Μανωλόπουλος στο contra.gr: “Μάχη για το Μαρούσι”
Από τη μία ο Ερασιτέχνης, από την άλλη το δίδυμο Γκάμαρη-Μαρή καικάπουστη μέση ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Παρά τις αντιξοότητες ο άλλοτε αρχηγός και νυν προπονητής εξακολουθεί να υπηρετεί το σύλλογο με τον οποίο έχει συνδέσει όλη τη μπασκετική πορεία του χωρίς να νοιάζεται για την κατάσταση στο ιδιοκτησιακό.
διαφορετική ομάδα στην προπόνηση (!), το
contra.gr βρέθηκε στο κλειστό του Αγίου Θωμά και συνομίλησε με τον
Σωτήρη Μανωλόπουλο. Ο ίδιος έχει αναλάβει, μέχρι να προχωρήσει η διάδοχη κατάσταση, να προπονεί όσους παίκτες έχουν απομείνει στο ρόστερ. Μεταξύ κι αυτών ο Αμερικανός Κόρεϊ Γουίλιαμς, ο Πέτρος Νοέας και ο Μάρκος Κολώκας.
Όχι γιατί θέλει να προαχθεί σε πρώτο προπονητή. Αλλά διότι, όπως ο ίδιος μας εξήγησε, ” στα 15 χρόνια που βρίσκομαι στο Μαρούσι, αισθανόμουν πάντα στρατιώτης, το ίδιο και τώρα. Μου ζητήθηκε να προπονήσω κάποιους παίκτες μέχρι να δοθεί λύση κι αυτό κάνω “.
Όλα αυτά μάλιστα ανεξάρτητα από το ποιος κάνει κουμάντο. ” Ποτέ δεν ρώτησα ποιος διοικεί, ποιος βάζει τα χρήματα. Εμένα με νοιάζει το Μαρούσι να στέκεται όσο καλύτερα γίνεται με γνώμονα την ιστορία του “,υποστήριξε ο Μανωλόπουλος και συμπλήρωσε: ” Είμαστε εδώ ακριβώς σαν στρατιώτες και περιμένουμε να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Αυτό μας ενδιαφέρει όλους και πιστεύω ότι στο τέλος αυτό θα γίνει. Δεν θα πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι σε μια εβδομάδα έχουμε αγώνα. Και προέχειΜΟΝΟ το καλό του Αμαρουσίου. Περιμένουμε όλοι να δούμε το συντομότερο πώς βαδίζει η ομάδα. Αυτό που αφορά εμάς είναι μονάχα το αγωνιστικό κομμάτι “.
Το αν ο Σωτήρης Μανωλόπουλος παραμείνει στο τεχνικό τιμ του Αμαρουσίου, θα εξαρτηθεί από τον κόουτς που θα αναλάβει το τιμόνι. Αν αυτός είναι οριστικά πια ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, τον οποίο γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στην ομάδα, προφανώς και θα διατηρήσει τη θέση του.