Με τακτική Ηρακλή

Η διοίκηση αποφάσισε ότι ο κόουτς πρέπει να περιμένει. Ο Λευτέρης Κακιούσης ζήτησε να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε μέσα στο σαββατοκύριακο να βρίσκεται στην Ελλάδα ο δεύτερος ξένος με σκοπό να αγωνιστεί την Τετάρτη στον επαναληπτικό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με τακτική Ηρακλή

Η διοίκηση αποφάσισε ότι ο κόουτς πρέπει να περιμένει. Ο Λευτέρης Κακιούσης ζήτησε να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε μέσα στο σαββατοκύριακο να βρίσκεται στην Ελλάδα ο δεύτερος ξένος με σκοπό να αγωνιστεί την Τετάρτη στον επαναληπτικό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μετά από ώριμη σκέψη, οι διαπραγματεύσεις με τον Βιντίγκο Κάμιγκς δεν θα ολοκληρωθούν άμεσα αφού υπάρχει πάντα η πιθανότητα για κάτι καλύτερο.

Μέχρι την Δευτέρα αναμένεται να υπάρξει ανακοίνωση αφού το επόμενο Σάββατο ξεκινά το πρωτάθλημα με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ ενώ σε δύο εβδομάδες δίνεται το τζάμπολ στην Ευρωλίγκα και χρειάζεται να είναι έτοιμη η ομάδα για τον πολύ δύσκολο δρόμο που έχει να διαβεί.

Σε ό,τι αφορά στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό το προπονητικό τιμ ετοιμάζει την ομάδα με πολύ χαμηλούς τόνους και ιδιαίτερη προσοχή στον ρυθμό. Ο Λευτέρης Κακιούσης θεωρεί πως ο δικέφαλος μόνο με κλεφτοπόλεμο θα έχει τύχη κόντρα στον πανίσχυρο αντίπαλό του. Θα ακολουθηθεί η τακτική …Ηρακλή ο οποίος στις ημέρες του νυν προπονητή της ΑΕΚ νικούσε σε σταθερή βάση, στο Ιβανώφειο, τον Παναθηναϊκό.

Το θετικό είναι ότι ο Μιχάλης Πελεκάνος δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση καθώς ξεκουράστηκε οπότε μπορεί να αγωνιστεί κανονικά στο ΟΑΚΑ όπου πέρυσι πραγματοποίησε τις καλύτερες εμφανίσεις της περιόδου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK