Μαζί με τον Πάγνκος, θα πάει και ο Σάρας Βαρκελώνη;

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε τον Καναδό γκαρντ που προόδευσε πολύ τη διετία του στη Ζαλγκίρις. Λέτε να είναι προπομπός ανάληψης των "μπλαουγκράνα" από τον Γιασικεβίτσιους;

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / FENERBAHCE - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Κέβιν Πάνγκος EUROKINISSI

Προ διετίας ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πίστεψε πολύ στον (άγνωστο στο ευρύ κοινό) Κέβιν Πάνγκος της Γκραν Κανάρια. Τον πήρε στη Ζαλγκίρις, δούλεψε μαζί του σε συγκεκριμένα κομμάτια, τον βελτίωσε πολύ και πλέον τον... παραδίδει έτοιμο στην Μπαρτσελόνα, ως μέλος της δεύτερης καλύτερης 5άδας στην Ευρωλίγκα.

Διότι, σύμφωνα με το ιταλικό Sportando, ο Καναδός πόιντ γκαρντ έχει ήδη συμφωνήσει να παίξει στην καταλανική ομάδα και μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν θ' αφήσει το Κάουνας για την ελκυστική Βαρκελώνη.

Τη μετακίνηση του 25χρονου περιφερειακού στην Μπαρτσελόνα πολλοί τη συνδέουν με το ενδεχόμενο ο Γιασικεβίτσιους να διαδεχθεί τον Σβέτισλαβ Πέσιτς στον πάγκο. Προφανώς και ο Σάρας θα ήθελε παίκτες που να γνωρίζει. Προς το παρόν πάντως όλα είναι ρευστά, ιδίως όσο δεν μιλάει ο ίδιος ο Λιθουανός κόουτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK