Με τον Ξανθόπουλο στο Σαράγεβο

Με τον Ξανθόπουλο στο Σαράγεβο
Ήταν εδώ και ημέρες γνωστό πως, εκτός απροόπτου, ο Βασίλης Ξανθόπουλος θα συνέχιζε την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο απαραίτητη ήταν η εισήγηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος μόλις πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε από τη Σερβία. Ο τεχνικός των "πράσινων" έδωσε τη συγκατάθεσή του και στο πλαίσιο της κλήρωσης πρωταθλήματος της Α1, οι διοίκησης των δύο ομάδων ολοκλήρωσαν τη συμφωνία τους.

Ο Ξανθόπουλος μάλιστα ενσωματώθηκε άμεσα στο δυναμικό των "ασπρόμαυρων" ταξιδεύοντας στο Σαράγεβο για το φιλικό τουρνουά που διοργανώνει η Μπόσνα στη μνήμη του Μίρζα Ντελίμπασιτς. " Θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ και παράλληλα να βελτιωθώ σαν παίκτης " τόνισε ο Ξανθόπουλος κατά την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ.

Στη Βοσνία μετέβη και ο Κώστας Βασιλειάδης, ο οποίος επέστρεψε από την Ισπανία, όπου υπέγραψε το συμβόλαιο του, τετραετούς διάρκειας, με τη Μάλαγα. Αντίθετα, στη Θεσσαλονίκη παρέμεινε ο Βλάντιμιρ Ζούγιοβιτς, ο οποίος ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει τα απαραίτητα έγγραφα συμμετοχής σε αγώνες.

*** Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (30/09, 22.00) την Εφές Πίλσεν, ενώ το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας (19.30) είναι ανάμεσα στη διοργανώτρια Μπόσνα και την Μπουντούτσνοστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK