Μαρούσι: Ατυχος ο Σπανούλης

Μαρούσι: Ατυχος ο Σπανούλης
Με μερικές εκδορές στο πρόσωπο γλίτωσε ο Βασίλης Σπανούλης από χθεσινοβραδινό αυτοκινητικό ατύχημα, στη Λεωφόρο Πεντέλης. Ο αρχηγός του Αμαρουσίου κατευθυνόμενος προς το σπίτι του, ξαφνικά είδε από το αντίθετο ρεύμα ένα αυτοκίνητο εκτός ελέγχου, το οποίο τερμάτισε την πορεία του πάνω στο στο δικό του και μάλιστα από την πλευρά του οδηγού. Αποτέλεσμα αυτού ήταν το αμάξι του Σπανούλη να καταστραφεί.

Η κινητοποίηση από πλευράς Αμαρουσίου ήταν άμμεση, καθώς ο τιμ μάνατζερ Ντέϊβιντ Στεργάκος, ο γενικός διευθυντής Ανδρέας Παπαντωνίου και ο γυμναστής Ανδρέας Γκατζούλης τον συνόδευσαν στο νοσοκομείο. Πρώτα με ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό και μετά στο Ιατρικό Κέντρο, όπου τον περίμενε ο γιατρός της ΚΑΕ, Νίκος Πισκοπάκης. Ο τελευταίος τον υπέβαλλε άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να σιγουρευτεί ότι ο παίκτης δεν είχε υποστεί κάποιο τραυματισμό που δεν φαινόταν με την πρώτη ματιά.

Ολοι ανακουφίστηκαν όταν τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά κι έτσι ο Σπανούλης κατά τη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα επέστρεψε σπίτι του για να ξεκουραστεί και να συνέλθει από το σοκ. «Τι μπορείς να πάθεις στα καλά του καθουμένου›, σχολίασε ο ίδιος που μίλησε και με τον προπονητή του Παναγιώτη Γιαννάκη ο οποίος ενημερωνόταν για κάθε κίνηση. Στον αγωνιστικό τομέα, σύσσωμη η ομάδα μετά τη χθεσινή νίκη επί του ΠΑΟΚ, στο κλειστό του Αγ. Θωμά, «απόλαυσε› σήμερα το ρεπό της, το τελευταίο που προβλέπεται καθώς ξεκινάει μια δύσκολη περίοδος με συνεχείς αγώνες και μετακινήσεις. Το ερχόμενο Σάββατο το Μαρούσι αντιμετωπίζει το Περιστέρι (εκτός έδρας) για το πρωτάθλημα και αμέσως μετά ακολουθούν δυο ματς με την Μάριοπουλ για την FEL, εκ των οποίων το πρώτο στην Ουκρανία. Είναι δεδομένο ότι η αποστολή θα ταξιδέψει με τσάρτερ για να αποφύγει την υπερβολική κόπωση.

Τέλος αύριο το πρωί οι παίκτες θα υποβληθούν σε προγραμματισμένες αιματολογικές εξετάσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK