Μαρκόπουλος: "Παίξαμε έξυπνα στο φινάλε". Λυκογιάννης: "Διαβασμένοι αλλά..."

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στην καλή απόδοση του ΠΑΟΚ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον Κολοσσό, ενώ στον αντίποδα ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε ότι η ομάδα του πληγώνεται στις λεπτομέρειες.

Μαρκόπουλος: "Παίξαμε έξυπνα στο φινάλε". Λυκογιάννης: "Διαβασμένοι αλλά..."

Οι δηλώσεις του Σούλη Μαρκόπουλου: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Κολοσσός, που το έχει δείξει σε όλα τα ματς και εντός, αλλά και εκτός έδρας. Είχαμε αρκετές δυσκολίες να αντιμετωπίσουμε στη διάρκεια του αγώνα, αρκετούς νέους παίκτες από την πλευρά των αντιπάλων μας και στην αρχή είχαμε πρόβλημα με τον Ουότερς.

Προσπαθήσαμε να κλείσουμε το παιχνίδι τους, να μην τους δώσουμε χώρο, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο παίξαμε αρκετά έξυπνα, σε άμυνα και επίθεση και πήραμε διαφορά, η οποία μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία και καλή συνέχεια στον Κολοσσό".

Πρέλεβιτς: "Συγχαρητήρια στην ομάδα για τη νίκη"

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς έγραψε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook: "Συγχαρητήρια στην ομάδα για τη σημερινή νίκη! Μην ξεχνάτε τα ειδικά πακέτα εισιτηρίων για τους αγώνες του EuroCup. Να περνάτε όλοι καλά παιδιά!"

Ο Άρης Λυκογιάννης, από την πλευρά του, είπε: "Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Ενώ παίζουμε καλά και είμαστε διαβασμένοι, στο τέλος μία λεπτομέρεια, ένα λάθος, ένα ριμπάουντ, ένα σφύριγμα μας στερεί τη νίκη. Η ομάδα μας είναι καλή, δουλεύουμε, προσπαθούμε, αλλά το πρωτάθλημα είναι απρόβλεπτο, τα αποτελέσματα έρχονται χωρίς να τα περιμένεις.

Χάσαμε ένα παιχνίδι στο γήπεδό μας στο καλάθι, την προηγούμενη αγωνιστική μας στέρησαν ένα παιχνίδι και να προσαρμοστούμε στη βαθμολογία. Να βρούμε νίκες για να απεμπλακούμε από πιθανά σενάρια προς τα κάτω. Συμφωνώ ότι η ομάδα μας είναι καλή. Καλή συνέχεια στον κόουτς, καλή συνέχεια στο υπόλοιπου του πρωταθλήματος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK