"Μάτια" ΜΟΝΟ για τον Κουρμπέλη στο "clasico"

Η "αποστολή" από σκάουτ ευρωπαϊκής ομάδας -που συμμετέχει σε λίγκα "πρώτης ταχύτητας"- στο ντέρμπι "αιωνίων" του Σαββάτου (αποκλειστικά) για τον 24χρονο μεσοαμυντικό, η φημολογία για ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης κι ο Γενάρης που αναμένεται "καυτός" γύρω απ’ τον διεθνή άσο του Παναθηναϊκού.

"Μάτια" ΜΟΝΟ για τον Κουρμπέλη στο "clasico"

Το μεγάλο "clasico" του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και εκτός από τους 16.000 φίλους του "τριφυλλιού" που θα δώσουν το "παρών" στο γήπεδο το βράδυ του Σαββάτου (28/10), στα επίσημα του "Απόστολος Νικολαΐδης" αναμένεται να… παρελάσει κόσμος και κοσμάκης. Και απ’ το εξωτερικό.

Εκτός όμως απ’ τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάλαγα, Βασιλεία, Τραμπζονσπόρ και Αλάνιασπορ (των Τζαβέλα και Μανιάτη) που έχουν ζητήσει επισήμως προσκλήσεις/διαπιστεύσεις απ’ την "πράσινη" ΠΑΕ (στο πλαίσιο του καθιερωμένου "τσεκαρίσματος" παικτών σ’ όλα τα μεγάλα, ευρωπαϊκά ντέρμπι), στα VIP του γηπέδου της Λεωφόρου, αναμένεται να βρεθούν "ινκόγκνιτο" πολλοί ακόμη σκάουτ κι από άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Contra.gr, ένας εξ’ αυτών των "μυστικών" σκάουτ, έρχεται στην Αθήνα, έχοντας στραμμένη την προσοχή του αποκλειστικά πάνω στον Δημήτρη Κουρμπέλη, για τον οποίο μάλιστα έχει ήδη γίνει "προεργασία" και βρίσκεται εδώ κι αρκετό καιρό υπό… παρακολούθηση από ευρωπαϊκό σύλλογο που συμμετέχει σε πρωτάθλημα "πρώτης ταχύτητας". Ούτως ή άλλως, ο 24χρονος μέσος (εάν δεν αλλάξει άρδην το οικονομικό status του Παναθηναϊκού) θεωρείται δεδομένο πως θα βρίσκεται μεταξύ των παικτών που θα βγουν στη… βιτρίνα τον προσεχή Ιανουάριο, με ένα ποσό στα 2 με 2,5 εκατ. ευρώ. Κάτι για το οποίο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, είναι ήδη ενήμερη εδώ και καιρό η "ενδιαφερόμενη" ομάδα και πάνω σ’ αυτό ακριβώς το πλαίσιο, ήθελε να τον "τσεκάρει" ξανά (και) στο μεγαλύτερο παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τα τελευταία 24ωρα, υπήρξε πολύ έντονη φημολογία πως για τον Κουρμπέλη έχει δείξει "ζωηρό" ενδιαφέρον η Βέρντερ Βρέμης, η οποία έχει κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν αγορές και "δανεισμούς" απ’ την ελληνική αγορά, ωστόσο, σε πρώτη φάση αυτή η φημολογία δεν επιβεβαιώνεται σε απόλυτο βαθμό. Αλλά ούτε και… διαψεύδεται. Το σίγουρο πάντως, είναι πως ο Αρκάς μέσος έχει "πέραση" στην ποδοσφαιρική πιάτσα και θα είναι δεδομένα ένα απ’ τα πιο "hot" ονόματα στο μεταγραφικό "παράθυρο" του Γενάρη…

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK