Μαρκόπουλος: "Πολλά μπράβο". Ιβάνοβιτς: "Δεν ήμασταν σοβαρή ομάδα"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ήταν εμφανώς ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ ανέλυσε και τα "κλειδιά" της μεγάλης νίκης της ομάδας του.

Μαρκόπουλος: "Πολλά μπράβο". Ιβάνοβιτς: "Δεν ήμασταν σοβαρή ομάδα"
INTIME SPORTS

"Μπράβο στον κόσμο, βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα. Κάποιος μου είπε πως σήμερα ένιωσα πως ήμουν στον ΠΑΟΚ'. Θέλουμε να βλέπουμε τέτοια εικόνα στο γήπεδο και να βλέπουμε και στη συνέχεια το ίδιο γεμάτο γήπεδο. Οι παίκτες μου έπαιξαν πολύ καλά, μπράβο τους. Οι παίκτες ήταν σωστοί και να και δυνατοί, παίξαμε γερή άμυνα και μέσω από αυτής πήραμε την νίκη. Είχαμε επίσης ισορροπία, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό μας βοήθησε πολύ. Εχουμε τώρα την Τετάρτη ματς για την Ευρώπη. Και πάλι μπράβο σε παίκτες και κόσμο".

Για το ότι ο Μπρέμερ βοήθησε και στο "1": "Παίζει πολλές φορές σαν άσσος στις προπονήσεις. Επρεπε να δοκιμάσουμε και κάτι άλλο στο πρώτο ημίχρονο και αυτό μας βγήκε".

Για το πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο του ΠΑ ΟΚ: "Οταν παίζεις ένα ματς καλά σε επίθεση και άμυνα, κάποια στιγμή ο αντίπαλος θα βγει εκτός αγώνα. Σήμερα ο Παναθηναικός δεν ήταν τόσο καλός και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο αντέξαμε στην πίεση του Παναθηναικού".

Για τον Μαργαρίτη: "Κάθε φορά προσφέρει. Σήμερα ήταν η μέρα του και έβαλε κάποιους πόντους παραπάνω. Ολοι οι παίκτες έβγαλαν ενέργεια, ίδρωσαν στο γήπεδο. Ημασταν ομάδα σήμερα μέσα και έξω από το γήπεδο".

Ιβάνοβιτς: "Σήμερα δεν φανήκαμε ομάδα"

Ο τεχνικός του Παναθηναικού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, είπε: "Μπράβο στον ΠΑΟΚ. Ξεκινήσαμε με λάθη το ματς, δεν είχαμε συγκέντρωση. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε 10 λεπτά όπως πρέπει να παίξουμε. Σήμερα όμως δεν φάνηκε στο γήπεδο να είμαστε σοβαρή ομάδα".

Για το τι άλλαξε σε σχέση με το ματς με την Μακάμπι: "Και εμείς θέλουμε να μάθουμε γιατί κάποιοι παίκτες δεν έπαιξαν όπως με την Μακάμπι. Είναι απορία αυτό και για εμάς. Είναι φανερό πως αν παίξουμε, όπως σήμερα δεν έχουμε καμιά πιθανότητα με την Μπαρτσελόνα".

Για το τι του άρεσε από τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ όλη την χρονιά παίζει καλά, παίζει εξαιρετική άμυνα με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Δεν μου έκανε κάτι έκπληξη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK