ΜΠΑΣΚΕΤ

Με Γκέρσον και του χρόνου στο τιμόνι

Mπορεί να η ανακοίνωση να ήταν λιτή, ωστόσο αυτό που μετράει είναι η ουσία. Ο Πίνι Γκέρσον θα είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού και την επόμενη αγωνιστική περίοδο και θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα σε τίτλους.

Με Γκέρσον και του χρόνου στο τιμόνι
Mπορεί να η ανακοίνωση να ήταν λιτή, ωστόσο αυτό που μετράει είναι η ουσία. Ο
Πίνι Γκέρσον θα είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού και την επόμενη αγωνιστική περίοδο και θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα σε τίτλους.

Η συμφωνία ανάμεσα στον Ισραηλινό προπονητή και τον Ολυμπιακό υπήρχε εδώ και καιρό αφού είναι γεγονός ότι ο πρώην προπονητής της Μακάμπι κέρδισε πόντους κατά τη διάρκεια των πλέι οφ. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έχουν καλή άποψη για τη δουλειά του Γκέρσον και έτσι επήλθε ο γάμος.

Ο Ισραηλινός είχε φυσικά ενημερωθεί για τις προθέσεις της διοίκησης, κάτι που ήταν φανερό και την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ όταν έκανε και προγραμματικές δηλώσεις για του χρόνου. Ο Γκέρσον ήταν ευδιάθετος στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, αστειευόταν συνεχώς με τους συμπατριώτες του που είχαν έρθει να τον δουν και έδειχνε σίγουρος για τον εαυτό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK