Los Angeles Clippers:Χάνει τον Livingston

Λιγο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, προέκυψε πρόβλημα για τους Los Angeles Clippers. Εκτός δράσης για έναν μήνα θα μείνει ο Shaun Livingston, γεγονός που του στερεί το δικαίωμα να βοηθήσει την ομάδα του στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς. Ο 20χρονος παίκτης αντιμετωπίζει έντονους πόνους στη μέση του, κάτι το οποίο δεν τον αφήνει να δουλέψει κανονικά.

Los Angeles Clippers:Χάνει τον Livingston
Λιγο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, προέκυψε πρόβλημα για τους Los Angeles Clippers. Εκτός δράσης για έναν μήνα θα μείνει ο Shaun Livingston, γεγονός που του στερεί το δικαίωμα να βοηθήσει την ομάδα του στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς. Ο 20χρονος παίκτης αντιμετωπίζει έντονους πόνους στη μέση του, κάτι το οποίοδεν τον αφήνει να δουλέψει κανονικά.

Ο παίκτης ταλαιπωρείται από τις αρχές του μήνα, καθώς το πρόβλημα έκανε την εμφάνιση του στις αρχές της προετοιμασίας. Ο ειδικός στο θέμα αυτό, γιατρός Robert Watkins τόνισε στον Livingston ότι η πίεση που έχει κάνει στο τραυματισμένο σημείο το έχει επιδεινώσει, ενώ του συνέστησε να χαλαρώσει τις προπονήσεις έως ότου υποχωρήσει το τραύμα.

Την πλάτη του παίκτη εξέτασε και ο William Dillin, ο οποίος περιέγραψε το πρόβλημα ως αδυναμία της περιοχής, αποκλείοντας κατευθείαν το σπάσιμο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK