Μαργαρίτης, το... πολυεργαλείο

Μαργαρίτης, το... πολυεργαλείο

Μαργαρίτης, το... πολυεργαλείο
INTIME SPORTS

Εξαιρετικός... Αυτή η λέξη κάλλιστα μπορεί να χαρακτηρίσει τον Βαγγέλη Μαργαρίτη αναφορικά με την εμφάνισή του στο ματς με τον Παναθηναικό. Ο Έλληνας φόργουορντ πέτυχε 16 πόντους και "μάζεψε" 11 ριμπάουντ κάνοντας... πολλή δουλειά για να "γονατίσει" τους "πράσινους" ο ΠΑΟΚ. Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στους "ασπρόμαυρους", ο Μαργαρίτης έχει αποδείξει πόσο χρήσιμος μπορεί να είναι για τον "Δικέφαλο". Το έκανε σαφές και την Κυριακή...

Προτεραιότητα η άμυνα και μετά η επίθεση...

Μπορεί να μην αποτελεί τον παίκτη που σταθερά θα "δίνει" πολλούς πόντους στον ΠΑΟΚ αλλά είναι σίγουρα ένας καλαθοσφαιριστής που μπορεί να χαρακτηριστεί "εργαλείο" και "εργάτης". Κάνει αρκετή δουλειά αμυντικά και αυτό δεν φαίνεται στα στατιστικά. Μάλιστα μετά το τέλος της νίκης του ΠΑΟΚ, έλεγε πως "εγώ πάντα κοιτάω πρώτα την άμυνα, μετά κοιτάω την επίθεση".

Η "έκρηξη" στον μέσο όρο πόντων και η ανανέωση συμβολαίου

Στο επιθετικό κομμάτι, πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί πως έχει δώσει σημαντικές βοήθειες στα ματς απέναντι σε Παναθηναικό και Κολοσσό (12 πόντους με τους Ροδίτες και 16 με τους "πράσινους") με αποτέλεσμα να υπάρχει μια σημαντική "έκρηξη" όσον αφορά τον μέσο όρο πόντων του.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει μέσο όρο 14 πόντους ενώ στα προηγούμενα 14 παιχνίδια που έπαιξε για πρωτάθλημα και Eurocup, είχε μέσο όρο 4,8 πόντους. Όσο για το συμβόλαιό του; Λήγει το καλοκαίρι και στον ΠΑΟΚ υπάρχει δεδομένη επιθυμία για παραμονή του. Και αυτό δεν ισχύει τώρα που έπαιξε καλά απέναντι στον Παναθηναικό, αλλά είναι ένα θέμα που είναι στο μυαλό εδώ και καιρό, αν και φυσικά είναι ακόμη πολύ νωρίς για συζητήσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK