Μαρκόπουλος: "Πήραμε βοήθειες από την άμυνα". Παπαθεοδώρου: "Να ισοφαρίσουμε"

Τα όσα είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος για την εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κηφισιάς

Μαρκόπουλος: "Πήραμε βοήθειες από την άμυνα". Παπαθεοδώρου: "Να ισοφαρίσουμε"

Συγκεκριμένα ο κόουτς του ΠΑΟΚ δήλωσε:

"Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο ματς γιατί η Κηφισιά έχει έμπειρους παίκτες και αυτό το ματς ήταν σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Η πίεση είναι μεγαλύτερη σε τέτοια παιχνίδια και υπάρχουν λιγότερα ρίσκα στην επίθεση. Είχαμε καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και αυτό μας βοήθησε στο δεύτερο ημίχρονο. Οταν ήρθε η κούραση, η Κηφισιά μείωσε στο σκορ. Κάναμε 2-3 αδικαιολόγητα λάθη και οι αντίπαλοι μας πλησίασαν. Είναι πολλά πράγματα στο μυαλό μας για το δεύτερο ματς και οι παίκτες σε τέτοια παιχνίδια καταλαβαίνουν την σημασία του αγώνα. Πρέπει να δουλέψουμε στο μυαλό... Θα δούμε τι δεν πήγε καλά σήμερα, δύσκολα όμως να αλλάξουν πολλά πράγματα. Ημασταν πιο διστακτικοί στο δεύτερο ημίχρονο και χάσαμε χρόνο στο να εκτελέσουμε".

Σύμφωνα με τον τεχνικό της Κηφισιάς, Ηλία Παπαθεοδώρου το ματς της Τρίτης απένατι στον ΠΑΟΚ, έμοιαζε με αυτό που έδωσαν οι δύο ομάδες φέτος στο "Παλατάκι" για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (η Κηφισιά είχε χάσει και σε εκείνο). Συγκεκριμένα είπε:

"Μπράβο στον ΠΑΟΚ για το 1-0. Το ματς έμοιαζε με αυτό που είχαμε δώσει πριν δύο μήνες. Ο ΠΑΟΚ είχε μια διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, εμείς γυρίσαμε το ματς κυρίως με την άμυνα μας. Βγάλαμε καλές άμυνες και φτάσαμε το ματς στο καλάθι, είχαμε φάσεις για να ισοφαρίσουμε και να προηγηθούμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε να ισοφαρίσουμε την σειρά και θα προσπαθήσουμε μετά να έρθουμε εδώ για ό,τι καλύτερο".

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Κηφισιάς: "Δεν παίζουμε μόνοι μας... Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες και προπονητές. Το παιχνίδι σήμερα γενικά δεν είχε μεγάλη δημιουργία, αν δείτε τις ασίστ των δύο ομάδων. Ο τρόπος παιχνιδιού που θέλουμε να παίξουμε δεν είναι διαφορετικός από ότι σήμερα. Απλά είναι διαφορετικές οι απαιτήσεις σε κάθε ματς. Ο ΠΑΟΚ προσαρμόστηκε καλά πάνω ματς και ειδικά στον Λιακόπουλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK