Μαρκόπουλος: "Ανταγωνιστικοί και στη συνέχεια". Σφαιρόπουλος: "Να μην τα παρατήσουμε"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε πως δεν έχει τελειώσει τίποτα μετά τη δεύτερη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου, ενώ από την πλευρά του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υπογράμμισε ότι δεν θέλει η ομάδα του να πετάξει λευκή πετσέτα.

Μαρκόπουλος: "Ανταγωνιστικοί και στη συνέχεια". Σφαιρόπουλος: "Να μην τα παρατήσουμε"

"Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ποικιλίδη που βοηθούσε τον ΠΑΟΚ από όλες τις πλευρές. Μπράβο στους παίκτες μου που ήταν συγκεντρωμένοι. Στο τρίτο δεκάλεπτο κάναμε βιαστικές ενέργειες και δώσαμε ευκαιρίες στον Πανιώνιο να τρέξει.

Αυτά τα ματς με τον Πανιώνιο είναι πολύ σκληρά, δεν έχει τελειώσει τίποτα και κάθε ματς είναι διαφορετικό. Η ψυχολογία στο μπάσκετ αλλάζει σε ένα σουτ. Ελπίζουμε να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί και στο επόμενο ματς", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Αναφερόμενος στην κούραση των πακτών τόνισε: "Ο παίκτης όταν μπαίνει μέσα θέλει να νικήσει και ξεχνά όλα τα άλλα. Βέβαια το κάθε κορμί έχει κάποιες αντοχές".

Για την βράβευσή του από τον ΕΣΑΚΕ λόγω των 600 ματς ως προπονητής στην μεγάλη κατηγορία είπε: "Ευχαριστώ πολύ τον ΕΣΑΚΕ. Τα 600 ματς δεν τα ήξερα εγώ. Εκανα αυτό που ήθελα από μικρός και ευχαριστώ τον Θεό".

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, από την πλευρά του, είπε: "Θέλω να δώσω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ποικιλίδη. Θέλαμε σήμερα να παίξουμε καλύτερα από το πρώτο ματς, στην πρώτη περίοδο είχαμε τον έλεγχο κα περιορίσαμε τις επιθετικές συνεργασίες του ΠΑΟΚ. Είχαμε το προβάδισμα και το ματς πήγαινε όπως το σχεδιάσαμε. Στην δεύτερη περίοδο κάναμε αβίαστα λάθη και δώσαμε εύκολους πόντους στον ΠΑΟΚ. Δώσαμε έτσι έξι πόντους στον ΠΑΟΚ από τρεις χαμένες μπάλες και η δεύτερη περίοδος πήγε διαφορετικά από την πρώτη.

Στην τρίτη περίοδο και στο ξεκίνημα της τέταρτης ήμασταν αρκετά καλοί, φτάσαμε το ματς στο ένα σουτ και είχαμε το τρίποντο του ΜακΚόλουμ που δεν μπήκε. Στην επόμενη επίθεση ο Κούπερ σκόραρε, μετά πάλι αστοχήσαμε σε ελεύθερο σουτ και μετά ευστόχησε σε τρίποντο ο Δέδας. Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την ψυχολογία και πήρε διαφορά. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα και να ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς. Δεν θέλουμε να τα παρατήσουμε γιατί παλέψαμε όλη την χρονιά. Αυτό είπαμε στα αποδυτήρια κα αυτό θέλουμε να κάνουμε. Μπράβο στον ΠΑΟΚ και στον κόουτς για τις 6000 συμμετοχές του στην Α1".

News 24/7

24MEDIA NETWORK