Με την υπογραφή του Iverson

Με την υπογραφή του Iverson

Ο αστέρας των Philadelphia Sixers, Allen Iverson θα θυμάται το πρώτο του ταξίδι στο Collonial Centre για όλη του τη ζωή. Στην παρουσίαση του στο στάδιο, δέχθηκε το ζεστό χειροκρότημα από τους 18,000 θεατές που έδωσαν βροντερό παρών, ενώ πολλοί από αυτούς φορούσαν την φανέλα του με το νούμερο 3.

«Αισθάνθηκα πολύ όμορφα όταν μπήκα στο παρκέ και δέχθηκα το χειροκρότημα των οπαδών. Μου έδωσε δύναμη και περισσότερη αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Οι οπαδοί με είχαν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή που ήρθα. Είναι κάτι που θα το θυμάμαι για όλη μου την ζωή. Ωστόσο με έκανε νευρικό κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, γιατί ήθελα να προσφέρω ένα ωραίο σόου στο παιχνίδι» τόνισε μετά το φινάλε της φιλικής αναμέτρησης ο Allen Iverson.

Ο Iverson τα έκανε όλα στο παιχνίδι, σημείωσε 27 πόντους, μοίρασε 7 ασίστς, οδηγώντας τους Sixers στην φιλική νίκη επί των Spurs με 100-88.


Με μπροστάρη τον Al Harrington να σημειώνει 25 πόντους, οδήγησε τους Atlanta Hawks στην φιλική επικράτηση επί των Charlotte Bobcats με 109-105. Ο γκάρντ των Hawks, Joe Johnson σημείωσε 20 πόντους. Ο φόργουορντ των Bobcats, Gerald Wallace πέτυχε 22 πόντους και ο συμπαίκτης Raymond Felton είχε 20 πόντους.


Με ηγέτη τον Tracy MaGrady που σημείωσε 20 πόντους και άξιο συμπαραστάτη τον Yao Ming που πέτυχε 19, οι Houston Rockets επικράτησαν των Orlando Magic με 84-80. Οι Steve Francis και Keyon Dooling πέτυχαν από 12 πόντους αντίστοιχα.


Με τον Mike Miller να σημειώνει 13 πόντους, οι Memphis Grizzles κατάφεραν να επικρατήσουν των Chicago Bulls με 86-82 μπροστά στους οπαδούς τους. Ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι των γηπεδούχων, ενώ από την άλλη οι bulls προερχόντουσαν από την ήττα της Τρίτης από τους Detroit Pistons.

Ο Luol Deng των Bulls σημείωσε 13 πόντους, o Holcomb πέτυχε 12 πόντους, ο Kirk Hinrich είχε 11 πόντους και ο Jermaine Jackson πέτυχε 10 πόντους. Ο ρούκι των Grizzles, Hakim Warrick τελείωσε τον αγώνα με 10 πόντους.


Με τους Sam Cassell και Cuttino Mobley στην πρώτη τους εμφάνιση φορώντας την φανέλα των Los Angels Clippers, σημείωσαν 16 και 12 πόντους αντίστοιχα, οδηγώντας την νέα τους ομάδα στην φιλική νίκη επί των Dallas Mavericks με 95-80.

Ο Walter MaCarty πέτυχε 11 πόντους, ο Correy Maggette αν και αγωνίστηκε τραυματίας σημείωσε 9 πόντους σε 20 λεπτά που αγωνίστηκε. Για το Dallas, o Jose Powell πέτυχε 14 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ.


Την πρώτη του νίκη πέτυχε στον πάγκο των Portland Trail Blazers, ο Nate MacMillan επί των Seattle Supersonics με 82-75. Ο Zach Randolph σημείωσε 16 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Nate MacMillan απέρριψε το νέο συμβόλαιο που του προσέφερε η διοίκηση των Sonics και προτίμησε να αναλάβει τις τύχες των Blazers, αντικαθιστώντας τον Maurice Cheeks. Η διοίκηση των Sonics προτίμησε την λύση του Bob Weiss που υπήρξε βοηθός προπονητή επί 11 χρόνια.


Έχοντας σε μεγάλη βραδιά το νούμερο ένα ντράφτ πικ του καλοκαιριού, Andrew Bogut να σημειώνει 9 πόντους και να μαζεύει 9 ριμπάουντ, οι Milwaukee Bucks επικράτησαν των Minnesota Timberwolves με 92-89.

Για τους Bucks, ο Desmond Mason πέτυχε 15 πόντους, ενώ οι Bobby Simmons –Charlie Bell σημείωσαν από 13 πόντους αντίστοιχα. Για τους Timberwolves, o ρούκι Rashad MaCants ήταν ο πρώτο σκόρερ της ομάδας του πετυχαίνοντας 18 πόντους, ο Eddie Griffin σημείωσε 12 πόντους και οι Michael Olowakandi – Trenton Hassell από 10 πόντους αντίστοιχα.


Το καλάθι που σημείωσε ο ρούκι των Utah Jazz, Robert Whaley, 0,8 δεύτερα πριν το φινάλε του φιλικού, έδωσε την νίκη στην ομάδα του επί των Toronto Raptors στο Τορόντο με 102-101. Για τους Jazz, ο ρουκι C.J Milles σημείωσε 14 πόντους, ενώ για τους Raptors ο Tierre Brown πέτυχε 24 πόντους και μοίρασε 4 ασίστς, ενώ ο ρούκι Charlie Villanueva πέτυχε 15 πόντους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK