Με αποχώρηση απειλούν οι Ισπανοί

Την αποχώρησή της από το Μουντομπάσκετ που διεξάγεται στη χώρα της προανήγγειλε η εθνική Ισπανίας, εάν δεν λυθεί η διαμάχη της με την ομοσπονδία για το θέμα που αφορά τους γηγενείς.

Team of Spain during practice session for Eurobasket 2013 in Zlatorog Arena in Celje, Slovenia on September 3, 2013
Team of Spain during practice session for Eurobasket 2013 in Zlatorog Arena in Celje, Slovenia on September 3, 2013 ALES FEVZER

Η προετοιμασία των εθνικών ομάδων για το προσεχές Μουντομπάσκετ της Ισπανίας βρίσκεται καθ' οδόν, ωστόσο σύμφωνα με την ισπανική "Mundo Deportivo", μπορεί να μην δούμε τη διοργανώτρια να αγωνίζεται!

Η ομάδα βρίσκεται σε διαμάχη με την ομοσπονδία και τη διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος, μετά τις νέες εργασιακές συνθήκες που θεσπίστηκαν και αφορούν τον αριθμό των παικτών στο ρόστερ κάθε ομάδας που προέρχονται από τις ακαδημίες.

Πιο συγκεκριμένα, σε ρόστερ 11 παικτών, θα πρέπει να υπάρχουν δηλαδή τουλάχιστον τέσσερις παίκτες που προέρχονται από την ακαδημία, ενώ σε ρόστερ 12 παικτών ο αριθμός αυξάνεται σε πέντε. Η ένωση των παικτών δεν είχε ενημερωθεί για τις νέες ρυθμίσεις και για αντίδραση απειλεί με αποχή από το Μουντομπάσκετ του Σεπτεμβρίου, ή με αναβολή της έναρξης του νέου πρωταθλήματος

News 24/7

24MEDIA NETWORK