Μαυροειδής για Ζντοβτς: "Ήταν χάδι, όχι χειροδικία"

Ούτε σταγόνα λάδι έριξε στη φωτιά ο Δημήτρης Μαυροειδής υποστηρίζοντας πως αδικείται τόσο ο ίδιος όσο και ο Γιούρι Ζντοβτς από τις μυθικές διαστάσεις που πήρε το μεταξύ τους επεισόδιο.

Μαυροειδής για Ζντοβτς: "Ήταν χάδι, όχι χειροδικία"

Ο Δημήτρης Μαυροειδής προσπάθησε να υποβαθμίσει το επεισόδιο που είχε με τον Γιούρι Ζντοβιτς στη διάρκεια του αγώνα με τη Σάσαρι. Ο σέντερ της ΑΕΚ χαρακτήρισε υπερβολικές τις αντιδράσεις των μέσων ενημέρωσης και έκανε λόγο για... χάδι του προπονητή του - όχι χαστούκι για να τον επιπλήξει (όπως είδαν όλοι)!

Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ:

"Επιβεβλημένη είναι μετά από μια ήττα η αυτοκριτική, από τον καθένα μας χωριστά. Αυτό θα κάνουμε όλοι όσοι αγωνιστήκαμε και στο Σάσαρι. Τα λόγια τέτοιες ώρες είναι φτώχεια.

Όμως, με λύπη μου είδα, ότι ένα γεγονός έλαβε «μυθικές» διαστάσεις από τα media, και αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων να αποκαταστήσω την αλήθεια.

Μια εικόνα δεν είναι πάντα χίλιες λέξεις. Ο προπονητής μου δεν χειροδίκησε εναντίον μου κι ας «αποφάνθηκαν» κάτι τέτοιο οι περισσότεροι. Ο τηλεοπτικός φακός τον αδικεί, και αδικεί και εμένα προσωπικά. Ο προπονητής μίλησε μεν σε έντονο ύφος και έκανε μια κίνηση, αλλά ουδέποτε έθιξε την αξιοπρέπειά μου και δεν με χτύπησε.

Η αξιοπρέπειά μου θίχτηκε για την έκταση, που πήρε το θέμα, του οποίου φέρομαι «συμπρωταγωνιστής» χωρίς να είμαι.

Θεωρώ αδικία αυτό, που καταγράφηκε. Και μεγαλύτερη αδικία, που δεν «καταγράφεται» από τα media η κίνηση-χάδι του προπονητή προς το μέρος μου, όπου αποδεικνύονται τα παραπάνω, που σας είπα και το καλό κλίμα μεταξύ μας.

Ας πρυτανεύσει η λογική αυτές τις ώρες. Η ΑΕΚ βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους και δουλεύουμε όλοι, με τα σωστά και τα λάθη μας, για την επίτευξη των στόχων.

Σας ευχαριστώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ήττα και... ξύλο για την ΑΕΚ στη Σαρδηνία