Μαρκόπουλος: "Με υγιείς παίκτες, καλύτερα αποτελέσματα"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εμφανίστηκε ευχαριστημένος με τους παίκτες του μετά τη νίκη επί του Κολοσσού γιατί δεν επηρεάστηκαν από τα προβλήματα των προηγούμενων ημερών.

Μαρκόπουλος: "Με υγιείς παίκτες, καλύτερα αποτελέσματα"

Χαρακτηριστικά ο κόουτς του ΠΑΟΚ τόνισε: " Μπράβο στους παίκτες που παρά τα προβλήματα που είχαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ήταν αποφασισμένοι και για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και παίξαμε όπως θέλαμε. Είχαμε αρνητικά σημεία, αλλά είχαμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα. Ισως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα σε χρόνο εκτέλεσης της επίθεσης στα 24 δευτερόλεπτα.

Και έτσι ήταν δύσκολο γιατί έπρεπε να παίζουμε άμυνα για 24 δευτερόλεπτα κάθε φορά. Δώσαμε όμως πολύ τρανζίσιον παιχνίδι στον Κολοσσό και παρά το ότι δουλέψαμε σε αυτόν τον τομέα, δεν ανταποκριθήκαμε όπως θα θέλαμε. Όταν οι παίκτες θα είναι υγιείς, πιστεύω ότι θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα".

Από την πλευρά του ο Άρης Λυκογιάννης στάθηκε στο κακό πρώτο δεκάλεπτο της ομάδας του ενώ τόνισε πως ο Ντομινίκ Γουότερς ήταν εκνευρισμένος γιατί έπαιρνε φάουλ. Συγκεκριμένα είπε ο προπονητής του Κολοσσού: " Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Καθοριστικός παράγοντας ήταν το δεύτερο πεντάλεπτο της πρώτης περιόδου το οποίο ήταν το χειρότερο για εμάς. Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια διατηρούσε το προβάδισμα που είχε από εκείνη την περίοδο, καταφέραμε ως ένα βαθμό να τον περιορίσουμε τον ΠΑΟΚ, μετά πλησιάσαμε αλλά δεν υπήρχε αρκετός χρόνος να ολοκληρώσουμε την ανατροπή".

Είναι παράξενο πως ενώ συνεχώς πίεζαν τον Γουότερς, οι παίκτες που του έκαναν άμυνα είχαν δύο φάουλ. Γι' αυτό ήταν εκνευρισμένος.

Πόσες ελεύθερες βολές σούταρε ο Λάνγκφορντ; Ήταν 9 οι βολές... Η απόφαση δείχνει πως εμείς κάναμε φάουλ στον Λάνγκφορντ. Μπορεί να μην ήταν 9, μπορεί να ήταν και επτά οι βολές".

Φιλικό με την Μέγκα Βιζούρα

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει φιλικό με τη σέρβικη Μέγκα Βιζούρα στο "Παλατάκι". Αυτό θα γίνει την Πέμπτη, πιθανότατα αρκετά νωρίς (ίσως στις 12.30).

News 24/7

24MEDIA NETWORK