Η συζήτηση με τον Δημήτρη Καρύδα

O Δημήτρης Καρύδας συνομίλησε με τους αναγνώστες του Contra.gr για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από το Final 4 της Ευρωλίγκας, το μέλλον του "τριφυλλιού", το "match point" του Ολυμπιακού με Μπαρτσελόνα, την πορεία του Ιτούδη, ενώ σχολιάζει τις μάχες του NBA.

Η συζήτηση με τον Δημήτρη Καρύδα

Η συζήτηση

12:47
Σε λίγα λεπτά ο Δημήτρης Καρύδας ανοίγει τον διάλογο για τις μάχες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα και για όλα τα θέματα του μπάσκετ σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στείλτε από τώρα τις ερωτήσεις σας
13:09
thira 7 : telika o kirilenko apodiknietai katalitikos paragodas gia tous rwsous1! esi p eleges oti tha tin zimiwsei
13:11
Καλημέρα σε όλους...
Σχετικά με τον Κιριλένκο η ουσία είναι απλή. Η ΤΣΣΚΑ τον έφερε για να πάρει την Ευρωλίγκα. Αν τα καταφέρει σημαίνει ότι έχω άδικο. Υπομονή το φάιναλ φορ είναι κοντά.
13:11
Panagiotis : Δημήτρη καλησπέρα. Ήθελα να σε ρωτήσω..στα πλαίσια της ελληνοποίησης και συνολικά του καινούργιου πρότζεκτ του Παναθηναικού , ποιοι νέοι έλληνες παίχτες θα έρθουν στην ομάδα; ποιοι πιστεύεις εσύ;
13:13
Δεν νομκίζω ότι αυτή τυη στιγμή χρειάζεται παραπάνω από 2-3 προσθήκες Ελλήνων. Το ζητούμενο είναι να αρχίσουν σιγά-σιγά να παίζουν και οι υπάρχοντες. Να πάρουν σειρά. Διαφορετικά δεν έχει νόημα να μαζεύεις παίκτες
13:13
giorgos13 : Καλησπέρα κύριε Καρύδα. Πιστεύτε πως ο Παππάς μπορεί να γίνει ο νέος ηγέτης του Παναθηναϊκού;
13:14
Λόγω στιλ παιχνιδιού έχει όλες τις προδιαγραφές, Αλλά θέλει να δουλέψει και σε άλλα πράγματα με τη μπάλα στα χέρια όπως η δημιουργία. Για να γίνει ηγέτης. Αλλά λόγω θέσης και στιλ μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο.
13:14
Νικος Σ. : Γεια σου Δημητρη. Πώς βλέπεις το σημερινό ματς. νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε το 3-1, αλλά δεν ξέρω πως θα συμβεί αυτό εάν ο Πρίντεζης δεν είναι ξανά εξωπραγματικός
13:16
Θα είναι πάλι πολύ κλειστό παιχνίδι, γύρω στους 70-75 πόντους μάξιμουμ. Πιστεύω ότι το μυστικό απόψε είναι οπερισσότερο αν θα μπουν τα περιφερειακά σουτ. Με 8-10 εύστοχα τρίποντα και γύρω στα 10 λάθη ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο. Με λιγότερα τρίποντα και περισσότερα λάθη θα υπάρξει πρόβλημα. Αλλά το ματς θα κριθεί οριακά.
13:16
Γιωργος : Καλησπερα. ακους για ελληνικο πλανο..ποιοι αλλοι παιχτες θα μπορουσαν να προστεθουν σ αυτο στον ΠΑΟ περα του Βεζενκοφ
13:17
Δεν θεωρώ σίγουρο ότι ο Βεζένκοφ θα παίζει του χρόνου στον ΠΑΟ. Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και από Ευρωπαϊκές ομάδες.
13:17
athens steel curtains : Παιζετε ακομη φαντασυ nfl?
13:17
Οταν λέω χρόνο ναι
13:18
aduan : καλησπερα,η αισθηση μου ειναιν οτι ο παο επαιξε χθες καλυτερα απο τη δευτερααπλα δε μπηκαν τα τριποντα ειναι 12 τριποντα διαφορα σε σχεση με τη δευτερα,συμφωνειτε?
13:19
Σε ορισμένα σημεία έπαιξε όντως καλύτερα. Αλλά χωρίς επιθετική απειλή μέσα από τη ρακέτα ήταν καταδικασμένος. Δεν μπορούσαν να ξαναμπουν 16 τρίποντα. Αυτό ήταν το μόνο σίγουρο. 
13:19
γιαννης : καλησπερα καταρχην κυριε καρυδα.ποιος κοροιδευει ποιον τελικα σε αυτην την χωρα.παο και ολυμπιακος εχουν τους παικτες και το μπατζετ να χτυπησουν ρεαλ τσσκα μπαρτσα ακομα και τις τουρκικες ομαδες???αν ο οσφπ παει φαιναλ φορ θα ειναι υπερβαση.
13:21
Αν έπαιζαν μπάσκετ τα μπάζτετ στην Ευρωλίγκα θα είχαν πάρει τα 4 τελευταία Ευρωπαϊκά η ΤΣΣΚΑ και η Φενέρ. Κανείς δεν κοροιδεύει κανένα. Αν ήταν όπως τα λες θα έβαζαν τα συμβόλαια στο τραπέζι στην αρχή της χρονιάς και θα έβγαζαν την κατάταξη. Δεν είναι ελληνικό πρωτάθλημα.
13:21
Bull : Καλησπέρα κύριε Καρύδα, πως βλέπετε τα πράγματα στην ομοσπονδία ? Θα έρθουν κάποιοι καινούργιοι άνθρωποι να αλλάξουν νοοτροπία ?
13:22
Μακάρι αλλά για να έρθουν νέα πρόσωπα πρέπει να φύγουν τα υπάρχοντα. Και ακόμη είναι νέοι άνθρωποπι. Ο πρόεδρος είναι μόλις 76 ετών. Υπομονή.
13:22
Κώστας : Κύριε Καρύδα καλησπέρα.Είναι τελικά αποτυχημένος ο Ιβάνοβιτς με βάση την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού ή το πλάνο που είχε θέσει η διοίκηση στην αρχή της σεζόν λειτουργεί κανονικά.Για ΝΒΑ τι προβλέπετε;Ευχαριστώ
13:25
Είναι λίγο δύσκολο να κρίνεις με μια λέξη τον Ιβάνοβιτς. Αν δεν κέρδιζε το παιχνίδι νούμερο 3 με την ΤΣΣΚΑ θα μιλούσαν όλοι για αποτυχία και κακή εικόνα. Το κέρδισε, έπαιξε και χθες καλά 27 λεπτά ο Παναθηναϊκός και άλλαξε η διάθεση όλων και η εικόνα. Χάνει από την Αλμπα αλλά κερδίζει μετά το Κύπελλο. 
Εχει κάνει λιγότερα από όσα περίμεναν όλοι αλλά η συγκυρία για την ώρα είναι ευνοϊκή. 
Για ΝΒΑ ατυχώς προβλέπω Λεμπρόν....Και στη σκέψη μου χαλάει το κέφι.
13:25
Evan : Δημήτρη, πριν το ματς της Τρίτης είχα την αίσθηση ότι ένα ματς θα είναι ντέρμπι..και ένα χαλαρό (δεν έχω βεβαια καποια αισθηση ως προς τον νικητη)..εσυ τι πιστευεις?
13:26
Για ποιό πράγμα μιλάμε; Για το Ολυμπιακός- Μπαρτσελόνα; Αν ναι τότε μάλλον ντέρμπι θα είναι και τα δύο. Δεν άλλαξε κάτι στη λογική της Μπαρτσελόνα η ήττα. 
13:26
Γεωργία : Θεωρείς ότι θα πρέπει να μείνει ο Ιβάνοβιτς στον ΠΑΟ, ασχέτως τι θα γίνει στο πρωτάθλημα;
13:27
Στην Ελλάδα οι προπονητές κρίνονται αποκλειστικά εκ του αποτελέσματος. Οπότε την απάντηση την καταλαβαίνεις αυτόματα. 
13:27
Γιώργος : ποσα χρονια πριν ειναι η φωτο΄
13:28
πειραγμένη είναι...Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι του 2008 από το δεύτερο μυθιστόρημα μου. Αλλά την είχαν πειράξει στον εκδοτικό οίκο. Σου έλυσα την απορία; 
13:28
Νικος : Δημητρη καλησπερα! Θα αναστηθει η παραδοσιακη δυναμη του ελληνικου μπασκετ, ο Πανιωνιος μας??
13:31
Τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ δύσκολα. Πρέπει να βρεθεί μια σταθερή και σοβαρή διοικητική κατάσταση για να ορθοοποδήσει η ομάδα. Η παρούσα διοίκηση είχε καλές προθέσεις αλλά έκανε τραγικά λάθη λόγω απειρίας και λίογω άγνοιας ορισμένων στελεχών της για το τι εστί επαγγελματικό μπάσκετ. Είναι κρίμα για το μπάσκετ που έπεσε ο Πανιώνιος και είναι ακόμη πιο κρίμα που θα δυσκολευτεί να επιστρέψει τα επόμενα 3-4 χρόνια.
13:31
DIMITRIS13 : Κακησπέρα!ακόμα και ετσι με καλυτερη διαχείριση του ροστερ θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερη τύχη.δεν γίνεται να έχεισ μια δωδεκάδα παικτών και απο αυτούς να παίζεις με τους 6.εκει και μόνο έχει ευθύνη ο Ιβάνοβιτς.συμφωνείτε?και τέλος γιατί θα πρέπει όλοι να έχουν τα κολλήματα τους?περσι Γιανκοβιτς-Παππας δεν έπαιζαν λεπτό φέτος βασικόι και αναντικατάστατοι.!μέση λύση δεν υπάρχει?ευχαριστώ πολΥ.
13:32
Πέρσι ήταν άλλος προπονητής και είχε διαφορετικές απαιτήσεις. Φέτος ο Ιβάνοβιτς είχε άλλη λογική. Αν είχε ο Πεδουλάκης τον Μπατίστα πιστεύεις ότι θα έπαιζε 15 λεπτά; Για τον Ιβάνοβιτς απάντησα και νωρίτερα. Τον έχουν ευνοήσει οι συγκυρίες μέχρι τώρα.
13:32
ΛΕΥΤΕΡΗΣ : ΠΟΙΟ 5ΑΡΙ ΒΑΣΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ?
13:35
Δύσκολα να βρει πεντάρι για θέση βασικού από την ελληνική αγορά. Συνεπώς είναι υποχρεωμένος και πάλι να στραφεί σε λύση από το εξωτερικό. Και αυτό έχει να κάνει με τη μορφή της υπόλοιπης ομάδας. Προπσωπικά πάντως είμαι υπέρ των ευέλικτων ψηλών γύρω στα 2μ.05 και όχι υπέρ των δεινόσαυρων παρότι η μόδα στην Ευρώπη πάει να αλλάξει αν κρίνουμε από τους ψηλούς των ομάδων που πάνε φάιναλ φορ.
13:35
Γιωργος : Ελληνες παιχτες που θα μπορουσαν να σταθουν στον ΠΑΟ΄υπαρχουν
13:37
Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον Ελληνες παίκτες. Και πρέπει να πάρει σειρά ο Χαραλαμπόπουλος. Ακολουθούν Κόνιαρης και Λούντζης. Καθιερώθηκαν Γιάνκοβιτς και Παππάς. Φτάσαμε τους πέντε ήδη που υπάρχουν στην ομάδα. Να πάρει άλλους 4-5 που θα τους χωρέσει; Μάζεψε αυτά τα παιδιά για το αύριο και πρέπει να πάρουν την ευκαιρία κάποια στιγμή. 
13:37
zots : Κε Καρύδα καλησπέρα. Σε εκπομπή της NOVA υπενηχθήκατε πρόβλημα στα αποδυτήρια του ΠΑΟ.Μπορείτε να γίνετε πιο σαφής; Επίσης, μπορείτε να επαναλάβετε την περίφημη πια φράση που είχα πει ο Ζελικο και εμπερικλείει,κατά τα δικά σας λεγόμενα, την αιτία της φυγής του;
13:40
Δεν υπαινίχθηκα, ήμουν σαφής. Ο Ιβάνοβιτς είναι ένας προπονητής απόλυτος και απόμακρος, Αυτό δημιουργεί πρόβλημα επαφής. Αυτό είπα...
Η περιβόητη φράση Ομπράντοβιτς ήταν το συμπλήρωμα του respect που είπε και δημόσια. Τον έχω ρωτήσει σε συνέντευξη και αρνήθηκε να απαντήσει στο θέμα περί σεβασμού. Το τι ειπώθηκε το ξέρω αλλά αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ. Ας το πει πρώτος ο Ομπράντοβιτς αλλά αρνείται να το κάνει...
13:40
ΣΠΥΡΟΣ : Καλησπερα, πιστευεις οτι λειπει απο τον ΟΣΦΠ φετος?
13:41
Ενα τριάρι λείπει. Ο Ντάρντεν όσο περνάει ο καιρός εξελίσσεται σε μεγάλη απογοήτευση και πλέον δεν έχει καν αυτοπεποίθηση. Αν ήταν καλά από την αρχή της χρονιάς ο Παπαπέτρου θα είχε λυθεί το πρόβλημα.
13:41
μακης : πως σχολιαζεις το νεο ντου στα αποδυτηρια του γιαννακοπουλου και ακομα ενα προστιμο?δεν ξεφτιλιζεται ο παο πανευρωπαικος?
13:42
Τιμωρήθηκε με 150.000 ευρώ πρόστιμο. Η λογική της Ευρωλίγκας να τιμωρεί όλες τις παραβάσεις με καλύπτει απόλυτα. Ο Μπερτομέου ποντάρει στα....λεφτά για να μην υπάρχουν προβλήματα. 
13:42
Δημητρης Ρ. : Δημητρη εστω και εκτος θεματος θα ηθελα να μου πεις την γνωμη σου για τα ζευγαρια της Α1 ΠΑΟ - ΑΕΚ και ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ που ειναι πιθανα για το τελος
13:43
Θα είναι τρίτη η ΑΕΚ και 4ος ο ΠΑΟΚ; Η θα είναι πρώτος ο ΠΑΟ και 4η η ΑΕΚ. Δηλαδή αποκλείεται τα ζευγάρια να είναι διαφορετικά; 
13:43
Δημητρης Ρ. : Δημητρη εστω και εκτος θεματος θα ηθελα να μου πεις την γνωμη σου για τα ζευγαρια της Α1 ΠΑΟ - ΑΕΚ και ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ που ειναι πιθανα για το τελος
13:45
Την επιστροφή Ομπράντοβιτς ξέχνα τη...Για τον Καλάθη ο Παναθηναϊκός θα παίξει δυνατά αλλά θα έχει πολλές προτάσεις από την Ευρώπη όπου μάλλον θα επιστρέψει. 
13:45
kakos : ενα σχολιο για τη συμπεριφορα του δημητρη θα ηθελα να κανετε
13:46
Απάντησα και λίγο νωρίτερα στο ίδιο. Επι μέρους καμία μορφή ακραίας διαμαρτυρίας δεν με βρίσκει σύμφωνο.
13:46
cozy : πολυ κολακευτικη φωτο βαλατε πανω κε Καρυδα :p στα σοβαρα θεματα τωρα ακουω/διαβαζω ανθρωπους να συγκρινουν τον Δ. Γιαννακοπουλο με τους αφους Αγγελοπουλους και μου σηκωνεται η τριχα... Κατα τ'αλλα αν περασει ο Ολυμπιακος στο F4, προβλεπεται ενα ακρως ενδιαφερον και αμφιρροπο τουρνουα με 4 πολυ διαφορετικες ομαδες
13:47
Θέλεις να πεις ότι έχω γεράσει; Απάντησα και για τη φωτογραφία νωρίτερα. Συμφωνώ για το φάιναλ φορ θα είναι πολύ ανοιχτό και πολύ παράξενο. 
13:48
sakis : Τι γνωμη εχετε για τον Λουντζη ;; Πιστευετε οτι μπορει να γινει ο επομενος Διαμαντιδης και να εδραιωθει στο Παο ή ειναι παιχτης πιο κοντα σε στυλ ΝΒΑ ;; Ευχαριστω
13:50
Το παιδί είναι 17 χρονών. Με λογικές ο επόμενος Διαμαντίδης ή είναι παίκτης τύπου ΝΒΑ θα καεί πριν την ώρα του. Από τα λίγα που έχω δει είναι σούπερ ταλαντούχος και με φοβερέςε προοπτικές. Π{ιστεύω ότι αν δουλέψει θα παίξει πολύ καλό μπάσκετ αλλά τέτοιες συγκρίσεις μπορούν εύκολα να τον καταστρέψουν.Δεν υπάρχςει επόμενος Διαμαντίδης όπως και ο Διαμαντίδης δεν ήταν ο επόμενος...κάτι. Ο κάθε παίκτης είναι μια ξεχωριστή δική του οντότητα.
13:50
βασιλης : Δημητρη πιστευεις θα ξυπνησει καποτε ο Νταρντεν με καμια καλη εμφανιση η θα αποτελεσει παρελθον το καλοκαιρι?
13:51
Είναι ήδη σε μεγάλη ηλικία, δεν πρόσφερε τίποτα μετά τους πρώτους δύο μήνες. Αν δεν αλλάξει κάτι δεν έχει λόγο παραμονής. Ο Ολυμπιακός με τα ίδια χρήματα μπορεί να βρει καλύτερο και πιο νέο παίκτη.
13:51
Νικόλας 7 : Με τη λογική ότι θα έχουμε F4 με Ολυμπιακό, Τσσκα, Ρεαλ και Φενερ, ποιός θεωρείτε ότι είναι το φαβορί?
13:53
Οποιος σπάει έδρα στα πλέι οφ λέει η παράδοση ότι έχει καλό μομέντουμ στο φάιναλ φορ. Φαβορί όμως είναι η Φενέρ που είναι σε διαρκώς ανοδική πορεία και μετά την προσθήκη του Ζήση παίζει ''μπάσκετ Ομπράντοβιτς''. 
13:53
george_tm : κ.Καρύδα, καλησπερα σας. Πιστευεται οτι η Ευρωλιγκα εχει αρχισει να γινεται ακρως εμπορικο προιον? πιστευω οτι η Ευρωλιγκα το 2012 δεν ηθελε Ελλ.τελικο και γθαυτο περασαν ατων αρων την Τσσκα (δεν υπολογισαν τον ολυμπιακο), πιστευω οτι ουτε σε 5ετια θα δουμε ξανα ελληνικη ομαδα σε τελικο ευρωλιγκας γιατι ετσι ειναι το προγραμμα τους, στα επομενα χρονια τουρκικες ομαδες ισπανικες και ρωσικη θα ειναι κυπελλουχοι σε μια 20ετια 9 ευρωλιγκες, δεν το χωραει το μυαλο τους
13:55
Η Ευρωλίγκα ενδιαφέρεται για τηλεοπτικά συμβόλαια. Και μετά τη Μακάμπι τα περισσότερα χρήματα τα παίρνει από την Ελλάδα και την Ισπανία. Αντε να σου δώσω και εγώ μια βάση για μια θεωρία συνωμοσίας. Εδώ έχουν χορηγό Τουρκική εταιρεία και φέτος δέησε να πάει Τουρκική ομάδα στο φάιναλ φορ. Το 2012 η Εφές ως διοργανώτρια του φάιναλ φορ είχε επενδύσει όλη τη διαφημιστική καμπάνια της εταιρίείας που είναι από τις μεγαλύτερες Τουρκικές στο φάιναλ φορ. Και από τον Μάρτιο και μετά τα πέταξε στα σκουπίδια και τα λεφτά και τα διαφημιστικά σποτ.
13:56
μιχαλης : ετσι οπως εχουν διασταυρωθει οι ομαδες στο final4 ενας τελικος ιτουδη-ζοτς ειναι πιθανος,τι προβλεπετε?
13:56
Λογικός φαίνεται αλλά ας δούμε τα ζυεγάρια του Φ-4 πρώτα
13:57
άγγελος : Καλησπέρα, συμφωνείτε ότι Μπατίστα και Μαυροκεφαλίδης ήταν το πιο αδύναμο δίδυμο σεντερ στο TOP 16 και ότι σε μεγάλο βαθμό, εκεί οφείλεται και το χαμηλό ταβάνι της φετινής ομάδας; Επίσης, αν ο Καλάθης αποφασίσει να γυρίσει στην Ευρώπη το καλοκαίρι, θα έχει ο Παναθηναϊκός τον πρώτο λόγο; Ευχαριστώ!
13:58
Συμφωνώ απόλυτα. Εκεί ήταν η μεγαλη τρύπα του ΠΑΟ αλλά παραμένω με την απορία ότι αφού είχε διαπιστωθεί το πρόβλημα, ο Ιβάνοβιτς ζήτησε και πήρε τον Λαουάλ γιατί τον έκαψε; 
Για Καλάθη απάντησα ήδη
13:58
kostas : gia ton calathe yparxei kanena neo
13:58
βασιλης : Κυριε Καρυδα η γνωμη σας για το ΝΒΑ?προσωπικα πιστευω οτι ολα ειναι ανοιχτα..με τν τρελο καρι τν απιστευτο χαρντεν τους καλους χοκς κ τους εμπειρους σπερς..
13:59
Λεμπρόν δυστυχώς. Ηθελα φέτος να δούμε κάτι διαφορετικό και το Γκόλντεν Στέιτ είναι όντως μια καλή περίπτωση αλλά ο Λεμπρόν έκανε πέρα τον Μπλατ, πήρε τη μπάλα στα χέρια του και η κατάσταση μυρίζει Μαιάμι,.
14:00
Παναγιωτης : Δημητρη ανεξαρτητα απ την ποιοτητα της τσσκα που μπορουσε να κερδισει ανετα τ παιχνιδι δεν θεωρεις οτι ειχε τρομερη αβαντα απ τη διαιτησια χτες? Μ φανηκε απιστευτο το ποσο δυσκολα επερνε φαουλ ο παναθηναικος.τους τραβαγανε 3-4 δςυτερολεπτα γ να δωσει ενα
14:01
Εντάξει υπάρχει λαμπρή παράδοση με την ΤΣΣΚΑ και τους διαιτητές. Τόσο παλιά ιστορία όσο το μαυσωλείο του Λένιν στην Κόκκινη Πλατεία. Για να πάρεις όμως εύκολα τα φάουλ πρέπει να ακουμπάς και λίγο μέσα στη ρακέτα. Γύρω γύρω και σουτ δύσκολα παίρνεις φάουλ.
14:01
longman : Kαλησπερα....ο ΠΑΟ θελει πρωτοκλασσατους ξενους και οχι 2ης η 3ης διαλογης.....αυτο υπαρχει πιθανοτητα να αλλαξει του χρονου?
14:05
Ο Παναθηναϊκός όπως και κάθε ομάδα θέλει ξένους που να ταιριάζουν με τη χημεία της ομάδας, να τους πιστεύει όλη τη σεζόν ο προπονητής και να έχουν συγκεκριμένους ρόλους. Με εξαίρεση τον Μπατίστα και τον Γκιστ όλοι οι άλλοι δεν ταίριαζαν στη χημεία, δεν τους πίστευε ο προπονητής και ακόμη ψάχνουν ρόλους. Λένε όλοι για τον Νέλσον. Είναι πολύ συγκεκριμένος παίκτης, Ο Ιβάνοβιτς ήξερε ότι δεν είναι σουτέρ. Τέτοιο παίκτη δεν τον βάζεις στη μέση του παιχνιδιού. Τον ξεκινάς, του δίνεις ένα αμυντικό ρόλο και αν τα καταφέρει έχει καλώς. Αν όχι τον παρκάρεις στον πάγκο. Τώρα έχει καεί...Ο Σλότερ κοντεύει να ξεχάσει πως σουτάρουν. Σουτέρ που αστοχεί μια φορά και γίνεται αλλαγή αχρηστεύεται πρώτα στο μυαλό του.
14:05
γιαννής69 : φαντάσου δημήτρη να πέρναγαν στο f4 2 ελληνικές και 2 τουρκικές ομάδες και να είχαμε 2 εμφίλιους. θα κάναμε τη μαδρίτη γκούκι! το χάσαμε αυτό το σενάριο
14:06
Κούγκι εννοείς...Και ποιός θα παρίστανε τον Σαμουήλ?
14:06
Εvan : O Jason Maxiell EINAI ότι ο ιδανικός αντι-Ηιnes??? H και το ανάποδο (εξαρταται απο ποια πλευρα του Ατλαντικου ειναι κανεις)...κατι πήρε το αυτι μου για επιστροφη Childress στην Ελλαδα...
14:07
Γιατί υπάρχει περίπτωση να έρθει ο Μάξιελ στην Ελλάδα; Δύσκολο μου φαίνεται. Ακόμη το κασέ του είναι απαγορευτικό. Ο Τσίλντρες μάλλον θα καταλήξει στον Βόρειο πόλο για να παίξει μπάσκετ. Ακόμη δεν τα έχει καταφέρει φεύγοντας από την Ελλάδα. 
14:08
βασιλης : Ο Γιαννακοπουλος τελικα τι ρολο εχει στν παο?στις χαρες προεδραρα κ στις ποινες δν ουτε καν μελος του παο?
14:09
Δεν είναι πρόεδρος από τον περασμένο Δεκέμβριο επίσημα. Τώρα τι με ρωτάς αν κάνει κουμάντο στην ομάδα; Και περιμένεις να σου απαντήσω όχι; 
14:09
χρηστος : που βλεπεις να πηγαινει ο βεζενκοφ του χρονου?,μπορει να μεινει ακομα μια χρονια στον αρη?
14:10
Εχω την αίσθηση για να μην σου πω τη βεβαιότητα ότι ο Αρης θέλει πολύ να τον πουλήσει για να γεμίσει μια μικρή τρύπα από το χαοτικά άδειο ταμείο του. 
14:10
kakos : πεστε μου τι θελετε να γραψω για να διαβαστει καποιο σχολιο απο αυτα που εστειλα?
14:11
Από την ώρα που άρχισε το τσατ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΣΧΟΛΙΟ. Τα έχω κάνει edit ΟΛΑ...Ακόμη και τα τρολ για τ φωτογραφία μου. Ποιός σου έκοψε σχόλιο; 
14:11
STELIOS : η γνωμη σου γιατον Ιτουδη?
14:12
Καλός προπονητής. 
14:12
dimichat8 : Άμα παίξουμε την άμυνα του δεύτερου ματς και την αμυνα του 4ου δεκαλεπτου της Τριτης θα κερδισουμε.Μεχρι στιγμης εγω βλεπω ενα Ναβαρο να προσπαθει να σωσει τη Μπαρτσα.Παιχταρας μεν αλλα πολυ ερειστικος,ζηταει ολο φαουλ και κανει φλοπινγκ.
14:12
Συμφωνώ σε όλο το σχόλιο 100%
14:13
παναγιωτης : θεωρεις οτι καλως ειναι πιο μπροστα στο ροτεισον στη θεση 4 μετα τον πριντεζη ο αγραβανης αντι του πετγουει? επισης ξερεις αν χαντερ και δανστον εχουν συμβολαια και για του χρονου?
14:15
Ο Αγραβάνης βάζει το κορμί του σε όλες τις φάσεις και παίζει άμυνα. Με εξαίρεση ένα καλό μήνα που έκανε φέτος ο Πετγουέι δεν έχω δει 1,5 χρόνο τώρα τον λόγο να είναι παραπάνω από ένας ρολίστας για συγκεκριμένα ματς και αντιπάλους. Ο Χάντερ νομίζω ότι έχει διετές, ο Ντάνστον πρέπει να είναι ελεύθερος αλλά δεν παίρνω όρκο.
14:15
μιχαλης : ποτε θα μπορεσει η αεκ να παιξει ευρολιγκα πιστευεις>
14:16
Θα παίξει Ευρωκλίγκα όταν
1. περάσει από το Eurocup και κάνει μια συμπαθητική πορεία
και 2,. αποδείξει ότι εκτός από κόσμο και μεγάλο γήπεδο έχει οικονομική και διοικητική σταθερότητα. 
Αυτά μας κάνουν κάτι σαν...2017 ή 2018. ?Εκτός αν υπάρχουν δραματικές αλλαγές στην Ευρωλίγκα νωρίτερα.
14:17
μπαμπης : καλησπερα σας κυριε καρυδα..πιστευω και οι μπασκετικοι με βριζουν οτι ο ολυμπιακος με τον μαριανοβιτς η εναν παικτη τετοιου τυπου(αν υπαρχει αλλος τοσο τεχνητης στο υψος του) θα ειχε πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να κατακτησει το τροπαιο.....η γνωμη σας?
14:18
Η βελτίωση του Μαριάνοβιτς είναι απίστευτη τον τελευταίο χρόνο. Αλλά είναι πολύ δύσκολο να μιλάμε για ένα τόσο ειδικό παίκτη χωρίς να ξέρουμε ποιοί άλλοι είναι γύρω του. Ο Ολυμπιακός έχει κτίσει μια ομάδα με πολύ ευκ΄'ινητους ψηλούς εδώ και μια τετραετία και του βγαίνει. Δεν μπορώ να σου πω ότι κάνεις λάθος αλλά πρέπει να έχει και τους κατάλληλους συμπαίκτες,.
14:18
kostas : ME TON CALATHE TI GINETAI
14:18
Δημήτρης : Καλησπέρα! Κατά πόσον είναι εφικτό η FiBa να ξεκινήσει τη διοργάνωσή της από το 2015/2016 και ισχύει ότι ο ΠΑΟ θα συμμετάσχει εκεί? Ευχαριατώ!
14:20
Το θεωρώ από απίθανο έως αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο φέτος. Δεν υπάρχει κορυφαίο κλαμπ στην Ευρώπη που θια φύγει από την Ευρωλίγκα μόνο του. Αν φύγουν και οι άλλες 7-8 κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες τότε μιλάμε διαφορετικά. Εχω γράψει ολόκληρο άρθρο στο Contra, δες εδώ πως έχει ακριβως η κατάσταση.
14:21
Dinos : κ. Καρυδα καλησπερα, ο Σλουκας θα επρεπε να παρει περισσοτερα λεπτα συμμετοχης (και αν ναι εις βαρος ποιου?) ετσι ωστε να αποκτησεις ρυθμο και να προσφερει και περισσοτερα στη σειρα?
14:22
Δεν μου αρέσει ποτέ να σχολιάζω πόσο παίζει ένας παίκτης και αν πρέπει να παίζει 10 λεπτά ή 12. Είναι δουλειά του προπονητή του και αυτός ξέρει καλύτερα από όλους μας. Γενικά, η χρησιμοποίηση του Σλουκα από τον Σφαιρόπουλο όλη τη σεζόν είναι πολύ καλή. Δεν ξέρω κανένα προπονητή στον πλανήτη που να πιστεύει ότι ένας παίκτης μπορεί να του προσφέρει περισσότερα και δεν τον βάζει να παίξει.
14:22
George : Καλησπέρα Δημήτρη. Τι πιθανότητες πρόκρισης δίνες για Ολυμπιακό και Ρεάλ; Επίσης θα ήθελα και τα προγνωστικά/εκτιμήσεις σου για το Final Four (ζευγάρι τελικού-champion). Ευχαριστώ.
14:24
Ο Ολυμπιακός είναι στο 55-45. Αν κερδίσει απόψε και η Εφές τότε μπορεί να δούμε το απολύτως απίθανο να πραγματοποιείται. Ενα 0-2 να γίνεται 3-2. Για ζευγάρια τι να σου πω τώρα...Πάντοτε είμαι λόγω παράδοσης με τις ομάδες που σπάνε έδρα αλλά το καλύτερο μπάσκετ αυτή τη στιγμή το παίζει η Φενέρ.
14:24
nikos : θα τεθει θεμα ιβανοβιτς το καλοκαιρι? και πως εκτιματε οτι θα κινηθει μεταγγραφικα το καλοκαιρι ο ΠΑΟ?
14:24
Απάντησα πολλές φορές νωρίτερα στα ίδια θέματα.
14:25
Γιανναρας : Γεια σου Δημητρη!...ποιοι βλεπεις να φευγουν το καλοκαιρι απο τον οσφπ και που χρειαζεται ενισχυση....πιστευεις πως εναν σεντερ δυνοσαυρο μπορει να τον χρησιμοποιησει ο Σφαιροπουλος;....ο Σφαιροπουλος μεχρι ποτε εχει συμβολαιο;Θα ανανεωσει;
14:27
Οι περισσότεριοι παίκτες από τον κορμό της ομάδας έχουν συμβόλαια. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Σλούκας. Από τους ξένους νομίζω ότι ο Ντάρντεν δύσκολα θα μείνει. Οι υπόλοιποι θα κριθούν από τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Σφαιρόπουλος είναι προπονητής των βασικών και του....βιβλίου. Μπορεί να παίξει με όλα τα σχήματα αρκεί να υοπάρχουν στα βασικά του μπάσκετ. Τα ρίσκα δεν του αρέσουν.
14:27
ΚΩΣΤΑΣ 21 : ενα σχολιο για την μπασκετικη αεκ,μπορει στα πλει οφ να κερδισει τη 3η θεση,ακομα κι με μειονεκτημα εδρας με τον παοκ;γνωριζεις τι μετεγγραφες θα κανει το καλοκαιρι;
14:29
Για μεταγραφές δεν ξέρω τίποτε. Ακούω πολλά αλλά είναι νωρίς. Η ΑΕΚ και 3η να μην είναι θα παίξει στο Γιουροκαπ αφού θα πάρει σίγουρα wild card. Η Ευρψωλίγκα θέλει ομάδες με κόσμο και μεγάλα γήπεδα. Οσο παράξενο και αν σου φανεί θα είναι λάθος να μείνει ο Μενσά. Με διπλούς αγώνες και μετακινήσεις δύσκολες στο Γιουροκαπ δύσκολα θα αντέξει. Αλλο ένας αγώνας την εβδομάδα και με σέντερ του ελληνικού π΄ρωταθκλήματος.
14:29
ΚΩΣΤΑΣ : ΘΑ ΞΕΦΥΓΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?
14:30
Οποιον πάρει το πλεονέκτημα έδρας
14:30
Χάρης : Σχετικά με τον Κιριλένκο, νομίζω ότι το συζητάς σε λάθος βάσεις. Δεν μπορεί έτσι απλά ένας παίκτης να στο δώσει, απλά μπορεί να σε ανεβάσει επίπεδο και θεωρώ ότι ανεξαρτήτως κατάληξης της κούπας ο Κιριλένκο έχει ανεβάσει την ομάδα επίπεδο. Για να γίνω πιο σαφής σκέψου ότι μια ομάδα έχει 70% πιθανότητα να πάρει κάνε ένα ματς στο Φ4, συνολικά έχει 50% για το τρόπαιο μόνο..Θέλει πολύ τύχη!
14:31
Δεν υπάρχει τύχη στο μπάσκετ. Για όλα υπάρχουν εξηγήσεις. Και δεν υπάρχει ισοπαλία. Τον Κιριλένκο τον πήρε για να αυξήσει τις πιθανότητες όχι την τύχη.
14:32
Πανος : Να πουμε τα πράγματα με το ονομα τους. Ολοι αυτοι που εχει ο παναθηναικος επι εποχη ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ουτε απο εξω απο το ΟΑΚΑ δεν θα περναγαν όχι να έπαιζαν βασικοί. Ναι οκ το παλεψαν στο ΟΑΚΑ αλλα αυτό δεν μου λεει κατι, 20αρες και τριανταρες δεν ειμαι συνηθησμενος να τρωώ. Αν δεν αυξηθει το μπατζετ τουλαχιστον 50% ασπρη μερα δεν βλεπουμε. Συμφωνήτε?
14:33
Υπήρχαν εποχές επί Ομπράντοβιτς που το μπάτζετ ήταν διπλασιο από το σημερινό και έπαιξαν περαστικοί στον ΠΑΟ. Να σου θυμίζω τον Σμιθ και τον Λόγκαν που έπαιζαν την ίδια χρονιά; Εκείνη η ομάδα είχε 100% παραπάνω μπάτζετ από τη φετινή
14:33
τασος : Ο Τόμιτς θα παίξει κανονικά ;
14:34
Κανονικά θα παίξει εκτός αν βαρέθηκε να τρώει ξύλο. Γιατί από μπάσκετ ξέρει καντάρια αλλά έχει καρδιά μαρουλιου. Σε κάθε παιχνίδι πάει και ένα βήμα πιο πίσω. Σε λίγο θα σουτάρει και τρίποντα. 
14:34
Τασος : Ποιο θα ειναι το κλειδι σημερα γιατι μας εβγαλε την πιστη την τριτη ο Ολυμπιακος? ο ναβαρο τα rebounds?
14:36
Πάλι θα σου βγάλει την ψυχή απόψε. Καμμία ομάδα δεν ρισκάρει να ρισκάρει να τρέξει. Ο Ολυμπιακός γιατί δεν θέλει και η Μπαρτσελόνα γιατί δεν μπορεί, Οπότε πάμε σε ματσάκι πέντε εναντίον πέντε με μάξιμουμ 70 κατοχές για κάθε ομάδα. 
14:36
ΑΝΤΩΝΗΣ : Κύριε Καρύδα,τι γίνεται με τον Χριστοδούλου (τον Κυπριο)στον Ολυμπιακό??? λέγανε οτι είναι καλό ταλέντο αλλά έχει εξαφανιστει.Εχετε κάποια ενημέρωση????
14:36
Ταλέντο είναι και δουλεύει από όσο ακούω πολύ. Αλλά ποιός να βγει για να παίξει; Περιμένει τη σειρά του.
14:37
Δημητρης : Ξερω οτι ειναι νωρις και οτι προεχει το σημαντικοτατο ματς με Μπαρτσα σημερα αλλα υπαρχει θεμα να δουμε Μαριανοβιτς στον Ολυμπιακο? Και αν ναι αλλαζουν ισορροπιες?
14:37
Δεν το ξέρω. ΅Ενδιαφέρον σίγουρα υπάρχει από Μπαρτσελόνα (ο Τόμιτς πάει ΝΒΑ) και από ομάδες του ΝΒΑ. 
14:37
AΡΗΣ : Μήπως θα έπρεπε ο ΠΑΟ να επιμείνει στην Ευρωλίγκα να οριστούν στοπ ΟΑΚΑ οι Αναστόπουλος- Τανατζής και Σχινάς; Και για κομισσάριο να νεκραναστ΄λησουν τον Ζαβλάνό; τότε θα είχαν σ'ίγουρο το final four
14:37
Mike7 : Δημητρη δεν ειναι λιγο περιεργο μετα απο 3 συντριβες να μιλανε δημοσιογραφοι για το 7ο αστερι?? Νομιζω υποτιμα τον ιδιο τον ΠΑΟ. Η ομαδα θελει πααααρα πολλες και ευστοχες κινησεις για να ξαναμιλησει καποτε για ευρωπαικο.
14:38
Mike7 : Δημητρη δεν ειναι λιγο περιεργο μετα απο 3 συντριβες να μιλανε δημοσιογραφοι για το 7ο αστερι?? Νομιζω υποτιμα τον ιδιο τον ΠΑΟ. Η ομαδα θελει πααααρα πολλες και ευστοχες κινησεις για να ξαναμιλησει καποτε για ευρωπαικο.
14:40
Δεν νομίζω να μίλησα για κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να απαντάω για όσα λένε ή γράφουν άλλοι δημοσιογράφοι. Προσωπική μου εκτίμηση ότι ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή είναι ομάδα δεύτερης ταχύτητας στην Ευρωλίγκα, μεταξύ 5 και 8 θέσεων. Πόσο χρειάζεται για να φτάσει στην τετράδα; Προσωπική μου εκτίμηση ότι θέλει τρία χρόνια δουλειάς και προόδου των νέων παικτών
14:40
ΚΩΣΤΑΣ : Νεα για Καλαθη Παο
14:40
Χάρης : Ποια είναι η λογική του ολυμπιακού κ παο όταν παίρνουν μικρούς κ δεν τους βάζουν καθόλου; Πχ τον Χριστοδούλου, Μουράτο κ αντίστοιχα του παο; πως δηλαδή θα ανδρωθούν; Ας τους δώσουν δανεικούς να πάρουν αγώνες.... Θεωρώ ότι για να γίνεις μεγάλος παίκτης πρέπει να κάνεις κ το αγροτικό σου κάπου όπου θα πρέπει να κουβαλήσεις την ομάδα, ενώ επίσης βλέπω ότι από τους νέους πχ Παπαπέτρου λειπει ο χρόνος συμμετοχής για να μάθονυ πχ να μην κάνουν χαζά φάουλ. Ο Αγραβάνης ήταν απλά πιο τυχερός..
14:42
Αυτό που γράφεις έχει μια λογική. Από την άλλη οι προπονητές πιστεύουν ότι είναι καλύτερη η ποιοτική προπόνηση με καλούς συμπαίκτες από εύκιολα ματς στο...αγροτικό. 
14:42
SpirosNaf : Kalhmera Dimitri! ena sxolio gia thn prosilwsh twn mikrwn sto plano tou Sfairopoulou, sto ''tholwma'' tou Milos sta teleutaia paixnidia ths seiras kai stHN PROOPTIKH PROSTHIKH TOU dAVIS THS hIMKI STON OSFP
14:42
Γιωργος : Καλησπέρα,αν ο Λαφαγιετ και ο Σλούκας δεν τραβήξουν λίγο στο σκορ,δεν πιστεύεις πως θα εχει προβλημα ο Ολυμπιακός?δυσκολα να βάλουν Σπανουλης και Πριντεζης ξανά 35-40 πόντους.
14:44
Ο Ολυμπιακός λογικά χρειάζεται 70-75 πόντους για να νικήσει απόψε. Το θέμα δεν είναι που θασ τους βρει ή ποιός θα τους βάλει. Το θέμα είναι α. να ''δείρει'' στην άμυνα, β. να κάνει λίγα λάθη, κάτω ή γ΄υρω στα 10 και από τα ελέυθερα σουτ που θα του δώσει πάλι το κλειστό μαν του μαν της Μπαρτσελόνα να βερει 8-10 εύστοχα τρίποντα.
14:44
Μάκης : Καλησπέρα Δημήτρη...σε περίπτωση που υπάρχει σχίσμα στο Ευρωπαικό μπάσκετ ανάμεσα σε Ευρωλίγκα και Φίμπα, ποια πλευρά θα ακολουθήσουν οι μεγάλες ομάδες αλλά και ο Ολυμπιακος και ο ΠΑΟ??
14:45
Εχω αναφερθεί αναλυτικά σε ολόκληρο άρθρο. Νομίζω ότι αναγκαστικά θα πάνε όλοι μαζί κάπου,. Το μισό-μισό είναι οικονομική καταστροφή.
14:45
Charis : an o olympiakos parei Pali thn koupa fetos tha einai megalyterh ekplhxh apo to 2012;;;;
14:46
Οχι του 2012 είναι οριακό επίτευγμα για μια καινούργια ομάδα.
14:46
Χάρης : Ξέρουμε ο Σλούκας τι θέλει για τον εαυτό του; Ποιος θέλει να είναι ο ρόλος του στην ομάδα; Θέλει να οργανωνει κ αν μπορεί να βάζει 6-10 πόντους; Θέλει να γίνει πρώτο βιολί κ να σκοράρει; Τι ακριβώς; Δεν έχω καταλάβει να σου πω τελευταία παίζει στη θέση του Σπαν το σύστημα που βγάζουμε για τον Σπαν αλλά δεν μπορεί από κοντά να απειλήσει όταν υπάρχει κ άμυνα ενώ δύσκολα σουτ αποφεύγει να πάρει εκτός αν τελειώνει ο χρόνος. Με έχει μπερδέψει ο παίκτης κ δεν μπορώ να τον αξιολογήσω, τελευταία ως πλέι με καλή ασίστ κ 'οκ προς καλό σουτ' τον κάνω..
14:47
Ο Σλούκας έχει συγκεκριμένο ρόλο από τον πάγκο. Δίνει ενέργεια, πιέζει, οργανώνει και παίρνει όσα ελεύθερα σουτ βρει. Ο Σλούκας μπορεί να είναι το ίδιο καλός σκιοράροντας 10 πόντους ή χωρίς σκορ αλλά με 7-8 ασίστ./
14:47
papapetrou : Καλησπερα κ Καρύδα! Συγχαρητήρια για την εκπομπή κάθε χρόνο και καλύτεροι όλοι κ εξαιρετικό κλίμα!Κερασάκι στη τούρτα βέβαια οι επικοί διάλογοι σας με τον Μανουσέλη! ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΘΕΣΗ! Πιστεύετε οτι ο Γ.Συρίγος μπόρει να φτάσει τον πατέρα του?
14:48
Nikos : Καλησπέρα κυριε Καρύδα.Την αποψή σας για το σημερινό ματς. Βλέπετε πάλι κλειστό παιχνίδι με προσήλωση στην άμυνα? Περιμένετε καλύτερα ποσοστά από τη Barcelona από τη περιφέρεια. Επίσης ένα σχόλιο για Σλούκα, πως να παρει τα πάνω και να βρει ρυθμό όταν ο μέγαλς αρχηγός είναι μπροστά του?
14:48
Εχω απαντήσει ήδη για το ματς. 
14:48
chris : ΘΕΩΡΩ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΗ...ΤΟ ΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΤΣΣΚ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ Τ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΑ...ΟΠςΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΝΕΡ ΣΙΣ ΑΡΧΕΣ(ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ)ΑΛΛςΣΤΕ Κ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ..Κ ΟΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΦΗΝΕΣ ΕΞΩ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
14:48
agravanis : Σε εν φιναλ4 με θρυλο τσσκα ρεαλ φενερ ποιον θεωρειτε φαβορι??
14:49
Απάντησα...Προσωπική επιλογή Ολυμπιακός, φαβορί Φενέρ λόγω αοπόδοσης το τελευταίο δίμηνο.
14:49
βασιλης : Ποιοι παιχτες του Ολυμπιακου θα φυγουν το καλοκαιρι?κ αν υπαρχουν καποιοι που ακουγονται να ερθουν..ευχαριστω!
14:49
λογιος : κυριε καρυδα ξερω οτι προτρεχω αλλα θεωρειται οτι αν ο ολυμπιακος παει φαιναλ 4 εχει καλες πιθανοτητες απεναντι στην τσσκα;
14:50
Gio13 : Παντως κυριε Καρυδα πεσατε μεσα στην προβλεψη στην νοβα οτι οι ρωσοι με τον Κιριλενκο θα μπερδευοντοθσαν κ θα πηγαιναν κατα διαολου.. :)
14:50
Απάντησα ήδη. Ηταν η πρώτη ερώτηση που μου έγινε. Εχω περιθώριο μεχρι το φάιναλ φορ να πω mea culpa. Και λόγω ηλικίας έχω μάθει να μην βιάζομαι.
14:51
Antonis : O Micov θα μπορουσε να ερθει στον Παναθηναικο. Φθηνος ειναι, εμπειρος ειναι. θα ηταν καλη προσθηκη
14:51
Ζοτσ : Κε Καρύδα, αν είσασταν εσείς ο πρόεδρος του ΠΑΟ, τι θα αποφασίζατε για τον Ιβάνοβιτσ;Ποιόν άλλον θα επιλέγατε;θα εκτιμούσα σαφή απάντηση παρακαλώ.
14:51
Αν πάρει πρωτάθλημα θα μείνει. Το απαντησα ήδη χωρίς να είμαι ο πρόεδρος του ΠΑΟ
14:51
χρηστος : ποιος μπορει να σταματησει την αρμαδα του ιτουδη?ισως μονο ο ζοτς?
14:53
Για πόσες ομάδες είκοσι μέρες πριν το Φ-4 έχω ακούσει ότι είναι ασταμάτητες και στο τέλος όλοι ψάχνουν γιατί έχασαν... Η λίστα μου ξεκινάει από τον πρώτο τελικό που είδα στη ζωή μου....1985 Τσιμπόνα- Ρεάλ,. Και τότε η Ρεάλ δεν μπορούσε ποτέ να χάσει.
14:53
dmitri : η γνωμη σας για τον μποχωριδη ποια είναι?
14:53
Χρήσιμος παίκτης. Στο ψηλότερο επίπεδο μπορεί πάντοτε να έχει δουλειά ρολίστα.
14:54
νικος : γιατι ο νταρνετ επαιξε 4 λεπτα στο τελυταιο παιχνιδι?μπορει ο ντανστον να βοηθησει λιγο παραπανω?
14:54
Νομίζω ότι είχε ένα πρίοβλημα στο πόδι. Το είδα μετά όταν έριξα μια ματιά στο βίντεο του αγώνα,.
14:54
Κώστας : στη περιπτωση που κρατησει τον νταρντεν και με μια μεγαλη δοση φαντασιασ θα συμφωνουσεσ σε μια κινηση των Αγγελοπουλων να παρουν με οσα χρειαζονται τον χαηνς πισω και να διωξουν τον πετγουεη? ή θα προτιμουσες να φυγει ο νταρντεν κ να βρεθει καποιος ελληνας για μπακ απ του ματ κ του παπαπετρου???
14:55
Δύσκολο να συμπληρώσει κάποιος τέτοιο παζλ Απρίλη μήνα. Και πέρσι τέτοια εποχή έφευγε ο Πετγουέι αλλά τελικά έμεινε.
14:55
Tony7 : Αν η χρονιά τέλειωνε αυτή τη στιγμή που βλέπεις το μήνυμα, τον κράταγες τον Dunston? Και αν όχι, ποιον θα ήθελες? Parakhouski? Hines?
14:56
Θα τον κράταγα. Μςε το κασέ που έχει είναι καλύτερος από τους άλλους δύο. 
14:56
ΔΗΜΗΤΡΗΣ : ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟ ΠΕΝΤΑΡΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΠΑΟ ΓΙΑ ΜΠΡΑΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
14:56
kostas : Σε περιμένουμε σε λίγο καιρό για μπανάκια στο πήλιο!Να σαι καλά.
14:56
Κρόκος : Γιατί τα εσκεμμένα φάουλ που κάνουν οι σπερς στον Τζόρνταν ενώ δεν έχει μπάλα δεν είναι αντιαθλητικα;
14:57
diono7 : πιστευεισ ότι ο ολυμπιακοσ είναι η καλυτερη ομαδα της τελευταιασ 7ετιασ στην ευρωπη?
14:57
Επταετία; Δύσκολο να το πω. Τριετίας ναι...
14:57
δημητρης : Καλησπέρα,η γνωμη σας για τον μποχωριδη ποια είναι?
14:57
span : dn pisteyeis oti o papas einai ligos gi auto pou leme hgeths?thewrw tn slouka polu kalutero k pio xrhsimo
14:58
Απάντησα νωρίτερα
15:04
Υπάρχουν περίπου 100 αναπάντητες ερωτήσεις. Λυπάμαι που δεν έχω άλλο χρόνο αν και αρκετές θίγουν τα ίδια ζητήματα που αναφέρθηκε σε κάποιες στιγμές. Ευχαριστώ για τη συμετοχή και ευχαριστώ ακόμη περισσότερο που δεν χρειάστηκε για δύο ώρες να σβήσω ούτε μια ερώτηση, ούτε ένα σχόλιο από όσα στείλατε και απάντησα σε ένα προς ένα με τη σειρά που μου ήρθαν. Καλό μπάσκετ να'χουμε

News 24/7

24MEDIA NETWORK