Τόμιτς: "Κάναμε πολύ καλή δουλειά"

Την ικανοποίησή του για την απόδοση της ομάδας του στο πρώτο ματς της Euroleague με αντίπαλο την Βαλένθια εξέφρασε ο Μίλαν Τόμιτς. Δείτε με εικόνα και ήχο τα όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Τόμιτς: "Κάναμε πολύ καλή δουλειά"

O Μίλαν Τόμιτς δήλωσε μεταξύ άλλων: '" Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είπαμε πριν από τον αγώνα της πρεμιέρας ότι αν θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού, πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να ξοδέψουμε σωστά τα ομαδικά φάουλ.

Νομίζω ότι απόψε οι παίκτες μου έκαναν σπουδαία δουλειά. Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι η Βαλένθια είχε μόλις δυο αιφνιδιασμούς σε ολόκληρο το παιχνίδι! Και μιλάμε για μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει στο γήπεδο. Κάναμε πολύ καλή δουλειά'" .

Από την πλευρά του ο Βέλιμιρ Πέράσοβιτς τόνισε: " Ήταν μια άσχημη ήττα. Μολονότι η ομάδα δούλεψε σκληρά, δεν τα καταφέραμε. Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη. Δεν βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση και χάσαμε πολλά ριμπάουντ, ενώ μας δόθηκαν κάποια φάουλ που δεν δίνονται ποτέ, ειδικά σε γηπεδούχες ομάδες.

Στο τέλος χάσαμε δύο αμυντικά ριμπάουντ που αποδείχτηκαν καθοριστικά. Επίσης κάποιοι παίκτες μας είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα, όπως ο Μπάικς που θέλουμε έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Για μας η μάχη αυτή μόλις άρχισε. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε αυτή την ήττα και να κοιτάξουμε μπροστά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK