Με άρωμα ΝΒΑ στην καρδιά της Αθήνας

Μια εμπειρία μοναδική έζησαν πριν από λίγες μέρες στο κέντρο της Αθήνας, όσοι νέοι πήραν μέρος στο απόλυτο μπασκετικό ραντεβού. Μπάσκετ, street culture και μουσική, στο μοναδικό τουρνουά FREETOCREATE 3ΟΝ3 που έγινε στην Πλατεία Συντάγματος!

Με άρωμα ΝΒΑ στην καρδιά της Αθήνας

Το απόλυτο Streetball event, διοργάνωσαν η adidas και το SLAMDUNK by sneaker 10 στην καρδιά της Αθήνας. Η Πλατεία Συντάγματος γέμισε από νέους με αγάπη στο 1ο τουρνουά, που συνδύασε το μπάσκετ με την street culture και τη rap μουσική.

Εκατοντάδες αγόρια και κορίτσια έπαιξαν μπάσκετ, χωρίς ανάσα, σε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, με τον ανταγωνισμό να φτάνει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Τα ταυτόχρονα street show και στο τέλος η live μουσική συμπλήρωσαν ένα αξέχαστο 48ωρο και μια μοναδική εμπειρία που έζησαν χιλιάδες κόσμου στο κέντρο της Πόλης.

Με άρωμα ΝΒΑ στην καρδιά της Αθήνας

Όλοι οι συμμετέχοντες του #FREETOCREATE 3ON3 είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο μπασκετικό παπούτσι Harden Vol. 4, το οποίο ενσωματώνει την τεχνολογία LIGHTSTRIKE στην ενδιάμεση σόλα για να προσφέρει τέλεια ισορροπία, απόλυτη απορρόφηση κραδασμών και πλήρη υποστήριξη στις κινήσεις στο παρκέ, χωρίς να προσθέτει έξτρα βάρος στο παπούτσι

Πρωταθλητές αναδείχθηκαν στις τρεις ηλικιακές κατηγόριες οι

• 13-15 ετών: Άγγελοι του Τσάρλι (φιναλίστ, Golden Team)

• 16-17 ετών: Hot Shots (φιναλίστ, Γρόθοι BC)

• 18-24 ετών: Ballers (φιναλίστ, Grazy Galates)

Με άρωμα ΝΒΑ στην καρδιά της Αθήνας

Οι διεθνείς μπασκετμπολίστες Γιώργος Πρίντεζης και Γιάννης Αθηναίου βρέθηκαν κοντά στους νέους που αγαπούν το μπάσκετ για να υποστηρίξουν την προσπάθειά τους, να δώσουν συμβουλές και να τους βραβεύσουν.

Με άρωμα ΝΒΑ στην καρδιά της Αθήνας

Παράλληλα το Street Show στην ράμπα που είχε στηθεί δίπλα στο κυκλικό γήπεδο του μπάσκετ ήταν εξίσου εντυπωσιακό. Κορυφαίοι Ελληνες skateboarders και BMXers έκλεψαν την παράσταση, μαγνήτισαν τα βλέμματα και έκοψαν τις ανάσες με το show που παρουσίασαν.

Μετά το τέλος των τελικών της Κυριακή, όλη η Πλατεία Συντάγματος πήρε μέρος στο πάρτι, που ξεκίνησε με την κορυφαία breakdance team της Ελλάδας, DeadPrezzCrew και με live εμφάνιση του Saske, o οποίος μαζί με τον special guest Μente Fuerte, έδωσαν ρυθμό στη διήμερη γιορτη

Με άρωμα ΝΒΑ στην καρδιά της Αθήνας

Το νέο μπασκετικό παπούτσι Harden Vol.4 είναι διαθέσιμο στο κατάστημα SLAMDUNK (Ερμού 37), τον απόλυτο προορισμό για Basketball-lovers.





News 24/7

24MEDIA NETWORK