχτες απο την ομαδα αν εχει προθεση να τους κανει προταση ανανεωσης. Αυτα συνηθως τα κουβεντιαζεις στα κρυφα κ βγαζεις ανακοινωση οταν υπαρχει καποια σημαντικη εξελιξη. Αν ημουν Αγγελοπουλος θα ειχα κλεισει Ματσιουλις απο εχτες το βραδυ. Τωρα για Μπραμο τι εχετε δει που τον στελνετε στον Ολυμπιακο για αντι Περπε δεν ξερω. Το παιδι ενα παιχνιδι εκανε φετος ολη τη χρονια που ετυχε και εβαλε 7 τριποντα. Τιποτα αλλο. Και τα προηγουμενα χρονια επισης 2-3 τετοια παιχνιδια εχει παιξει. Ακομα κ γθα Εθνικη λιγος ειναι.
15:07
nikos : Εχει μπάι άουτ για ΝΒΑ, αλλιώς έχει κανονικά συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. 
15:07
bill_13 : me thn protash pou egine se kala8h nomizeis taso oti apo ton pao pistevoun oti o diadoxos tou diamantidh mporei na einai mono ekeinos?
15:07
Βεβαίως και μετανιώνουν για το λάθος του 2012, που δεν τον κράτησαν θυσιάζοντας κάποια χρήματα. 
15:07
alex : τι πιστευετε για μαντζαρη? προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι θα καταληξει η φετος η του χρονου στον παναθηναικο... δεν ειναι τυχαιο που ολα γινονται λιγο πριν συζητησει για ανανεωση... ο παναθηναικος εδειξε οτι η φετος η του χρονου τον θελει στην ομαδα... φυσικα ολα εξαρτωνται απ τον ιδιο .. αλλα πρεπει ν λαβουμε υποψη και τα φιλοπαναθηναικα του αισθηματα καθως και το γεγονος οτι αν ο ολυμπιακος τον παραχωρησει φετος θα εχει και κερδος το χρηματικο ποσο της μεταγραφης... υγ: δεν πιστευω και οι αγγελοπουλοι ν θελουν ν στερησουν απο παιχτη τους τη δυνατοτητα ν παιξει στην ομαδα της καρδιας του ;) πανω απ ολα ειναι ανθρωποι και θα εκτιμησουν οτι προσφερε ο μαντζαρης μεχρι τωρα στην ομαδα
15:08
geri : k kabalierato o olimiakos mporei na parei ton lasme
15:08
ΣΗΦΗΣ : μακριά ο Χικμαν από το θρύλο μας.σταματήστε επιτέλους να κάνετε τους manager και ασχοληθείτε με την ψευτοδημοσιογραφία σας ασχετοι υπαλληλισκοι της πλάκς
15:08
Γιαννης : Για ποιο λογο εχουνε αποκλεισει τελειως την περιπτωση law??πιστευω οτι ντιλεινι,χικμαν δεν θα ερθουν(λογο χρηματων και αλλων προσφορων) και θα μεινουμε παλι με περκινς,κολινς!δεν θα ηταν προτιμοτερο να περιμενουμε λιγακι??
15:08
geri : Οσο είναι ελεύθερος, είναι στο χέρι του Ολυμπιακού να τον πάρει...
15:08
dimitris13 : ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΓΚΙΣΤ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΦΗΝΙΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ..
15:09
tasos7 : Μόνο εγώ πιστεύω ότι η κίνηση του παο για μαντζαρη ειναι για εντυπωσιασμό και για να κοπάσουν οι φωνές για λάσμε μασιούλις κλπ
15:09
Giorgos : Τασο,βλεπεις στο draft να καταφερνει και να επιλεγει ο Θανασης Αντετοκουνμπο ?
15:09
kostas : θεωρω τραγικο να υπαχουν ανθρωποι που πιστευουν οτι ο μαντζαρης μπορει ν φυγιει αυτο το καλοκαιρι απο τον ολυμπιακο...εγω πιστευω οτι θ αναννεωσει και για αλλα 2 χρονια τουλαχιστον.Ντιλεινι πολυ καλη λυση και ειναι πιο πολυτιμος απο το χικμαν...στο 5 αν δεν ερθει ο χαινς που ειναι δυσκολο θα ηθελα να προσπαθησει η ομαδα να παρει τον λαμπε...3ος στη μπαρτσα..δεν νομιζω να τον χαλαγε
15:09
Giorgos, δεύτερο γύρο μάλλον χαμηλά. Νομίζω ότι μπορεί να κάνει τεράστια καριέρα στην Ελλάδα. 
15:10
Δημηρτης13 : καλησπερα!ο ματσιουλις τελικα εφυγε οριστικα?!ο γκιστ θα μεινει σιγουρα?!ποιοι ειναι οι παιχτες που θα απασχολησουν τον παο εκτος απ αυτους που εχουν αναφερθει?!ο καλαθης λετε να το πει το ναι?!ο μαντζαρης αν ερθει θα βοηθυσει σημαντικα?!ο βεζενκοφ κ ο μποχωριδης εχουν κλεισει?!τελος πως βλεπετε τις κινησεις γιαννακοπουλου?!θα επιτευχθει αυτο που καταφερε με ταου(δηλαδη με μικρους παιχτες) ο ιβανοβιτς?!θα καταφερει αυτη η ομαδα να εχει το κατι παπαραπο για euroleauge?!ευχαριστω πολυ κ ελπιζω να μ απαντισετε
15:10
Γιαννης : Σπυρο δεν καταλαβαινω γιατι ο ολυμπιακος δεν εδνιαφερεται για Παπαγιαννη. Το κανει ο Παο που εχει και Διανμαντακο
15:10
alexandros23 : τι βλεπετε φέτος στο l.a. θα κανουν την υπερβαση να παρουν kevin love i carmello ή καθε περιση και καλυτερα?
15:10
Τερμινέιτορ, αν μιλάς για τον Γκόρντον που είχε παίξει στο Μαρούσι και στον Ολυμπιακό (κι όχι γι' αυτόν της Τσιμπόνα, ΤΣΣΚΑ και Γαλάτα) τότε τα πράγματα έχουν ως εξής: για μένα η καλύτερη επιλογή για τον Ολυμπιακό είναι ο Ντιλέινι. Παίκτης που κάθε χρόνο τις τελευταίες τρεις σεζόν σημειώνει αλματώδη πρόοδο. Ο Γκόρντον είναι μια σίγουρη λύση ποιοτικού ρολίστα, που ουσιαστικά παίζει και στις 3 θέσεις της περιφέρειας, αλλά σε καμία δεν είναι σούπερ. Ο Χίκμαν για μένα είναι ένα καθαρό 2αρι, που μπαίνει στην τελευταία θέση αυτής της μικρής λίστας. 
15:10
kostis_8 : Τι πιστεύετε για τον Ανδρέα Χριστοδούλου που έχει από πέρσυ ο Ολυμπιακός; Θα πάρει καθόλου χρόνο ή δεν τον υπολογίζει ο Μπαρτζώκας; Ποια η άποψη σας για τον παίκτη;
15:11
Teo8 : O Hines υποστηρίζεται ότι δεν είναι ευχαριστημένος απο τη μεταχείρισή του από τον Μεσίνα. Λογικά θα έχει να κάνει με τον χρόνο συμμετοχής του! Κι εγώ είμαι υπέρ της επιστροφής του, αλλά πως θα μπορέσει να χωρέσει μαζί με τον Ντάνστον στο 5; Δεν θα πρέπει να μοιραστεί σωστά ο χρόνος; θα δεχθεί κάποιος από τους 2 δεύτερο ρόλο;
15:11
Teo 8, o Χάινς, αν γυρίσει, θα έχει τον ίδιο ρόλο όπως με τον Ντόρσεϊ. Έκτος παίκτης. 
15:11
kostas : Ο Λάμπε είναι τρομερός επιθετικός, αλλά ανύπαρκτος αμυντικός. Αρα δεν κάνει, γι αυτό και στην Μπαρτσελόνα έμεινε πολύ πίσω στο rotation. Ντιλέινι καλύτερη περίπτωση από Χίκμαν, ασυζητητί
15:12
Ηλιας : Σπυρο, γιατι λες οτι ο Ολυμπιακος δεν θα μπει σε διαπραγματευσεις με τον Μαντζαρη? Εχεις πληροφοριες? Ρωταω επειδη ολη η Ελλαδα εχει βουηξει γει επικειμενο ραντευου των δυο πλευρων. Σημειωνεται μαλιστα και η ικανοποιηση του Μαντζαρη για το γεγονος αυτο. Δηλαδη, Σπυρο, τι να περιμενει ο Ολεμπιακος, το επομενο καλοκαιρι ??
15:12
Sotos : Το σημερινο με Μαντζαρη εχει 2 αναγνωσεις: ειτε προκειται για κινηση εντυπωσιασμου, ειτε γνωριζουν για επιθυμια του Μαντζαρη να παει στον ΠΑΟ. ειμαι λαθος;
15:13
Χρηστος Φουκας : Παιδια πιστευω οτι ο Ντιλεινι μπορει να άλλαξει τις ισσοροπιες στον Οσφπ και θα απιφορτιζει τον Σπανουλη απο το αγχος του σκοραρισματος!τωρα για ψηλους αν παρει και Χαινς και Λασμε δυν τον Ντιλεινι στα γκαρντ παιρνει και Ευρωπαικο,τι λετε;
15:13
Ο Χριστοδούλου είναι ένα σημαντικό πρότζεκτ για τον Ολυμπιακό, που λογικά θα πάρει ρόλο στην ομάδα τη νέα σεζόν. Δεν είναι ακόμη έτοιμος, όμως μέσα απ' την ομάδα λένε ότι είναι ιδιαίτερα εργατικός και σκληρός πνευματικά. Δεν είναι πάντως "άσος". Καθαρό 2αρι...
15:13
βαγγελης13 : ο ντειβις της χιμκι ειναι παιχταρα για ψηλο στον παο και ελευθερος
15:14
Γιαννης : Για την ιστορία, ο Παπαγιάννης έπαιζε στα 13,5 χρόνια στον Ολυμπιακό, αλλά τον άφησαν να φύγει γιατί δεν του πλήρωναν τα οδοιπορικά. Τώρα, όμως τα δεδομένα αλλάζουν. Και ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωσή του, ποιος είπε ότι δεν ενδιαφέρεται;
15:14
Χρήστο, κανείς δεν βγαίνει πρωταθλητής Ευρώπης από το καλοκαίρι. Βεβαίως θα είναι μία σημαντική ενίσχυση σε σχέση με την φετινή χρονιά. 
15:15
κωστας : καλησπερα..katεσας καλα κανει ο γιαννακοπουλος κ παει σε αυτες τς τεραστιες αλλαγες??
15:15
Κώστα, αν τις στηρίξει, νομίζω ότι είναι σωστό ότι δίνει ένα συγκεκριμένο πλάνο για την ομάδα. Αρκεί στις πρώτες ήττες να μην έρθει ο πανικός. 
15:15
andrious : LeBronako kalinyxta...
15:16
Lefteris : Παιδια σορρυ αλλα προσωπικά πιστεύω οτι αυτο που παει να κανει ο παο δεν θα τραβήξει. Σε καμια ομαδα στον κοσμο δε γινεται να παιξεις πρωταγωνιστικο ρόλο με βαση πιτσιεικαδες που δεν εχουν παραστασεις απο δυσκολα ματς και με πιεση απο το ξεκίνημα της χρονιάς
15:16
kostas : ο μανταζαρης δεν θ φυγει απο τον ολυμπιακο...μην ξεχνατε ποσο του σταθηκε η ομαδα στον τραυματισμο του..επισης μην ξεχνατε οτι οτι δεν ασχοληθηκαν μαζι του οταν ηταν στο περιστερι....αυτα θα τα μετρησει ο βαγγελης...δεν βλεπω λογο ν φυγει..θεωρω οτι αυτος και ο σλουκας εχουν τουλαχσιτον 3 χρονια ακομα στην ομαδα
15:16
Ο Ντέιβις της Χίμκι είναι μια περίπτωση που μοιάζει λίγο με του Λάμπε. Εξαιρετικός επιθετικά (άλλο στυλ απ' τον Λάμπε πάντως), μετριότατος αμυντικά. Πάντως σε σχέση με τον Πολωνό έχει μεγαλύτερο ρεπερτόριο αφού διαθέτει και καθαρό παιχνίδι στο λόου ποστ. 
15:16
alexandros : Η προταση του Παναθηναϊκου στο Καλαθη ειναι αρκετα μεγαλυτρη απο τα λεφτα που παιρνει στο ΝΒΑ, ετσι δεν ειναι; γιατι να το σκεφτεται αν αληθευει τετοιο ποσο; Και επισης, εφοσον το μπατζετ δεν θα πεσει ξερουμε αν ανεβει η αν μεινει το ιδιο; γιατι αυτο που παει να κανει ο Παναθηναϊκος (ομαδα 5ετιας) ειναι ρισκο
15:17
mixalis : kalispera se olous...eimai panathinaikos...opws kai na xei den pisteuw pws mporei o panathinaikos na vrei kaluterous apo tous lasme gist kai maciulis....kai den nomizw pws ginetai na proxwrisoun ta nea paidia xwris na exoun tetoious paixtes gurw tous...
15:17
Ηλιας : Από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει από πουθενά ότι θα καθίσει να διαπραγματευτεί για Μάντζαρη. Αυτές οι πληροφορίες υπάρχουν. Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει νέο συμβόλαιο στον Μάντζαρη, να προχωρήσει σε επέκταση της συνεργασίας μαζί του.
15:17
CyHeat : Τι πιστεύετε για τον Ανδρέα Χριστοδούλου που έχει από πέρσυ ο Ολυμπιακός; Θα πάρει καθόλου χρόνο ή δεν τον υπολογίζει ο Μπαρτζώκας; Ποια η άποψη σας για τον παίκτη;
15:17
mixalis : kalispera se olous...eimai panathinaikos...opws kai na xei den pisteuw pws mporei o panathinaikos na vrei kaluterous apo tous lasme gist kai maciulis....kai den nomizw pws ginetai na proxwrisoun ta nea paidia xwris na exoun tetoious paixtes gurw tous...
15:17
perna kati kourasthka : Pws ginetai na thusiazeis lasme macioulis epeidh exoun megala sumvolaia k na dineis tosa g kala8h.an isxuoun auta pou diavazoume.mhpws einai kinhseis entupwsiasmou k apla koitame pleon mono ellhnes m talento men alla polu oikonomikous de?
15:17
giorgio : mipws gnwrizete pote tha anakoinwsei o katsikaris tin apostoli tis ethnikis? ti tha ginei telika me tous paixtes tou OSFP?
15:18
Perna, το είπαμε και πάλι ότι ο Παναθηναϊκός αλλάζει στυλ μπάσκετ και ίσως εκεί σκέφτονται πόσο θα μπορεί να προσαρμοστεί ο Air Gabon. 
15:18
giorgio : Δεν βιάζεται, υπάρχει χρόνος ακόμα. Ετσι όπως είναι τα πράγματα, δεν θα είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού στην Εθνική.
15:18
JASPER : Καλησπερα,ποσο περιπου ηταν τα μπατζετ φετος του Παναθηναικου και του ΟΣΦΠ?(ΜΙΣΘΟΙ ΠΑΙΚΤΩΝ)
15:19
kat.7 : Υπαρχει περιπτωση να παει και Χαινς και Λασμε ο Ολυμπιακος.Και για Μπραμο υπαρχει περιπτωση να ρθει ακομα κ αν μεινει ο Στρατος κ ο Λοτζεσκι;
15:19
Τα καθαρά του Ολυμπιακού είναι 6,8(μόνο για συμβόλαιο χωρίς εφορία) και 7,5 του Παναθηναϊκού. Πάνω κάτω...
15:19
Θάνος : Καλησπέρα Γιώργο, είμαι Παναθηναϊκός και εκτός των γνωστών θεμάτων με τους "διδυμους πύργους" μας που έχεις απαντήσει ήδη πολλάκις εγώ θέλω να σε ρωτήσω το εξής, από τους μικρούς Μποχωρίδη και Βεζένκοφ ποιος θεωρείς για σένα ότι είναι καλύτερος και με μέλλον και ταιριάζει στον Παναθηναϊκό και γιατί; Παρόλο που τους θέλω και τους 2 είμαι της άποψης φέρτε μας τον μποχωρίδη με όποιο κόστος και δεν με νοιάζει τίποτα.
15:19
Μιχάλη, ποτέ μην λες ποτέ... Ο Γκιστ λογικά θα μείνει, στον Λάσμε είπαμε ότι θα γίνει πρόταση με μειωμένες αποδοχές. Συμφωνώ πάντως ότι ακόμα κι αν ο ΠΑΟ κάνει ριζική ανανέωση, χρειάζεται σίγουρα 2-3 μπαρουτοκαπνισμένους. Δεν φτάνει μονάχα ο Διαμαντίδης. Αν οι μικροί πέσουν απότομα στα βαθιά χωρίς να υπάρχει η κατάλληλη υποστήριξη, κινδυνεύουν να... πνιγούν.
15:20
kat.7 : Και οι δύο όχι, ένας να αποκτηθεί θα είναι μεγάλη υπόθεση. Ο Λοτζέσκι έχει συμβόλαιο, αν μείνει ο Πέρπε δεν χωράει ο Μπράμος.
15:20
nikos : σπυρο,υπάρχει ενδιαφέρον για βεζένκοφ , μποχωρίδη απο ολυμπιακό ή κλείνουν πάο ;; anevaste k ta dika mou mia fora......
15:20
nikos : Και τις δύο περιπτώσεις τις παρακολουθεί ο Ολυμπιακός
15:21
Κώστας : Μπορεί να κάνει μια κίνηση κάποια ομάδα του ΝΒΑ να πληρώσει τη ρήτρα και να φύγει ο Μάντζαρης και μετά με κάποιο τρόπο να καταλήξει στον ΠΑΟ?
15:21
Κώστα μου, να γίνει ότι συνέβη το 1994 με τον Βολκόφ; 
15:21
sakis pyrgos : ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΣΤΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝΤΕΖΗ?ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ?
15:22
κων/νος : Οριστικοποιήθηκε τελικά η παραμονή του κ. Μπαρτζώκα στην ομάδα μας; [δεν θα πώ τεχνική ηγεσία,γιατί το θεωρώ ιεροσυλία].Άν ναί, τότε να ξέρω να πάρω από τώρα τα ηρεμιστικά μου, ή να μην ξανασχοληθώ με το μπάσκετ, γιατί η πιεσή μου δεν το επιτρέπει.
15:22
Ανδρέας : Με τον Παππά τι γίνεται; Στις αρχές της χρονιάς ήταν ένας από τους καλύτερους παίχτες του ΠΑΟ και ξαφνικά δεν τον έβαζαν ούτε λεπτό να παίζει. Δεν έχει γίνει θέμα κάθολου.
15:22
GreenPride : Καλησπερα.ο ivanovic ασχολειται τωρα αλλα θα επιστεψει τελη αυγουστου μετα απο την εθνικη.αυτο δε θα επηρεασει τη προετοιμασια;αυτο δε το υπολογισανε στη καε;
15:23
Θάνο, Μποχωρίδης και Βεζένκοφ είναι διαφορετικοί παίκτες με κοντινή προοπτική ωστόσο. Ο Μποχωρίδης είναι ένας πολυσύνθετος περιφερειακός και ο Βεζένκοφ ένας πολυσύνθετος φόργουορντ. Κανείς απ' τους δύο δεν είναι σούπερ αθλητής (όσον αφορά το κομμάτι της ταχύτητας και της έκρηξης), όμως είναι μεγάλα κορμιά για τη θέση τους και με υψηλό μπασκετικό IQ. Αν έπρεπε να διαλέξω έναν εκ των δύο, θα έλεγα Βεζένκοφ, όμως δεν νομίζω ότι οι διαφορές τους είναι μεγάλες. 
15:23
Δεν είναι τόσο έντονο πρόβλημα γιατί ουσιαστικά θα χάσει μόνο μία εβδομάδα. Στα βουνά και τον...πόνο,θα βρίσκεται ο Ιβάνοβιτς. Με δύο χρόνια εκτός μπάσκετ, καταλαβαίνετε την όρεξη. 
15:23
Cowens-7 : Πως πιστεύετε οτι θα κινηθούν οι Celtics στο draft? Υπάρχει περίπτωση να δούμε K.Love και Carmelo στη Βοστωνη?! Για Μποχωριδη μονο ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται? Ο Μπογρης θα μείνει στον Παοκ? Ο Κατσίβελης μένει ή θα δωθεί δανεικός! Ευχαριστώ!
15:24
Childress7 : Οι καλύτεροι σέντερ στην Ευρώπη που μπορούν να είναι διαθέσιμοι και μες στο μπάτζετ μας είναι οι Χάινς και Λοβέρν, αν δε μείνει ελεύθερος ο Χάινς, πιστεύετε ότι θα κοιτάξουμε το Γάλλο; Στο 4, γιατί κρατάμε τον Πέτγουει, ποστ παιχνίδι δεν έχει καθόλου ούτε μπορεί να μαρκάρει δυνατά τεσσάρια, οπότε δε συμπληρώνει τον Πρίντεζη καλά, ενώ αν έρθει και ο Χάινς θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα και στα ριμπάουντ.΄Γιατί δεν κοιτάμε προς Κάνερ Μέντλεϊ που δεν έχει και απαγορευτικό κασέ; Για τη θέση του Λο, ο Ντιλέινι είναι η καλύτερη επιλογή με διαφορά, καλός ο Χίκμαν αλλά ασταθής και δεν είναι και άσσος το παιδί... Ελπίζω πάντως, οι όποιες σκέψεις υπάρχουν για Μπράμος να είναι ένα αστείο και να ανανεωθεί ο Περπέρογλου. Τέλος, νομίζω ότι έγινε εμφανές ότι ο Μπαρτζώκας χρειάζεται βοήθεια στον πάγκο, υπάρχει περίπτωση να κινηθούμε για κάποιον καλύτερο βοηθό; Σφαιρόπουλος ή Πρίφτης θα ήταν καλές λύσεις προς αυτή την κατεύθυνση...
15:24
Dimis : hola a todos! Boris, Μπορίς, μπορείς and the brains on the railings! Που μπορώ να βρω φανέλα του παρακαλώ; nba.com ? Επίσης, τι συνολικό μπάτζετ πιστεύετε ότι θα έχει ο ΠΑΟ για το 2014-2015 και τι ο Ολυ παρακαλώ; Πόσο κόστισε ο στρατηγός Ιβάνωφ;
15:26
ΤΑΚΗΣ : Ζήσης, Νικ Καλάθης, Αθηναίου,, Παππάς, Βεργίνης, Παπαντωνίου Γιάννης Αντετοκούμπο, Βασιλειάδης, Μπράμος, Παπανικολάου, Καιμακόγλου, Θ. Αντετοκούμπο, Φώτσης, Μαυροκεφαλίδης, Βουγιούκας, Κουφός, Σόφο, Μπουρούσης, Παπαγιάννης, Τσαιρέλης, Μπόγρης
15:26
jiιιm : ειναι πιθανο να δουμε την 12αδα του παο να αποτελειται απο 3D,καλαθη,ματζαρη,παππα +ξενο,γιανκοβιτς + ξενο ,λουκα,φωτση,βουγιιυκα,γκιστ??? ή το πλανο του παο προοριζει τους μικρους που εχει στο στοχαστρο για βασικα στελεχη της ομαδα???
15:26
Κωνστα : Αν ο Παναθηναικός χρειάζεται κοντούς σουτέρ γιατί δεν έκανε πρόταση για κουπερ? Είχε πάνω από τους διπλάσιους πόντους από τον Μάντζαρη φέτος, να μην μιλήσω για τις ασιστ. 50 εναντι 172(αν δεν κανω λαθος). Είπαμε ελληνοποίηση αλλά πρέπει να κοιτάμε και το συμφέρον της ομάδας. Και σίγουρα δεν είχε συμφέρον να διώξει όλους τους ξένους (που ουτε καν αυτο δεν εκανε δηλαδη βλ. Γκιστ). Έναν λόγο να φύγει ο Ματσιούλις δεν έχω βρει. Ούτε ο Λάσμε αλλά ένα παραπάνω ο Γιόνας. Ούτε καν πρόταση να παραμείνει με λιγότερα λεφτά δεν άκουσα. Κόβουμε λεφτά από αυτούς που μάτωσαν για το φετινό νταμπλ και θέλουμε να δώσουμε περιουσίες σε ντοπαρισμένους...
15:27
Βασίλης : Βλέπετε να γίνεται το Ευρωμπάσκετ στην Ελλάδα το 15?
15:27
Όποιος αποθεώνει Μπόρις Ντιαό σημαίνει ότι βλέπει πέρα απ' αυτά που φαίνονται με μια γρήγορη πρώτη ματιά. Ο ορισμός του point forward!
Όσο για τον Ιβάνοβιτς, το συμβόλαιό του είναι κοντά στα 500χιλ το χρόνο. 
15:28
Αν συμφωνήσει ο ...Τρινκιέρι. Ο πρόεδρος μπορεί να κληθεί να πληρώσει πολλά χρήματα στον Ιταλό και γι αυτό πρέπει να βρει και άλλους άγνωστους χορηγούς. 
15:28
alexandros : ισχυει οτι ο χαινς εχει πει σε ανθρωπους του ολυμπιακου οτι 8ελει να γυρισει και οτι δεν του αρεσει εκει...και αν ναι γτ το 8εωρεις δυσκολο σπυρο να ερθει..αφου υπαρχει και νομος που μενει ελευθερος χωρισ κοστος
15:29
bulls13 : Γιωργο καλησπερα...Εσυ πως πιστευεις οτι θα πρεπει να ειναι το ροστερ του ΠΑΟ την νεα χρονια...???
15:29
Philip Fns : orea osa lete,alla as milisoume kai ligo gia Spurs..ti basketaki paizoun,ti omada!!!
15:29
Από τα καλύτερα παιχνίδια που έχει κάνει ομάδα. Αλλά είναι και το Μαϊάμι απίστευτα κακό. 
15:30
Αλέξανδρε, θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα με τον νέο προπονητή της ΤΣΣΚΑ. Όποιος κι αν διαδεχθεί τον Μεσίνα, νομίζω ότι είναι ευνόητο ότι θα έχει ως βασική του επιλογή τον Χάινς. 
15:30
ΧΡΗΣΤΟΣ : opou uparxei kapnos uparxei kai fwtia.mono tuxaio den einai to simerino kai eidika gia tn sugekrimeno paisth.se periptwsh pou thn epomenh vdomada otan tha klithei gia ananewsh kai o matnzarhs arnithei ti tha kanei o osfp?tha protimhsei na xasei enan tetoio paixth eleuthero tou xronou???
15:30
Γκογκα : Κ. Συριγε, στο κλασικο θεμα παλι των 2 Συνεχεια βλεπω απαντησεις για το μελλον του Λασμε. Στον Γιαννη Μασιουλη? Δεν θα γινει νεα προταση; Στο 3 ποιον θα εχουμε??Μονο Βλαντο;
15:30
Γκογκα : Κ. Συριγε, στο κλασικο θεμα παλι των 2 Συνεχεια βλεπω απαντησεις για το μελλον του Λασμε. Στον Γιαννη Μασιουλη? Δεν θα γινει νεα προταση; Στο 3 ποιον θα εχουμε??Μονο Βλαντο;
15:30
7777 : Καλησπέρα παιδιά.Για την μπασκετική ΑΕΚ έχουμε κανένα νέο??ΑΚουσα τον Παπανικολάου να λέει ότι είναι παράτυπη η ίδρυση νέας ΚΑΕ,ενώ οι ιθύνοντες της λένε το αντίθετο.Επίσης ξέρουμε στο περίπου πόσο η΄ταν τ ομπάτζετ της φέτος στην Α@ και τι προσδοκώμενα έσοδα υπάρχουν στην Α!???
15:32
Δυστυχώς 7777, υπάρχει σιγή ιχθύος και αυτό δείχνει ότι δεν έχει λυθεί το πρόβλημα με τα χρέη. Οι παίκτες είναι απλήρωτοι, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βρίσκουν μία λύση ή δεν ήταν έτοιμοι. Θα είναι απίστευτο κτύπημα αν δεν ανέβει η ΑΕΚ φέτος. Απίστευτο για το ίδιο το πρωτάθλημα. 
15:33
ΣΤΑΥΡΟΣ : ΤΑΣΟ, ΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ PHOENIX SUNS. ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ TRADE ΤΟΝ KEVIN LOVE?
15:33
Γκόγκα, επαναλαμβάνω ότι έχω ένσταση όσον αφορά τον τρόπο που χειρίστηκε ο ΠΑΟ το θέμα Μασιούλις. Τα λεφτά δεν ήταν πολλά, πόσο μάλλον για έναν παίκτη που έδωσε και την ψυχή του, παρότι το περασμένο καλοκαίρι είχε αρχικά δει την πόρτα της εξόδου. 
Όσο για τα 3αρια, είναι δεδομένο ότι θα αναβαθμιστεί ο Γιάνκοβιτς. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες επιλογές θα εξαρτηθούν από την τελική έκβαση της υπόθεσης καλάθη. Ξαναλέω, ο Νικ είναι ο ρυθμιστικός παράγοντας των εξελίξεων. Ο παίκτης που διοίκηση και προπονητής συμφωνούν ότι έχει το ταλέντο και την προσωπικότητα να "διαδεχθεί" τον Δημήτρη Διαμαντίδη στον ρόλο του ηγέτη. 
15:33
Σταύρο μου, τα λέμε. Δώστε Dragic, κρατήστε Bledsoe, αλλά οι Wolves δεν μπορούν να πάρουν τον Σλοβένο. Έχουν τον Ισπανό. Είμαστε έναν παίκτη μακριά από την κούπα τώρα που θα ηρεμήσουν και οι Σπερς. 
15:34
vaggos : Poses pithanothtes exei na meinei o lasme ?eyxaristw
15:34
NIK 13 : ΚΥΡΙΕ ΣΥΡΙΓΟ.ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΣΤ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??..ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ??
15:34
Vaggo, δίνει 50-50 για Λάσμε
15:34
ανδρεας : Να σας ρωτησω κατι ρε παιδια..ποιοι παιχτες φευγουν σιγουρα απο τον ΠΑΟ,,και πιοι ερχονται σιγουρα απο αυτους που ακουγονται οτι εχουνε κλεισει?
15:35
zeus13 : opos ola dixnoun oi oukranoi xanoun to euro 2015 ..den nomizete oti einai mia kali eukeria gia tin xora mas?
15:35
Καθόλου Zeus. Αδιάφορο είναι. 
15:35
Ballman : Γιατι πάιρνουν τόσα λίγα φράγκα απο Ευρωλίγκα ;;
15:36
Νικ13, ο Γκιστ έχει συμβόλαιο 785.000 για την επόμενη σεζόν. Το ποσό θεωρείται λογικό και το μοναδικό θέμα που υπάρχει είναι το γεγονός ότι έχει αποδειχτεί επιρρεπής στους τραυματισμούς.
15:38
Kostas_7 : Η περίπτωση Καϊμακόγλου πως σας φαίνεται στον Ολυμπιακό?
15:38
Παρόντος του Πρίντεζη; Απίθανη. 
15:39
Ballman, η ευρωλίγκα δεν είναι Τσάμπιονς Λιγκ. Το περικάλυμμα είναι μεν λαμπερό, όμως από πίσω κρύβονται παθογένειες και δυσλειτουργίες. Δεν υπάρχουν εγγυημένα έσοδα από χορηγούς και τα τηλεοπτικά συμβόλαια είναι απείρως μικρότερα σε σχέση με του ποδοσφαίρου. Γενικότερα η Ευρωλίγκα είναι πολλά επίπεδα κάτω στα θέματα οργάνωσης και χορηγών σε σχέση με το ποδόσφαιρο. 
15:39
Τerminator7 : Ευχαριστω για την απαντηση Γιωργο.Απο κει και περα μονο εγω πιστευω οτι ο Ολυμπιακος πρεπει να κινηθει για Μπογρη εφοσον κλεισει Χαινς ή Λασμε(ή εστω ψηλο τετοιου στυλ)?Θεωρω οτι ειναι απαραιτητο να χεις εναν ψηλο 2,10+.Γιατι πχ τον Πλαις δεν τον εκλεινε ο Ντανστον αλλα ο Μπεγκιτς στα μεταξυ μας.
15:40
Σπύρος : Ρε παιδιά, για τον Κινέζο γίγαντα που έμεινε ελεύθερος κανένας δεν ενδιαφέρεται; Τι θα γίνει μ'αυτή την περίπτωση;!!!
15:40
ΣΠΥΡΟΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΑΝΜΩΣΗ-ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ;
15:41
john : Γιώργο ποτε θα υπάρξουν ανακοινώσεις για μεταγραφές ΠΑΟ;για καλαθη ποτεωθα ξέρουμε?απο ξενουσ που κοιταει?ο ΠΑΟ? Απαντηστε μου
15:42
John, η υπόθεση Καλάθη δεν είναι τοσο απλή για να τελειώσει σε 1-2 μέρες. Θα χρειαστεί υπομονή.
15:42
MegalosPrasinos : Παιδια οι Βεζενκοφ και Μποχωριδης πιστευεται πως ειναι πιο κοντα στον παναθηναικο η στον ολυμπιακο !! Σας παρακαλω περαστε το στο chat !
15:42
MegalosPrasinos : Παιδια οι Βεζενκοφ και Μποχωριδης πιστευεται πως ειναι πιο κοντα στον παναθηναικο η στον ολυμπιακο !! Σας παρακαλω περαστε το στο chat !
15:42
Αρχοντας : Καλησπερα, αποψη μου ειναι οτι για να φτιαξεις μια ομαδα να πρωταγωνιστει σε Ελλαδα κ Ευρωπη πρεπει να εχει κορμο και οπως πολυ σωστα σκεφτεται ο κ.Γιαννακοπουλος ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ κατι που δεν υπαρχει τωρα.. αυτο πιστευω ειχε στο μυαλο του ο προεδρος απο την αρχη. συμφωνω απολυτα με το σκεπτικο του και το υποστηρίζω και την επικροτώ. καλους ξενους βρισκεις και με λιγοτερα λεφτα, ποιος ηξερε τον lasme πριν 2 χρονια, η τον dunston πέρυσι η τον χαινς πριν 4 χρονια..
15:43
Μεγάλε Πράσινε, όταν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στρέφουν και οι δύο το βλέμμα τους σε έναν παίκτη, μπορούν να συμβούν τα πάντα. Πόσες και πόσες φορές στο παρελθόν έμοιαζε σίγουρο ότι κάποιος παίκτης θα συμφωνούσε με έναν απ' τους δύο και στο τέλος είχαμε ανατροπή; Ο Μαυροκεφαλίδης είναι το τελευταίο παράδειγμα.
15:44
Στελιος13 : ο γκιστ θα μεινει???ισχυει οτι με λασμε εχουμε επαδιαπραγματευσεις???ο λογος που εκανε την προταση δημοσια στον μαντζαρη ο προεδροσ ποιος ειναι κρυβεται κατι απο πισω
15:44
orange_iguana : Γειά σας παίδες. Γιατί τόση στήριξη στον Πέτγουει; Παίκτης που έχει μόνο σουτ και άλμα και πάσχει σε ντρίπλα,ποστάρισμα και πάσα αξίζει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού; Δεν μπορεί να βρεθεί καλύτερος στα χρήματα του;
15:44
Στέλιο13, για Γκιστ τα είπαμε. Όσο για την πρόταση στον Μάντζαρη, νομίζω ότι είναι συνδυασμός ουσίας αλλά και εντυπώσεων...
15:44
Gi0stav : Taso o Leonard einai apo tous pio pliris pextes pou exoun perasi ta teleutea xronia san nea fournia,apla vriskete se mia omada pou anagastika ginese anti-star,vlepis kapia alli ekseliksi se auton ton pexti?an mini pisteuo stous Spurs tha ginei o epomenos vraxos tis omadas,ti les?
15:45
Gi0stav : Taso o Leonard einai apo tous pio pliris pextes pou exoun perasi ta teleutea xronia san nea fournia,apla vriskete se mia omada pou anagastika ginese anti-star,vlepis kapia alli ekseliksi se auton ton pexti?an mini pisteuo stous Spurs tha ginei o epomenos vraxos tis omadas,ti les?
15:45
Πάρκερ-Λεόναρντ η επόμενη ημέρα. Μετά ψάχνουν ψηλό και θα είναι καλοί. Ως εκεί όμως απόντος Ντάνκαν. 
15:46
antonis1983 : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ..ΓΡΑΦΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΥΓΙΗΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΒΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΛΥ ΜΠΑΣΚΕΤ Κ ΠΑΙΖΩ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ...ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΒΑΣΠΟΡΤΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ Κ ΜΕ ΚΑΛΗ ΑΝΛΥΣΗ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ....ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΩΣΤΑ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ,ΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΑΡΚΑΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΚΑΡΝΤ ΣΤΟ 1 ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 2 ΨΗΛΟΥΣ.ΕΝΑΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΨΗΛΟ ΣΤΟ 5 ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΣΜΕ ΚΑΘΩΣ ΘΕΩΡΩ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΑΙΝΣ ΑΠΟ ΤΣΣΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΛΑΣΜΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΕΖΕ Η ΠΑΛΑΣΙΟΣ Η ΜΕΝΣΑ ΜΠΟΝΣΟΥ Η ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΨΗΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ...ΣΥΝ ΓΙΑ 3 ΨΗΛΟ ΝΑ ΕΝΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΒΒΑΔΑ ΤΟΝ ΜΠΟΓΡΗ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 4 ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΚΙΣΤ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΕΤΓΟΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΚΙΣΤ Ο ΠΑΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΠΕΤΓΟΥΕΙ.
15:47
Philip Fns : Taso,i amuna tous xtes ti na po,den upurxe..xalali to xenuxti...xeromai gia tous pragamtikous Big three..
15:47
LaMασ : Καλησπέρα. Κινηση υψηλότατου ρισκου από τον ΠΑΟ να αποδεσμεσει το μεγαλυτερο μέρος του κορμόυ του. Για εμενα εξηγειται μονο αν τη συνδυασμουμε με την συνετευξη προ διετίεας του Δ. Γιαννακοπουλου που περιέγραψε την τραγική οικονομική καταταση που «του αφησε ο Θειος του». Οι κινησεις για Μαντζαρη και Χαινς είναι για ψυχολογικους λογους και δεν εχει πιθανοτητες επιτυχίας.
15:47
Giostav, είναι δυνατόν να μιλάς για Σπερς και να ρωτάς τον... φίλο των Σανς; O Λέοναρντ είναι παίκτης του ίδιου επιπέδου με Πολ Τζορτζ. Απλώς στο Σαν Αντόνιο κανείς δεν "βαφτίζεται" απ' την μία μέρα στην άλλη ηγέτης. Απαιτείται μια διαδικασία. Νομίζω πάντως ότι ο Καουάι είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της ομάδας άμεσα. 
15:47
Philip στα όρια της αδιαφορίας. Αδιανόητο. 
15:47
Δημήτρης 13 : Με Βουγιούκα τι γίνεται? Θα κοιτάξει και καιμακόγλου ο πάο?Πάντως αν θέλει να είναι ανταγωνιστικός πέρα από καλάθη θέλει παίκτη στυλ Λανγκφορντ στην περιφέρεια, και έναν σέντερ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από Λάσμε
15:48
Θάνος : Γιώργο, ούτε ο Διαμαντίδης είναι εκρηκτικός και ταχύτατος αλλά είναι ευρέως γνωστό τι εστί "Μήτσος". Όπως και να' χει δεκτή η άποψη σου αν και σε ρώτησα κυρίως γιατί πρέπει να βρούμε το συντομότερο τον νέο Διαμαντίδη και πιστεύω οτι ο Μποχωρίδης έχει τις προοπτικές να φτάσει κοντά, όχι να γίνει και Μήτσος γιατί δύσκολα θα ξαναδούμε τέτοιο αθλητή. Παρεπιπτόντως θέλω να σου γνωστοποιήσω ότι για μένα ο Βασίλης Σκουντής και εσύ είστε ότι καλύτερο κυκλοφορεί γύρω απο τον κλάδο της δημοσιογραφίας και κυρίως του μπάσκετ! Δεν χάνω εκπομπή της super euroleague.. Συνέχισε την καλή δουλειά!
15:49
Ο Καϊμακόγλου, δεν νομίζω ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Τον εκτιμούν πολύ στη Ρωσία και ...μεταξύ μας,δεν αφήνεις τέτοια πρωταθλήματα για να συμμετέχεις σε πανηγύρι τρελών. 
15:49
kat.7 : Τασο KG η Ντιρκ ; ποιος ειναι καλυτερος στην συνολικη καριερα ;
15:50
Παικτικώς, που λέει ο Αλέ, ο Γκαρνέτ είναι καλύτερος. Ο Νοβίτσκι είναι ο κορυφαίος Ευρωπαίος της ιστορίας. Στην ομάδα μου θα έπαιρνε Da kid. 
15:50
Γκογκα : Παω να δω κανα βιντεακι του ηγετη Καλαθη γιατι εγω δεν τον θυμαμαι ακριβως ηγετη. Θυμαμαι κατι σαν οχι τριποντο και μονο αμυνα. Αλλα βεβαια δεν δινω εγω 6εκ. οποτε δεν αποφασιζω. Κατι ακομη, τωρα με τον νεο προπονητη παει και το ονειρο του χρονου ομπραντοβιτσ?
15:50
Θάνο, ευχαριστώ κατ' αρχάς για τα καλά λόγια. Όσο για τον Μποχωρίδη, συμφωνούμε σε ένα βαθμό. Δεν είναι όμως Διαμαντίδης σε καμία περίπτωση και δεν νομίζω ότι θα γίνει. Δεν έχει το ίδιο αμυντικό "φίλτρο". Ο μόνος που μπορεί να διαδεχθεί άμεσα τον Διαμαντίδη στον ρόλο του ηγέτη, είναι ο Καλάθης. 
15:51
The Wise Guy @btb42 twitter : Ο Καλαθης δεν θα γινει ποτε ηγετης γιατι θα ερθει για εναν χρονο και μετα ξανα NBA
15:51
ΒΑΓΓΕΛΗΣ : Ειστε πιο αργοι και απο τον Μπεγκιτς!!!!
15:51
ΓΙΑΝΝΗΣ : Κ.ΜΑΓΟΥΛΑ ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ κΑΛΑΘΗ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ...
15:51
Βαγγέλη, τα καλά πράγματα αργούν να γίνουν...
15:52
ακης13 : Υπαρχει περιπτωση ο ΟΣΦΠ να ασχοληθει με την περιπτωση του Σανγκ Πινγκ???
15:52
Γιάννη μου, πριν φύγει,πίστευα ότι έπρεπε να μείνει ως η επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό. Τώρα είναι ακόμα καλύτερος. 
15:52
Άκη13, προφανώς κάνεις πλάκα για Πινγκ...
15:53
ΗΛΙΑΣ : Γιωργο πιστευεις οτι ο Duncan συγκαταλεγεται στους 2 καλυτερους ψηλους ολων των εποχων?
15:53
ΗΛΙΑΣ : Γιωργο πιστευεις οτι ο Duncan συγκαταλεγεται στους 2 καλυτερους ψηλους ολων των εποχων?
15:53
NIKOS : Τη γνώμη σας για Petway θα ήθελα. Μόνο τρίποντα και alley oups..., και στην άμυνα μέτριος Νομίζω στο "4" κάtι παραπάνω θέλει ο Ολυμπιακός.
15:53
Συμφωνούμε απόλυτα, Νικόλα. 
15:54
ΧΡΗΣΤΟΣ : mantzarh psuxara ela sthn trifulara..telos ta paramuthia pleon..oso gia tn taktikh tou osfp na mhn afhsei tous paixtes t na pane mundobasket as skeftoun oi opadoi tou kai osoi asxolounte mazi tou ti legane otan o diamantidhs stamatise ap thn ethnikh..kai mia erwthsh mono gia skeptomenous:poios paixths den tha ithele san trelos na paiksei st mundobasket??h apofash ths dioikhshs exei pesei idh st keno...
15:54
Γιαννος : καλησπερα παιδες! οσο τραγικοι και να ειναι η heat, οσο εξισου τραγικος ο σποελστρα, μπορει να ξεγραφτει πιστευετε? b2b και βασιλιας... υπαρχει πιθανοτητα λετε?
15:55
Το έχουν παρατήσει Γιάννο μου. Αυτό φαίνεται τουλάχιστον. Πήραν...χαμπάρι ότι πάνε απροετοίμαστη απέναντι σε μία ομάδα που τους κάνει κάθε βράδυ τα ίδια και δεν έχουν τρόπο να το σταματήσουν. 
15:55
Αθανάσιος : Κύριε ΜΑγουλά.. γιατί οι Suns με 3 first round pick δεν έκαναν tanking να πάρουν κανένα pick στο τοπ5??
15:57
Chicago : Mporoun gia NBA oi Vezenkof, Mpoxorides, Papapetrou?
15:57
Μόνο ο Πάπι. 
15:58
Panos : Τασο ποιον νομίζεις τον καλύτερο παίκτη στο ντραφτ; Ο wiggins λίγο υπερεκτιμημένος δεν είναι; Ο J.Parker απο τα παιχνίδια που είδα φαίνεται καλύτερος και με κινήσεις και τεχνική που δείχνουν οτι θα είναι καλός ακόμα και όταν χάσει τα αθλητικά του προσόντα
15:58
Πάνο μου, έτσι φαίνεται. Αλλά και οι δύο είναι ...team changers. 
15:59
goKNICKSgo : Ο Ολυμπιακος επρεπε να ειχε κανει αυτο που εκανε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Να διωξει ξενους και προπονητη... Οι Αγγελοπουλοι πηραν μια Ευρωλιγκα λογω ΣΠΑΝΟΥΛΗ-ΙΒΚΟΒΙΤΣ και την ψωνισαν νομιζοντας οτι αυτο που συνεχιζουν ειναι μοντελο ομαδας Ιβκοβιτς. Ο Ιβκοβιτς ειχε πει σε συνεντευξη του οτι δεν χρειαζονται ΜΕΤΡΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ για να κατακτησεις Euroleague!!! Ομως Μπαρτζωκας και Αγγελοπουλοι εχουν ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ το ροστερ με ΑΣΧΕΤΟΥΣ αμερικανους, ουτε καν μετριους. Καλες μεταγραφες θα ηταν Καιμακογλου - Βεζενκοβ και ενας Σεντερ κοντα στο 2.10 υψος... και Χαινς ή Ντανστον γιατι και οι δυο δεν χωρανε στο ιδιο ροστερ. Αλλα που τετοια τυχη... ο Παναθηναικος θα κανει νεα δυναστεια και οι Αγγελοπουλοι θα ασχολουνται με τον Γιαννακοπουλο και τους διαιτητες...
15:59
Giannissss : O calathis gia mena einai polu metrios paixtis.De borw na vlepw periferiako paixti na min exei to makrino sout.Veltiwthike se ayton ton tomea sto NBA??Pou allou exei veltiwthei??
15:59
Ηλία μου, θα στο πω διαφορετικά: ο μεγαλύτερος παίκτης (και όχι μόνο ψηλός) από πλευράς συνέπειας στο κορυφαίο επίπεδο είναι ο Τζαμπάρ. Απ' τις αρχές του '60 μέχρι τα μέσα του '80 ήταν πάντοτε ανάμεσα στους κορυφαίους. Κανείς άλλος δεν έχει αναδειχθεί MVP τελικών σε ηλικία 38 ετών όπως ο Καρίμ το 1985. Αν ο Τίμι βγει φέτος MVP, αυτό θα έχει συμβεί στην ίδια ηλικία με τον Τζαμπάρ. Άρα λοιπόν, όσον αφορά την διάρκεια στο τοπ επίπεδο, θα είναι ακριβώς δίπλα στον ασύγκριτο Καρίμ, έχοντας ξεπεράσει ιερά τέρατα όπως ο Ράσελ, ο Τσάμπερλεϊν, ο Χακίμ και ο Σακ. 
16:00
Πανος : Παίζει να αποδομηθούν οι Κλίππερς γιατί δεν θέλει να πουλήσει ο ρατσιστής παππούς;
16:00
chris : Τον Καισαρη τον ειδατε ξυρισμενο;;; Χαχαχα τον εβλεπα χθες και εκλεγα θεος ειναι ο ανθρωπος εμοιαζε λιγο με hobbit. Ελπιζω να περασει επειδη πλακα κανω φυσικα
16:00
Yeezus : Τασο δεν θεωρω πως οι Χιτ ειναι που δεν παιζουν καλα,αλλα οτι οι Σπερς ειναι ο ορισμος της ΟΜΑΔΑΣ με τον ορισμο του προπονητη,για μενα φαινοταν φετος οτι δεν θα αντεξουν οσο περυσι οι Χιτ παρολο το break στο Τεξας,και εκει μονοι τους το εχασαν οι Σπερς με τις 4 συνεχομενες αστοχες βολες απο Duncan-Parker! θεωρεις πως οι Χιτ χρειαζονται 5αρι? και πως βλεπεις την επομενη μερα στο Μιαμι? (δεν πιστευω οτι το Μιαμι ειναι η ομαδα που θα γυρισει απο το 3-1 αλλα ουτε οτι οι Σπερς ειναι η ομαδα που θα επετρεπε κατι τετοιο)
16:01
σπυρος : Καλή δουλειά παιδιά Ο Γιαννόπουλος κάνει κινήσεις τολμηρές και τα αποτελέσματα θα δείξουν εάν ξεπεράσει την οικογένεια του που είχαν διαμαντιδη μια δεκαετία Σημειώσει μεγάλος παίκτης ο 3D
16:01
Κρις, Καίσαρη Θεός με το νέο λουκ. Τον είδα και δεν τον γνώρισα!
16:01
nikos : Os panathinaikos makari na meinei o mpartzokas.........na mas dinei paixnidia monos tou.......giorgo o mpoxoridis einai o epomenos diamantidis.....,.prepei na apoktithoun k oi 2....taso panigiri trelon epidi vgikate 2 k me kanonijo oroponiti? Xaxaxaxaxa.....as meinei stin kimki an dn thelei evropi k asteria.....peraste to mnm
16:01
Niko μου βγήκαμε δεύτεροι αλλά ανεβήκαμε στην Β εθνική. 
16:02
Giorgaras : Ποιοι παιχτες απο ΤΣΣΚΑ μενουν ελευθεροι και ποιοι μπορουν να απασχολησουν τον ΠΑΟ? παραδειγμα WEEMS!.
16:02
Κώστας : Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω.Το θέμα με την ασφάλιση των παιχτών στην Εθνική έχει να κάνει με το ότι οι Αγγελόπουλοι θέλουν να μάθουν τα συμβόλαια των παιχτών του ΠΑΟ με άλλο τρόπο αφού ο ΕΣΑΚΕ δεν του τα δίνει παρανόμος?
16:03
anna : Έχει τελειώσει οριστικά κάθε ενδεχόμενο φυγής/πώλησης των Σπανούλη, Πρίντεζη και Μάντζαρη;
16:03
Όχι. Έχει να κάνει με την κόντρα με την ΕΟΚ. 
16:03
Γιαννος : τασο και γιωργο, ψηνεστε για κανα μονο εδω αθηνα? δεν μιλαω για 2πλο γτ θα μας παρουν με τα κουταλακια μετα!
16:03
antonis1983 : PISTEVETE POS ME GIST LASME NTILEINY KAI BOGRI MAZI ME PERPEROGLOU I MATSOULIS K ME BOXORIDI ANTI KATSIVELI THA NAI PLIRIS O OLYMPIAKOS?DILADI STO 1..NTILEINI-MANTZARIS-BOXORIDIS 2..SPANOULIS-SLOUKAS-XRISTODOULOU 3..PAPAPETROU-LOJESKI I BRAMOS-PERPEROGLOU I MATSIOULIS 4..PRINTEZIS-GIST I KAIMAKOGLOU 5..LASME I EZE I PALACIOS-NTASTON-MPOGRIS-KAVVADAS...TI LETE???
16:04
Άννα, δεν υπάρχει περίπτωση αποχώρησης Σπανούλη και Πρίντεζη. Είναι λίγες οι πιθανότητες να φύγει ο Μάντζαρης. 
16:04
kostas 13 : estw ena upothetiko roster me diamantidi cooper kalathi jankovic fotsi papa maurokefalidi vezenkof enan amerikano pshlo gia anti-lasme vougiouka gia anti batiste sun enan amerikano duari bramo (an epanadiapragmateutei)kai gist pou prepei opwsdhpote na meinei den tha einai kai toso megalo to kako.oxi oti auto htan to idaniko kai to swsto alla leme twra... ΥΓ (an gia bramo an tlk sumvainei auto tha protimousa maciulic ) auto tha ta to teleio me vash tis sunthikes...pws sas fainetai auto to roster ws endexomeno
16:04
ilias mav : ti kinhseis ginotai sto chicago? isxuei g love k carmelo????
16:04
Βασίλης16 : ΟΙ CELTICS ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΦΕΤΟΣ??
16:05
Καμία Βασίλη μου. 
16:05
Stathis Pagalis : Θα ήθελα να ρωτήσω την άποψη του Κ.Συρίγου για Λασμε Μασιούλης εγώ πιστεύω ότι ο Μπράμος πρέπει να φύγει και να μείνει ο Μασιούλης και ο λασμε με μικρότερα συμβόλαια και μαζι με Καλάθη να γίνει πανικος... Υπάρχει περίπτωση να κινιθει ο ΠΑΟ για Λανγκφορτ?
16:05
ΤΑΚΗΣ : η ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΟΥ;
16:05
Stathis Pagalis : Θα ήθελα να ρωτήσω την άποψη του Κ.Συρίγου για Λασμε Μασιούλης εγώ πιστεύω ότι ο Μπράμος πρέπει να φύγει και να μείνει ο Μασιούλης και ο λασμε με μικρότερα συμβόλαια και μαζι με Καλάθη να γίνει πανικος... Υπάρχει περίπτωση να κινιθει ο ΠΑΟ για Λανγκφορτ?
16:06
Τάκη,είναι χρήσιμος παίκτης, θα μπορούσε να δοκιμαστεί ως μπακάπ σε υψηλότερο επίπεδο.Λέγεται ότι ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό ως μία ελληνική οικονομική λύση. 
16:06
Σιτος : χαιρετισματα σε ολους απο Ναυπακτο!!!!!!
16:06
Δημητρης : Οι suns μπορουν να χτυπησουν ενα καλο draft και να κανουν ενα καλο trade επιτελους?!?! Παντως μεγαλη αδικια να βγαινεις 9ος στη δυση και να εχεις ρεκορ ισο με του τριτου στην ανατολη
16:08
Κάναμε εγκλήματα στο τέλος Δημήτρη. 
16:08
Κώστας Αναργυρου : Προσωπικά πιστευω πως ο ΠΑΟ θα ειναι ισως πιο ελκυστικές απο φέτος λόγω και τον ελλήνων τωρα με τους ξένους δεν πιστευω να τραγουδι διαλύσουν οτι με τοσο κόπο και χρήμα κατάφεραν τόσα χρονια θεωρώ πως ακομα ειναι νωρις για συμπεράσματα ο καιρός θα δειξει εγω ειμαι αισιόδοξος πάντως
16:08
TAKHΣ : O Αθηναίου θα κληθεί στην Εθνική; Ειδικά αν δεν έρθουν οι Ολυμπιακοί; Ποιοι άλλοι Έλληνες γκαρντ μπορούν να κληθούν μαζί με Ζήση, Καλάθη, Παππά εκτός Ολυμπιακών;
16:09
ΒΑΓΓΕΛΗΣ : Ρε παιδια λενε για τον Χαραλαμποπουλο οτι ειναι μεγαλο ταλεντο! Εγω δεν βλεπω κατι να με ενθουσιαζει, μου φαινεται και αργος για τοσο μικρος. Κανω λαθος????
16:09
Μανωλης : Γιατι πατε να καταστρεψετε την ομαδα με αυτα που κανετε..αν τωρα ειχαμε μασιουλη και λασμε + με την μεταγραφες που κανουμε + ιβανοβιτς θα ημασταν η γκαλακτικος του ευρωπαικου μπασκετ...ΝΤΡΟΠΗ
16:09
nikos : Kirie sirigo exete adiko gia tn mpoxoridi.....exei ola ta fo ta na ginei diamantidis....makrya xeria k aminara k astatheros stin epithesi....as mi ksexname oti einai 23 xronon....poso diaforetikos itan tote o diamantidis? Makari na apoktithei
16:09
Στάθη, αυτά που σημειώνεις δεν έχουν μεγάλη διαφορά σε σχέση με αυτά που επισημάναμε νωρίτερα. Ο Λάσμε είναι σημαντικός για τον ΠΑΟ, αλλά νομίζω ότι 1,25εκ. δολ. είναι πολλά. Ο Μασιούλις έδωσε το 110% των δυνάμεών του. Το να μείνουν με μικρότερα συμβόλαια και παράλληλα να αποκτηθεί ο Καλάθης είναι πιθανό, αν και νομίζω ότι με τον Λιθουανό ράγισε το γυαλί.
16:09
Θοδωρής : Έχετε τη γνώμη πως για τον Ολυμπιακό πρέπει να αποκτηθεί τώρα ένα διάσημο φοργουορντ από το NBA?
16:10
Θοδωρή, δεν θα πάει ο Ολυμπιακός σε τέτοια λύση. Κοιτάει ψηλό, κοντό κι...έκλεισε θεωρητικά. 
16:10
thunderman : Οι thunder ακούγεται αν θα κινηθούν για κάποιο trade???
16:10
Όχι ακόμα. Είναι μάλλον ικανοποιημένοι από την εικόνα τους  και δεν έχουν τόσο άδικο. 
16:11
Giannis N : 8a mas trellanei o Giannakopoulos? Ediwkse prwta Pedoulaki kai twra Lasme, Maciulis kai Bramo??? Me tosh dyskolia kataferame na kanoume mia omada ths prokophs kai twra pali apo thn arxh??
16:11
saras13 : παιδια ο langford εχει κλεισει στον παο 2+1, θ'ανακοινωθει μετα τις 30/6 που ληγει το συμβολαιο του, Ποια η αποψη σας για τον παικτη?
16:12
Ο...τρελός, ο απρόβλεπτος γκαρντ, που πάντα έχει ο Ιβάνοβιτς. 
16:13
Seraphimon : Lebron I Jordan ? I mipws Kobe i Jordan. (O Lebron den teliwsei akomi tin kariera tou, Oute o Kobe fisika alla den exei na dwsei alla pleon)
16:14
Seraphimon: Lebron,αλλά μην ξεχνάμε ότι κάθε εποχή είναι διαφορετική. Άλλο μπάσκετ επί Τζόρνταν, άλλοι αντίπαλοι. Τώρα διαφορετικό. Γι αυτό και είναι ωραίο το ΝΒΑ. Κάθε σταρ έχει την εποχή του. 
16:14
Νίκο, για να γίνεις Διαμαντίδης χρειάζεται να είσαι στο 8 (με άριστα το 10) σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς. Άμυνα, επίθεση, ριμπάουντ, τα πάντα. Ο Μποχωρίδης έχει μπόλικο ταλέντο, αλλά όχι μέχρι αυτό το σημείο. Η άμυνά του (τόσο η προσωπική όσο και η ομαδική), στην οποία αναφέρεσαι, είναι τουλάχιστον δύο επίπεδα κάτω σε σχέση με του Διαμαντίδη στα 23 του. Θυμάμαι ενδεικτικά ένα παιχνίδι στον Ηρακλή: τρία σερί κλεψίματα στο κέντρο του γηπέδου (παίζοντας 3/4 πίεση... μόνος του!!!) και ισάριθμα λέι απ. Αυτά είναι πολύ μακριά απ' τις δυνατότητες του Μποχωρίδη. Μην σε μπερδεύει το μεγάλο κορμί και τα μακριά χέρια..
16:14
Πετρος : γεια σας πιστευω οτι ο παναθηναικος χειροστηκε λαθος το θεμα ματσιουλις..επισης ο λασμε σιγουρα δεν αξιζει τα 1,3 εκατ € ετησιως εδειξε φετος αλλα δεν παυει να ειναι σημαντικος παικτης και ο παναθηναικος αν τον χασει θα εχει προβλημα...ωστοσο η ελληνοποιηση ειναι κατι φυσιολογικο...ο χικμαν ως φυαρι θα ταιριαζε και αν ο παναθηναικος παρει και κουπερ και καλαθη και μποχω θα ειναι καλυμενος στον ασο μαζι με μητσο οποτε ο μαντζαρης δεν χρειαζεται...ωστοσο ο παναθηναικος αν δεν κρατησει το λασμε θα εχει προβλημα...κυριε συριγο τι λετε;
16:16
Ο Τζόρνταν είναι το μεγαλύτερο περιφερειακό επιθετικό όπλο στην ιστορία του αθλήματος. Για μένα ακόμα και ο Κόμπι που του μοιάζει, είναι ένα επίπεδο κάτω. Ο Λεμπρόν είναι διαφορετικός παίκτης. Πιο πλήρης και απ' το παιδικό μου είδωλο, τον Μάτζικ.
16:16
Θοδωρής : Και κάτι ακόμα: Υπάρχει η πιθανότητα οι Αγγελόπουλοι να ανακαλέσουν την απόφασή τους για την Εθνική; Σαν φίλαθλο του Θρύλου με προσβάλει κάτι τέτοιο.
16:16
Θοδωρής : Και κάτι ακόμα: Υπάρχει η πιθανότητα οι Αγγελόπουλοι να ανακαλέσουν την απόφασή τους για την Εθνική; Σαν φίλαθλο του Θρύλου με προσβάλει κάτι τέτοιο.
16:17
Giannis N : Kyrie Magoula, egw proswpika erixna kai rixnw ey8ynes ston Serbo (Obradovic) gia thn pwlhsh Spanouli ston Olympiako kai argotera gia olo ta ksepoulhma twn paixtwn. 8a h8ela na dw ton Spanouli pisw ston Panathinaiko. Gnwrizw oti den 8a ginei pote afto alla 8a h8ela thn gnwmh sas se mia tetoia periptwsh.
16:18
Θοδωρή, έχω ξεκαθαρίσει απ' την αρχή ότι δεν συμφωνώ να εμπλέκεται η Εθνική σε τέτοια θέματα, ακόμα κι αν ο Ολυμπιακός έχει 1000 δίκια. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος.  
16:18
Gianni,δεν ήταν θέμα Ομπράντοβιτς με την έννοια ότι ο Ζοτς του είχε μεγάλο ρόλο μεν, όχι όμως τα...κλειδιά του παιχνιδιού. Ο Σπανούλης ήθελε να είναι ο απόλυτος ηγέτης και λογικά έφυγε. Έφυγε και δεν γυρίζει. Ούτε αυτός ούτε η ομάδα θα το συζητούσαν. 
16:18
dimitris_k : jordan kai pali jordan.
16:18
chris : Παιδια δηλαδη ο Λανκφορντ εκλεισε στον ΠΑΟ οπως λεει ο φιλος Σαρα13;;
16:18
Philippos : Συνυπαρξη LeBron και Durant. Ονειρο θερινης νυκτος;
16:18
Πλέον, τίποτε δεν μας εκπλήσσει Phillippe
16:19
Παιδιά ευχαριστούμε για τη συμμετοχή. Είναι ενθαρυντικό για το μπάσκετ ότι μέσα στην... κάψα του Μουντιάλ, υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον. Θα τα πούμε ξανά την ερχόμενη εβδομάδα. 
16:19
Θα τα πούμε, λογικά μετά τον τελευταίο τελικό του ΝΒΑ. Ε, αν τελειώσουν νωρίς ως φαίνεται, πάμε από Τρίτη. Καλό απόγευμα σε όλους. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK