Η συζήτηση με Συρίγο, Μαγουλά, Καβαλιεράτο

Οι Γιώργος Συρίγος, Τάσος Μαγουλάς και Σπύρος Καβαλιεράτος συνομίλησαν για 2 ώρες με τους αναγνώστες του Contra.gr για τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, την κατάκτηση του τίτλου στο NBA από τους Σπερς και όλα τα μπασκετικά ζητήματα.

Η συζήτηση με Συρίγο, Μαγουλά, Καβαλιεράτο
INTIME SPORTS

Η συζήτηση:

12:19
Οι ερωτήσεις και τα σχόλιά σας έχουν φτάσει ήδη και σε πολύ λίγο θα καταφθάσουν και οι τρεις μπασκετάνθρωποι του Contra.gr για να αρχίσει ο διάλογος
12:20
Κωστας 7 : Ο Ντιλέινι θα έρθει?
12:20
greg13patra : poso konta einai o kalathis gia ton pao..kai ti ginetai telika me lasme??
12:57
Καλό μεσημέρι σε όλους...
12:57
mixalis13 : τελικα ο Σπανουλησ θα φύγει κατι ακουγεται για συμφονια lasme και efes ,ο Μανταζης θα παει στον παναθηναικο ?
12:58
mixalis13 : Ο Σπανούλης δεν φεύγει από τον Ολυμπιακό, ο Μάντζαρης δεν πρόκειται να πάει - φέτος τουλάχιστον - στον Παναθηναϊκό. Για Λάσμε δεν γνωρίζω κάτι οριστικό.
12:59
john : θα ηθελα μια απαντηση σε αυτο που θα ρωτισω απο αυτον που εχει καλυτερη πληροφορηση.με καλαθι τι γινεται ?πωσ παει το θεμα?
13:00
john : Για τον Καλάθη υπάρχουν αυτή τη στιγμή Παναθηναϊκός, ΤΣΣΚΑ και Εφές που τον κυνηγούν. Ποιος θα τον πάρει; Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει.
13:00
delaney : Σε περίπτωση που φύγουν Μάντζαρης και Πετγουέι και έρθει ο Ντιλέινι η απόκτηση του Μπράμος κρίνεται επιτακτική; Υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον;
13:03
delaney : Αν φύγει ο Μάντζαρης, ναι η απόκτηση Ελληνα παίκτη είναι επιτακτική. Και ο Μπράμος είναι μία εξαιρετική περίπτωση. Ομως ο Μάντζαρης δεν έχει φύγει, είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Για τον Μπράμο υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά ακόμα οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να προχωρήσουν περισσότερο γιατί υπάρχουν άλλες προτεραιότητες,
13:04
spiros 7 : απο οτι φαινεται ο χαινς παλι τα λεφτα θα προτιμησει και θα παει εφες.Σπυρο εχουμε καποιο νεο
13:06
spiros 7 : Οσο υπάρχει Ραζνάτοβιτς στη μέση, ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία πιθανότητα να πάρει τον Χάινς. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Αμερικανός στον Πειραιά... Αν θα μείνει στην ΤΣΣΚΑ ή αν θα πάει στην Εφές, είναι μάλλον θέμα που δεν αφορά στον Ολυμπιακό. Και δεν είναι θέμα Χάινς τα λεφτά, αλλά του ατζέντη του.
13:07
redfan : ο ολυμπιακός θα ήταν κομπλέ στο 3 με μια τριάδα λοτζέσκι-παπ-μπράμο;
13:08
redfan : Ναι, θα είναι ΟΚ ο Ολυμπιακός με αυτή την τριάδα, αλλά θα εξαρτηθεί και από τις υπόλοιπες κινήσεις. Γιατί αν μείνει ο Μάντζαρης με επέκταση, η τριάδα μπορεί να είναι Παπαπέτρου, Λοτζέσκι και Ματσιούλις.
13:11
Καλό μεσημέρι. Έχουμε ξεκινήσει και μην ξεχνάτε όλα τα μπασκετικά θέματα διότι έχουμε πολλά. Ακόμα και Decision 2 ετοιμάζει ο Λεμπρόν. 
13:11
ευγενης : Ο λασμε παιδια οντως συννησε με εφες?
13:11
xrhstos : με λασμε τι γινεται?
13:11
Νικος : μια γρηγορη ενημερωση για καλαθη , λασμε ,μαντζαρη ??εχουμε τιποτα νεοτερο??
13:11
redfan : ο κατσίβελης θα μείνει; κι αν ναι, θα πάρει επιτέλους ευκαιρίες; κι εννοώ ουσιαστικές, όχι κανά 7λεπτο στα πιο αδιάφορα ματς....
13:12
redfan : O Κατσίβελης δεν υπολογίζεται από τον Μπαρτζώκα, δεν νομίζω ότι θα μείνει.
13:13
Προς Νίκο, Χρήστο κι Ευγένη: η τελευταία πληροφόρηση μιλάει για "κόντρα" Παναθηναϊκού Εφές αναφορικά με τον Λάσμε. Ο Καλάθης είναι πολύ σκληρός στην διαπραγμάτευση και θα πάει όπου είναι το...χρήμα. Λογικό είναι. Η ΤΣΣΚΑ είναι ο μεγάλος αντίπαλος. 
13:13
minos : καλημερα ο παο αν δεν ερθει ο καλαθισ θα κινηθει για αλλο μεγαλο ονομα στη θεση του?στο 2 θα αποκτηθει σουτερ?
13:13
Σταυρος : καλήμερα , έχουμε κάποια πληροφόρηση για τα μεταγραφικά του ολυμπιακού? με Ματζαρη κάτι νέο? την άποψη σας για το αν θα ανανεώσει
13:13
κωστας : τι πιθανοτητιες δινεις στον παο για μαντζαρη ποια ονοματα παιζουν στην θεση 5 εκτος του λασμε ποσοι θα ειναι οι ξενοι στην ομαδα και σε ποιες θεσεις?
13:13
vagelis-13 : Kalispera..thewreitai to didimo kalathi-hickman to idaniko apo ola osa exoun akoustei gia guard ston pao? Kai episis an o lasme figei telika iparxei xoros sto budget gia na erthei o lauvregne yis partizan??
13:14
Ταιριάζει απόλυτα μεν, αλλά είναι κι ένα θέμα το οικονομικό. Διότι αν έρθει ο Χίκμαν με τον Καλάθη και τα υπάρχοντα συμβόλαια, το μπάτζετ περνάει το ταβάνι. 
13:14
vagelis-13 : Me vasi to budget pou tha kinithei o eksasteros se periptwsi pou telika apoktithei o kalathis..iparxei perithwrio kai gia allo guard epipedou tipou hickman(700.000) kai center epipedou euroleague i tha ti vgaloume me diamantako mavrokefalidi pappagianni?
13:14
greg13patra : poso konta einai o kalathis gia ton pao..kai ti ginetai telika me lasme??
13:14
Ψαροκασέλας : Ο Delayted-ι θα έρθει ; Λένε πως έχασε πάλι το αεροπλάνο και ψάχνουν να του βγάλουν εισιτήρια με Ο.Σ.Ε., αλλά δεν σηκώνει τα τηλέφωνα κανείς στις κρατήσεις ! Τι γίνεται ρε παιδιά ;!
13:15
redfan : τι προβλέπετε να γίνεται με τους 2 πλέι μέικερ του ολυμπιακού; ο μάντζαρης θα μείνει; ο λο, αν οι εξετάσεις τον βγάλουν οκ, υπάρχει περίπτωση να μείνει;
13:15
Όχι redfan και george, το κεφάλαιο Λο έκλεισε όπως όλα δείχνουν. 
13:15
George : Υπαρχει εστω και μια μικρη πιθανοτητα να παραμεινει ο Λο; Και αν ναι,κατω απο ποιες συνθηκες;
13:15
Σταυρος, κωστας : Ο Μάντζαρης θα συζητήσει ξανά με τον Ολυμπιακό για να τα βρουν για επέκταση. Είναι μακριά, υπάρχει διαφορά 1 εκ ευρώ σχεδόν στα 3 χρόνια. Αν βρεθεί η χρυσή τομή κάπου στη μέση, θα γίνει επέκταση.
Αν δεν βρεθεί, ο Ολυμπιακός έχει δύο επιλογές. Τον κρατάει με το υπάρχον συμβόλαιο δυσαρεστημένο ή τον πουλάει στο εξωτερικό. Πρόταση επί του παρόντος δεν έχει γίνει, αν γίνει ο Ολυμπιακός θα το συζητήσει με τον παίκτη. Περίπτωση να πωληθεί στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει.

13:16
ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΠΑΧΙΔΑΚΗΣ : ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΣΠΥΡΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΝΤΙΛΕΙΝΙ ΚΑΙ ΧΑΙΝΣ,(ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ) ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ... ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΜΑΝΤΖΑΡΗ.... ΤΑΣΟ, ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΑΝΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ... ΤΙ ΕΚΤΙΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΑΝΤΖΑΡΗ - ΠΡΙΝΤ - ΣΛΟΥΚΑ ΘΑ ΑΝΝΑΝΕΩΣΟΥΝ Η ΟΧΙ... ΓΙΩΡΓΟ, ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΟΝ ΠΥΧΗ ΧΑΝΩΝΤΑΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
13:18
Τεό, η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός με την πώληση του Παπανικολάου πέρυσι, άνοιξε μία περίεργη φάμπρικα σε μία χρονική περίοδο που οι Τούρκοι προσφέρουν πολύ χρήμα και με προπονητές που είναι αγαπητοί στους παίκτες. Είναι επικίνδυνο αν δεν κλείσουν τώρα οι τρεις παίκτες, το καλοκαίρι του 2015 να ξεκινά από την αρχή. Από την άλλη, δεν γίνεται ότι ζητούν οι παίκτες να το παίρνουν. Διαπραγμάτευση είναι, όλα μπορούν να συμβούν. 
13:18
ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΠΑΧΙΔΑΚΗΣ : Ο Χάινς σίγουρα... δεν, ο Ντιλέινι έχει πολλές περισσότερες πιθανότητες, αλλά δεν είναι και σίγουρος.
Για σέντερ, ο Ολυμπιακός έχει παίκτη έκπληξη, που δεν έχει ακουστεί ακόμα. Και στην περιφέρεια υπάρχει ένα όνομα έκπληξη που δεν έχει γραφτεί ή ακουστεί ακόμα και μπορεί να αποκτηθεί είτε αν δεν προκύψει κάτι με Ντιλέινι ή αν φύγει ο Μάντζαρης. 
Δύο παίκτες έκπληξη λοιπόν για τον Ολυμπιακό στην... αναμονή.
Ποσοστά για Μάντζαρη; 70-30 να μείνει
13:18
Nικος : διαβασα στο κοντρα οτι ο παο θα κινηθει για ενα αμερικανο οργανωτη,και ενα 2αρη με εφεση στο σκοραρισμα...δε θα ηταν καλυτερο να αποκτηθει ενα 2αρη που να παιζει και κατασυνθηκη στον ασο??...νομιζω ειναι καλυτερο και για λογους οικονομιας χρηματων και παιχτων στο ροστερ...υπαρχουν στην αγορα τετοιοι παιχτες??
13:19
Νίκο, επειδή εγώ έγραψα το θέμα, τα πάντα είναι σε συνάρτηση με τον Καλάθη. Αν δεν έρθει ο Παναθηναϊκός ψάχνει για 1-2, και μετά για 2-3 με τα ίδια χρήματα. 
13:19
Dimitris : Εγω θα ήθελα να φύγει ο Σπανουλης και να ερθει ο Καλαθης στον Ολυμπιακο,είναι παικταράς ο τύπος.Μεγαλη μεταγραφη για ΠΑΟ αν τον πάρει. Με Κουπερ, Βενζεκοβ τι γινεται ΠΑΟ ή Ολυμπιακο πάνε?
13:19
gio13 : o boxoridis tha erthi ston pao?
13:20
Άγνωστο αυτή την στιγμή για Μποχωρίδη. 
13:20
john : exw akousei kapia senaria gia 2ari amerikano kai 5ari amerikano kai kseno 3ari koinotiko.. me gist kai an meini lasme kala einai alla oxi 12ada me ellines re paidia.. nai stin ellionopish pare boxoridi kaia ston ston ari na psithi to idio me bezenkov ase xaralompoulous diamantakous lountides stin under 21 kai ase pappa giankovic kalathi an erthei pou einai se kali ilikia na paizoun kai se 5 xronia ferneis to elliniko kormo pou xtizeis oxi omws apo tin mia stin alli na ftiakseis omada gia meta apo 10 xronia.. eseis ti lete??? euxaristo poli
13:20
john : exw akousei kapia senaria gia 2ari amerikano kai 5ari amerikano kai kseno 3ari koinotiko.. me gist kai an meini lasme kala einai alla oxi 12ada me ellines re paidia.. nai stin ellionopish pare boxoridi kaia ston ston ari na psithi to idio me bezenkov ase xaralompoulous diamantakous lountides stin under 21 kai ase pappa giankovic kalathi an erthei pou einai se kali ilikia na paizoun kai se 5 xronia ferneis to elliniko kormo pou xtizeis oxi omws apo tin mia stin alli na ftiakseis omada gia meta apo 10 xronia.. eseis ti lete??? euxaristo poli
13:22
ΕΙΔΗΣΗ: Αυτή την ώρα υπογράφει στο Καζάν ο εκπρόσωπος του Φώτη Κατσικάρη την τελική συμφωνία με την Ούνιξ. Από τις 15 Σεπτέμβρη είναι ο προπονητής της ομάδας κάτι που σημαίνει ότι Καϊμακόγλου και Ζήσης(είχε συμβόλαιο) συνεχίζουν 100%. Ο Βουγιούκας έχει ήδη...φύγει. Λογικά θα πάρει και τον Βασιλειάδη ιδιαίτερο αν φύγει ο Γκάουντλοκ. 

13:22
θανος : τελικα οι νεοι του οσφπ θα παιξουν με την εθνικη νεων και ανδρων?
13:23
alexandros : ti ginetai me hines????
13:24
LETO 23 : POSO DUSKOLO EINAI NA ANANEOSEI O MACIOULIS??
13:24
Dimitris : Βεζένκοφ πηγαίνει Παναθηναϊκό. Θα ήθελες να διώξει ο Ολυμπιακός τον Σπανούλη; Μάλλον δεν συμφωνεί μαζί σου πολύς κόσμος. Ο Καλάθης είναι εξαιρετικός παίκτης, έχει όλο το μέλλον μπροστά του, αλλά δεν μπορείς να διώξεις τον Σπανούλη για να τον πάρεις.
13:24
Αυτή την στιγμή μοιάζει τόσο δύσκολο όσο και πέρυσι, που έκλεισε την τελευταία στιγμή. 
13:24
baggio : Υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον για Βουγιούκα από ΠΑΟ και πότε θα γίνει το ραντεβού του Ολυμπιακού με Μάντζαρη
13:25
Γιάννης : Με την Εθνική και τις κλήσεις τι γίνεται? Ποιοι τελικά δεν θα είναι διαθέσιμοι? Ξέρουμε οι άλλες μεγάλες ομάδες τι απουσίες θα έχουν?
13:25
baggio : Ναι, ο Βουγιούκας βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, το είπε και ο Γιαννακόπουλος. Για Μάντζαρη δεν έχει οριστεί ακόμα το δεύτερο ραντεβού, αλλά υπάρχουν και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες.
13:26
Γιάννη, όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό αλλά και από το αν τελικά η ομοσπονδία, έχει κάνει κανονικά συμβόλαια ασφάλισης. Αν δεν πάνε οι παίκτες των ερυθρολεύκων, νομίζω ότι θα υπάρξουν και κάποιες ακόμα απώλειες. Αν πάνε, η εθνική θα είναι πλήρης, σε ότι αφορά στους διαθέσιμους παίκτες. 
13:29
Stelios13 : Με βεζενκοφ μποχωριδη και hickman γιατι υπαρχει καθυστερηση και δεν εχουν ανακοινωθει υπαρχει καποια εμπλοκη???επισης για langford που ειχε ακουστει υπαρχει τετοιο ενδεχομενο εστω και σαν σκεψη??
13:29
πγργος 7 : Κατα την γνωμη σας ο ολυμπιακος δεν εχει αναγκη εναν ψηλο να παιζει με πλατη?
13:31
Μπάμπης : Καλημέρα παιδιά. Στον Ματσιούλης θα γίνει αντίστοιχη πρόταση όπως στον Λάσμε. Σε περίπτωση που και οι δύο περιπτώσεις ναυαγήσουν ποιο είναι το plan b
13:31
bourbakos : magoula vgale ta kokkina gualia...syrigo thewrw o panathinaikos tou xronou de tha xei sxesi me to fetino panathinaiko se amina k epithesi...tha pigainei psila to skor gt tha xei paixtes pou skoraroun eukola...
13:32
πγργος 7 : O Λοτζέσκι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει. Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη έναν ψηλό να παίζει με πλάτη, αρκεί να μην παίζει μόνο με πλάτη, αλλά να έχει και ταχύτητα και άλμα. Αυτά τα χαρακτηριστικά τα έχει σε μεγάλο βαθμό ο ψηλός - έκπληξη που θέλει ο Μπαρτζώκας. Καϊμακόγλου θα μείνει Ουνίξ με Κατσικάρη.
13:32
Θεόφιλος Τουλούζη : Kalispera sas. Na mpainoume siga siga se ruthmous Ethnikis. Ti paizei telika apo onomata pou tha klithoun kai eidika apo tous "NBAers" mas? Episis kapote prepei na stamatisei i kontra Diamantidi-Spanouli se prosfora se Ethniki kai tetoies vlakeies. I Ethniki Ellados tis epituxies tis sta 00s tis ekane me OMADA, oxi me igetes stin omada.Kai stin teliki an mou epitrepete na to paw k ena vima pio makria o Zisis tous exei kseperasei kai tous 2 (os pros Ethniki panta)
13:33
Aggelos : Καλησπέρα Γιώργο. Ποια είναι η γνώμη σου για τον Gentile; Θα ταίριαζε στον νέο Παο;
13:33
Γιωργος 99 : ο λασμε παει Εφες...μαλλον.Πιστευεται οτι ο Ιβανοβιτς εχει κατι καλιτερο στο μυαλο του??Γιαυτο και τον αφησε?
13:34
Γιώργος 99, ο Ιβάνοβιτς έχει προσωπική άποψη για Λάσμε Γκιστ από την Ισπανία. Αν τελικά τον αφήσει, σημαίνει ότι δεν του ταίριαζε στο νέο σύστημα. 
13:34
Νίκος_Πειραιας : Τα νέα σπό Μάντζαρη? Ολοι οι Ελληνες θα παιζουν Τουρκια του χρόνου?
13:34
Panos : Καλησπέρα κύριοι. Τι γίνεται με Λο, υπάρχουν δεδομένα μετα την εξέταση και ποιες οι πιθανότητες παραμονής. Απλά, σταράτα και όχι διπλωματικά. Ευχαριστώ.
13:35
Θεόφιλος Τουλούζη : Ο Αντετοκούνμπο θα είναι στην ομάδα, για τον Κουφό δεν το βλέπω. Καλάθης θα είναι στην ομάδα, εκτός απροόπτου.
Ο Ζήσης σε προσφορά και αφοσίωση στην Εθνική τους έχει ξεπεράσει όλους τους διεθνείς. Μόνο με τον Γιαννάκη συγκρίνεται ο Ζήσης.

13:35
Πάνο μου, το είπαμε. Μοιάζει απίθανο, όσο καλά κι αν είναι. Θα είναι και ρίσκο από τον Ολυμπιακό. 
13:35
ΧΑΡΗΣ : Καλημερα αληθευει οτι ο ντουντα θελει πακετο λασμε και χαινς?
13:35
marioz13 : ti ginete me tn metagrafiko sxediasmo gia tn panathinaiko??
13:35
dhmos : Πόσο θα περιμένει τον Καλάθη και το Λάσμε ο ΠΑΟ?Τέλος του μήνα?Για να προχωρήσει ο σχεδιασμός.
13:36
dhmos : Πόσο θα περιμένει τον Καλάθη και το Λάσμε ο ΠΑΟ?Τέλος του μήνα?Για να προχωρήσει ο σχεδιασμός.
13:36
Τον Καλάθη θα τον περιμένει μέχρι την άλλη εβδομάδα. Ο Λάσμε θα κλείσει ή όχι, άμεσα. 
13:36
basketikos : h vasileia toy basket sthn ellada teleiwse ...psa3te na vreite allo a8lhma na asxolei8eite...den mporei 2 oikogeneies na diafentevoyn to basket sthn ellada kai apo ekei to xaos !!!
13:36
Chris : Ουτε Ντιλεινι,ουτε Χαινς.Με 700.000 δολαρια/χρονο οχι Ντιλεινι δεν παιρνεις αλλα με το ζορι ανανεωνεις το Μαντζαρη(με βαση οσα λενε πως ζηταει).Αν ο Ολυμπιακος δεν ανεβασει 1-1,5μ ευρω το budget σε σχεση με περυσι και δεν παρει καλυτερους ξενους απο αυτους που ειχε(Κολινς/Σιμονς/Πετγουει)το ταβανι του θα ειναι παλι το τοπ8 στη Euroleague
13:37
red hell : Ti ginete me dileini,yparxei periptwsh kaimakoglou?o olympiakos den xreiazete enan poiotiko pshlo me plati???
13:37
Red hell, με όσα γνωρίζουμε δεν υπάρχει θέμα να φύγει ο Καϊμακόγλου τώρα που πήγε κι Έλληνας προπονητής στην Ούνιξ. 
13:37
Δημήτρης : Καλημέρα!Θεωρείτε ότι ,αν τελικά δεν επιλέξει ΠΑΟ ο Καλάθης, υπάρχει περίπτωση επαναπροσέγγισης με Μπράμος?Ρωτάω επειδή πρέπει οπωσδήποτε ο ΠΑΟ, όπως και ο ΟΣΦΠ, πρέπει να έχει τουλάχιστον 6 πρωτοκλασσάτους Έλληνες στη 12άδα (Οι άλλοι είναι οι Διαμαντίδης, Παππάς, Γιάνκοβιτς, Φώτσης, Μαυροκεφαλίδης)
13:38
Κωστας 7 : Ο Ντιλέινι πιστεύεις θα έρθει Σπύρο??
13:39
Δημήτρη, αν δεν έρθει ο Καλάθης, αποδεσμεύονται περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά θα πάνε σε τρεις παίκτες. Ο Μπράμος συζητείται αλλά με μείωση, σε σχέση πάντα με όσα θα έπαιρνε φέτος. 
13:39
basketikos : ti mas noiazei ean er8ei o x paikths sthn x omada? ean to ellhniko basket parameinei sta xeria aytwn twn 2 oikogeneiwn ths sapilas , mhn perimenete prokoph...edw o "mikros" eipe oti den toy aresei na ton g.... sto ghpedo toy kai toy epivlh8hke poinh xadi na mhn pathsei sto ghpedo gia 3 mhnes , thn stigmh poy den 8a yparxoyn agwnes...koroidevoyn ton kosmo !
13:40
Κωστας 7 :  Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει ότι έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό ή πως έχει τελειώσει η μεταγραφή του. Θέλει να περιμένει το ΝΒΑ, αλλά νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα τον πιέσει να απαντήσει άμεσα. Εχει κάνει καλή πρόταση για διετές και νομίζω ότι μπορεί να την αυξήσει λίγο ακόμα, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό του το συντομότερο δυνατό.
13:40
basketikos, τα έχουμε πει εδώ και καιρό. Αλλά πλέον το πρόβλημα δεν είναι αυτοί αλλά οι άλλοι. Είπαμε "δόξα τω θεώ" ανέβηκε η ΑΕΚ, και τώρα δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει ΑΕΚ στην Α1. Ναι έχουν επιφέρει απίστευτα προβλήματα στην α1, αλλά αυτό συμβαίνει διότι δεν εμφανίζεται καμία άλλη δυνατή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, η ΑΕΚ να τους ζορίσει. 
13:40
Petros : η "απολυση" τοσων σημαντικων παιχτων απο τον ΔΓ.. πιστευετε έχει να κανει με πραγματικη επθυμια για ελληνοποιηση ή αποσκοπει στη μειωση του μπατζετ; τι ρισκο εχει;
13:41
Dhmos, όταν μπαίνεις σε τέτοια "παιχνίδια", στοχεύεις δηλαδή έναν από τους πιο περιζήτητους παίκτες στην Ευρώπη (Καλάθης), χρειάζεται υπομονή.
Επ' αυτού ωστόσο, θέλω να πω ότι ο Παναθηναϊκός παίζει με ρίσκο. Τι εννοώ; Στοχεύει στον Καλάθη, προσφέροντάς του ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, όμως ο συγκεκριμένος παίκτης πολιορκείται και από άλλες μεγάλες ομάδες. Για να γίνει η κίνηση αυτή και να δημιουργηθεί χώρος στο μπάτζετ, ο Παναθηναϊκός δεν ανανέωσε τα συμβόλαια δύο καθοριστικών παικτών (Λάσμε, Μασιούλις).
Αν δεν βγει του Καλάθη, κατ' αρχάς δεν υπάρχει άλλος τέτοιος παίκτης στην αγορά για να "χτίσει" επάνω του ο Παναθηναϊκός την επόμενη μέρα. Κατά δεύτερον, ίσως έχει χαθεί και ο Λάσμε, κάτι που δεν είναι μικρή υπόθεση.
13:41
Πέτρο, από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός τους επαναπροσέγγισε δείχνει ότι ναι μεν τους θέλει, αλλά μόνο με συγκεκριμένα ποσά. Από την άλλη δεν τους θέλει και...φανατικά. 
13:42
Δημήτρης : Υπάρχει περίπτωση να αποκτηθεί και ο Βουγιούκας, με δεδομένο ότι στο ροστερ υπάρχει ήδη ένας αδύναμος αμυντικά ψηλός (Μαυροκεφαλίδης)?
13:42
alexandros : o delaney dhlwse oti exei proteraiothta nba...o olympiacos 8a asxolh8ei me son james twra pou einai eleu8eros??
13:42
Δημήτρης : Ο Βεζένκοφ 1.υπάρχει περίπτωση να λάβει ελληνικό διαβατήριο?2. Έχει αγωνιστεί ήδη στην Εθνική ΑΝΔΡΩΝ Βουλγαρίας?
13:42
Δημήτρης : Υπάρχει περίπτωση να αποκτηθεί και ο Βουγιούκας, με δεδομένο ότι στο ροστερ υπάρχει ήδη ένας αδύναμος αμυντικά ψηλός (Μαυροκεφαλίδης)?
13:43
Ο Βεζένκοφ έχει βουλγαρικό διαβατήριο και χρεώνεται ως ξένος. Αυτό είναι το πρόβλημα. 
13:43
kostas : καλησπερα σπυρο! επειδη καπου διαβασα πως ο πετγουει δεν ειναι σιγουρος υπαρχει περιπτωση για μπραουν η' παραειναι ακριβος? αφου εφυγε ο περπε γιατι δεν εχει κλεισει ακομα ο μπραμοσ? και τελος αν φυγει ο μαντζαρησ παιζει να μεινει ο λο μαζι με μπραμο φυσικα?
13:43
Ilias_13 : Poso pithani einai i apoktisi Vougiouka apo Pao - Exei sumvolaio h' einai eleutheros? Episis, Mpoxoridis, Benzekov kai Papagiannis, ti pososto dinete na erthei fetos ston Pao o kathenas?
13:43
Michael86 : Καλησπέρα υπάρχει περίπτωση να πάρουμε Καϊμακόγλου ή είναι απίθανο κάτι τέτοιο ;
13:43
Δημήτρη, αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός τα δίνει όλα για τον Καλάθη. Έχει αποφασίσει ότι αυτός είναι το Α και το Ω για την επόμενη μέρα. Όλα τα υπόλοιπα, ακόμα και μια περίπτωση Έλληνα διεθνή, όπως ο Ίαν, θα εξαρτηθούν από την έκβαση αυτής της υπόθεσης.
13:43
Petros : ποιοι παιχτες ακουγονται για τον παναθηναικο;; θα εχει αξιοπρεπες ροστερ ή θα περιμενουμε 5+ χρονια για να ωριμασουν οι 16-17-18χρονοι που εχουμε ή θα παρουμε;
13:44
Σωτήρης : Καλησπέρα παιδιά! Ο Μάντζαρης θα μείνει στον Ολυμπιακό? Τι πιστεύετε?
13:44
Δημήτρης : Υπάρχει περίπτωση να κινηθεί ο ΠΑΟ λόγω Ιβάνοβιτς για Ερτέλ ή Σαν Εμετέριο ή Πλάις?
13:44
alexandros : Θα περιμένει ΝΒΑ ο Ντιλέινι, αλλά θα τον πιέσει ο Ολυμπιακός να απαντήσει νωρίτερα. Απάντησα λίγο πριν ότι δεν έχει υπογράψει ούτε είναι σίγουρη η μεταγραφή. Εχει όμως πολλές πιθανότητες να αποκτηθεί.
13:44
Χάρης : Καλησπέρα. Δεν νομίζεις και εσύ ότι η ομάδα έχει σχετικά καθυστερήσει στους στόχους της; Με Μάντζαρη δεν θα έπρεπε να τελειώσει συντομότερα η υπόθεση; Αν κάθε μια εβδομάδα γίνεται και ένα ραντεβού...!!!
13:45
george 78 : Mακριά απο Μπράμος. Σμίθ της Μακάμπι για Ολυμπιακό λέω εγώ.
13:45
Δημήτρης : Παίζει Βασιλειάδης για ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ?
13:46
Για Ολυμπιακό Δημήτρη, σίγουρα όχι. Για Παναθηναϊκό, ο Ιβάνοβιτς πάντα έχει καλούς σουτέρ και ο Βασιλειάδης έκανε τρομερές χρονιές στην Ισπανία. Άγνωστο. 
13:46
kostas : Ο Πέτγουεϊ έχει οψιόν, αυτή τη στιγμή που μιλάμε το πιθανότερο είναι να μείνει στον Ολυμπιακό. Η δική του παραμονή θα εξαρτηθεί από τις υπόλοιπες υποθέσεις.
Ο Μπράμος θα αποκτηθεί υπό προϋποθέσεις, απορώ με όσους τον... κράζουν. 
13:46
loukas : διακρινω μια τρομερη αισοιδοξια στο θεμα μασιουλισ-οσφπ οταν ο παιχτησ εχει τρομερα υψηλεσ προτασεισ απο ρωσια ,τουρκια και προσωπικα δεν τον θελω γτ ετσι θα μεινει πισω ο παπαπετρου παλι
13:47
dhmos : Macioulis και Bramos πιστεύεις ότι θα ρίξουν το κασέ τους για να πάνε στον Ολυμπιακό?Πόσο εκτιμάς ότι πρέπει να παίρνει ο Μάντζαρης το χρόνο σύμφωνα με την αξία του?
13:47
Πέτρο, αν αποκτηθεί ο Καλάθης, ο Παναθηναϊκός θα έχει μια ιδανική βάση. Ο νυν ηγέτης (Διαμαντίδης) μαζί με τον διάδοχό του (Καλάθης) και δίπλα τους τα παιδιά της νέας γενιάς, πλαισιωμένα από 2-3 πεπειραμένους παίκτες (Φώτσης, Λουκάς) και προφανώς 1-2 αμερικανούς. Μια χαρά είναι αυτό.
Επαναλαμβάνω όμως ότι η υπόθεση Καλάθη εμπεριέχει ρίσκο γιατί είναι πολλές οι μεγάλες ομάδες που τον πολιορκούν και μπορεί η πρόταση του Παναθηναϊκού να είναι εξωπραγματική, ωστόσο όταν μιλάς για ΤΣΣΚΑ και Εφές, για παράδειγμα, ξέρεις ότι μπορούν να ματσάρουν εύκολα τέτοια χρήματα.
13:47
manolis7 : Εκτος απο τον ντιλεϊνι ποιον θελει περισσοτερο ο Ολυμπιακος;Υπαρχει περιπτωση να φυγει ο πριντεζης και αν ναι για ποιον θα κινηθει ο Ολυμπικος για να καλυψει τη θεση του;Ποιος ειναι αυτος ο Μποχωριδης που ακουγεται τωρα τελευταια,ειναι ταλεντο;
13:47
orange_iguana : Καλημέρα παιδιά. Ξέρετε σε τιε επίπεδα κυμαίνεται η διαφορά ΟΣΦΠ-Μάντζαρη; Θα υπογράψει τις επόμενες μέρες πιστεύετε;
13:48
Μανώλη, ο Λαφαγιέτ είναι στην λίστα, υπάρχει και το περυσινό φλερτ με τον Ντάριους Μόρις. Δεν νομίζω όμως ότι θα πάει για παίκτη χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία. Ο Χίκμαν πάντως είναι καθαρό δυάρι και δεν κολλάει στο πλάνο. 
13:48
Aggelos : Αφού τα ασφάλιστρα είναι οκ γιατί συνεχίζεται αυτή η λασπολογία απο τον ΟΣΦΠ; Μήπως στόχος του είναι να μάθει τα συμβόλαια του ΠΑΟ;
13:48
Χάρης : Ο Ολυμπιακός δεν έχει να κάνει πολλές κινήσεις. Με Μάντζαρη έπρεπε να το έχει τελειώσει, αλλά μέχρι εκεί. Τον Οκτώβρη αρχίζει η σεζόν, υπάρχουν χώρες στις οποίες παίζεται ακόμα το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει καθυστέρηση, πέρα από το θέμα Μάντζαρη.
13:49
Orangeiguana, δεν γνωρίζω την διαφορά στα χρήματα μεταξύ Μάντζαρη-ΟΣΦΠ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν είναι αμελητέα, ούτε όμως απαγορευτική. Αυτό που μοιάζει βέβαιο είναι ότι ο Μάντζαρης ή θα μείνει στο λιμάνι, ή θα φύγει έξω.
13:49
manolis7 : Εκτος απο τον ντιλεϊνι ποιον θελει περισσοτερο ο Ολυμπιακος;Υπαρχει περιπτωση να φυγει ο πριντεζης και αν ναι για ποιον θα κινηθει ο Ολυμπικος για να καλυψει τη θεση του;Ποιος ειναι αυτος ο Μποχωριδης που ακουγεται τωρα τελευταια,ειναι ταλεντο;
13:50
Άγγελε, έχεις καθίσει ποτέ να μιλήσεις με τον Γολέμη; Επειδή τον ξέρω από τα 10 μου, στην καλύτερη περίπτωση να τους είπε για τα χρόνια του στην διαφήμιση και πώς ήρθε η κόκα κόλα στην Ελλάδα. 
13:50
Τριφύλλι : Καλό μεσημέρι. Αν ο Καλάθης δεν έρθει στον Παναθηναϊκό, υπάρχει εναλακτική και αν ναι, ποιος παίχτης είναι αυτος? Επίσης, αληθεύει το ότι ο Λούντζης υπέγραψε?
13:51
Δημήτρης : ο Παπαγιάννης αν έρθει στον ΠΑΟ, υπολογίζεται για 12άδα?
13:51
Andreas : Καλησπέρα Σπύρο, ακούγεται και για Tzerels στον ΟΣΦΠ ποια είναι η άποψη σου για τον συγκεκριμένο παίκτη?
13:51
kat.7 : Σπυρο παιζει να μεινει και ο Λο με μειωμενες απολαβες να ρθει και ο Ντιλεινι ?? Τασο dicision 2 για που τον βλεπεις τον Βασιλια ??
13:51
Andreas : Καλησπέρα Σπύρο, ακούγεται και για Tzerels στον ΟΣΦΠ ποια είναι η άποψη σου για τον συγκεκριμένο παίκτη?
13:52
Ο Λεμπρόν πιέζει περισσότερο για να αλλάξει όλο το ρόστερ των Χιτ. Δεν νομίζω ότι είναι έτοιμος για νέα περιπέτεια. Αλλά δεν ξέρεις πόσο πειστικοί μπορεί να είναι οι Λέικερς. 
13:52
Μανώλη, ο Πρίντεζης δεν πάει πουθενά. Ο Μποχωρίδης έχει ταλέντο πράγματι, αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι αυτή τη στιγμή είναι πιο έτοιμος πχ απ' ότι ήταν πέρσι ο Παππάς και ο Γιάνκοβιτς στον Παναθηναϊκό.
13:52
ΚΙΜΩΝΑΣ : Ακούγεται παίχτης από το NBA για τον Παναθηναϊκό. Ξέρετε κάτι; Ο Λάσμε θα πάει Τουρκία; Ο Κατσίβελης έχει κλείσει με Παναθηναϊκό; Ευχαριστώ.
13:52
Κίμωνα, ο Ιβάνοβιτς ...στέλνει παίκτες στο ΝΒΑ, δεν συνεργάζεται καλά μαζί τους. Δύσκολα. 
13:53
BAGOS : ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΛΑΚΦΟΡΤ ΣΤΟΝ ΠΑΟ??ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΟΥΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ 2..
13:53
Χρηστος : Ωραιο το chat σας, ηθελα να ρωτησω, με Maciulis δεν εχει γινει συζητησει να μεινει με λιγοτερα οπως με Lasme και αν οχι γιατι;;; Ήταν πολυ καλος και φετος
13:53
kat.7 : Οχι, ο Λο δεν θα μείνει, αλλά είναι ένα από τα ενδεχόμενανα να αποκτηθούν δύο Αμερικανοί γκαρντ. Και ο Ντιλέινι και μια... έκπληξη. Η 
13:53
Χρήστο ο Λάσμε, ο Γκιστ, ο Μασιούλις, υπηρετούσαν ένα συγκεκριμένο στυλ μπάσκετ όπως το είχε σχεδιάσει ο Πεδουλάκης. Ο Ιβάνοβιτς αλλάζει πολύ την ομάδα και την κατεύθυνσή της. Δεν γίνεται ανανέωση, αν μείνει ο κορμός. 
13:54
Γιωργος : Σπυρο ειχες πει για καποιο μπαμ στους ψηλους του ολυμπιακου.Μηπως ειναι ονομα που δεν εχει ακουστει καθολου κια δεν μας παει καθολου στο μυαλο??και παιζει ΝΒΑ????κουιζ θα βαλουμε μεσημεριατικα!!
13:54
Ανδρέας : Σπύρο πιστεύεις είναι καλή κίνιση να έρθει ο Μπράμος στον ολυμπιακό για να καλύψει την θέση του περπέρογλου?
13:54
Ηλίας : Μαυροειδης, Μπεγκιτς, Σερμαντινι, Λο, Κολινς να φευγουν.... Αγραβανης και Χριστοδουλου δανεικοι. Ντιλεινι, Χαινς και ενα ψηλο 5αρι, ενα τριαρωτεσσαρι για να καλυπτει και το 4 που ποναμε μερικες φορες πιστευω χρειαζονται.... Ετσι ειναι η σωστη οργανωση.... Συμφωνείς;
13:54
Andreas : Οχι σταθερός, αλλά φέτος είναι ανεβασμένος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
13:54
Petros : τελικά με τους μποχωρίδη, βεζένκωφ, κούπερ, αθηναιου τι γίνεται;; ο λανγκφορντ παιζει καθολου;;;
13:55
Red7 : Αδιάβαστοι και πάλι!! Ο παίκτης που είναι μια ανάσα απο τον Ολυμπιακό είναι ο Μενσα Μπονσου.....
13:55
Κωνσταντίνος : Καλό μεσημέρι.Πιστεύεις ότι υπάρχει θέμα με εξω-αγωνιστικό με Παππά; Ευτυχώς υπάρχουν κ οι Spurs κ (ξανά)είδαμε την αποθέωση του ομαδικού μπασκετ
13:55
nikos : Τον πουλάει εξωτερικό τον Μαντζαρη;;; μπα, μήπως να ρωτήσετε και τον Μαντζαρη άμα θέλει, ή είναι κρέας και το δίνουμε;εκεί θα κάτσει ο Μαντζαρης ή θα πάει παναθηναικο με τα 400.000.
13:55
Τριφύλι, όταν μιλάς για ένα γκαρντ με την ποιότητα, την αθλητική ικανότητα και την προοπτική του Καλάθη, αντιλαμβάνεσαι ότι λίγοι είναι οι παίκτες που μπορούν να αποκτηθούν στη θέση του. Ο Παναθηναϊκός διάλεξε τον δύσκολο δρόμο - να χτυπήσει τον πιο περιζήτητο γκαρντ στην Ευρώπη - και αν δεν τα καταφέρει, θα υποχρεωθεί να πάει σε συνδυαστικές κινήσεις. Θα πάρει δηλαδή δύο γκαρντ για να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση.
Ο Λούτζης έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Σπουδαία περίπτωση γκαρντ.
13:56
BAGOS : ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΛΑΚΦΟΡΤ ΣΤΟΝ ΠΑΟ??ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΟΥΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ 2..
13:56
Νικος Μαρκου : Καλησπερα σας. Χαινς οπως ηταν αναμενομενο,τελος. Ντιλεινι ας ειμαστε σοβαροι δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει. Και τα λεφτα για τα δεδομενα του Ολυμπιακου ειναι πολλα,θελει ΝΒΑ κι αν δεν παει εκει,ολο και καποια ομαδα απο Τουρκια η' Ρωσια θα τον τσιμπησει. Τον Περπε τον χασαμε,ο Μαντζαρης δυσκολο να μεινει,κι ολο ακουμε για Λοτζεσκι και Πριντ. Επιπλεον ολα αυτα συμβαινουν ενω εχουμε χασει το πρωταθλημα. Υπαρχει καποια χαραμαδα ελπιδας η' να μας πιασει καταθλιψη καλοκαιριατικα???!!!!
13:56
Petros : καλημερα.. πως γινεται να θελουμε για αντιδιαμαντιδη και ηγετη της ομαδας μας εναν παιχτη που κυνηγαει μονο τα χρηματα και το παιζει σκληρος διαπραγματευτης.. δικαιωμα του ειναι ασφαλως. αλλα να τον περιμενει ο παο; ελεος. και στο κατω κατω με 2+ μυρια το χρονο μπορουν να παρουν ανετα 2 πολυ καλους παιχτες
13:57
nikos : Οι ίδιοι οι ατζέντηδες του Μάντζαρη είπαν για το εξωτερικό, όχι ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός έχει συμβόλαιο μαζί του, δεν θέλει να τον πουλήσει. Αυτό θα γίνει μόνο αν φτάσει στο απροχώρητο η κατάσταση ή αν γίνει μεγάλη πρόταση από Τουρκία. Στον Παναθηναϊκό δεν θα τον πουλήσει ο Ολυμπιακός.
13:57
Ναι Πέτρο, αλλά μην ξεχνάς ότι ο Καλάθης είναι Έλληνας, άρα σου επιτρέπει να πάρεις καλούς ξένους γύρω του σε θέσεις που πονάς. Γι αυτό και είναι τόσο μεγάλη η πρότασή του Παναθηναϊκού. 
13:57
Bagos, ο Λάνγκφορντ δεν είναι σουτέρ, είναι σούπερ σκόρερ. Ο Ιβάνοβιτς είχε πάντα στις ομάδες του έναν παίκτη αυτού του τύπου (Ρακόσεβιτς πχ), όμως αυτή την στιγμή προτεραιότητα του ΠΑΟ είναι ο Καλάθης.
13:57
bill_13 : den einai kapws epikindyno na dineis tosa xrhmata se mia mono 8esh?gia ton pao lew?eidika efoson to mpatzet einai outws h allws periorismeno..
13:57
ΝΙΚ 17 : Σπυρο 2 παιχτες εκπληξη Ντραγκισεβιτσ κια Αντετοκουμπο Θανασης????
13:57
king kenny : Τασο,ο Λασμε μαλλον παει προς Εφες μερια.Ποιοι ειναι οι πιθανοι αντικαταστατες του?Ο Λουντζης καλος παικτης?
13:58
peter : Kalispera paidia!me ton pappa tou pao ti paizei?
13:58
Κοιτώντας king το μπάσκετ του Ιβάνοβιτς στην Βιτόρια, σίγουρα θα υπάρχει ένας βαρύς σέντερ στην ρακέτα.
13:59
alex7 : Δηλαδή θα έχουμε Μπράμος ή Ματσιούλης στον Ολυμπιακό?
13:59
loukas : τασο επιση διαβασα το αρτηρο και ηταν σαφεσ αλλα τρ με αυτο που εγραψεσ με μπερδεψεσ αν δεν ερτηει καλτηι θα περι εναν πιοτικο βασικο στην θεση του, εναν αναπληρωτικο , ενα διαρι αμερικανο και ενα τριαρι κοινωτικο?
14:00
alex7: Αυτό είναι ένα μέρος του πλάνου. Το θέμα είναι είναι μετά να τα βρει με τον παίκτη που θα επιλέξει, γιατί αυτό είναι και το πιο δύσκολο.
14:00
Peter, το πλάνο για τον Παππά λέει ότι ο καλώς εχόντων των πραγμάτων ο παίκτης θα κάνει ένα βήμα μπροστά και θα μπει κανονικά στο ροτέισιον, αφού αυτή είναι η προτεραιότητα που έθεσε ο Δ. Γιαννακόπουλος. Να παίξουν οι Έλληνες.
14:00
thodoris : Σπυρο τα ονοματα εκπληξη που λες για τον ολυμπιακο αφορουν τις θεσεις 1-5?? επισης η διαφορα με μαντζαρη ειναι τεραστια οπως λες...προβλεπω πωληση!! ο ΛΟ ειναι διατεθημενος να ριξει το συμβολαιο του για να μεινει?? εαν ναι δεν χωρανε λο,σπανουλης,ντιλεινι στο ροστερ?
14:00
delaney : Ο Ματσιούλις είναι πολύ καλός παίκτης, όμως και φέτος και πέρσι είχε ρίξει αρκετα ύπουλα χτυπήματα στους παίκτες του Ολυμπιακού. Δεν θα υπάρχει θέμα χαρακτήρα;
14:00
Loukas είναι σαφές. Καλάθης και δυάρι, τριάρι(υπό προϋποθέσεις. Νο Καλάθης και τρεις ξένοι για την περιφέρεια. Όχι απαραίτητα Αμερικανοί. 
14:00
thodoris : Σπυρο τα ονοματα εκπληξη που λες για τον ολυμπιακο αφορουν τις θεσεις 1-5?? επισης η διαφορα με μαντζαρη ειναι τεραστια οπως λες...προβλεπω πωληση!! ο ΛΟ ειναι διατεθημενος να ριξει το συμβολαιο του για να μεινει?? εαν ναι δεν χωρανε λο,σπανουλης,ντιλεινι στο ροστερ?
14:00
superior : τασο ο λεμπρον θα μεινει μαιαμι??
14:01
thodoris : Ο ένας θα είναι ψηλός, σέντερ. Ο άλλος θα είναι γκαρντ και θα αποκτηθεί σίγουρα αν δεν μείνει ο Μάντζαρης, ενώ είναι πιθανό να προστεθεί στο ρόστερ ακόμα και αν μείνει ο Μάντζαρης.
Σέντερ και γκαρντ, λοιπόν.
14:01
Γιώργος : Γιατί είναι τόσο απίθανο του Χαινς;Ειναι απίθανο να τον ικανοποιήσει ο Ολυμπιακός;Αν είναι τόσο απίθανο, γιατί γράφεται ότι επιθυμεί να επιστρέψει;
14:02
Προς τα εκεί πάει αλλά να δούμε λίγο τί κάνει το Μαϊάμι. 
14:02
Γιώργος : Γιατί είναι τόσο απίθανο του Χαινς;Ειναι απίθανο να τον ικανοποιήσει ο Ολυμπιακός;Αν είναι τόσο απίθανο, γιατί γράφεται ότι επιθυμεί να επιστρέψει;
14:02
BILL : κυριε Μαγουλα μενουν παππασ και μαυροκεφαλιδης??και γιατι δε κοιταει κανεις τον Μπογκντανοβιτς της παρτιζαν SO GOOD TO BE TRUE...
14:02
deleany, μέσα στο παιχνίδι και πάνω στην ένταση γίνονται πολλά. Ειδικά όταν μιλάς για έναν παίκτη όπως ο Μασιούλις που το 90% του παιχνιδιού του είναι οι σωματικές επαφές και γενικότερα ο δυναμισμός. Δεν νομίζω ότι έστω ένας στον Ολυμπιακό σκέφτεται αυτό το πράγμα. Το μόνο που μετράει είναι αν ο παίκτης πράγματι "κολλάει" με τον γενικότερο σχεδιασμό.
14:02
Too expensive και κατά την άποψή μου, μπορείς να βρεις πολύ καλό Αμερικανό με τα μισά χρήματα του Κροάτη. 
14:03
Ηλίας : Μαυροειδης, Μπεγκιτς, Σερμαντινι, Λο, Κολινς να φευγουν.... Αγραβανης και Χριστοδουλου δανεικοι. Ντιλεινι, Χαινς και ενα ψηλο 5αρι, ενα τριαρωτεσσαρι για να καλυπτει και το 4 που ποναμε μερικες φορες πιστευω χρειαζονται.... Ετσι ειναι η σωστη οργανωση.... Συμφωνείς;
14:03
Ηλείος : Συγνώμη Τάσο ο Κατσικάρης πάει Ούνιξ (θα μείνει εθνική μόνο για 3 μήνες? ή θα είναι part time) και ο Ιτούδης ΤΣΣΚΑ?Σπύρο βλέπω έχεις αλλάξει πολύ γνώμη από προχθές για τον Μάντζαρη, μάλλον το να μείνει είναι 30%.... Μποχωρίδης για Ολυμπιακό αν φύγει ο Μάντζαρης?
14:03
Γιώργος : Καλή ερώτηση για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ο ίδιος ο Χάινς εξέφρασε κάποια στιγμή την επιθυμία να γυρίσει και η δουλειά πήγε να γίνει με Ελληνα ατζέντη. Ομως μπήκε στη μέση ο Ραζνάτοβιτς και έκοψε κάθε σκέψη στον Αμερικανό να γυρίσει στην Ελλάδα. Συνεπώς θα μείνει στην ΤΣΣΚΑ ή θα κάνει προσπάθεια ο Μίσκο να τον στείλει στην Εφές.
14:04
Ηλείος, αυτό είναι το συμβόλαιο κι έγινε με σκοπό να είναι διαθέσιμος για ομάδες της Ισπανίας. Δεν τίθεται θέμα διάρκειας, από όσο ξέρω ο Κατσικάρης θα είναι στην εθνική ως τους Ολυμπιακούς του Ρίο. Αη Γιώργη επιτρέποντος βεβαίως βεβαίως. 
14:04
Αλέξανδρος : Καλησπέρα Σπύρο,η εκπληξη για τη θεση του ψηλου μήπως ειναι ο James της Μακαμπι και κατι αλλο ο Ολυμπιακος θα μεινει με 3ο ψηλο τον Καββαδα η υπαρχει σκεψη για καποιον αλλον πχ Ντραγκισεβιτς;
14:04
Petros : ρε παιδια εστω οτι εχει δικιο ο ολυμπιακος για τα ασφαλιστηρια.. ειναι προφανες και για ενα 5χρονο οτι το τιμινγκ ηταν τετοιο λογω της διαμαχης με τον παο και την εοκ. τοσα χρονια δεν τους πειραζε;; οχι. γι αυτο μην λεμε οτι δεν φταιει ο ολυμπιακος. αν δεν πανε οι διεθνεις η ευθυνη ειναι αποκλειστικα δικη τους
14:05
Ηλία, έχουν βάση αυτά που λες, όμως υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που θα κρίνουν τις τελικές κινήσεις. Το βέβαιο είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει μια ιδιαίτερα ισχυρή βάση - κυρίως με Έλληνες παίκτες - κι έτσι χρειάζεται λίγες κινήσεις για να κλείσει το ρόστερ του. Ακόμα κι αν φύγει και ο Μάντζαρης, ο Ολυμπιακός θα πατάει γερά στα πόδια του.
14:05
Ηλείος : Ε, ναι. Μεσολάβησε και ένα ραντεβού στο οποίο προέκυψε διαφορά 950.000 ευρώ για τρία χρόνια. Μπορεί να καλυφθεί με εκατέρωθεν καλή θέληση, αλλά υπάρχει και ένα 30% να φύγει πλέον.
14:06
spartiatis 7 : ο ολθμπιακοσ γτ δεν ασχολειεται γ μπογρη????γ 3ο ψηλο?
14:07
Αλέξανδρος : Καλησπέρα Σπύρο,η εκπληξη για τη θεση του ψηλου μήπως ειναι ο James της Μακαμπι και κατι αλλο ο Ολυμπιακος θα μεινει με 3ο ψηλο τον Καββαδα η υπαρχει σκεψη για καποιον αλλον πχ Ντραγκισεβιτς;
14:07
Σπαρτιάτη, ο Ολυμπιακός απέκτησε πριν λίγους μήνες τον Καββαδά γι' αυτόν τον ρόλο και πρέπει πρώτα να αποφασιστεί τι θα γίνει με αυτή την συγκεκριμένη περίπτωση.
14:07
Σαφέστατα Petro μου. Είναι έτσι. Από την άλλη είναι ο μοναδικός θεσμικός τρόπος να αντιδράσει κάποιος αν νομίζει ότι αδικείται. Όπως οι παίκτες της ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο. Προσωπικά προτιμώ κάτι τέτοιο από ...εύφλεκτα υλικά σε μαγαζιά, αυτοκίνητα. 
14:07
zots : καλησπέρα σας. βλέπετε επιστροφή Ζίλικο στον ΠΑΟ τα επόμενα 1-2 χρόνια;
14:07
zots : καλησπέρα σας. βλέπετε επιστροφή Ζίλικο στον ΠΑΟ τα επόμενα 1-2 χρόνια;
14:07
Aggelos : Καλησπέρα Τάσο. Υπάρχουν πιθανότητες να δούμε του χρόνου Λεμπρόν και Αντονυ στους Lakers;
14:07
Ζοτς, δεν βλέπω επιστροφή μέσα στα επόμενα χρόνια...
14:08
Αλέξανδρος :  3ος σέντερ θα είναι ο Καββαδάς, ο Σον Τζέιμς ήταν τραυματίας, δεν νομίζω να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός.
14:08
Άγγελε, ναι υπάρχουν αλλά είναι λίγες. 
14:08
Καστορια7 : Καλησπερα μαγκες.Προς Σ.Καβαλιερατο...Θεωρω πως η ομαδα την νεα σεζον πρεπει να εχει 5 αξιοπιστα γκαντ!Εκτος του Ντιλεινι!,χρειαζεται αλλος ενας με διαδορετικα χαρακτηρηστικα.Μαραθωνιος παιχνιδιων,τραυματισμοι και ντεφορμαρισμα ειναι αρκετοι λογοι για το αθλημα των κοντων.Επιτακτικη ενισχυση στην θεση του π.φοργουορντ,πολυ λιγος ο Πετγουει.Αξιζει το ρισκο ο Παπι μαζι με Λοτζε στο 3.Επιτελους,οχι αλλο ρισκο στον παικτη που θα πλαισιωσει τον Ντανστον.Πρεπει να ειναι αξια ο ψηλος που θα ερθει.Ο σεντερ εκπληξη που εχει ο Μπαρτζωκας,ειναι λευκος και επαιζε στο Σ.Αντονιο?Περιμενω απαντηση Σπυρο.Ευχαριστω για τον χρονο σου
14:08
Aggelos : Ο Θανάσης Αντετοκούμπο πάει για Spurs ή στους Bucks;
14:08
GREGORI : Πέρυσι που πουλήθηκε ο Παπανικολάου η πιο σοβαρή δικαιολογία ήταν ότι φέτος θα πήγαινε ΝΒΑ,τελικά αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν μια πρόφαση!!!!!!!
14:08
GREGORI : Πέρυσι που πουλήθηκε ο Παπανικολάου η πιο σοβαρή δικαιολογία ήταν ότι φέτος θα πήγαινε ΝΒΑ,τελικά αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν μια πρόφαση!!!!!!!
14:08
superior : τασο ο λεμπρον θα μεινει μαιαμι??
14:09
Andreas : Καλησπέρα Σπύρο, ακούγεται και για Tzerels της ARMANI στον ΟΣΦΠ ποια είναι η άποψη σου για τον συγκεκριμένο παίκτη?
14:09
Nικος : τασο πως σου φαινεται ο πλαις σαν 5αρη??...και πιστευω οτι ταιριαζει γαντι στα θελω του ιβανοβιτσ..δε ξερω ποσο κοστιζει βεβαια...
14:09
Γρηγόρη, επιμένω, κι ας διαφωνούν αρκετοί έχοντας ισχυρά επιχειρήματα, ότι η κίνηση του Ολυμπιακού να πουλήσει τον Παπ ήταν σωστή.
14:10
Νίκο μου τέτοιον παίκτη θέλει, αλλά τον Γερμανό η Βιτόρια τον έχει κλειδώσει. Κορμιά υπάρχουν για αυτή την δουλειά στην αγορά διότι οι περισσότεροι δεν παίρνουν πια βαρείς ψηλούς.
14:10
Giannhs : Spuro to perifeireiako paixnidi tou petway me efesh sta epithetika rib den parapeboun pio poly sthn thesh 3? Tha borouse na adapexelthei se paixtes opws maciulis khryapa klp sthn amyna ?
14:10
Χάρης : Νομίζω ήταν αρκετά χαμηλή (υποτιμητική να πω;) η αρχική πρόταση στο Μάτζαρη, με το δεδομένο ότι δόθηκαν απίστευτα ποσά σε απίστευτους ψηλούς. Επίσης θεωρώ ότι πρέπει και οσφπ κ παο να επενδύσουν σε νέους παίκτες όμως είναι πολύ σημαντικό να πάρουν παίκτες και να τους δώσουν χρόνο, όχι για να σκουπίζουν πάγκο. Αλλιώς δανεικοί.. Το κακό είναι όμως ότι αν εχεις πχ το Μάτζαρη να ξέρει ότι τις επιθέσεις θα τις τελειώνει ο Σπανούλης / Ντιλέινι / Σλούκας τότε ποτέ δε θα βελτιώσει κάτι άλλο πέρα από το στατικό του σουτ. Αντίστοιχα δεν μπορώ να φανταστώ τον Παπαπέτρου να γίνεται ηγέτης αν η ομάδα δεν τον πιστέψει και ζητήσει από αυτόν σκορ. Γι αυτό, Παπαπέτρου - Λοτζέσκι στο 3 κ επένδυση σε αυτούς (αλλιώς αλλαγή στη μέση της σεζόν). Χριστοδούλου δανεικός να πάρει ηγετικό ρόλο (αν το έχει) σε μικρότερη ομάδα και να έρθει πιο έτοιμος. Τέλος, δεν γίνεται με Πετγουει να πας πουθενά. Χρειαζόμαστε έναν πιο εγκεφαλικό κ δυνατό στο 4 να πλαισιώσει τον Πριντ αλλιώς έχουμε ένα παζλ που του λείπει ένα βασικό κομμάτι. Πάντως εμένα δε θα με πείραζε (το Σπανούλη θα τον πείραζε βέβαια) να παίρναμε 1 μικρό ακόμα κ να παίζαμε μεταβατική χρονιά με Παπαπέτρου, Χριστοδούλου, πχ Μποχωρίδη με ενεργή συμμετοχή. Αν δεν χτυπάμε ευρωλίγκα τότε ας το κάνουν...
14:10
giwrgos : kalhspera.pisteuw pws o panathinaikos tha brei to bela tou me ton ivanobic!!eimai o monos pou de thewrw ton Dileini idio me ton Lo...o Lo epaize tromerh amuna autos de mou fenetai o paikths pou tha kanei auto to pragma...ti lete?
14:11
Γιώργος ΠΑΟ : 1.) Αν δεν πάρει ο ΠΑΟ Καλάθη, υπάρχει περίπτωση να κινηθεί για Ντιλέινι; 2.) Με Ντι Τζέι Κούπερ (ΠΑΟΚ) τι γίνεται (για ΠΑΟ); Πιστεύω ότι είναι παίκτης με μεγάλη εξέλιξη 3.) Για μένα τα λεφτά για Καλάθη είναι υπερβολικά για 1 λόγο: Ο Καλάθης είναι φιλοχρήματος και δεν μπορεί να αποτέλεσει τη συνέχεια του ΔΔ που ήταν πιο συναισθηματικός. Με τα λεφτά Καλάθη μπορεί να πάρει Μπογντάνοβιτς (Παρτιζάν), Ντράγκιτς (Μάλαγα), Θ Αντετοκούμπο και να κάνει την πιο αθλητική περιφέρεια στο 2-3. Με ΔΔ και Κούπερ πιστεύω είναι καλυμμένος στη δημιουργία και έχει και Παππά - Γιάνκοβιτς. Πείτε τη γνώμη σας.
14:11
GIANNHS : DEN YPARXEI PLANO STON OLYMPIAKO METAGRAFIKO OTI BREJEI .AKOMH DEN JEROYN TI HELOYN PARADEXOY TO SPYRO.
14:11
Καστορια7 : Ο Ολυμπιακός πηγαίνει προς την κατεύθυνση των 5 ποιοτικών γκαρντ, συμφωνώ για Παπαπέτρου, αλλά δεν το θεωρώ ρίσκο. 
Για τον Μπέινς που γράφεις, ένα θα πω. Τον είχαμε στην Ελλάδα και τον είχαμε βγάλει... χαζό. Οτι δεν καταλαβαίνει τα συστήματα. Και τελικά τον πήρε ο Πόποβιτς, που πήρε το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ με φοβερό μπάσκετ.
14:12
Γιώργο, τι εννοείς θα βρει μπελά ο ΠΑΟ; Ο Ιβάνοβιτς έχει τη φήμη του σκληρού προπονητή, δες όμως πόσους και πόσους παίκτες ανέδειξε στη Βιτόρια. Συμφωνώ για Λο. Ο Ντιλέινι δεν είναι ίδιος παίκτης και πάνω απ' όλα δεν παίζει την ίδια άμυνα. Είναι όμως απ' τους κορυφαίους Αμερικανούς γκαρντ που υπάρχουν στην αγορά.
14:12
sakias7 : γεια σας παιδια!χθες διαβασα καπου για λαφαγιετ κ ντιλεινι στον ολυμπιακο..ισχυει τπτ?
14:12
stam : Αν μπουν Εφες, ΤΣΣΚΑ για Χαινς, Ντιλεινι μας κοβω να μενουμε με Κολινς και Πετγουει (πιο ανευρος πεθαινεις - αν πηδαει οπως παιζει μπασκετ θα εχει θεμα...)
14:12
alex : Καλησπέρα! θα ηθελα να ρωτησω γιατι ο Παππας δεν επαιξε καθολου στους τελικους και να μπορει να βασιστει ο Παο σε αυτον τη νεα χρονια
14:12
Alex να βασιστεί, όχι. ΝΑ του δώσει μία τελευταία ευκαιρία, ναι. 
14:13
Κωστας13 : Τι γινεται με Μποχωριδη, Βεζενκοφ, Κουπερ, Βουγιουκα στον Παναθηναϊκο? Αν δεν παρουμε Καλαθη ποιος θα σηκώσει το βαρος του χρονου? Υπαρχει θέμα με Μπογκντανοβιτς η Λανγκφορντ? Καλο 5αρι με μελλον ειναι ο Λαβερνιε.
14:13
statusmike_gr : Ante na mathete kai ton psilo ekpliksi tou Olympiakou kai tha katalaveis giati den ekanan protasi ston Lasme ...AJINCA
14:13
stam : O ψηλός-έκπληξη θα μπορούσε να είναι ο σαμάρντο σάμιουελς της αρμάνι?Προσωπικά, τον θεωρώ ιδανική λύση,έχει παιχνίδι με πλάτη,ψηλός,δυνατός και σχετικά γρήγορος...
14:14
Δημήτρης : Υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί ο ΟΣΦΠ με Τσακ Ντέιβις η Πολ Ντέιβις
14:14
Τρίαρχος : Γεια σας παιδιά. Η έκπληξη της έκλπηξης την έκλπληξη ώ έκπληξη. Νόμιζα πως ήταν λάιβ συζήτηση αλλά τελικά είναι συμπώσιο γραμματικής της νέας ελληνικής. Σπύρο ο κόσμος ρωτάει να μαθεί αν ήθελε εκπλήξεις θα αγόραζε κίντερ. Σε ποιους παίκτες αναφέρεσαι λοιπόν;
14:14
stam : Ισχύει πως όταν ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για Κούμπο, μέλος της ΕΟΚ του είπε πως δεν θα πάρει ποτέ ελληνικό διαβατήριο;;;
14:14
Ballman : Ποιος μπορει να ειναι το 2 που θα σκοράρει με κάθε τροπο ;;
14:14
κωστακης7 : ρε παιδια τι γινεται με την εθνικη ουτε ο κοουτς δεν εχει ανακοινωθει ακομη και δνε ξερουμε τι θ γινει με τους παιχτες του ολυμπιακου θα πανε δεν θα πανε ποτε θα τα ξερουμε ολα αυτα;
14:14
Τρίαρχος : Μας αδικείς, προσπαθούμε για το καλύτερο.
14:15
Η μισή...Αμερική ballman.
14:15
Peiraias35 : Βλέπω τον Παναθηναϊκό να στοχεύει σε ποιοτικότερους παίκτες ή κάνω λάθος; Μακάρι ναι, αλλά νομίζω ότι -έχοντας ήδη χάσει τον Περπέρογλου- αντιμετωπίζουμε τις υποθέσεις Μάντζαρη, Ντιλέινι που είναι ποιοτικές με στυλ... ανωτερότητας, λες και είμαστε τελικά τόσο ποιοτικοί ήδη...
14:15
Chris : Σπυρο ολοι σας τα ιδια καθε φορα.Σχολια του στυλ"θα παρει παικτες εκπληξη"ειναι αστοχα.Οταν πραγματι ξερετε πιθανους στοχους τους γραφετε γιατι απο αυτο πληρωνεστε.Χαιρω πολυ πως αν δεν κατσουν Ντιλεινι/Χαινς θα παρει αλλους παικτες ο Ολυμπιακος και μετα θα βγεις να πεις εκ του ασφαλους"να αυτοι ηταν οι παικτες εκπληξη οποτε αν πραγματι ξερεις κατι γραφτο με ονοματεπωνυμο ωστε να μην εχουν"πατημα"ατομα σαν και μενα να στη "λενε".Θα ηθελα απαντηση απο ολους σας μιας και ξερετε καλα πως οι δημοσιογραφοι παιζετε συχνα την κολοκυθια
14:15
σταματης : γιωργο καλησπερα,μιας και μου τα χαλασες τις προαλες για τον IGUODALLA,(πλακα κανω),πες μου με το χερι στην καρδια,αξιζει ο παναθηναικος,μια τετοια ομαδα να κρεμεται απο τα χειλη του Νικ?ο νικ ειναι τρομερο guard,alla oxi ki etsi?δηλαδη δεν πιστευεις οτι με αυτα τα λεφτα μπορει να κοιταξει και αλλου?
14:16
Κωστάκη7, ο Κατσικάρης έχει ανακοινωθεί επισήμως εδώ και μία εβδομάδα. Όσο για τους παίκτες του Ολυμπιακού, έχω την αίσθηση ότι η ιστορία με την ασφάλιση θα τελειώσει σύντομα. Δεν συμφέρει κανέναν αυτή η διαμάχη.
14:16
stam : Μέγιστο ψέμμα, αν δεν είχε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ο Βασιλακόπουλος και ο αείμνηστος Κολοκυθάς, δεν θα είχαν πάρει ποτέ ελληνικό διαβατήριο. Το ξέρουν καλά και οι μάνατζερ των δύο παιδιών αυτό και τα ίδια τα παιδιά.
14:16
Panos : Τάσο ποιες ομάδες πιστεύεις να πηγαίνουν τελικούς του χρόνου στο NBA;
14:17
Οκλαχόμα Σίτι και Μαϊάμι αν μείνει ο Λεμπρόν. Άνευ Λεμπρόν, Όλα είναι ανοικτά αρκεί η Ιντιάνα να μην διαλυθεί. 
14:17
Άγγελος : Επειδη εγινε θεμα για παο ολυμπιακο και την α1, τασο το να ανεβει καποια αλλη ομαδα ειναι απιθανο... αν ήσουν αρης και πλουσιος θα επενδειες στο μπασκετ οταν βγαινουν ευρωπη οσφπ και παο απο την ευρωλιγκα;
14:18
Άγγελέ μου, προσωπικά θα επένδυα στον Παπάγο αλλά αν κάποιος θέλει να μπει στο μπάσκετ, είναι μεγάλη ευκαιρία. Από την άλλη αν βρεθεί καλή ομάδα, θα πάρουμε και μία ακόμα θέση που μας την χρωστάει η Ευρωλίγκα. 
14:18
Σταμάτη, ο Νικ έχει τα πάντα. Ταλέντο, κορμί και γενικότερα αθλητική ικανότητα, προοπτική και πάνω απ' όλα είναι Έλληνας. Είπα ότι έχει ρίσκο η τακτική του ΠΑΟ, όμως απ' την άλλη λίγες ομάδες δεν θα έπαιρναν το συγκεκριμένο ρίσκο. Ο Νικ αλλάζει τις ισορροπίες για οποιαδήποτε ομάδα τον αποκτήσει. Ακόμα και για τις πλουσιότερες της Ευρώπης, με το πιο βαθύ ρόστερ.
14:18
george_7 : Καλημερα Τασο . Ο Λο ηρθε σε ταξιδι αστραπη Ελλαδα για να υποβληθει σε εξετασεις πολυ νωριτερα απο οσο περιμεναμε . Εχει σχεση αυτο πιστευεις με τις κινησεις που γινονται για την αντικατασταση του ή μηπως εχει οντως πιθανοτητες υγειους επιστροφης ? Επιστροφη Χαινς ολα τα λεφτα φετος , αλλαζουμε παλι επιπεδο κατω απο τη ρακετα.. Τελος καλο θα ηταν να θυμομαστε οτι ο με Μαντζαρη συζητηται η ανανεωση , ειναι παιχτης του Ολυμπιακου αρα δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα καθυστερησης οσων αφορα το ζητημα αυτο..
14:19
alex : Καλησπέρα! θα ηθελα να ρωτησω γιατι ο Παππας δεν επαιξε καθολου στους τελικους και να μπορει να βασιστει ο Παο σε αυτον τη νεα χρονια
14:19
Theo : O Kirios Spiros lei oti den iparchi kathisterisi. Ke vevea iparchi kathisterisi otan den klini Dileini k. i axia tu Pechti olo k. aneveni! Apo pu tha vrethun ta chrimata me ena Bajet ton 8 Ekatomirion an xafnika o Dileini echi prosfores pano apo to Ekatomirio apo Rosia i Turkia??? To scholio saa kirie Spiro!?
14:20
Αλεξ, η απάντηση είναι.... η ψυχολογία. Το κοντέρ θα μηδενίσει, ο Παππάς θα ξεκινήσει απ' την αρχή με νέο προπονητή και αυτό αλλάζει τα πράγματα. Αν αποδειχτεί σκληρός πνευματικά, θα παίξει. Και έχει το ταλέντο να φτάσει ψηλά.
14:20
χρηστος : θεωρειτε καλυτερη επιλογη για τον ολυμπιακο τον ντιλεινι ως αντικαταστατη του λο..?
14:21
Χρήστο, ο Ντιλέινι είναι απ' τους καλύτερους που μπορεί να πάρει ο Ολυμπιακός.
14:21
Theo : O Kirios Spiros lei oti den iparchi kathisterisi. Ke vevea iparchi kathisterisi otan den klini Dileini k. i axia tu Pechti olo k. aneveni! Apo pu tha vrethun ta chrimata me ena Bajet ton 8 Ekatomirion an xafnika o Dileini echi prosfores pano apo to Ekatomirio apo Rosia i Turkia??? To scholio saa kirie Spiro!?
14:22
Theo :  Αν δεχθεί μεγαλύτερες προσφορές θα πάει αλλού, δεν είναι θέμα χρόνου, είναι θέμα χρημάτων. Αν τον χάσει ο Ολυμπιακός, δεν θα είναι γιατί άργησε, αλλά γιατί έδωσε λιγότερα. Αυτό είναι το σχόλιό μου κύριε Theo
14:22
stam : O ψηλός-έκπληξη θα μπορούσε να είναι ο σαμάρντο σάμιουελς της αρμάνι?Προσωπικά, τον θεωρώ ιδανική λύση,έχει παιχνίδι με πλάτη,ψηλός,δυνατός και σχετικά γρήγορος...
14:22
Όπως έγραψε και ο ίδιος george 7, πρόκειται για ένα ταξίδι επαγγελματικό. Από όσο ξέρουμε το συμβόλαιό του  είναι 1+1 με τον Ολυμπιακό να πρέπει να του δώσει ένα ποσό για να τον αποδεσμεύσει. Νομίζω πως μιλάμε για τυπική διαδικασία. 
14:22
Δημήτρης13 : Σε τι επιλογές ξένων θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός; Αν δεν μπορείτε να πείτε ονόματα, τουλάχιστον θέσεις. Ευχαριστώ
14:22
νικος7 : υπαρχει πιθανοτιτα να ερθει ο κεβιν ντουραντ στον ολυμπιακο τωρα που εφιγε ο περπε?
14:23
Nik1917 : Σπύρο, δεν μπορείς να δώσεις κάποιο στοιχείο για τους παίκτες έκπληξη που λες για την περιφέρεια και το ζωγραφιστό του Ολυμπιακού? Επίσης πότε περιμένουν οι αιώνιοι να κάνουν μεταγραφές? Οι Τούρκοι θα τους πάρουν όλους
14:23
νικος7 : Δεν θα είναι 3αρι ο παίκτης έκπληξη.
14:23
αγγελος : υπαρχει περιπτωση να αναλαβει καποιο ποστο στην ομαδα του ολυμπιακου ο γιωργος σιγαλας? με τον χαινς τι γινεται?
14:23
Theo, να σου απαντήσω εγώ. Είναι λογικό να υπάρχει καθυστέρηση, τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στον Παναθηναϊκό. Όταν το μπάτζετ τους είναι σε αυτά τα επίπεδα και συναγωνίζονται ομάδες με τα διπλάσια και τα τριπλάσια χρήματα, τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Απ' την άλλη, σε αυτή την αγορά δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες-λαχεία, που τους ξέρουν ελάχιστοι και παρ' όλα αυτά μπορούν να κάνουν την διαφορά. Μετρημένα κουκιά είναι η αγορά για ομάδες της πρώτης βαθμίδας.
14:23
Panos : Επειδή μια τρέλα την έχω με το basket κοιτούσα κάποιο αναλυτικό video για τον Wilt στο http://allball.blogs.nba.com/2014/06/18/the-ultimate-wilt-chamberlain-mix-tape/?ls=nbahpsplit3 Ποιος πιστεύεις οτι ήταν καλύτερος powerguy center, o Wilt ή o Shaq; Πάντως βλέποντας τους όμους του Wilt ήταν βαρδύτεροι και μεγαλύτεροι του Oneal και ο Shaq είχε 12% λίπος μπαίνοντας NBA. H στιγμή που δείχνει τον γερασμένο Wilt μπροστά στον Shaq όλα τα λεφτά, όπως και τα απίθανα μπλοκ πάνω στο sky hook to jabbar όταν ο Jabbar ήταν 24 και ο Wilt ήδη 35
14:24
Panos : Επειδή μια τρέλα την έχω με το basket κοιτούσα κάποιο αναλυτικό video για τον Wilt στο http://allball.blogs.nba.com/2014/06/18/the-ultimate-wilt-chamberlain-mix-tape/?ls=nbahpsplit3 Ποιος πιστεύεις οτι ήταν καλύτερος powerguy center, o Wilt ή o Shaq; Πάντως βλέποντας τους όμους του Wilt ήταν βαρδύτεροι και μεγαλύτεροι του Oneal και ο Shaq είχε 12% λίπος μπαίνοντας NBA. H στιγμή που δείχνει τον γερασμένο Wilt μπροστά στον Shaq όλα τα λεφτά, όπως και τα απίθανα μπλοκ πάνω στο sky hook to jabbar όταν ο Jabbar ήταν 24 και ο Wilt ήδη 35
14:24
Kostas1977 : Kurie Spuro exoume kolisei se kapoious paixtes kai den koitame to aurio.O Jarvis Vardano tha erthei ston Olumpliako? Ean oxi o Jajuan Johnson kai o Shawn James einai duo polu kales epiloges poia i gnwmi sas ?
14:25
Shaq Attack. Ήταν και καλύτερος ηθοποιός από τον συγχωρεμένο. Μην ξεχνάς ότι ο Σακ είχε να κάνει με πολύ πιο δυνατούς σωματικά αντιπάλους σε σχέση με τον Στιλτ. 
14:25
Κατ' αναλογία Πάνο, δηλαδή με κριτήριο τα δεδομένα κάθε εποχής, ο Ουίλτ ήταν κάτι το εξωπραγματικό, πάνω κι απ' τον Σακ. Πριν τον Ουίλτ δεν υπήρχε τίποτα που να μας έδινε έστω την υποψία ότι θα εμφανιστεί τέτοιος παίκτης.
14:25
Kostas1977 : Ο Σον Τζέιμς έχασε τη μισή σεζόν λόγω τραυματισμού, αλλιώς θα ήταν εξαιρετική περίπτωση.
14:25
Kostas1977 : Kurie Spuro exoume kolisei se kapoious paixtes kai den koitame to aurio.O Jarvis Vardano tha erthei ston Olumpliako? Ean oxi o Jajuan Johnson kai o Shawn James einai duo polu kales epiloges poia i gnwmi sas ?
14:25
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ : με τον λασμε τι γινεται? ο μαντζαρης ξερουμε ποσα θελει περιπου? πρεπει οι προεδροι να τα σκασουν να τον κρατησουν.δεν γινεται να τον φτιαξεις και αν τον δωσεις στον παναθηναικο.
14:26
Αντώνης : Δηλαδή Τάσο πιστεύεις ότι οι Γκιστ, Λάσμε και Ματσιούλης υπηρετούσαν μόνο το πολύ αργό και σετ παιχνίδι του Πεδουλάκη και δεν μπορούν να βοηθήσουν στο στυλ του Ιβάνοβιτς; Εγώ πιστεύω πως μια χαρά μπορούν να βοηθήσουν.
14:26
Ψαροκασέλας : Ο Λούντζης παρουσιάζει πάρα πολύ καλά στοιχεία, για όσους ρωτάνε (περισσότερα στο youtube και τον proscouter).
14:27
Γιώργο, νομίζω ότι το πράγμα έχει αρχίσει και δυσκολεύει με Λάσμε. Ο Γκαμπονέζος ήταν ανοιχτός να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό και έχουν ήδη γίνει δύο κύκλοι επαφών. Παραμονεύει ωστόσο η Εφές...
14:27
Αντώνη μου, ο Λάσμε και ο Γκιστ υπηρετούσαν αμυντικά το μπάσκετ του Πεδουλάκη. Ο Ιβάνοβιτς δεν στηρίζεται σε τέτοιες αλλαγές στα μαρκαρίσματα. Μην ξεχνάς πως και οι δύο, δεν κατάφεραν να παίξουν στην Ισπανία σε υψηλό επίπεδο. Αυτό είναι το ζήτημα που θέτω. 
14:28
nik7 : Καλησπέρα..κάποιος από τους 2 μεγάλους θα ενδιαφερθεί για τον Mccolum του Πανιωνίου? καλός σκόρερ φάνηκε πως είναι και λογικά φθηνός.
14:29
mike : Γεια σας παιδιά , ο Μπογκντανοβιτς της Παρτιζάν κ ο Σάριτς δεν είναι (ήταν) ότι καλύτερο για την ανανέσω του ΠΑΟ;;;;
14:30
Μike, με Μπονγκντάνοβιτς δεν ξέρω τι γίνεται, ειλικρινά. Ο Σάριτς έχει... τροχιοδρομήσει με κατεύθυνση του ΝΒΑ και είναι θέμα χρόνου (το αργότερο το '15) να πάει εκεί.
14:30
βαλες : θεωρω μεγαλη ανικανοτητα του παο αν και φετοσ δεν παρει υψηλου επιπεδου ποιντ γκαρντ και ενα καλο διαρι ανεξαρτητα αν δεν φερει καλαθι γιωργο τι λεσ?
14:30
Δύσκολο νικ. Δεν έχει πείσει ότι μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο ως πλέι μέικερ που τον θέλουν οι ομάδες.
14:30
βαλες : θεωρω μεγαλη ανικανοτητα του παο αν και φετοσ δεν παρει υψηλου επιπεδου ποιντ γκαρντ και ενα καλο διαρι ανεξαρτητα αν δεν φερει καλαθι γιωργο τι λεσ?
14:30
Ψαροκασέλας : Ο Λούντζης έχει προοπτική να αφήσει εποχή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και όχι μόνο. Εχει προσόντα που θυμίζουν Παπαλουκά και Διαμαντίδη. Αλλά πρέπει να δουλέψει και να βελτιωθεί.
14:31
Galis : Θεωρώ λανθασμένη τη στάση του ΠΑΟ. Αν και συμφωνώ ότι είναι γκαρντ που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, πιστεύω ομως πως δεν μπορεί να γίνει ηγέτης του ΠΑΟ. Ο λόγος δεν είναι αλλος από το χρήμα.. Είναι επαγγελματίας και ΠΑΝΤΑ θα εχει το νου του πως θα αυξήσει το λογαριασμό του. Ο Διαμαντίδης όλα αυτά τα χρόνια, αν και παχυλά αμειβόμενος, μπορούσε ΑΝΕΤΑ να βγει στην αγορα για πολλα περισσότερα. Αυτός είναι ο ορισμος του ΗΓΕΤΗ.
14:31
Panos : Σπύρο, πιστεύεις πως ο Μπέγκιτς αντιμετωπίστηκε όπως έπρεπε από τον Μπαρτζώκα; Επίσης παίζει να μείνει ελεύθερος ο Τομίτς από τη Μπαρτσελόνα;
14:31
FAN7 : KALHSPERA....O PRINTEZIS THA MEINEI?
14:31
Maria : Ερώτηση και στους 3 σας: καλύτερα λαυράκια ψαρεύεις από Ιταλία, Ισραήλ ή Γερμανία αν είσαι ελληνική ομάδα;
14:32
Μαρία, από την Αμερική. Πόσους ανθρώπους στέλνουν οι ελληνικές ομάδες στα σάμερ λιγκ;
14:32
Βαλε, η "ανικανότητα" είναι σκληρή λέξη και υπερβολική. Ο Παναθηναϊκός έκανε... all in με Καλάθη και παίρνει το ρίσκο.
14:32
πετρος7 : πιστευετε οτι ο ολυμπιακος με χαινς ντανστον και λασμε στην ρακετα αλλα και ντιλεινι στην θεση 1,μπορει ο ολυμπιακος να χτυπησει ευρωλιγκα και νταμπλ στην ελλαδα ή χρειαζεται κατι περισσοτερο???
14:32
Jim7 : Ας ξεχασουμε τον Ηains παιδια...Θα μενει Τσσκα που τον θελει ο Ιτουδης ειναι οριστικο αυτο.Το θεμα ειναι στον Ολυμπιακο να βρει εναν ασσο ενα Τριαρι με την φυγη του Περπε και 2 Center
14:32
Theo : O K. Spiros kala mas ta lei. Ena Play (gard) k. ena Center. Afta ta leme edo k. 3 Mines. Mono kinisis den vlepume. Opos ipa oso pernai o. keros toso k. pio akrivi ginonte i stochi mas. Etsi opos pai den tha parume ton Dileini me 700....k. Center kalo kato apo 1-1,2 apo pu ta chrimata re pedia!???
14:32
Ballman : Θα πάρουν superstar oi celtics ???
14:32
Κουκακιώτης : Υπάρχει περίπτωση επιστροφής Σοφο στον Θρύλο ?
14:33
Panos : Οχι, νομίζω ότι αδικήθηκε από τον Μπαρτζώκα. Περισσότερο όμως αδικήθηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Πανηγύριζαν σαν τρελοί που επέτρεψε ο Σερμαντίνι και αποδείχθηκε πως με το κράξιμο στον Μπέγκιτς όσο έπαιζε, οδήγησαν τον Ολυμπιακό σε λάθος επιλογή εν μέσω της σεζόν. Και να μείνει ελεύθερος ο Τόμιτς, δεν νομίζω ότι μπορεί να αντέξει το μπάρτετ του Ολυμπιακού το κασέ του.
14:33
Ballman, πληρώνουν τον Love απίσευτα ποσά. Λευκούρα, παλλικάρι με σουτ, δίπλα σε Ρόντο, κάτι γίνεται. 
14:33
Κουκακιώτη, ο Σόφο θα μείνει στην Μακάμπι. Είναι ευτυχισμένος και δεν το κουνάει απ' το Τελ Αβίβ.
14:33
θανασης : καλησπερα τωρα μπηκα και εγω στο ωραιο σαιτ contra και θελω να μαθω τι θα γινει με λασμε και μαντζαρη αληθευει οτι ο μαντζαρης ειναι βαζελος και ποιοι παιχτες ακουγονται για την παναθα
14:33
zeus13 : Τι άποψη έχετε για τον Trevor Mbakwe τις Roma?Δεν θα ήταν καλή λύση στην θέση του Lasme?Γνωρίζετε μήπως το κασέ του?
14:35
Προσωπικά zeus δεν έχω ιδέα για τον συγκεκριμένο παίκτη της Ρόμα
14:35
Κουκακιώτης : Γιατί όχι; Μια χαρά ήταν ο Σόφο στον Ολυμπιακό, αλλά όπως είπε και ο Γιώργος, έχει συμβόλαιο με την Μακάμπι.
14:35
GREGORY : πόσα ζήτησε ρε Σπύρο ο μάντζαρης τον χρόνο? για να υπάρχει διαφορά 950.000 ευρώ θα τρελαθούμε με αυτά που γράφονται!!!!!!!
14:35
NIKOS : ΚΥΡΙΕ ΣΥΡΙΓΟ.ΧΙΚΜΑΝ Η ΛΑΝΚΦΟΡΝΤ ΓΙΑ ΠΑΟ?ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ Η ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ? ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΧΕΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝ ΕΡΘΕΙ??
14:36
MJ Axill ΠΑΟ*** *** : Καλησπερα! Θεωρω λαθος τον τροπο που πλησιασε μαντζαρη ο Παναθηναικος! Θεωρω απαραδεκτο τις Φωτο με το ¨πρασινο¨παρελθον του οταν ο παικτης ΑΝΗΚΕΙ στον ολυμπιακο και δεν εχει δωσει δικαιωμα σε κανεναν...Παρολα αυτα, ειναι εφικτο να ερθει εστω και του χρονου ??
14:36
makis : τασο ο χεισλιπ που βρισκεται???? υπαρχει πιθανοτητα να γιρισει???? ευχαριστω
14:36
mj23 : oi bulls auto t kalokairi mporoun n xana ginoun megaloi an paroun love h carmelo
14:37
Μόνο τα γόνατα του Ρόουζ μπορούν να μας απαντήσουν όποιον παίκτη κι αν πάρουν. 
14:37
Κωστας13 : Εχω στειλει μηνυμα σε όλα σας τα chat που εχετε κανει και δεν εχετε δημοσιευσει ουτε ενα σχολιο μου. ΕΛΕΟΣ. Θα συνεχισω την προσπαθεια παντως. Τι γινεται με Μποχωριδη, Βεζενκοφ, Κουπερ, Βουγιουκα στον Παναθηναϊκο? Αν δεν παρουμε Καλαθη ποιος θα σηκώσει το βαρος του χρονου? Υπαρχει θέμα με Μπογκντανοβιτς η Λανγκφορντ? Καλο 5αρι με μελλον ειναι ο Λαβερνιε.
14:37
Ο Λοβέρν, δεν είναι...καλό πεντάρι Κώστα. Χρήσιμο ναι. Λάγκφορντ μόνο αν δεν κλείσει ο Καλάθης θα συζητηθεί. 
14:38
egaleo 7 : Καλησπερα! Ποσο κοντα ο Ντιλεινι και ποσο μακρια Λο, Χαινς?
14:38
GREGORY : πόσα ζήτησε ρε Σπύρο ο μάντζαρης τον χρόνο? για να υπάρχει διαφορά 950.000 ευρώ θα τρελαθούμε με αυτά που γράφονται!!!!!!!
14:38
χρηστος : Μπορει καποιος απο τους 3 παρακαλω να μου απαντησει αν ο Ντιλεινι μπορει να αποκτηθει με ΝΒΑ OUT και να του δωσουν μια ημερομηνια οπως ο Λο?Τι γνωριζετε?
14:38
Τα σουτ όλα έξω : Ακούστηκε ανταλλαγή Μάντζαρη με Πάρκερ. Θα βοηθούσε τους πρωταθλητές αυτή η κίνηση;
14:38
O Mbakwe είναι βγαλμένος απ' το γνωστό "καλούπι" των ημίψηλων σέντερ με τα γρήγορα πόδια και τα τεράστια χέρια που έχουν γίνει μόδα εδώ και τρία χρόνια. Καλή περίπτωση, δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά για το μυαλό του. Αν είναι δηλαδή σκληρός πνευματικά και με ικανοποιητικό μπασκετικό ΙQ. Τα προσόντα του πάντως είναι εντυπωσιακά.
14:38
ΧΡΙΣΤΟΣ : Ακούστηκε οτι ο Θ.Αντετοκ. ειναι στο scouting report των Spurs. Μακαρι να τον επιλέξουν στο Νο.30 που εχουν, κατι τετοια τα κάνουν οι Σαν Αντονιο. Διπλα στον Ποπ θα έχει εξελιξη μεγαλη ο Θανασης. Οσο για τον Γιαννη με απασχολει οτι μάλλον οι Μπακσ θα επιλέξουν Wiggins! Δεν ξέρω πως θα τα βολέψουν αλλα ελπίζω να συνεχίσει να παίζει και να εξελισσεται ο Γιαννης. Ποιος ξερει μπορει του χρονου να έχουμε και Ελληνα πρωταθλητη!! Αντε ρε Σπερς! λιγο την αποψη σας για τα 2 παιδια.
14:39
Ballman : O love pou tha paei
14:39
Το πρόβλημα με τον Θανάση είναι ότι δεν έχει παίξει ακόμα σε υψηλό επίπεδο οπότε θα του πάρει χρόνο να προσαρμοστεί. Κρίμα που οι ελληνικές ομάδες, δεν τον προτίμησαν τόσο καιρό. Όσο για τον γιο του Μίτσελ Γουίγγινς, έπεσε λίγο μετά τον πρώτο μήνα στο κολλέγιο. Παικτάρα πάντως που αλλάζει μία ομάδα. 
14:40
bulls 23 : rose butler melo gibson noah poia h gnwmh sas panta me ygih rose?????
14:40
Ballman, οι Λέικερς έχουν αποφασίσει ότι ο Λοβ είναι ο παίκτης της επόμενης μέρας γι' αυτούς. Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά συνήθως βρίσκουν τον τρόπο να κάνουν αυτό που θέλουν.
14:41
andreas : Θεωρω μεγαλο λαθος η φυγη του Λασμε και του Μτσιουλης απο τον Παο....χτιζεις διπλα σε εμπειρους παικτες..τι λετε;
14:41
GREGORY : Ο Ολυμπιακός δίνει 1,05 για τρία χρόνια, δηλαδή 300.000 + 350000 + 400.000 ευρώ.

Ο παίκτης ζήτησε 2 εκ για τρία χρόνια
600.000+700.000+700.000.

Ο Ολυμπιακός δίνει λίγα, ο Μάντζαρης ζητάει πολλά. Αυτή είναι η γνώμη μου.

14:41
christos13 : o vezencov gia ton PAO tha erthei?
14:42
Γιάννης : Σπυρο καλησπέρα, βλεπω οτι ο ΟΣΦΠ δεν ασχολειται με μικρους. Ο Παο πηρε Λουτζη,παιρνει βεζενκοφ και ενδιαφερται για Παπαγιαννη Μποχωριδη (κι εχει Χαραλαμποπουλο και Διαμαντακο. Εκει στον πειραια τι πιστευουν οτι δεν χρειαζονται αλλες επενδυσεις σε νεους Ελληνες???
14:42
Χρήστο, άγνωστο. Αυτό που έμαθα μόλις τώρα είναι ότι δεν υπάρχει τίποτε συγκεκριμένο κι επί του παρόντος μένει στον Άρη. 
14:42
Ανδρέα, ο Παναθηναϊκός πήρε το ρίσκο για να ανοίξει χώρο στο μπάτζετ του για τον Καλάθη. Αν χαθεί τόσο ο Λάσμε όσο και ο Ματσιούλις, θα είναι πλήγμα.
14:43
Κωνσταντίνος : Καλησπέρα! Σπύρο εχει λάβει χώρα κάποια συνάντηση Αγγελοπουλων Μπαρτζωκα για αποτίμηση χρονιάς, αυτοκριτική και διόρθωση λαθών ή υπηρξε αυτονόητη συνέχιση της συνεργασίας λόγω συμβολαίου; Πόσο "έχασε" ο κοουτς απο την φετινή χρονιά θεωρείς;
14:43
Γιάννης : Ο Ολυμπιακός έχει χάσει όντως πολύτιμο έδαφος με τους μικρούς, έχει κάνει μεγάλο λάθος σε αυτό το κομμάτι. Υπάρχουν όμως κι άλλα ταλέντα, το θέμα είναι να τους αποκτήσει. 
14:44
ΧΡΗΣΤΟΣ : ΡΕ ΤΟΥΣ 3 ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ?ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ.ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ?ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ?ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ 5ΑΡΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΓΙΑ 3ΑΡΙ.Α!ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ ΜΑΓΚΕΣ...
14:45
Παιδιά, βλέπω διαμαρτυρίες για σχόλια που δεν έχουν ανέβει. Αν 4-5 ρωτάτε περίπου τα ίδια πράγματα, είναι λογικό να ανεβάσουμε μία ερώτηση απ' αυτές. Δεν υπάρχει αποκλεισμός κανενός. Μονάχα όσων χρησιμοποιούν... ακατάλληλες λέξεις.
14:45
Panos : Πάντως η Oklahoma φαίνεται να ζώρισε πιο πολύ τους Spurs και νίκησαν εύκολα τις άλλες σειρές, μαζί και τους Heat
14:46
Panos : Πάντως η Oklahoma φαίνεται να ζώρισε πιο πολύ τους Spurs και νίκησαν εύκολα τις άλλες σειρές, μαζί και τους Heat
14:47
Πάνο, ούτε η Οκλαχόμα του ζόρισε αρκετά. Μόλις έκανε το 2-2, οι Σπερς πάτησαν γκάζι και εξαφανίστηκαν. Δυσκολότερος αντίπαλος αποδείχτηκε το Ντάλας, όμως αυτό συνέβη στον πρώτο γύρο. Εν συνεχεία, οι Σπερς βρήκαν ψυχολογία..
14:47
statusmike_gr : μια και ο παιχτης εκπληξη που θελει ο Ολυμπιακος ειναι ο Ajinca πιστευετε οτι μπορει να τον αποκτισει ...θα κανει τη διαφορα στοθσ ψυλους?
14:47
Πάνο, δυστυχώς, δεν είδαμε ποτέ το Μέμφις και τους Κλίπερς που δεν τους ταίριαζαν απόλυτα. 
14:47
chris : να παρουμε john bryant(c) schaffartzik(pg/g) sclaughter(pg chalon saone )diener(g dianmo sassari ) ckuck davis (pf/c banvit)
14:48
Κωνσταντίνος : Οι Αγγελόπουλοι και ο Μπαρτζώκας βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία. Δεν είναι αποκομμένοι. Λάθη έγιναν και από τη διοίκηση και από τον κόουτς του Ολυμπιακού, ήταν μια αποτυχημένη χρονιά, αλλά μέχρι εκεί.
Να θυμίσω κάτι; Τι έλεγε όλη η μπασκετική γη για τον Πόποβιτς πέρυσι στους τελικούς το ΝΒΑ; Οτι αυτός έχασε το πρωτάθλημα επειδή δεν έκανε φάουλ με τη διαφορά στους 3. Αν ήταν προπονητής στον Ολυμπιακό θα είχε απελαθεί από τη χώρα. Και φέτος αποθεώνεται όσο κανείς άλλος προπονητής στον κόσμο.
14:48
red7 : Σας δίνω απλόχερα την δημοσιογραφική είδηση ότι ο Ολυμπιακός κινείται για Μπονσού και δεν την σχολιάζετε....Είστε πάντως καταπληκτικοί στην δουλειά σας και σας ευχαριστούμε...
14:48
Panos : Επίσης έχω την εντύπωση οτι σε 2 χρόνια ο Adams της Οκλαχομα θα είναι σημαντικός ψηλός με double-double μεσους όρους και τουλάχιστον 2 μπλοκ ανα αγώνα
14:49
red7 : Δεν χρειάζονται σχόλια...
14:49
spiros : παιδια ο ιβανοβιτς παιρνει παντα 3ρι εκτελεστη αλλα δεν εχω δει κατι καλο να κυκλοφορει σε λογικες τιμες εχετε ακουσει κατι για 3ρι στον παναθηναικο ?
14:49
ταρπλει : πλεον οι εποχεσ εχουν αλαξει..οι ελληνικεσ ομαδεσ πρεπει να πουλανε εξυπνα..και να εμπιστευονται τουσ ελληνεσ παιχτεσ..και ο νικητησ θα ειναι το ελληνικο μπασκετ.. υγ..ο ολυμπιακοσ αλον ψιλο θελει κ οχι Χαινσ.. ο κουπερ κανει για αντικαταστατησ του ΝΤΙΛΕΕΙΝΙ..¨?ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.?
14:49
ταρπλει : πλεον οι εποχεσ εχουν αλαξει..οι ελληνικεσ ομαδεσ πρεπει να πουλανε εξυπνα..και να εμπιστευονται τουσ ελληνεσ παιχτεσ..και ο νικητησ θα ειναι το ελληνικο μπασκετ.. υγ..ο ολυμπιακοσ αλον ψιλο θελει κ οχι Χαινσ.. ο κουπερ κανει για αντικαταστατησ του ΝΤΙΛΕΕΙΝΙ..¨?ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.?
14:49
Statusmike, αν είναι πράγματι ο Γάλλος, έχω να πω το εξής: ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αθλητικά προσόντα (2,15 ύψος, με ταχύτητα και ευκινησία 3-4αριου και άνοιγμα χεριών 2,34!!!). Η αντίληψή του δεν είναι ιδιαίτερα υψηλή (αν το είχε κι αυτό θα έπαιρνε 10εκ. στο ΝΒΑ), όμως για την Ευρώπη είναι σίγουρα σεβαστό μέγεθος σαν παίκτης.
14:50
Περικλής : Αυτό το τσατ και με τους τρεις μαζί πάντως είναι σκέτη ζαλάδα. Ξανασκεφτείτο, έχω πάθει vertigo να γυρίζω πίσω να δω σε τι απαντάει ο καθένας.
14:50
Περικλής : Αυτό το τσατ και με τους τρεις μαζί πάντως είναι σκέτη ζαλάδα. Ξανασκεφτείτο, έχω πάθει vertigo να γυρίζω πίσω να δω σε τι απαντάει ο καθένας.
14:50
Πάνος : Ας υποθέσουμε πως οι μεν κλείνουν ντιλεινι και οι δε καλαθη.. Εκτός του οτι ο ένας είναι έλληνας, με τσ συγκεκριμένα λεφτά ποια θεωρείτε ποιοτικότερη προσθήκη?
14:50
ταρπλει : Μακάρι να σκέφτονταν όλοι σαν εσένα. Ο Κούπερ δεν έχει σχέση αγωνιστικά με τον Ντιλέινι, αλλά μαζί θα ήταν μια χαρά. Δεν είναι ή ο ένας ή ο άλλος.
14:50
alex7 : Γνώμη μου ειναι οτι Χαινς και Ντανστον ειναι δυο ιδιου στιλ σεντερ και μου ακουγεται περισσοτερο νορμαλ ενας σεντερ τυπου DAVES. Σπύρο θα ήθελα την γνώμη σου.
14:50
Δημητρης-Λεχαινα : Ο Ολυμπιακος σε περιπτωση που δεν παρει αμεση απαντηση απο Ντιλε'ι΄νι,δεν θα ηταν καλο να κοιταξει αλλου?Τι γνωμη εχετε για Τζερελς απο Αρμανι?στο 5 πιστευω οτι Χα'ι'νς ειναι απιθανο να επιστρεψει,αλλα δεν μας λετε τι ονοματα συζητανε εκει στην Καε!τουλαχιστον βοηθηστε λιγο...
14:50
Χρηστος86 : Σπυρο για τον σεντερ και τον γκαρντ ξερεις καποιο ονομα και δεν το λες ή ξερεις μονο τα χαρακτηριστικα των παικτων που θελουν και ψαχνουν...
14:50
JohnY : Δεν έχω καταλάβει γιατί επιμένει τόσο ο ΠΑΟ για Καλάθη...Τόσο καλός έχει γίνει? Πριν το ΝΒΑ σκόραρε με το ζόρι και στις πάσες ήταν ένας απλός τυπικός point guard...
14:50
γιωργος : παιδια καλησμερα ο ολυμπιακος υπαρχει περιπτωση να παρει μπραμο και hickman???
14:51
γιωργος : Είναι και οι δύο περιπτώσεις που εξετάζονται. 
14:51
manolitos : λυπαμαι που το γραφω,ομως ο Χαινς δεν ταιριαζει στον σημερινο ολυμπιακο. δυο σεντερ που να μην μπορουν να βαζουν ελευθερες βολες ειναι πολλοι για μια ομαδα.ο ολυμπιακος θελει σεντερ που να μπορει να παιζει πλατη στο καλαθι και ξυλο μεσα στην ρακετα για το ριμπαουντ.οσο για γκαρντ ο ντιλεινι με τον λαφαγιετ μαζι,συν μαντζαρη,σλουκα,σπανουλη αποτελουν φοβητρο.ο λοτζεσκι στο 3 με παπαπετρου και ενα 4αρι στυλ ρεγιες-καιμακογλου να πλαισιωνει τον πριντεζη και τελος.οσο για τον παναθηναικο αν κρατουσε τον περσινο κορμο και στις θεσεις των καρι και μπατιστ επαιρνε δυο καλους αμερικανους (φανταστειτε κατω απο την ρακετα,λασμε,γκιστ και ντορσει) θα εφταναν στο φαιναλ φορ και οι δυο για πλακα.
14:51
Και πως να γίνει διαφορετικά βρε Περικλή; Όταν ήμαστε τρεις θα απαντηθούν περισσότερες ερωτήσεις και θα υπάρχει μεγάλο εύρος όσον αφορά την θεματολογία.
14:51
Theo : Efcharisto kirie Spiro ja tin Apantisi sas. Den simpfono pliros. Ja afto egrapsa oso pio noris ginonte i kinisis toso pio efkola ine na paris kalus pechtes me ligotera chrimata. Ego meno Germania k. parakolutho ja paradigma ton dileine edo k. merikus mines. An i protasi ginotane poli pio noris pistepsteme kirie Spiro tha ichame klisi ton pechti me poli ligotera chrimata k. protu mpune k. ales omades ston Choro`´Efchariso k. kali sinechia!
14:51
νικος : ο πριντεζης παει σιγουρα τουρκια και εσεις λετε για παικτεσ εκπληξη.Το οτι ο ολυμπιακος παει να διαλυσει τον κορμο που πηρε 2 ευρωπαικα για αυτο δεν λετε τιποτα ...
14:51
χρηστος : Λες Σπυρο οτι υπαρχει διαφορα στα 900 χιλιαρικα στην 3 ετια με Μαντζαρη.Αφου του δινουμε 1.05 και το SPORTANDO λεει οτι ζηταει το πολυ 1.4 εκ πως γινεται η διαφορα μας να ειναι τοση?Μηπως μπερδευτηκες??
14:51
Κώστας : Ο λούντζης είναι ένα νέο ταλέντο αλλά έχει να μάθει πολλά ακόμα και κυρίως την ομαδική δουλεία που είναι το πιο σημαντικό.
14:52
Dimitris : Τάσο ο lebron θα σκεφτεί ενδεχόμενη επιστροφή στο Cleveland αφού εχει διμηουργηςει πολυ καλή ομάδα πλέον με Irving waiters
14:52
Και Πάρκερ λογικά Δημήτρη. Αν πάρουν ψηλό, τότε όντως είναι κοντά στην επιστροφή αλλά κανείς δεν ξέρει αυτή την στιγμή. 
14:52
JASPER : Καλησπέρα σας,για Βουγιούκα έχετε κάποια πληροφόρηση αν ενδιαφέρει τον Παναθηναικο?
14:52
Ηλείος : Με τα τηλεοπτικά της Α1 και της Euroleague τι γίνεται?
14:53
JASPER : Κ.Καβαλιεράτο, ΠΑΟ κ ΟΣΦΠ είχαν περίπου ίσο μπάτζετ φέτος?Περίπου πόσο ήταν?
14:53
νικος : Από πού προκύπτει ότι πάει σίγουρα Τουρκία. Εχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και θα συζητηθεί η επέκταση. Αν διαλυθεί ο κορμός, τότε θα το πούμε. Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση από τον Ολυμπιακό, αν υπάρχει από τους παίκτες είναι άλλο θέμα. Ομως έχουν και οι δύο συμβόλαιο.
14:53
Xristos : να αποκτηθει ντιλεινι,χαινς,ματσιουλις ή μπραμος ,καιμακογλου για αντι πετγουει Ποσο πιθανο ειναι αυτο τ σεναριο ?
14:53
Xristos : να αποκτηθει ντιλεινι,χαινς,ματσιουλις ή μπραμος ,καιμακογλου για αντι πετγουει Ποσο πιθανο ειναι αυτο τ σεναριο ?
14:53
Lefteris : Το πλαίσιο πάνω πάνω γιατί είναι πράσινο και όχι κόκκινο ρε παίδες; χαχα ;-) Σας ευχαριστούμε για τις αναλύσεις, ας ελπίσουμε πως οι Ελληνικές ομάδες θα επιστρέψουν σύντομα στην κορυφή.
14:53
Theo : Παιδιά τι θα λέγατε για Ρούντι? Μια ανάσα βρέθηκε πριν απο τέσσερα χρόνια!
14:53
Πανάκριβη...ανάσα.
14:54
Xristos : Καθόλου. Χάινς δεν έρχεται Ελλάδα,ο Καϊμακόγλου μένει Ουνίξ. 
14:54
GerGreen : Καλησπερα ρε παιδια , θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια ! Υπαρχει μεγαλη περιπτωση να πας παρει απο τα "χερια" τον Καλαθη η Εφες ή η ΤΣΣΚΑ ?
14:54
Επαναλαμβάνω: βλέπω διαμαρτυρίες για σχόλια που δεν έχουν ανέβει. Αν 4-5 άτομα ρωτάτε περίπου τα ίδια πράγματα, είναι λογικό να ανεβάσουμε μία ερώτηση απ' αυτές. Δεν υπάρχει αποκλεισμός κανενός. Μονάχα όσων χρησιμοποιούν... ακατάλληλες λέξεις.
14:54
ειρηνη : υπαρχει πιθανοτητα ο μαντζαρης να καταληξει στον παναθηναικο? γτ πολλα ακουγονται οτι ακομα κι αν δεν ανανεωσει φετος, θα φυγει εξωτερικο
14:54
XRISTOS : ΕΡΕ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣΕΙ ΑΝ ΧΑΘΕΙ Ο ΚΑΛΑΘΗΣ.Ο ΛΑΣΜΕ ΓΙΟΚ ΑΠΟ ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ!Ο ΓΚΙΣΤ?
14:54
George : καλησμερα ο ολυμπιακος υπαρχει περιπτωση να παρει μπραμο και hickman???
14:54
XRISTOS : ΕΡΕ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣΕΙ ΑΝ ΧΑΘΕΙ Ο ΚΑΛΑΘΗΣ.Ο ΛΑΣΜΕ ΓΙΟΚ ΑΠΟ ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ!Ο ΓΚΙΣΤ?
14:54
mike : Σπυρο είπες τα εξης: "Ο Ζήσης σε προσφορά και αφοσίωση στην Εθνική τους έχει ξεπεράσει όλους τους διεθνείς. Μόνο με τον Γιαννάκη συγκρίνεται ο Ζήσης". Νομίζω οτι τα παραλές. Μεγαλύτερη προσφορά ο Ζήσης απο Νick? Μεγαλύτερη απο Παπαλουκά (ο απόλυτος ηγέτης στη μετα Γκάλη - Γιαννάκη εποχή, απλά είχε την "ατυχία" να κάνει καριέρα στο εξωτερικό και ο Έλληνας οπαδός μαλώνει για Σπαν - 3D και αγνοεί τον χαρισματικό Τεο). Η πολύχρονη παρουσία του Ζήση στην ομάδα δεν τον βάζει πάνω απο όλους σε προσφορά.
14:55
Χρήστο ο Γκιστ έχει συμβόλαιο
14:55
Χρηστος7 : Παιδια ο Γιαννακοπουλος στην ανακοινωση - κατηγορω του εγραψε πως οι Αγγελοπουλοι απαντησαν για μπανια κλπ χωρις να ρωτησουν καν τον μαντζαρη αν ενδιαφερεται..υπονοει σαφως πως ειναι σε ανοιχτη γραμμη με τον βαγγελακη..το προσπερασαν ολοι..δεν θα πρεπε καποια στιγμη να ξεκαθαρισει τη θεση του ο μαντζαρης?
14:55
Χρηστος7 : Παιδια ο Γιαννακοπουλος στην ανακοινωση - κατηγορω του εγραψε πως οι Αγγελοπουλοι απαντησαν για μπανια κλπ χωρις να ρωτησουν καν τον μαντζαρη αν ενδιαφερεται..υπονοει σαφως πως ειναι σε ανοιχτη γραμμη με τον βαγγελακη..το προσπερασαν ολοι..δεν θα πρεπε καποια στιγμη να ξεκαθαρισει τη θεση του ο μαντζαρης?
14:55
JASPER :  Λίγο πάνω ήταν ο Παναθηναϊκός. Τα συνολικά έξοδα της σεζόν ήταν κάπου 14 για Ολυμπιακό και 16 για Παναθηναϊκό. Ολα τα έξοδα, όχι μόνο το αγωνιστικό μπάτζετ.
14:56
kalymnos7 : ΣΠΥΡΟ ΚΑΤΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ;;;
14:56
Χρήστο7, είναι εν μέρει σωστό αυτό που λες. Το ρεπορτάζ ωστόσο αναφέρει ότι ο Μάντζαρης ή θα μείνει στο λιμάνι ή θα πάει έξω. Είναι λοιπόν μια έμμεση απάντηση.
14:56
Σωστό είναι αυτό, αλλά από την άλλη είναι κι επαγγελματίας. Δεν μπορεί να ξέρει τί σκέφτεται ο Ολυμπιακός. Το θέμα όντως θα έληγε αν έβγαινε να πει ότι έχει ή δεν έχει μιλήσει. 
14:56
niklas 13 : ΚΥΡΙΕ ΣΥΡΙΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΟΥΕΛ ΤΗΣ ΑΡΜΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΝΤΕΡ? ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ3 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
14:56
kalymnos7 :Αυτός είναι ο σκοπός. Θα το δούμε όμως όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ. Αν δεν είναι καλύτερος, τότε θα έχει κάνει ακόμα ένα βήμα πίσω.
14:57
George : Κύριε Συρίγο, πρέπει να μας αποσαφηνίσετε κάποια πράγματα. Πρώτον τι ρόλο θα έχει ο Παπαγιάννης αν έρθει. Τι πιθανότητες δίνεται για Καλάθη;
14:57
bill : Σπυρο γιατι οι αγγελοπουλοι δε φτιαχνουν τα τμηματα υποδομης κ να μαζευουν οτι καλυτερο υπαρχει σε μικρη ηλικια κ με δυο τρεις καλους προπονητες να δουλευοντε τα παιδια κ καποια να δεινοντε κ δανεικοι;;;τοσο δυσκολο ειναι;;;
14:58
Αντωνης : ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΓΙΑ ΛΑΣΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΚΑΜΠΙ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΦΕΥΓΕΙ...ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ?
14:58
aggelos13 : kaslhspera sas, to lathos thewrw pou kanei o panthinaikos ta teleutaia xronia einai oti epilegei paixtes monodiastatous (kuriws logw bugjet). kanoun ena to polu duo pragmata kala kai apo ekei kai pera tpt. lasme amuna kai proswpo sto kalathi, ukic drive kai katebasma klp thewrw kalutero to na erthoun neoi paixthes pou tha mporoun na mathoun na kanoun para panw apo ena kathws oi hdh etoimoi paixtes einai polu akriboi. an erthei kai kalathis bougioukas o pao tha exei 4 obradovicikous paiktes kai an erthoun kai neoi me prooptikoi kai me enan kanoniko PROPONHTH tha einai kaluteros pisteuw. h apopsh sas?
14:58
dimitris_k : MVP telikwn nba Boris Diaw. Ti pisteuete?
14:59
Νικλας13, η Αρμάνι έχει την οπσιόν βάσει συμβολαίου να κρατήσει τον Σάμουελς. Θα ήταν ενδιαφέρουσα περίπτωση πάντως. Καλός παίκτης.
Τα της θέσης "3", θα εξαρτηθούν απ' τον Καλάθη. Εκεί έχει πέσει τώρα όλο το βάρος.
14:59
Duncan. Τρομερούς τελικούς ο Γάλλος, όλα όμως, κατ' εμέ, στηρίζονται στο ότι παίζει ο Τιμ και η άμυνα κλείνει. 
14:59
Γιαννης : Ο σκοπος του τσατ κατανοω ειναι να απαντατε καποιες ερωτησεις και οσες επανλαμβανονται να τις προσπερνατε.ΟΜΩΣ ΕΔΩ μιλαμε για ερωτησεις τυπου ο Ντιλεινι αν θα εχει ΝΒΑ OUT,ποσο κοντα ειναι,αν οι εκπληξεις που λετε ειναι ποιοτικες και δεν εχει απαντηθει τιποτα.Λετε για 900 χιλ.Στα ποσα μπορει να βρεθει λυση??
14:59
bill : Ελα ντε; Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουν. Να δίνουν 100-150.000 ευρώ το χρόνο για να φτιάξουν τις παιδικο-εφηβικές ομάδες και να μαζεύουν τους καλύτερους. Οχι πολλούς γιατί μετά θα τους καταστρέψουν, αλλά τους καλύτερους που μπορούν.
14:59
Οι Σπερς είχαν... 6 MVP!!
14:59
statusmike_gr : Γεια σας παιδιά , ο AJINCA της Εθνικης Γαλλιας κανει για Ολυμπιακο? αυτον θελει να παρει, δεν πρεπει να ειναι και απαγορευτικος απο οικονομικη αποψη?
14:59
aggelos13 : kaslhspera sas, to lathos thewrw pou kanei o panthinaikos ta teleutaia xronia einai oti epilegei paixtes monodiastatous (kuriws logw bugjet). kanoun ena to polu duo pragmata kala kai apo ekei kai pera tpt. lasme amuna kai proswpo sto kalathi, ukic drive kai katebasma klp thewrw kalutero to na erthoun neoi paixthes pou tha mporoun na mathoun na kanoun para panw apo ena kathws oi hdh etoimoi paixtes einai polu akriboi. an erthei kai kalathis bougioukas o pao tha exei 4 obradovicikous paiktes kai an erthoun kai neoi me prooptikoi kai me enan kanoniko PROPONHTH tha einai kaluteros pisteuw. h apopsh sas?
15:00
πετρος : Καλησπερα,τι σκαουτινγκ εχει ο παοκ και το ρεθυμνο και φερνει καλους ξενους και οι μεγαλες ομαδες τους χρυσοπληρωνουν?
15:00
Ο ΠΑΟΚ έχει τον Μαρκόπουλο. Το Ρέθυμνο όταν έφερνε καλούς ξένους, είναι τον Κουφό προπονητή. Απλά πράγματα. 
15:00
ΣΤΑΥΡΟΣ: : ΤΑΣΟ, ΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ PHOENIX SUNS. ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο BLEDSOE KAI ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΚΑΙ SUPER STAR?
15:01
Σταύρο μου, αυτό θέλουμε. Ακόμα και τον Ντράγκιτς να στείλουμε κάπου, αν είναι να έρθει ο...παικταράς που θα κάνει την διαφορά. 
15:01
Στέφανος 13 : ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΨΗΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ?ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ
15:01
Για Καλάθη δίνω 50-50 George. Ο Παπαγιάννης είναι έτοιμος για 7-8 λεπτά.
15:02
Αντωνης : ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΓΙΑ ΛΑΣΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΚΑΜΠΙ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΦΕΥΓΕΙ...ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ?
15:02
niklas13 : ΚΥΡΙΕ ΣΥΡΙΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΟΥΕΛ ΤΗΣ ΑΡΜΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΝΤΕΡ? ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ3 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
15:02
Γιαννης : Ο Ντιλέινι δεν έχει κλείσει, είναι μεγάλη η πιθανότητα να αποκτηθεί, αλλά δεν είναι και σίγουρη μεταγραφή. Θα έχει ΝΒΑ out το συμβόλαιο, αλλά όχι για τώρα. Οι εκπλήξεις θα είναι ποιοτικές, κατά την άποψή μου παίκτες που θα ανεβάσουν ένα επίπεδο τον Ολυμπιακό. Με Μάντζαρη η λύση θα βρεθεί κοντά στο 1,5 για τρία χρόνια. Αυτή είναι η γνώμη μου.
15:02
1234 : gia na telionume ke to pezo stixima oti thelete.. Olympiakos: Spanulis, Sloukas, Dileini, Katsivelis, Bramos, papapetrou, lojeski, printezis, petway, kavadas, dunston ke (pezete).... Panathinaikos (*** ***) : Diamadidis, kalathis, mpoxoridis, papas, giankovic, maciulis/kaimako, xaralabidis, fotsis, ghist, vezenkov, vougioukas, mavrokefalidis, diamadakos, papayannis
15:02
ειρηνη : τι πιθανοτητες υπαρχουν να ερθει ο μαντζαρης στον παο? γτ εχει ακουστει οτι αν δεν ανανεωσει, προτιμα να φυγει στο εξωτερικο. κι αν ερθει ο καλαθης στον παναθηναικο και παρει και εναν ξενο, περιμενετε οτι θα παρει σημαντικο χρονο ο παππας?
15:03
Αντωνης : ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΓΙΑ ΛΑΣΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΚΑΜΠΙ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΦΕΥΓΕΙ...ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ?
15:03
Άννα : Θεωρείτε ότι ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς θα μπορούσε να απασχολήσει κάποιον εν των αιωνίων ή έχει υψηλό κασέ; Επίσης με δεδομένο τα οικονομικά προβλήματα της Παρτίζαν τον βλέπετε να πάει Τουρκία;
15:03
Βαγγέλης : Τάσο και φέτος για Κλίπερς ή Θάντερ έλεγες για τελικούς και οι Σπερς σε διέψευσαν! Πως γίνεται να βλέπεις για του χρόνου τους Θάντερ στους τελικούς από τη στιγμή που από ότι φαίνεται δε θα αλλάξουν και πολλά στο ρόστερ τους? Πάλι με 2,5 παίκτες θα παίζουν το ίδιο φετινό αισχρό μπάσκετ. Γιατί αντιπαθείς τους Σπερς?
15:03
Αννα : Αν η διαφορά είναι τόσο μεγάλη, που στηρίζεις το 70% να μείνει ο Βαγγέλης ρε συ Σπύρο; Γιατί λέγεται πως ζητάει κοντά στο 1,5 ο Μάντζαρης, Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο αντικρουόμενα αυτά που βγαίνουν προς τα έξω.
15:03
Αντώνη, ο Τάιους έχει κλειστό συμβόλαιο με την Μακάμπι
15:03
χρηστος : ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΠΕΣ Μ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
15:04
Αννα : Γιατί θεωρώ ότι θα ανέβει ο Ολυμπιακός και θα πέσει ο Μάντζαρης. Αν δεν ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά θα είχε ήδη κλείσει από το πρώτο ραντεβού ο Μάντζαρης και αν δεν είχε κλείσει θα έλεγα 90-10 οι πιθανότητες.
15:04
Νο, Βαγγέλη, είπα ότι πάνε τελικό οι Σπερς και μάλιστα έγραψα ότι, προτιμώ Μαϊάμι, αλλά θα το πάρουν οι Σπερς. Στο ξεκίνημα της σεζόν ναι, έβλεπα περισσότερο Οκλαχόμα-Κλίπερς αλλά αυτό που συνέβη με τους Κλιπς δεν το περίμενε κανείς. Είναι θέμα προπονητή τελικά το μπάσκετ που παίζουν. 
15:04
Χρήστο, τα έχουμε πει σχεδόν όλα. Ο ένας (ΠΑΟ) αρχίζει και τελειώνει με Καλάθη, ο άλλος (Ολυμπιακός) έχει μπροστά την υπόθεση Ντιλέινι.
15:04
Panos : Εχω την εντύπωση οτι ο καλύτερος παίκτης στο μέλλον με την καλύτερη καριέρα από αυτό το Draft θα είναι ο J Parker, και αυτό γιατί οι τεχνικές και κινήσεις δεν εξαρτόνται πολύ από τις αθλητικές του δυνατότητες, και έστι θα είναι καλός ακόμα και όταν χάσει μέρος της εκρηκτικότητας. Αντίθετα ο wiggins βασίζεται στην ταχύτητα και το άλμα χωρίς σπουδαία τεχνική. Για παίκτη λίηο καλύτερο του Rudy Gay προβλέπω
15:05
dimitris_k : Nomizw pws htan adianohto na prosferei o PAO 1,25 gia ton Lasme, enan psilo pou den kserei na postarei kai einai genika atexnos, Mporei na tairiaze sto stul tou PAO ta teleutaia 2 xronia, alla isws xreiaxetai kati pio mpasketiko.
15:05
iverson : Κυριε Καβαλιερατο συγγνωμη αλλα αυτο το μπηκε στη μεση ο Μισμο δεν το καταλαβαινω. Δικη του βουληση δεν εχει ο χαινς;Στο κατω κατω εκεινος θα πρεπε να αποφασιζει που ειναι χαρουμενος. Προς θεου δε σας κανω προσωπικη επιθεση για αυτο που ειπατε απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελικα οι παιχτες ειναι ερμαια των ατζεντηδων τους. Αν ειναι οντως ειναι ετσι ειναι στεναχωρο εν ετει 2014 να μην εχει ο παιχτης τι δικη του αποψη
15:05
georgioalas : Δηλαδή θα είναι επιτυχία να πάει Τουρκία και μετά από 1-2 χρόνια να πάει στον Πάο??Αγγελόπουλοι θα σας λείψουν 200 χιλιάρικα παραπάνω να του δώσετε για ένα παίκτη που έπαιζε για ψίχουλα για 3 χρόνια?(περίπτωση Hines) Όταν πληρώνατε υπεραξίες σε κάθε μισθοφόρο Begic.Childress,Halperin, Pargo,Wafer και κάτι άλλους απίθανους ήταν σωστό? Και στα δικά μας τα παιδιά (Μάντζαρης, Παπ, Πέρπε, Πρίντεζη,Ηιnes κ.τλ.)τότε σας πιάνει ευαισθησία για την κρίση και άλλες παπαρολογίες? Χάνετε τίτλους για κάτι ψωροχιλιάρικα(για εσάς βέβαια), και φέρνετε στο τζάμπα κάθε Collins,Pargo καi Μοοn,και μας τα έχετε πρήξει στις δικαιολογίες για την διαιτησία. ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΝΙΣΆΦΙ...
15:06
tasos : ο μπραουν της λοκομοτιβ!εχει συμβολαιο?τι συμβολαιο ειχε?αλλαζει επιπεδο τον ολυμπιακο ο συγκεκριμένος κατά τη γνωμη μου!
15:06
iverson : Αποψη έχει, αλλά έχει και συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ. Και από τη στιγμή που τον επέλεξε για ατζέντη, αυτός θα τον καθοδηγεί.
15:06
DimitrisK, συμφωνώ ότι 1,25 εκ είναι πολλά για Λάσμε, όμως δεν συμφωνώ με το δεύτερο που λες. Οι πιο μπασκετικοί ψηλοί είναι στο ΝΒΑ. Και όσοι έχουν μείνει εδώ (Τόμιτς πχ.) κοστίζουν εκτατομμύρια.
15:06
Dimitris : Κ. Τάσο πείτε με την σειρά πως βλέπετε το τοπ 5 στο draft.
15:06
θοδωρης : Σπυρο οταν λες εκπληξη ενοεθς απο το < > η εκπληξη επειδη δεν εχουν ακουστει?
15:06
charkar : kalispera paidia..as teliosei epitelous i farsokomodia me mantzari..aristos amintikos ala kamia omada de tha stirixtei apoklistika ston mantzari..episis oi apetiseis tou dixnoun axaristia giati mantzaris xoris olympiako de tha upirxe pote opos ton kseroume simera kai giati ton anedikse ala kai giati ekane upomoni me ton travmatismo tou..loipon to thema tha eprepe na eixe teliosei stin proti sinantisi ..ton stelneis opou vrei auta ta lefta pou zitaei (LOL) KAI TA DINEIS OLA GIA DELANEY giati einai o monadikos pou teriazei toso kala dipla ston v-span aporw giati asxoloumaste me mantzari akoma
15:06
charkar : kalispera paidia..as teliosei epitelous i farsokomodia me mantzari..aristos amintikos ala kamia omada de tha stirixtei apoklistika ston mantzari..episis oi apetiseis tou dixnoun axaristia giati mantzaris xoris olympiako de tha upirxe pote opos ton kseroume simera kai giati ton anedikse ala kai giati ekane upomoni me ton travmatismo tou..loipon to thema tha eprepe na eixe teliosei stin proti sinantisi ..ton stelneis opou vrei auta ta lefta pou zitaei (LOL) KAI TA DINEIS OLA GIA DELANEY giati einai o monadikos pou teriazei toso kala dipla ston v-span aporw giati asxoloumaste me mantzari akoma
15:07
Petros : ο μάντζαρης τι πιστευετε οτι θελει;; σιγουρα ειναι παναθηναικος. επισης σιγουρα πηγε στον οσφπ αφου δεν τον ηθελα ο ζοτς και δεθηκε με την ομαδα.. ωστοσο φανταζομαι οσο επαγγελματιας και να ειναι, αποτελει ενα καλο δελεαρ να παει στην ομαδα που υποστηριζει. εξαλλου ο παναθηναικος δινει επιπλεον λεφτα μονο για την αποκτηση του.. μπορει να παρει θετικα αυτη την κινηση
15:07
Βαγγέλης : Ο Νο1 ανταγωνιστής αυτή τη στιγμή για τον Καλάθη είναι η Εφές. Έχει προπονητή που χαίρει της εκτιμήσεως όλης της Ευρώπης και κινείται για παίκτες που είναι γνωστοί στον Καλάθη όπως Πέρπε, Χάινς κλπ. Μήπως τελικά το περιβάλλον στην Εφές του φαίνεται πιο οικείο από αυτό του ΠΑΟ, όπου από την προηγούμενη θητεία του υπάρχουν μόνο οι Διαμαντίδης, Φώτσης?
15:07
ΣΑΒΒΑΣ : Τάσο! Στο Phoenix τι θα γίνει με το θέμα σούπερ σταρ, ψηλού και Bledsoe; Κρίμα να ξαναχαλάσει ένα καλό μείγμα παικτών-ομάδας στους Suns. Τρελομπάσκετ Phoenix από τα παλιά είδαμε φέτος!
15:07
Σάββα μου του χρόνου τέτοιο καιρό, ο λαός θα ψήνεται στην παρέλαση των πρωταθλητών ΝΒΑ στην Αριζόνα. 
15:08
Kommando : Καλησπερα παιδια. Νομιζω οτι ο Παναθηναικος με Καλαθη Χικμαν Γιανκοβιτσ Γκιστ 5αρι ξενος και Παγκο με Ελληνες ταλαντουχους συν μια 2 προσθηκες ξενων αποκτα φρεσκαδα και ταχυτητα στοιχεια απαραιτητα για το συγχρονο μπασκετ. Τη γνωμη σας
15:08
θοδωρης : Ναι, δεν έχει ακουστεί σε τέτοιο βαθμό, που θα έχει δώσει σημασία η πλειοψηφία. Στα ψιλά έχει περάσει ή μία από τις δύο εκπλήξεις. Είναι όμως και καλές περιπτώσεις.
15:08
ΣΠΥΡΟΣ 88 : Σπυρο ποια η γνωμη σου για τον Byron Mullens ???free agent ειναι και τον ειχε και ο Μπαρτζωκας στον Πανιωνιο για 1 μηνα.
15:09
Ναι αλλά τώρα έχει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Ενδιαφέρουσα περίπτωση, μία πιο αθλητική έκδοση του Πολ Ντέιβις. 
15:09
kimon001 : αν αποκτηθει ο καλαθης μπορει να αλλαξει τον παο επιπεδο που να ειναι ικανος να κατακτησει την ευρωλιγκα ή απλως να αλλαξει επιπεδο με τις κατακτησεις στην ελλαδα οπως φετος?
15:10
χρήστος : θεωρώ ότι ο Καλάθης δεν θα έρθει στον παο και θα προτιμήσει κάτι καλύτερο οικονομικά! Με τον Μάντζαρη λίγο δύσκολο και αυτό! Αν ο παο θέλει να κάνει ριζική ανανέωση ας κρατήσει 6 ΕΤΟΙΜΟΥΣ παίκτες της παλιάς ομάδας και όλοι οι υπόλοιποι ας είναι νέοι! Ήκάνεις ή δεν κάνεις ανανέωση!
15:10
JASPER : Κ.Μαγουλά,θεωρείτε ότι με Γιάνκοβιτς κ Βεζένκοφ(και Χαραλαμπόπουλο) ο Παναθηναικος είναι καλυμένος στη θέση 3?
15:10
charkar, δεν έχει δίκιο περί αχαριστίας. Δηλαδή, αν το δούμε ανάποδα, δεν μπορούσε τόσο καιρό ο Ολυμπιακός να είχε καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Μάντζαρη; Δεν έμεινε δύο χρόνια ο παίκτης με το συμβόλαιο που είχε υπογράψει προ τριετίας; Δεν ήταν το ποσό ιδιαιτέρως χαμηλό; Για μένα ο Μάντζαρης (και ο κάθε Μάντζαρης, σε οποιαδήποτε ομάδα) καλά κάνει και κοιτάει το μέλλον του. Έτσι είναι η αγορά. Προσφορά και ζήτηση.
Όσο γι' αυτό που λες "τον στέλνεις μετά την πρώτη συνάντηση", επίσης δεν συμφωνώ. Γιατί δηλαδή να μην ρίξει ο Ολυμπιακός μια δεύτερη ζαριά;
15:10
vazelopoulos : Υπάρχει περίπτωση ο ντουντα να πάρει το λασμε
15:10
Πλήρης, για το μέλλον, στο 3-4. Δεν είναι καθαρόαιμα "3" και ο Βεζένκοφ δεν έχει κλείσει ακόμα. 
15:11
kimon001 : Δεν εξαρτάται μόνο από τον Καλάθη, αλλά και από το υπόλοιπο ρόστερ. Ομως αν τον πάρει ο Παναθηναϊκός δυναμώνει και βάζει γερή βάση στο ρόστερ του. Μόνος του την Ευρωλίγκα ή και το πρωτάθλημα δεν μπορεί να το πάρει κανείς.
15:11
ΤΑΚΗΣ : Ο Μίσσας έχει αγανακτήσει. Αν το ζήτημα των ασφαλίσεων ήταν τόσο απλό και λύθηκε με μια επίσκεψη και συνάντηση ΟΣΦΠ-ΕΟΚ, τότε γιατί έχασαν τη μισή προετοιμασία οι 3. Πως θα τους βάλει τώρα μπρος;
15:11
dimitris_k : Kurie Giwrgo mas exei katastrepsei pisteuw to nba. Oi kaluteroi eurwpaioi feugoun kai edw erxontai oi atexnoi amerikanoi pou nai men einai filotimoi kai kaloi amuntika alla den kseroun polu mpasket. Thewrw oti ta teleutaia xronia exei pesei pou h poiothta toso twn ellhnikwn omadwn oso kai genikotera toy eurwpaikou mpasket.
15:11
βαζελόπουλε, νομίζω ότι αν τελικά ο Λάσμε δεν ανανεώσει, θα πάει στην Εφές. Η προσφορά των Τούρκων είναι 1,050 εκ. το χρόνο, νομίζω για διετές κλειστό.
15:11
Αντωνης : ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΡΟΣ...ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΛΑΘΗΣ,ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ + ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ?
15:11
Αντωνης : ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΡΟΣ...ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΛΑΘΗΣ,ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ + ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ?
15:12
Αντών όλοι οι καλοί χωράνε. Δεν έχεις ποτέ...αρκετούς καλούς Έλληνες παίκτες. 
15:12
ΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΕΣ : Πως βλέπετε τον ΠΑΟΚ του χρόνου?Και την άποψη σας για τον φετινό ΠΑΟΚ
15:13
Νικόλα, θα είναι σοβαρός αλλά όχι ο ΠΑΟΚ, που θα θέλαμε όλοι. Λείπουν τα χρήματα ακόμα. 
15:13
ΤΑΚΗΣ : Ο Βασιλειάδης θα έχει σημαντικό ρόλο στην Εθνική του Φώτη;
15:13
Αντώνη, όλοι αυτοί μαζί, προσθέτοντας έναν ξένο σκόρερ, σου δίνουν μια τέλεια περιφερειακή γραμμή. Ψηλά γκαρντ, καλύπτουν στην άμυνα και το "3", οπότε δεν θα χρειαστείς και μπακ απ του Γιάνκοβιτς.
15:13
ΤΑΚΗΣ : Δεν λύθηκε ακόμα το θέμα, ίσως να λυθεί. Είναι πρόβλημα για τον Μίσσα αν μπουν τώρα στην ομάδα οι τρεις, αλλά είναι πρόβλημα για το οποίο δεν έχουν ευθύνη τα παιδιά, δεν έγινε με δική τους υπαιτιότητα. Το καλό τουλάχιστον είναι ότι και πέρυσι ήταν στην ομάδα ο Παπαπέτρου και ο Αγραβάνης.
15:13
Λογικά θα έχει. Άλλωστε την τελευταία φορά που είχαμε προπονητή ο οποίος ασχολήθηκε σοβαρά με την ομάδα, ήταν θετικότατος στο Ευρωμπάσκετ του 2011. 
15:13
ORESTIS : ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ . ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ?
15:14
Aννα : Οκέι ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, πιστεύετε ότι θα τα βρουν στο δεύτερο ραντεβού; Και μήπως ξέρουμε πότε θα γίνει;
15:14
Aννα : Μπορεί και στο τρίτο...
15:14
ΤΑΚΗΣ : Ο Θανάσης Αντετοκούμπο έχει κάποιο κώλυμα λόγω ντραφτ για την Εθνική; Ακούγεται για Σπερς
15:14
MrZoid : Πιστεύετε ότι η ιστορία με τον ιδιοκτήτη των Κλίπερς , επιρρέασε την ομάδα ως προς τα αποτελέσματα των πλέι οφς? Τι είναι αυτό που λείπει από την ομάδα για να κάνει το βήμα παραπάνω? Έχει οτν καλύτερο PG, έχει ένα από τα καλύτερα PF (για μένα το καλύτερο), έχει ένα υπερ-αμυντικό ψηλό, έχει έναν από τους καλύτερους 6ους παίχτες (Crawford), έχει ένα πολύ σταθερό 2άρι (Reddick)...και έναν από τους καλύτερους προπονητές. Τι άλλο τους λείπει τέλος πάντων? Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
15:15
ΤΑΚΗΣ : Οχι, διαθέσιμος είναι, αλλά δεν γνωρίζω αν βρίσκεται στις επιλογές του Κατσικάρη.
15:15
MrZoid τους διέλυσε. Ήταν μία χαρά ομάδα, πιθανώς να τα κατάφερναν να κοντράρουν τους Σπερς, αλλά τους τσάκισαν. Ά ρε Πόποβιτς, μέχρι εκεί έφτασαν.
15:15
ΤΑΚΗΣ : Σε σάιτ σοβαρό και έγκυρο έγραφε για τον Τσαιρέλη και την ανανέωση στον ΠΑΟΚ πως σύμφωνα με πληροφορίες είναι στις κλήσεις του Κατσικάρη...Ξέρετε κάτι και κανένα άλλο όνομα;
15:15
πετρος : Πραγματικα πιστευει κανεις οτι μπορει ελληνας προπονητης με μπατζετ αναλογο,να χτισει ομαδα απο το μηδεν και να την βαλει σε τροχια κουπας στο προσεχες μελλον?ο πεδουλακης απετυχε,τον μπαρτζωκα δεν μπορω να τον κρινω γιατι πηρε ομαδα ετοιμη και ενυσχημενη,μιλαω να βαλει βασεις απο το μηδεν και να παρει κυπελο...
15:16
Orestis, αν όλα πάνε καλά, ο Παπαγιάννης θα είναι το λιγότερο νούμερο 10 στο ντραφτ του '15. Είναι 2,17, τρέχει το γήπεδο λες και είναι 2,05, έχει απίστευτη τεχνική (πλήρες πακέτο με πλάτη στο καλάθι + αξιόπιστο σουτ, μέχρι και τρίποντο) και δείχνει ότι είναι δουλευταράς, αφού συνεχώς προοδεύει.
Αυτός και ο Αντετοκούμπο είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΑΣΗΣ ταλέντα.
15:16
ΤΑΚΗΣ : Ναι, νομίζω ότι θα είναι. Οπως μπορεί να είναι και ο Παπαγιάννης.
15:18
Θέλω του χρόνου να πάρουν το πρωτάθλημα οι Φίνιξ Σανς. Δεν αντέχω να βλέπω τον φίλο μου τον Τάσο εδώ και 25 χρόνια στεναχωρημένο!
15:18
ΤΑΚΗΣ : Ο Δημήτρης Μαυροειδής που βρίσκεται;
15:18
Πέτρος, μέχρι τώρα το έχουν κάνει Έλληνες προπονητές. Ο Πεδουλάκης γιατί ακριβώς απέτυχε; Επειδή δεν πήρε ευρωλίγκα; Έφτιαξε από το μηδέν μία ομάδα ανταγωνιστική που κατέκτησε τίτλους. Ο Μπαρτζώκας, δεν έχει χρειαστεί να κάνει κάτι τέτοιο στο υψηλότερο επίπεδο ακόμα, αλλά το έπραξε στην Ολύμπια και το Μαρούσι. Στο μέγεθος του Ντούντα όμως, ακόμα δεν το έχουμε δει από κανέναν. Ούτε καν από τον Ζοτς. Σε επίπεδο δημιοργίας.
15:18
georgioalas : αν είχαμε πάρει ένα παίχτη στυλ Hacket(δηλαδή τα λεφτά που δίνουμε τώρα για dilaney τα δίνατε 6 μήνες πιο πριν ) αυτή τη στιγμή θα ήμασταν Πρωταθλητές Ελλάδος και πιθανότατα θα είχαμε κάνει και το three peat. Aυτά είναι τα εγκλήματα και όχι ο Ζαβλανός,ο Παπαναγιώτου και ο κάθε Βασιλακόπουλος.
15:18
Panos : Πιστεύτε ότι λόγω του Rebuild στον ΠΑΟ οτι ακόμα και η 2η θέση στο πρωτάθλημα δεν είναι σημαντική, απλά χτίζεται μία ομάδα που θα αρχίσει να ανεβαίνει απότομα απο τη 2η ή 3η χρονιά;
15:18
georgioalas : αν είχαμε πάρει ένα παίχτη στυλ Hacket(δηλαδή τα λεφτά που δίνουμε τώρα για dilaney τα δίνατε 6 μήνες πιο πριν ) αυτή τη στιγμή θα ήμασταν Πρωταθλητές Ελλάδος και πιθανότατα θα είχαμε κάνει και το three peat. Aυτά είναι τα εγκλήματα και όχι ο Ζαβλανός,ο Παπαναγιώτου και ο κάθε Βασιλακόπουλος.
15:18
dimitris_k : O Panathinaikos opws kai o Olympiakos prepei na anadeiksoun neous ellhnes paixtes, den katalavainw giati na paizei o lojeski as poume ston olymp kai na mhn paixei o papapetrou pou exei deiksei polu kala stoixeia. Opws kai oi Giankovits Pappas prepei na paroun xrono summetoxhs tou xronou. Prepei na to kanoun kai gia oikonomikous logous kai giati tha tous ofelhsei mpasketika.
15:19
XRISTOS : ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΛΑΘΗΣ?ΠΟΙΟΝ Η ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ?
15:19
georgioalas :  Το τάιμινγκ μπέρδεψε τον Ολυμπιακό τότε, ο Λο τραυματίστηκε μετά την πώληση Χάκετ.
15:19
ΤΑΚΗΣ : Σπύρο ο Παπαγιάννης είναι στην προετοιμασία Εφήβων. Θα φύγει; Θα έρθει για εμπειρίες με Μπουρούση, Κουφό, Σόφο, Βουγιούκα;
15:19
Xristo, καλό ερώτημα τι γίνεται αν χαθεί ο Καλάθης. Θα υποχρεωθεί ο ΠΑΟ να στραφεί σε αμερικανό.
15:19
Πάνο και οι φανέλες του Παναθηναϊκού να κατέβουν, παραμένουν πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Αυτή την άποψη είχα φέτος για την Α1 αλλά και για την Ευρωλίγκα σε ότι αφορά στον Ολυμπιακό. Ο τρέχων πρωταθλητής, είναι πάντα φαβορί. 
15:19
pippen : giwrgo poies oi pi8anothtes twn bulls n paroun enan megalo paixth opws love melo james???
15:20
ΤΑΚΗΣ : Οχι, θα παίξει σίγουρα και στην U17 και στην U18. 
15:20
ΣΑΒΒΑΣ : Τάσο σε βρήκα λίγο υπερβολικό. Οκ όλοι θα γουστάραμε να βλέπαμε το εμφυτευμένο βαμμενο ξανθό μαλάκι του Χόρνασεκ δίπλα στο τρόπαιο!
15:20
Ράπανος : Θεωρώ πως ο Μπράμος είναι μία πολύ καλή λύση για Ολυμπιακό πιστεύω θα ταιριάξει άψογα με το υπόλοιπο σύνολο,λόγο της αθλητικότητας και της συνέπειας που δείχνει στην άμυνα.Ποια είναι η άποψη σας για Καββαδά?Μπορεί να αντέξει σαν 3ος σέντερ η θα χρείαστουμε μια πιο κλασική περίπτωση ψηλού(Μπόγρης)???
15:20
Αντωνης : ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ!ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΑΠΟ NBA Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΜΑΤΙΕΣ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
15:21
O Καμπερίδης έχει προοπτική, το μέλλον του είναι στην Α1
15:21
Νικος : ολοι τα χουν βαψει μαυρα που φευγουν λασμε ματσιουλης...στο στυλ παιχνιδιου του πεδουλακη ταιριαξαν...αλλα στο ισπανικο μοντελο απετυχαν τοσο ο γκιστ οσο και ο λασμε...κραταω μικρο καλαθι αν μεινουν..
15:21
Αντώνη, ο Ιβάνοβιτς κοιτάει πρώτα παίκτες από την Ευρώπη. Αμερικανούς και μη. Δεν πάει προς το ΝΒΑ. 
15:22
ΑΝΔΡΕΑΣ : αν δεν ερθει ο Καλαθης Γιωργο τοτε το ρισκο που πηρε να ανοιξει το μπατζετ κανει την ομαδα πολυ αδυναμη...σχεδιο Β υπαρχει αν δεν του βγει το σεναριο με τον Καλαθη;
15:22
Panos : Ο ουκρανός center στους suns θα κάνει τίποτα φέτος η τζάμπα η επιλογή στο προηγούμενο draft?
15:22
Pippen, αν διώξουν τον Μπούζερ με τον όρο της αμνηστίας, όλα γίνονται!
15:23
makis : τασο ο χεισλιπ που βρισκεται???? υπαρχει πιθανοτητα να γιρισει???? ευχαριστω
15:23
Panos: Μπα. Λένε ότι δούλεψε, αδυνάτισε αλλά δεν...
15:23
Μάκη, τι να τον κάνεις τον Χέισλιπ; Κάπου στην Ασία ήταν, αλλα τι σημασία έχει;
15:24
Makis13 : καλό θα είναι να σκέφτεστε και να ψάχνε αυτά που απαντάτε!!!εδώ ο Παπαγιάννης θα πάει σε τρεις προεπιλογές της Εθνικής...Όσο για τον Τσαιρέλη και την Εθνική καλό ανέκδοτο!!!με Φώτση, Πρίντεζη, Καιμακόγλο έχετε δίκιο...χρειαζόμασε και τον Τσαιρέλη.
15:24
Νικος : η αποψη σας για πλαις??θα μπορουσε να παιξει σε παο??
15:24
dimitris_k : K Taso kalutera pou koitaei apo Eurwph. Xazos htan o Obradovic? Oi paixtes apo to nba an den exoun ksanapaiksei sthn Eurwph den mporouna prosarmostoun. Apeira ta paradeigmata paixtvn pou skoupizan pagkous sthn Eurwph kai sto nba exoun arketo xrono symmetoxhs.
15:24
Νικος : Αλλο στυλ μπάσκετ στην Ελλάδα και άλλο στην Ισπανία όμως.
15:24
kostas : spiro o masioulis mporei na erthei stin thesi perpe?stin thesi 5 poion tha epairnes?o ntileini se peithei?
15:25
Νίκο, ο Πλάις είναι απ' τους λίγους πραγματικούς ψηλούς με σπουδαία τεχνική. Είναι αργός βέβαια, αλλά ακόμα κι έτσι θα πάει ψηλά η τιμή του. Εννοείται ότι θα μπορούσε να παίξει στον Παναθηναϊκό, αλλά το βλέπω δύσκολο να απασχολήσει τους πράσινους.
15:25
Τεο8 : Για Μπόμπι Μπράουν ούτε λόγος; Είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό και δεν κρύβω το ότι θα ήθελα να τον δω!
15:25
kostas : Ναι, είναι στο πλάνο, αν μείνει ο Μάντζαρης... Ο Ντιλέινι είναι ιδανική περίπτωση. Σέντερ; Ο Αζινσά προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ.
15:26
Τεο8, ο Μπράουν ανανέωσε στην Κίνα αν δεν κάνω λάθος.
15:26
kwstas : An den paroume kalathi tha dwsoun ta xrimata tou kapou allou giwrgo?
15:27
Κώστα, δεν πρόκειται να δοθούν όλα τα χρήματα της προσφοράς στον Καλάθη για άλλον παίκτη. Θα αποκτηθούν δύο λογικά αν ο Νικ πει "όχι".
15:27
ΤΑΚΗΣ : Τσαλμπούρης;
15:28
Παιδιά ευχαριστούμε για την συμμετοχή. Θα τα ξαναπούμε σύντομα!
15:28
ΤΑΚΗΣ : Ναι, μεγάλη προοπτική
15:28
Καλό μεσημέρι. Σας παραδίδουμε στον Θέμη Καίσαρη και το Live blog για το Μουντιάλ. Καλή επιτυχία στην εθνική μας το βράδυ. Μακάρι να σαρώσουμε.  Ειρήσθω εν παρόδω, μόνο στην Ελλάδα οι παίκτες δεν δέχονται την κριτική. Αν δείτε τί λένε οι Ισπανοί για την ομάδα τους, για αυτό που τους έδειξε φλετις, θα καταλάβετε πόσο πιο ώριμοι είναι άπαντες εκεί που ο αθλητισμός είναι σοβαρός. Ουδείς...άσφαλτος.
15:28
Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Τα λέμε σύντομα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK