Μεγαλώνει το σερί: 6 διαδοχικές νίκες κόντρα στον "αιώνιο"!

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τον... αέρα του Παναθηναϊκού και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι πανηγύρισε την 6η συνεχόμενη νίκη του κόντρα στους "πράσινους" σε όλες τις διοργανώσεις.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Κυρίαρχος! Αυτή η λέξη ταιριάζει για να περιγράψει την υπεροχή του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα, καθώς με το 77-69 το βράδυ της Παρασκευής έφτασαν στις έξι συνεχόμενες νίκες απέναντι στον "αιώνιο" αντίπαλό τους σε όλες τις διοργανώσεις, 4 για το ελληνικό πρωτάθλημα και 2 στην Euroleague.

Παράλληλα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ξεκίνησε με "2 στα 2" απέναντι στον Τσάβι Πασκουάλ στη μάχη των δύο προπονητών στον πάγκο των "αιωνίων" ενώ παράλληλα διεύρυνε ακόμα περισσότερο το εντυπωσιακό ρεκόρ του απέναντι στον Παναθηναϊκό ως head coach στον Ολυμπιακό, που είναι τώρα 12 νίκες και 3 ήττες.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Όσον αφορά σε αυτό το σερί των 6 νικών, οι τρεις σημειώθηκαν στους περυσινούς τελικούς του πρωταθλήματος, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί στο ΣΕΦ στον πρώτο τελικό αλλά τους "ερυθρόλευκους" να απαντούν με τρεις διαδοχικές νίκες (οι δύο μέσα στο ΟΑΚΑ με τα νικητήρια τρίποντα του Βασίλη Σπανούλη) και να παίρνουν τον τίτλο (66-68, 77-72 και 81-82 κατά σειρά τα σκορ).

Τη φετινή σεζόν, ο Ολυμπιακός μετράει "3 στα 3" απέναντι στον Παναθηναϊκό: πρώτα τον συνέτριψε με 25 πόντους διαφορά στον πρώτο γύρο (88-63 όταν προπονητής των "πρασίνων" ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης) ενώ ακολούθησαν οι δύο επιτυχίες του στην Euroleague: πρώτα με 79-77 στο ΟΑΚΑ (με το γκολ-φάουλ του Πρίντεζη στο φινάλε) και το βράδυ της Παρασκευής με 77-69 με πρωταγωνιστή τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Του πήρε τον αέρα! Εκτη συνεχόμενη νίκη Ολυμπιακού
Με αυτό το κάρφωμα "καθάρισε" ο Παπαπέτρου!
Με ποια ερώτηση τα "πήρε" ο Σφαιρόπουλος
Η μεγαλοπρεπής τάπα του Τζέιμς στον Γκριν!
Στο ΣΕΦ ο Μαρινάκης παρέα με τον γιο του
Ιντέγε με σούπερ λουκ στις εξέδρες του ΣΕΦ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK