Με Ρεάλ ο Παναθηναϊκός, με Εφές ο Ολυμπιακός

Η εμφατική νίκη της Ρεάλ επί της Εφές στη Μαδρίτη και η πρόκριση της Γαλατάσαραϊ έναντι της Νεπτούνας ξεδιάλυνε ακόμη περισσότερο το τοπίο σε ό,τι έχει να κάνει με την εικόνα των δύο ομίλων του Top16.

Με Ρεάλ ο Παναθηναϊκός, με Εφές ο Ολυμπιακός

Η "βασίλισσα", μετά τη επικράτησή της στο φινάλε της κανονικής περιόδου, πήρε την πρωτιά του 1ου ομίλου και θα είναι εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στη β' φάση, ενώ ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα επιστρέψει ως αντίπαλος στο ΣΕΦ, αφού η τουρκική ομάδα τερμάτισε δεύτερη.

Επίσης οι "πράσινοι" ξέρουν ήδη ότι θα διασταυρωθούν με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μακάμπι, ενώ λογικά θα πάρουν και την Μπαρτσελόνα και σε πολύ μεγάλο ποσοστό και τη Μάλαγα (εκτός αν χάσει η Άλμπα από την Τσεντεβίτα) Από την άλλη οι "ερυθρόλευκοι" θ' αντιμετωπίσουν σίγουρα την αήττητη ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη, την απρόβλεπτη Μιλάνο και όπως όλα δείχνουν τη Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς.

Με όλα τα παραπάνω προκύπτει πως στον όμιλο του Παναθηναϊκού θα συνυπάρξουν, εκτός απροόπτου, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, την ίδια στιγμή που στον όμιλο του Ολυμπιακού θα κοντραριστούν οι Ιτούδης, Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς και Σφαιρόπουλος. Χαμός δηλαδή...

1ος όμιλος

Ρεάλ

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παναθηναϊκός

Γαλατάσαραϊ

Μπαρτσελόνα (ή Φενέρμπαχτσε)

Ερυθρός Αστέρας (ή Μπασκόνια)

Ούνιξ (ή Ζαλγκίρις)

Μάλαγα (ή Άλμπα)

2ος όμιλος

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Φενέρμπαχτσε (ή Μπαρτσελόνα)

Μπασκόνια (ή Ερυθρός Αστέρας)

Ζαλγκίρις (ή Νίζνι ή Ούνιξ)

Ολυμπιακός

Εφές

Άλμπα (ή Μάλαγα)

Μιλάνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK