Μαρκόπουλος: "Μετά το πρώτο δεκάλεπτο φάνηκε η διαφορά"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στην ευστοχία που είχε η Χίμκι στα τρίποντα και γενικά στο ρυθμό που βρήκε κατά την διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Μαρκόπουλος: "Μετά το πρώτο δεκάλεπτο φάνηκε η διαφορά"
INTIME SPORTS

"Συγχαρητήρια στην ομάδα της Χίμκι. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, το γνωρίζαμε και από τον αγώνα που έγινε στην έδρα μας. Είναι μία ομάδα που μπορεί να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση και να διεκδικήσει το τρόπαιο και σίγουρα νίκησε δίκαια. Έπαιξε καταπληκτικό παιχνίδι, έπιασε φοβερό ρυθμό, ήταν και εύστοχη έξω από το τρίποντο και μετά το πρώτο δεκάλεπτο νομίζω ότι φάνηκε η διαφορά των δύο ομάδων.

Σήμερα η Χίμκι ήταν πολύ πιο εύστοχη στα σουτ και ιδιαίτερα στα τρίποντα, σε σχέση με το παιχνίδι που έγινε πριν από μία εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη. Εκεί δεν είχαν πετύχει τόσο πολλά τρίποντα, ενώ αυτή την φορά κι εμείς κάναμε περισσότερα λάθη στο παιχνίδι μας", ήταν τα λόγια του Σούλη Μαρκόπουλου.

Τσόχλας: "Σε εκπληκτική μέρα η Χίμκι"

Ο Απόλλων Τσόχλας, από την πλευρά του, τόνισε: "Παίξαμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα, όπου δεν έχει κερδίσει κανείς και για να τα καταφέρουμε θα έπρεπε να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού, κάτι στο οποίο αποτύχαμε. Οι αντίπαλοι βρέθηκαν σε μία εκπληκτική μέρα και ήταν πολύ εύστοχοι στα τρίποντα, κι αυτό δεν μας άφησε να είμαστε κοντά στο σκορ. Είχαμε και μία ατυχία με τον τραυματισμό του Κακαρούδη και ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό.

Έχουμε ακόμη δύο ματς για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτά τα παιχνίδια και τι μπορούμε να διεκδικήσουμε από τον όμιλο, αλλά δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε άλλο, ούτε αυτό το παιχνίδι, ούτε την πορεία μας στην Ευρώπη. Τα βάζουμε στην άκρη γιατί πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία μας για το επόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα στο οποίο πρέπει να κερδίσουμε".

Διαβάστε ακόμη:

Χίμκι - ΠΑΟΚ 102-68

News 24/7

24MEDIA NETWORK