Ματσόν: "Χρειαστήκαμε και την τύχη"

Από τη στιγμή που ένα παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο σουτ, η τύχη παίζει το δικό της ρόλο. Ο Αντρέα Ματσόν, παρά τη νίκη του Άρη στη Λάρισα, αναγνώρισε πως μεσολάβησε η συμβολή της "θεάς" για την τελική έκβαση του σκορ.

Ματσόν: "Χρειαστήκαμε και την τύχη"
Ο προπονητής των "κίτρινων" είπε: " Η ΑΕΛ έπαιξε καταπληκτικά. Πάλεψε μέχρι το τέλος. Ευτυχώς δεν πληρώσαμε τα λάθη και το κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Μερικές φορές είναι λογικό να κάνουμε άσχημη εμφάνιση, ιδίως μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι και ένα μεγάλο ταξίδι. Η οδηγία στο τέλος ήταν να μην μπει η βολή, αφού δεν θέλαμε να κάνουν μία πάσα απέξω και να φτάσει πιο κοντά στο καλάθι. Κάποια πράγματα άλλες φορές πετυχαίνουν και άλλες όχι. Ήμασταν και τυχεροί στο τελευταίο σουτ. Αλλά και μία πετυχημένη χρονιά έρχεται και από την τύχη".

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ήθελε πολύ τη νίκη, αλλά τουλάχιστον την πίκρα τουμετρίασε η εμφάνιση της ΑΕΛ: " Παρουσιάσαμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Βέβαια δεν ξέρω αν θα μας δοθούν τέτοιες ευκαιρίες στη συνέχεια, αν και έχουμε καλό πρόγραμμα. Θίχτηκε ο εγωισμός μας μετά την βαριά ήττα στο Αιγάλεω. Δουλέψαμε καλά, λύσαμε κάποια προβλήματα και παρουσιάσαμε ένα πρόσωπο που έχουμε στις προπονήσεις. Αν ήμασταν εύστοχοι στις βολές και πιο προσεκτικοί στις εντολές θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Χαίρομαι που φεύγει αυτός ο χρόνος. Έχουμε χρόνο να δουλέψουμε και να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK