Με έδρα το Ελληνικό

Με έδρα το Ελληνικό θα αγωνίζεται ο Πανιώνιος για τον επόμενο χρόνο. Οπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου επήλθε οριστική συμφωνία και οι "κυανέρυθροι" θα μετακομίσουν στο εντυπωσιακό κλειστό Ολυμπιακών προδιαγραφών.

Με έδρα το Ελληνικό
Με έδρα το Ελληνικό θα αγωνίζεται ο Πανιώνιος για τον επόμενο χρόνο. Οπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου επήλθε οριστική συμφωνία και οι "κυανέρυθροι" θα μετακομίσουν στο εντυπωσιακό κλειστό Ολυμπιακών προδιαγραφών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος

Σε μία ιστορική από κάθε άποψη συμφωνία προχώρησε σήμερα, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, η ΚΑΕ Πανιώνιος, ο πρόεδρος της οποίας κ.Ηλίας Λιανός έδωσε τα χέρια με την Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε. και υπογράφθηκε η συνεργασία για τη χρησιμοποίηση του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ Ελληνικού, στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού από την ομάδα μπάσκετ.

Αρχικά, η ΚΑΕ Πανιώνιος θα ήθελε να ευχαριστήσει τη διοίκηση της Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε. για την ουσιαστική συμβολή της, αφού δίχως της δική της ευελιξία και διάθεση να βοηθήσει τον Πανιώνιο δεν θα είχε πραγματοποιηθεί η συμφωνία. Μιας συμφωνίας που αποτελεί παράλληλα και το όνειρο που έγινε πραγματικότητα για έναν μεγάλο αθλητικό σύλλογο όπως ο Πανιώνιος.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος, αρχής γενομένης από τη φετινή αγωνιστική σεζόν 2005-2006 θα χρησιμοποιήσει ως έδρα των εντός έδρας αγώνων της το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ελληνικού, το αρτιότερο γήπεδο μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα γήπεδα μπάσκετ του κόσμου. Πρόσφατες, άλλωστε, είναι οι δηλώσεις θαυμασμού παραγόντων, παικτών αλλά και απλών φιλάθλων που παρακολούθησαν από κοντά τους αγώνες Χάντμπολ και Μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, αναφορικά στις ανέσεις που προσφέρει αυτό το γήπεδο.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Συνολική χωρητικότητα θεατών: 14.100

Έκταση εγκατάστασης: 58.600 τ.μ.

Θέσεις Τύπου: 400 γραπτού τύπου, 70 φωτογράφων

Υπηρεσίες για το κοινό: Πάργκινγκ, εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα

Για την ΚΑΕ Πανιώνιος το νέο αυτό γήπεδο σημαίνει πολλά και ακόμη περισσότερα για τον φίλαθλο κόσμο όχι μόνο της ομάδας αλλά και όσους θέλουν να απολαύσουν το εντυπωσιακό άθλημα του μπάσκετ κάτω από τις ιδανικές συνθήκες. Ο Πανιώνιος είναι μία ιστορική και μεγάλη ομάδα που αξίζει και πρέπει να αγωνίζεται σε ένα εξίσου μεγάλο γήπεδο. Καλούμε, δε, τους φιλάθλους της ομάδας μας, αλλά και τους φίλους του μπάσκετ των όμορων στο Ελληνικό περιοχών, να δώσουν το παρόν στους φετινούς αγώνες της ομάδας τόσο στο Πρωτάθλημα της Α1 όσο και στο ευρωπαϊκό κύπελλο ULEB Cup στο οποίο για πρώτη φορά φέτος θα συμμετάσχει η ομάδα μας.

Οι λόγοι για να το κάνουν αυτό είναι πάρα πολλοί. Το όνομα και η ιστορία του Πανιωνίου είναι το πρώτο. Η σύνθεση της ομάδας που απαρτίζεται από 11 Ελληνες παίκτες είναι ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο. Πάνω από όλα όμως, το γήπεδο μπάσκετ του Ελληνικού προσφέρεται στους φίλους του μπάσκετ για να περάσουν ένα άνετο και ευχάριστο απόγευμα. Η εύκολη πρόσβαση σε αυτό, είτε με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Τραμ και Λεοφωρείο) είτε με το αυτοκίνητο (άνετο πάρκινγκ), η εντυπωσιακή διαμόρφωση των εξωτερικών και εσωτερικών του γηπέδου χώρων, η καθαριότητα,, η πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες, τα κιλικία και τα μπαρ για τον ελεύθερο χρόνο είναι μόνο ορισμένες από τις ανέσεις που προσφέρει αυτό το εντυπωσιακό στολίδι. Στους φίλους του μπάσκετ μένει να ανακαλύψουν όλα τα υπόλοιπα μέσα από τους αγώνες της ομάδας μπάσκετ.

Τέλος, με χαρά χαιρετίζουμε τη πιθανή συνύπαρξη στο ίδιο γήπεδο, με την Εθνική ομάδα Χάντμπολ και ελπίζουμε λίαν συντόμως και την Εθνική ομάδα Μπάσκετ που θα χρησιμοποιήσουν το ίδιο γήπεδο για τους αγώνες τους.

Το σύνθημά μας λοιπόν είναι: Πάμε Ελληνικό, Πάμε Πανιώνιο

* Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας ότι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα κυκλοφορήσουν τα νέα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2005-2006.

Σε ότι αφορά την προετοιμασία για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Στο στρατόπεδο του Πανιωνίου υπάρχει πίστη για τη νίκη η οποία εκφράζεται μέσα από τις δηλώσεις του Χρήστου Πετρόπουλου: «Το Κύπελλο αποτελεί μία ευκαιρία για διάκριση για την ομάδα μου φέτος, αφού παίζουμε δύο ματς εντός έδρας. Εχουμε καλό σύνολο και πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα αίνιγμα για μας αλλά είναι πάντα ΠΑΟΚ» επεσήμανε ο 35χρονος σούτινγκ γκαρντ.

Οσον αφορά το Εϊβερι, η παραμονή του παίκτη στον Πανιώνιο θα κριθεί στους αγώνες του Κυπέλλου. Πάντως οι άνθρωποι της ομάδας έχουν και άλλες λύσεις στο μυαλό τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK