Mαρκόπουλος: "Πολύ δύσκολο έργο απέναντι στη Λιμόζ"

Τι ανέφερε για το εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης απέναντι στη Λιμόζ ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος.

Mαρκόπουλος: "Πολύ δύσκολο έργο απέναντι στη Λιμόζ"

Συγκεκριμένα είπε: "Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα Ευρωλίγκα, που είναι ταυτόχρονα και στην κορυφή του Γαλλικού πρωταθλήματος και σίγουρα θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο.

Στο ρόστερ της έχει παίκτες αξίας, όπως ο Σμιθ που είναι ο βασικός τους εκτελεστής, ο γνωστός σε μας και από την θητεία του στον Παναθηναϊκό Κάρι που είναι πολύ εύστοχος παίκτης κι αν βρει ρυθμό μπορεί να σκοτώσει κάθε άμυνα και αρκετούς ακόμη παίκτες, πολύ ικανούς να κάνουν ζημιά σε κάθε αντίπαλο που δεν θα προσέξει".

Συνεχίζοντας τόνισε: "H Λιμόζ είναι ομάδα που κυνηγά τον αιφνιδιασμό και της αρέσει να παίζει γρήγορα, προσπαθεί στην επίθεση να απλωθεί στο γήπεδο και δεν πρέπει να τους δώσουμε χώρο, ούτε και να εκμεταλλευτούν την ικανότητα που έχουν στο επιθετικό ριμπάουντ.

Είμαστε πλέον στις 32 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, η παρουσία και των ομάδων από την Ευρωλίγκα ανεβάζει ακόμη περισσότερο το επίπεδο κι αυτό εκτός του ότι δυσκολεύει την προσπάθειά και το έργο μας, κάνει την συμμετοχή μας σε αυτό το επίπεδο ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση".

Δέδας: "Αθλητική ομάδα η Λιμόζ"

Ο Γιώργος Δέδας τόνισε: "Ο αγώνας με την Λιμόζ, θυμίζει μία μάχη από τα παλιά. Η Λιμόζ, όπως και ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστούσαν για πολλά χρόνια στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ, είναι ομάδες με ιστορία και το γεγονός αυτό δίνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία και περισσότερο στον αγώνα αυτό. Η Λιμόζ έρχεται από την Ευρωλίγκα και το γεγονός αυτό τα λέει όλα. Είναι μία πολύ καλή και αθλητική ομάδα και σίγουρα περιμένουμε πολύ μεγάλη πίεση στο παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα της.

Παίζοντας στους "32" του Eurocup σίγουρα το επίπεδο είναι ακόμη υψηλότερο και η παρουσία τόσων καλών και δυνατών ομάδων δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη κίνητρο σε κάθε παίκτη. Θα πρέπει να διαχειριστούμε σωστά και την σπουδαία νίκη που πετύχαμε επί του Παναθηναϊκού, αλλά και την κούραση. Είμαστε έμπειρη ομάδα και για αυτό πιστεύω ότι θα κάνουμε σωστή διαχείριση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK