Μάικλ Ντίξον STOIXIMAN.GR MVP της 25ης αγωνιστικής

Ο Μάικλ Ντίξον αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην παρουσία του στην STOIXIMAN.GR Basket League, STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής.

Μάικλ Ντίξον STOIXIMAN.GR MVP της 25ης αγωνιστικής

Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Κολοσσού H Hotels συγκέντρωσε 26 βαθμούς στο ράνκινγκ (18 πόντοι με 8/8 βολές, 2/4 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κερδισμένα φάουλ, 3 φάουλ εις βάρος, ένα κλέψιμο και ένα λάθος σε 23’ και 41’’ συμμετοχής), περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη νικήτριας ομάδας στην 25η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Μια αγωνιστική πριν την λήξη της κανονικής περιόδου ο Ντίξον δήλωσε ότι: « Δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου για την διάκριση του πολυτιμότερου παίκτη, αλλά ήλθε σε μία περίοδο που το μόνο που με νοιάζει είναι να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος, κάνοντας την αρχή με τον Άρη».

Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ της Ένωσης τόνισε ότι ομάδα του μπορεί να κάνει την υπέρβαση στα πλέι οφ, γιατί: « Έχουμε το κατάλληλο ρόστερ για να το πετύχουμε». Για την STOIXIMAN.GR Basket League επισήμανε πως: « Ανήκει στην κατηγορία με τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη».

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής για πρώτη φορά στην παρουσία σου στο ελληνικό πρωτάθλημα σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του Κολοσσού H Hotels;

« Καταρχήν, είμαι πολύ χαρούμενος, που κερδίσαμε μία δύσκολη ομάδα, όπως ο Κολοσσός. Μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε καλύτερη εμφάνιση, ωστόσο μένουμε στη νίκη και προχωράμε. Όσο αφορά στο βραβείο του MVP δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου, αλλά ήλθε σε μία περίοδο που το μόνο που με νοιάζει είναι να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος, κάνοντας την αρχή με τον Άρη».

- Η ΑΕΚ την περασμένη σεζόν τερμάτισε τρίτη στην τελική βαθμολογία και την φετινή στην ίδια θέση στην κανονική περίοδο. Μπορεί να κάνει την υπέρβαση στα πλέι οφ;

« Νομίζω πως ναι. Έχουμε το κατάλληλο ρόστερ για να το πετύχουμε. Το σημαντικό για να το καταφέρουμε είναι να δίνουμε προσοχή και να παίζουμε συγκεντρωμένα σε κάθε ματς ξεχωριστά».

- Ποια είναι η άποψη σου για την STOIXIMAN.GR Basket League;

« Είναι ένα αξιόλογο και ταυτόχρονα δύσκολο πρωτάθλημα. Ανήκει στην κατηγορία με τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και προπονητές με πολλές γνώσεις, με αποτέλεσμα όλα τα ματς να είναι δύσκολα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK