Μαρκόπουλος: "Δείξαμε εμπειρία στο τέλος του ματς"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στην μεγάλη επιθυμία που είχε ο ΠΑΟΚ για την νίκη στο ματς με τον Αρκαδικό και εδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του "Δικεφάλου".

Μαρκόπουλος: "Δείξαμε εμπειρία στο τέλος του ματς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συγκεκριμένα ο Mαρκόπουλος είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρκαδικό:

"Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που κράτησαν την συγκέντρωση τους για 40 λεπτά. Θέλαμε πολύ την νίκη. Παίξαμε σε μια έδρα, η οποία τον τελευταίο χρόνο, είναι πολύ δυνατή. Καταφέραμε και κρατήσαμε το προβάδισμα μας στο μεγαλύτερο διάστημα. Χτίσαμε μια διαφορά οχτώ πόντων, αλλά κάναμε λάθη στην τακτική μας στην άμυνα. Καταφέραμε στο τέλος και προηγήθηκαμε για ένα καλάθι. Στο τέλος έπαιξε ρόλο και η κούραση. Το ματς φαινόταν ότι θα κρινόταν, όπως και έγινε. Κάθε ομάδα θα μπορούσε να είχε κερδίσει το παιχνίδι. Στο τέλος είχαμε την εμπειρία, ελέγξαμε το ματς και πήραμε τη νίκη που θέλαμε. Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον κ. Καστρίτη".

Τσόχλας: "Μείναμε συγκεντρωμένοι και πήραμε την νίκη"

Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Απόλλωνας Τσόχλας τόνισε: " Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Το ήθελαν και οι δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους. Εμείς το θέλαμε όπως και ο Αρκαδικός, αλλά ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ, μείναμε συγκεντρωμένοι και πήραμε την νίκη. Ο Αρκαδικός είναι καλή και βελτιωμένη ομάδα. Τους εύχομαι καλή συνέχεια".

Καστρίτης: "Λάθος αποφάσεις λόγω κούρασης και μεγάλης θέλησης"

Ο τεχνικός του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στις λάθος αποφάσεις που πήραν οι παίκτες του στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα. Ο Ελληνας προπονητής ανέφερε: " Θα ήθελα καταρχήν να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον κ. Μαρκόπουλο για την νίκη τους. Ευχαριστούμε για τα καλά τους λόγια και εύχομαι να μπορέσουν με υγεία να επιτύχουν τους στόχους τους. Σήμερα το ματς κρίθηκε σε μια μικρή διαφορά. Εμείς στο τελευταίο κομμάτι πήραμε λάθος αποφάσεις λόγω κούρασης και υπερβολικά μεγάλης θέλησης. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την συμπεριφορά και τις αντιδράσεις. Δεν ήταν εύκολο, το ξέραμε. Παρά την απουσία του Βασίλη (σ.σ. του Καββαδά που έκανε τρία φάουλ στο πρώτο δεκάλεπτο) όμως ήμασταν πολύ κοντά στο πρώτο ημίχρονο. Προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι που έρχεται και τις αναμετρήσεις που ακολουθούν".

Στεφανίδης: "Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία"

Ο καλαθοσφαιριστής του Αρκαδικού, Χριστόφορος Στεφανίδης υπογράμμισε: " Σήμερα χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Είναι παιχνίδι που ήταν μέσα στις δυνατότητές μας και θα ήταν ένα αποφασιστικό βήμα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ίδιους στόχους με εμάς, ωστόσο δεν ήρθε και η καταστροφή με την ήττα. Έχουμε μπροστά μας πέντε παιχνίδια και πρέπει να πάρουμε νίκες. Αυτό μας νοιάζει τώρα. Τίποτα δεν έχει χαθεί, υπάρχουν οι ευκαιρίες και πρέπει να συνεχίσουμε. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας".

Φεύγουν με άδεια οι ξένοι του ΠΑΟΚ

Την Κυριακή θα επιστρέψει η αποστολή του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα έχουν -μίνιμουμ- τριήμερο ρεπό στο εξής και οι Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς και Τέπιτς (έχοντας πάρει σχετική άδεια λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος) θα βρεθούν στην Σερβία για να δουν κοντινά τους πρόσωπα. Από την Ελλάδα θα φύγει και ο Γουίλιαμ Χάτσερ (αναμένεται να βρεθεί σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα και όχι στις ΗΠΑ) ενώ δεν προέκυψαν προβλήματα τραυματισμών για την ομάδα του ΠΑΟΚ από το ματς με τον Αρκαδικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK