ΜΠΑΣΚΕΤ

Με Μάριτς, Νίλσεν η Αυστραλία στην Τουρκία

Δύο από τα νέα πρόσωπα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουνστην εφετινή Α1 είναι στην τελική επιλογή του προπονητή της Αυστραλίας για την τελική φάση του Μουντομπάσκετ 2010 το οποίο θα διεξαχθεί στην Τουρκία από 28/08-12/09.

Με Μάριτς, Νίλσεν η Αυστραλία στην Τουρκία
Ο λόγος βέβαια τον
Άλεξ Μάριτς του Παναθηναϊκού και τον
Ματ Νίλσεν του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα είναι συμπαίκτες λίγο πριν αναμετρηθούν μεταξύ τους στα ντέρμπι “αιωνίων” του ελληνικού πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα οι NBAer, Nτέβιντ Άντερσεν και Πάτρικ Μιλς θα ηγηθούν της προσπάθειας των “καγκουρό”.

Η Αυστραλία αγωνίζεται στον A’ Όμιλο με αντιπάλους την Αργεντινή, τη Σερβία, τη Γερμανία, την Ανγκόλα και την Ιορδανία.

Αναλυτικά η 12άδα: Ντέιβιντ Άντερσεν (Τορόντο Ράπτορς), Ντέιβιντ Μπάρλοου (Σαραγόσα), Άρον Μπέινς (Όλντενμπουργκ), Άνταμ Γκίμπσον (Γκολντ Κόουστ Μπλέιζ), Τζο Ίνγκλς (Γρανάδα), Στίβεν Μάρκοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Άλεξ Μάριτς (Παναθηναϊκός), Ντέιμιαν Μάρτιν (Περθ Γουάιλντκατς), Πάτρικ Μιλς (Πόρτλαντ Μπλέιζερς), Μπραντ Νιούλεϊ (Λιέτουβος Ρίτας), Ματ Νίλσεν (Ολυμπιακός), Μαρκ Γουόρδινγκτον (Μπάμπεργκ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK