Los Angeles Clippers

Los Angeles Clippers

Με λίγα λόγια πέρυσι

Κανείς δεν θα ήταν ικανός να φανταστεί ότι πέρυσι οι Clippers θα τερμάτιζαν πιο ψηλά από τους "αιώνιους" εχθρούς τους,τουςLakers. Μπορεί το "εισιτήριο" για τα playoffs να μην το είδαν ποτέ, αλλά η χρονιά μόνο κακή δεν θεωρήθηκε. Εδειξαν σταθερότητα, την οποία δεν μας είχαν συνηθίσει, αφήνοντας πολλές εγγύησεις για το μέλλον.

Τι άλλαξε φέτος

Το μέλλον ήρθε και δείχνει ότι φέτος η κατά κύριο λόγο δεύτερη ομάδα του Los Angeles έχει βάλει σωστές βάσεις. Υπάρχει καλή χημεία, ενώ η παρουσία τόσο του έμπειρου Sam Cassellόσο και του Corey Maggetteπροσδίδουν το κάτι διαφορετικό στο όλο σύνολο. Πολύ καλός και ο Cuttino Mobley που μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον... δικό μας Zeljko Rebraca που αποτελεί δύναμη στο καλάθι.

Δυνατό - Αδύνατο σημείο

Εχουν καλή χημεία όπως προαναφέρθηκε, πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας ενώ το αρκετάταλαντούχο σχήμα μπορεί να τους οδηγήσει στις κρίσιμες στιγμές. Βασικό ατού τους, ο τομέας των ασίστ κάτι στο οποίο πρωτοστατούν. Το θέμα είναι να υπάρχει διάθεση, γιατί έχοντας αυτή πραγματικά μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι σε οποιαδήποτε έδρα.

Το αστέρι

Λογικά τη διαφορά θα την κάνει ο Cuttino Mobley. O πρώην παίκτης των Kings, έχει τη δυνατότητα ν' αλλάξει τα τωρινά δεδομένα και να "δέσει" την ομάδα. Κακό "σημείο" του η έλλειψη ομαδικότητας.

Πρόβλεψη

Σίγουρα έχουν περισσότερο "βάθος" από ότι πριν. Τα playoffs πρέπει να είναι στόχος τους, αλλά αυτό δεν αρκεί. Χρειάζεται πολύ κόπος, αλλά σε σχέση με πέρυσι έχουν περισσότερες δυνατότητες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK