Με τρεις "μικρούς" και χωρίς Λαουάλ στη Ρωσία

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς "έκοψε" από την αποστολή για τους πρώτους αγώνες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον Γκάνι Λαουάλ, ενώ επέλεξε να πάρει μαζί του τρεις "μικρούς".

Με τρεις "μικρούς" και χωρίς Λαουάλ στη Ρωσία
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την Ελλάδι προετοιμασία του για τις δύο πρώτες εκτός έδρας αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (αρχής γενομένης από αυτή της Τρίτης του Πάσχα, στις 20:00).

Ο τεχνικός του τριφυλλιού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που θα πάρει μαζί του στην Ρωσία, όμως από εκείνη έλειπε, πέρα από τους τραυματίες Μποχωρίδη και Διαμαντάκο, το όνομα του Γκάνι Λουάλ. Το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του "τριφυλλιού" δεν θα ταξιδέψει στη Ρωσία, όχι εξαιτίας κάποιου τραυματισμού, αλλά μετά από απόφαση του προπονητή του.

Παράλληλα, στην δεκατριάδα που θα βρίσκεται στη Μόσχα συμπεριελήφθησαν τρεις από τους "μικρούς" των "πρασίνων". Ο λόγος για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Μιχάλη Λούντζη και τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Αναλυτικά η 13άδα του Παναθηναϊκού:

Δημήτρης Διαμαντίδης, Μιχάλης Λούντζης, Νίκος Παππάς, ΝτεΜάρκους Νέλσον, Έι Τζέι Σλότερ, Γιάνις Μπλουμς, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Αντώνης Φώτσης, Τζέιμς Γκιστ, Γιώργος Παπαγιάννης, Εστέμπαν Μπατίστα, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK