Μαρούσι: Ικανοποίηση Γκργκατ

Μαρούσι: Ικανοποίηση Γκργκατ
Aπόλυτα ικανοποιημένοι παρά την κούραση αισθάνονται στο Μαρούσι για την νίκη τους επί της Κάλεβ Τελίν για την 1η αγωνισατική της FEL.

O πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης Ιβαν Γκργκατ δήλωσε χαρακτηριστικά: " Το ότι δουλεύουμε καλά μπορεί να το καταλάβει κανείς από το γεγονός ότι κάθε φορά υπάρχει διαφορετικός παίκτης που παίρνει περισσότερες προσπάθειες. Με την Κάλεβ, τα παιδιά με έψαξαν γιατί έτσι ήταν η τακτική μας. Χτυπήσαμε εκεί που πονούσε ο αντίπαλος. Το θέμα δεν ήταν ότι αυτή τη φορά σκόραρα εγώ, αλλά ότι κάναμε το σωστό και συν τοις άλλοις δεν είμαστε μια μονοδιάστατη ομάδα.Ξέρουμε ότι είναι η αρχή και ότι μέχρι στιγμής δεν έχουμε πετύχει τίποτα σημαντικό εκτός από το ότι δείχνουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Να πω την αλήθεια θα ήθελα άλλον έναν ευρωπαϊκό τίτλο και με το Μαρούσι.Το ματς με την Πάτρα είναι το πιο δύσκολο απ' όσα έχουμε παίξει μέχρι τώρα".

Εξαιτίας της ταλαπιωρίας του ταξιδιού ο Παναγιώτης Γιαννάκης προτίμησε να αναβάλλει την προπόνηση της Τετάρτης. Η προπόνηση της Πέμπτης όμως θα είναι διπλή. Στο Μαρούσι πλέον σκέφτονται τον αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα στον οποίο δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Γιώργος Τσιάκος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK